Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115900 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Defansı biraz daha öne çekip takımı kompaklaştırsak , önde pres yapsak , merkezden daha organize oynasaydık çok rahat bir galibiyet elde edecektik . Olympiakos'un sadece kalecisi değil her 2 stoperi de vasat , hata yapmaya meyilli. Dün-bugün orta sahayı boş bıraktılar , daha çok kanatlara yoğunlaştılar , orta sahadan oyun kurmamız , merkezden atak yapabilmemiz için her olanağı önümüze sundular. Biz ise bunu reddettik. Biraz Napoli'nin oyun tarzında oynasaydık çok rahat bir galibiyet alırdık.
Iste bi kolibali bi hamsik bi martens ile islem tamamdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina olmadı teo walcott oldu o da olumlu diyorsun yanii  :D

c.bruggedeki kolombiyalı bir çocuk wardı izquerdo mu ne adı zor bir çocuk o da iş görür.

ama benim istediğim çocuk anderlechtte yuri tielemans die bir genç 10 numara var 19 yaşında bu sene 39 maç 17 gol 10 asistle oynuyor. taliscaya 25 vereceğimize tielemansa verelim derim.
Murat abi öncelikle walcott gelse sağlıklı olsa var ya rakip takımların sağ bek ve sol bekleri kart rekoru kırarlar,  Tielemans imkansız gibi bir şey  :D taliscaya 8 10 verip alırız yahu izquerdo da iyi adam iş görür. Murat abi Oğuzhanı walcott + 5 m euro karşılığında satalım mı  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 11:01:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Analizin yanlış:

Olympiakos'a deplasmanda 10 pozisyon buluyorsan, takım olarak bir şeyleri aşmışsın demektir.

Çünkü şu kötü halleriyle bile çok gol yiyen bir takım değiller: Ligde 23 maçta 13 gol yemişler, Avrupa'da ise 12 maçta 8 gol.

Sıkıntıları hücumda yani.

Takımla birlikte taraftarın da bir şeyleri aşması lazım artık.

Liverpool taraftarı sadece you will never walk alone'u güzel söylemiyor, Milan maçında ilk yarı bittiğinde 3-0 gerideyken "Traoré kötü oynuyor" dediğinde, "Olsun, ikinci yarı iyi oynar" diyor.

Biz de ise her maç 5 adamın gitmesi gerektiği tartışılıyor, 6 transfer talebinde bulunuluyor vs.
yunan ligi nedir ki az gol yemesi önemli bir istatistik değil kendi liglerinde.
biz iyi oynamadan bu defanslarını dağıttık.
taraftarın transfer demesinin sebebi bizim ligde göze batmayan defolar avrupada ortaya çıkınca o mevkiye en iyi oyuncuyu istiyorlar bu da doğaldır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

bu arada  Oğuzhan'ı Manu, tothenham, Arsenal ve İnter takip ediyormuş.
Zlatan arti bi miktar versinler o miktarla hamsiki seeedelim kalan parayla da raketcinin ilk taksitini oderiz

Çevrimdışı tangaz

Rijeka'yı zor eleyen Başakşehir mi 4'lerdi?

Geçen turda Osmanlı'yı 3'leyen Olympiakos mu Karabük ayarında?

Rakipleri fazla küçümsüyorsunuz.

Formsuzlar, son yılların en kötü Olympiakos'u falan da, abartmanın anlamı yok.

Son yılların en kötüsü, çünkü heriflerin ortalaması CL'de 9 puan.

Ayrıca şu halleri bile bizim ligde renkliler kadar puan toplar.

rakip kötüyse kötü denir elbette, bir zamanlar milan barcayı finalde dörtlüyordu ama şimdi dötünü silmekden aciz rakip kötüydü hatta kötü ötesiydi o ideye brown ve sırp orta saha takımda kalsa acaba nolurdu öyle düşün dün geceki rakip aşırı kötüydü geçmişteki puan ortalamasından bize ne. adamlar liglerinde 3 maç sıfır çektiler hala 7 puan öndeler. ligde şöyle böyle şukadar atmış yemiş avrupada kötü grubunda şunu yapmış etmiş istatistiğine girersek feleğimiz şaşar bizde ŞL.de 6 maç 14 gol yedik demekki savunması berbat bir takımız. böyle sayılarla algı oluşturma çabalarını takdir ediyorum ama yemezler  :D dün kötüydük kötü rakibe karşı kötüydük kalecilerini yatıramadık %65 topa sahip oldugumuz gece de yataga atamadık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Caner sakatlanmamış olsaydı Sol kanatta ileri uçta hoca Adriano'yu oynatırdı, o zaman Babel - Q7 tartışması olmazdı benim fikrime göre. Adriano kanatta oynayabilecek en olgun ve disiplinli oyuncumuz. İyi iş yapardı sol bek ile kısıtlı kalmasaydı.

Çevrimdışı mylife1903

Caner sakatlanmamış olsaydı Sol kanatta ileri uçta hoca Adriano'yu oynatırdı, o zaman Babel - Q7 tartışması olmazdı benim fikrime göre. Adriano kanatta oynayabilecek en olgun ve disiplinli oyuncumuz. İyi iş yapardı sol bek ile kısıtlı kalmasaydı.
mumkunse devsirme oyuncu oynamasin tosicjanin durumu malum

Çevrimdışı tuncaboylu

yunan ligi nedir ki az gol yemesi önemli bir istatistik değil kendi liglerinde.
biz iyi oynamadan bu defanslarını dağıttık.
taraftarın transfer demesinin sebebi bizim ligde göze batmayan defolar avrupada ortaya çıkınca o mevkiye en iyi oyuncuyu istiyorlar bu da doğaldır...

Sevgili dostum, başka şekilde anlatayım istersen:

Bu sene 42 resmi maçta sadece 3 kere 1'den fazla gol yemişler. (Onlarda da 2 gol yemişler)

Sen adamların 1 maçını izleyip çıkarım yapmaya çalışıyorsun, ben sana realiteden bahsediyorum.

Senin defanslarını dağıtman defanslarının kötü olduğu anlamına gelmiyor, senin iyi organize olduğunu da gösteriyor olabilir.

Dün 1-0 kaybetsek, tur epey sıkıntıya girecekti. Çünkü 2-0 yenmesi çok kolay bir takım değiller.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bana gelene kadar gomulmus zaten. Adam standart oyununu oynadi. Benfika macinda o sacma rabuna gol olunca tanri, bu mac kaleyi tutunca kaka mi yapalim. Gecen seZon galiba en son bursa macinda o rubunalar yuzunden mod almistim zaten hic kufur etmek istemiyorum, mal bu zaten.

Karijmaya gelene kadar takimda daha facialar var azicik sosyal medya baktim Ana avrat girmisler adama. Yahu keske karsi karsiya kaldiginda da bu rabunayi yapsa, kaleyi tutuyor orda yapsa gol olurdu.

Babel daha kotu oynadi mesela, tolgay kotuydu, aslinda atiba bile sallandi.

Simdi o tosice attigi top kaleye girse, taliskaya kestigi topu taliska yere dogru vursa ustune babel dogru duzgun onune alsa topu gogusuyle baska seyler konusulacakti.

Kanat oyuncusu boyledir se sa futbolcusudur hepsi. Sevmiyorum kanat oyunculArini zaten 2-7-1 oynayalim adriyano ve gg varken sonra beck caner devam ederiZ.

Taliska mesela daha bi facia. Abu golu atmaza gommek degil idam edilirdi.

BiZim taraftari da anlamiyorum. Kanat oyuncusu ne yapmali, karijma oynamasin aras mi oynayacak babelin dinlenmesi lazim, devamli elestirilen cenk mi kanatta oynasin.

Bizim taraftaf ilginc lens lens diyonuz o lens salagi gelsin size karijmayi mumla aratir. Ortalari isabetli olsun efenim, frikikleri doksana taksin efenim, iceri kat edip gol atsin efenim, kornerlerden hef mac asist yapsin efenim, defansa kossun press yapsin yok artik ali sami tusubasa mi bunlar.
En temizi bi khk ile kanat oyuncularini kaldiracaksin, herkes rahat etsin.

Yedigimiz gol de konusulmadi etraflica. Tosice giydirip gecirildi. Kollektif butun takim yedi aslinda o golu, hoca dahil. Mac sifir sifir senin sol bekin yardirmis gitmis, abu cins cins yerlere kosmaya calisip top alamamis, karijma hep ofsaytte zaten, adriyano zar zor topu kesmis, babel dusmus, tolgay adamini tutmamis, marselo duzgun ziplayamamis ama sonra tosic kaptirdi yedirdi golu. Olabilir futbolda, futbol rakiple oynaniyor, stoper calim yiyecektir ama daha kontrollu ve sifir riskle oynamak lazimdi. Gene kafa golu yedik. Tosicli defans ilk defa kafa golu yedi.

Aslinda golun ozeti ismael koybasi etkisiydi. Ileri gidip kotu top kesen bek, bekin yerine kayan defans oyunculari, acik alanda rakibin iyi oyuncusuyla birebir kalip hata yapan stoper...

Sonuctan memnunum ben daha agresif rakip bekliyordum. Buyuk yanlislar icinde olunmazsa bu olimpiyakos paket olur istanbulda. Ilk yaridaki verimsiz oyunun da aciklamasi rakibe duyulan saygidir bence.
Parti kur oy verelim

Tarikat kur müridin olalim abi @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 11:16:14
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Sevgili dostum, başka şekilde anlatayım istersen:

Bu sene 42 resmi maçta sadece 3 kere 1'den fazla gol yemişler. (Onlarda da 2 gol yemişler)

Sen adamların 1 maçını izleyip çıkarım yapmaya çalışıyorsun, ben sana realiteden bahsediyorum.

Senin defanslarını dağıtman defanslarının kötü olduğu anlamına gelmiyor, senin iyi organize olduğunu da gösteriyor olabilir.

Dün 1-0 kaybetsek, tur epey sıkıntıya girecekti. Çünkü 2-0 yenmesi çok kolay bir takım değiller.

yunan ligi kupası vb sayma gereği bile hissetmiyorum uefada apoel astana young boysla oynamışlar bu takımlardan 2 gol yiyeni pire limanında sopayla karşılıyorlar zaten.  :bandit: rakip kötü ötesiydi biz bu iğrenç takımı yenemedik...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 11:24:24
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Pas verse daha iyi ama burda sut tercihi normal vurus kötü :tabe:

Topu iyi çekiyor rakibi ekarte ediyor , önü acik , Açi guzel ama vuruş da bir o kadar kötü

Çevrimdışı Berat

yunan ligi kupası vb sayma gereği bile hissetmiyorum uefada apoel astana young boysla oynamışlar bu takımlardan 2 gol yiyeni pire limanında sopayla karşılıyorlar zaten.  :bandit: rakip kötü ötesiydi biz bu iğrenç takımı yenemedik...

Ilk yarıda maçta değildik zaten. Ben de sana katılıyorum abi Brugge gelir seviniriz iki basit hata ile elerler bizi sonra.

Bu taraftardaki bir oyuncuya bu kadar kör bir şekilde bağlanmayı sokaklarda güncel olan röportajlara benzetiyorum. Neden kararınız bu diye soru geliyor, çünkü o quaresma nedeni yok diyorlar. Hayrolsun vesselam.

Çevrimdışı underworld

ospina olmadı teo walcott oldu o da olumlu diyorsun yanii  :D

c.bruggedeki kolombiyalı bir çocuk wardı izquerdo mu ne adı zor bir çocuk o da iş görür.

ama benim istediğim çocuk anderlechtte yuri tielemans die bir genç 10 numara var 19 yaşında bu sene 39 maç 17 gol 10 asistle oynuyor. taliscaya 25 vereceğimize tielemansa verelim derim.
10 değildir 8 numaradır  :D

Babel reyis olmadan olmaz
Sut mu çekti orta mi açtı tartışılır ama Sut çekmiş gibi görünüyor çünkü bayagi sert bir vuruş böyle orta olmaz :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 11:28:32
Ulan surda topa tekte dokunsana veya dibine girsene be adam :s20:
en büyük Q7 hayranı sen bile Q7 ye ulan deyip kızmışsın.
dün tosiç ve Q7 gecenin 1 inde bağırttı beni apartman ayağa kalkmadı iyi ki :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Ilk yarıda maçta değildik zaten. Ben de sana katılıyorum abi Brugge gelir seviniriz iki basit hata ile elerler bizi sonra.

Bu taraftardaki bir oyuncuya bu kadar kör bir şekilde bağlanmayı sokaklarda güncel olan röportajlara benzetiyorum. Neden kararınız bu diye soru geliyor, çünkü o quaresma nedeni yok diyorlar. Hayrolsun vesselam.

çünkü yabancılar quaresma kötü atiba iyi diyorlar o yüzden quaresma oleoleoe die bağırıyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse, anlatmak istediğimi anlatamıyorum heralde.

Son bir defa söyleyip biriyorum, uzatmayacağım o yüzden.

Adamlar kötü durumda olsalar da, defansif zaafları yüksek bir takım değiller.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim bursaspor ayarinda bi takim iste abi. Osmanliyi nasil elediler onu cok dusunurdum maci izlemesem. O bifuma midir nedir birini almislar osmanliya cok facia, endiaye dedikleri adam da boh gibi oynuyor zaten bir tane de karlos mu ne var tipine baksan 45 yasinda gosteriyor. Yoksa osmanli daha tehlikeli takim bu olimpiyakostan.
Biraz fazla saygi duyduk ve kontrollu oynadik ilkyari.

Dedigim gibi bekledigim gibi bi rakip gelmedi, mac oncesi 1-1i verselerdi hic ucaga falan bindirmezdim takimi

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

Neyse, anlatmak istediğimi anlatamıyorum heralde.

Son bir defa söyleyip biriyorum, uzatmayacağım o yüzden.

Adamlar kötü durumda olsalar da, defansif zaafları yüksek bir takım değiller.

anlatmak istediğini anlatıyorsun ama gerçekçi değilsin polyannalığın dibine vurmuş durumdasın diyorum bende. adamların savunmasını açıklamaya çalışıyorsun ama ölçme yapabileceğin tek bir rakiple dahi oynamamışlar o 42 maç içerisinde ciddi tek rakipleri bizmişiz. dün bizim yerimizde orta karar bir belçika takımı olsa 3 alman takımı olsa 5-6 ingiliz takımı olsa 8 atar dönerdi.

Çevrimdışı Berat

çünkü yabancılar quaresma kötü atiba iyi diyorlar o yüzden quaresma oleoleoe die bağırıyorum

Alman scoutlar bunu beğenmemiş abi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aras Kayseri maçında düşünülebilir mi acaba

Etiketler: