Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

bugün ayık kafa yeniden maçı izledim .
babel efsane kötü oynamış. bu adamı 90 dakika nasıl oyunda tutmuş hoca akıl alır değil.
atiba god mode açmıştı farkettiyseniz.
quaresma da 60'tan sonra düştü oyundan. devrede hem kerim hem de olcay'ı gönderip yerine kimseyi koymadan devam etmek ne kadar sıkıntılı bir karar olmuş
gs defansının arkasına tek top atmadan bitirmişiz maçı.
fabri marcelo adriano ve tabi ki atibaba çok iyiydiler. çıkana kadar gönül de iyiydi.
oğuzhan yine kaçak göçek oynadı sorumluluk alamıyor bu çocuk.
son olarak musleranın saçları dikkatimi çekti. fabri model yaptırmış  :)

Çevrimdışı İhsan

Kombinelere % 15 civarında zam geleceğini öngörüyorum.

Min %50 artış bekliyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Min %50 artış bekliyorum
Kombineler çok ucuza geldi bu sene.

Şampiyon olursak, en az %50 artar bence de ve artmalı da.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

babel efsane kötü oynamış. bu adamı 90 dakika nasıl oyunda tutmuş hoca akıl alır değil.
quaresma da 60'tan sonra düştü oyundan. devrede hem kerim hem de olcay'ı gönderip yerine kimseyi koymadan devam etmek ne kadar sıkıntılı bir karar olmuş
fabri marcelo adriano ve tabi ki atibaba çok iyiydiler. çıkana kadar gönül de iyiydi.

Cenk sahada yoktu. Haklı olarak ondan bahsetmemişsin  :evillol: Bakar oynasaydı bence çok farklı olurdu. Cenk ciddi anlamda küçük maçların büyük golcüsü. Böyle maçlarda kaybolup gidiyor ortadan. Bakar oynasaydı berbat oynayan Babel bile gözümüze batmayabilirdi, açacağı alanlar ve sokacağı pozisyonlar fazla olacaktı. Ama hoca bir düşünceye takıldı mı ondan pek vazgeçmiyor. Oğuzhan Atiba gibi bir adamın yanında oynarken bile yaratıcı meziyetlerini ortaya koymuyor dediğin gibi. Resmen kaçak güreşiyor. Çok iyi kumaşı var ama benim ümitlerim azalıyor. Karakter gösteremedi bir türlü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Min %50 artış bekliyorum
ne yaptın ihsan abi  :D en ucuz kombinenin 1150 liradan başlayacağını düşünüyorum %50 çok fazla, minimum %50 artış demek 20 bin bile kombine satamazsın demek  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kombineler çok ucuza geldi bu sene.

Şampiyon olursak, en az %50 artar bence de ve artmalı da.

katılmıyorum abi alt gelir sınıfındaki insanlar nasıl alacak, kesinlikle artmamalı % 15 20 makul bence.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş, adamı işte böyle anırtır! Korkulur Beşiktaş'tan! :D

Allahıma şükür böyle beni morartsınlar anırtsınlar ben hiç kırılmam tam tersi onur ve gurur duyarım ayrıca çok da mutlu olurum bizde böyle deli insanlarız  :lol: :lol:

Çevrimdışı underworld

Bu konu benimde çok canımı sıktı açıkçası

Çevrimdışı mellfred

Fark etmediğim bir ayrıntıydı aslında.
dün spiker lavuğuna da yanındaki yorumcu herifine de büyük koyduk. bir pozisyonda snider tolga'ya pas atmıştı hatırlarsanız. tolga ayağından topu aşırınca adam resmen ah çekti. aynı şekilde yanındaki elemanın golden sonra sesi ağlamaklı geliyordu

Çevrimdışı celiker1

Arada kaynamasin, unutmadan sorayim, mac sonunda bizim deplasmancilar "stadi terkedin organize cete feto cocuklari" diye bagirdi mi?
Feto gelsin sizi kurtarsın, Fetö'nün uşağı i.ne cim bom bom  gibi tezahüratları söyledik
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Feto gelsin sizi kurtarsın, Fetö'nün uşağı i.ne cim bom bom  gibi tezahüratları söyledik
Feto kendi poposunun derdine dusunce bu gsnin contalari kacirmaya vidalari gevsemeye basladi, gel soyle aslanim sikayim hele vidalarini, yuruyedur oylede sikarim aslanim.

Çevrimdışı tuncaboylu

katılmıyorum abi alt gelir sınıfındaki insanlar nasıl alacak, kesinlikle artmamalı % 15 20 makul bence.
Bu sene kombineyi maç maç satarak geçim kaynağı olarak kullananlar oldu.

Kombineler 8-10 maç bileti parasına denk geldi, 25 üstü maç izlenemiş olacak. Bunlar arasında 3 derbi, 3 CL ve en az 2 Avrupa ligi maçı var.

Bu sene sampiyon olursak, 1.500 tl'den ucuza kombine satılacağını sanmıyorum o yüzden.

Çevrimdışı mellfred

Cenk sahada yoktu. Haklı olarak ondan bahsetmemişsin  :evillol: Bakar oynasaydı bence çok farklı olurdu. Cenk ciddi anlamda küçük maçların büyük golcüsü. Böyle maçlarda kaybolup gidiyor ortadan. Bakar oynasaydı berbat oynayan Babel bile gözümüze batmayabilirdi, açacağı alanlar ve sokacağı pozisyonlar fazla olacaktı. Ama hoca bir düşünceye takıldı mı ondan pek vazgeçmiyor. Oğuzhan Atiba gibi bir adamın yanında oynarken bile yaratıcı meziyetlerini ortaya koymuyor dediğin gibi. Resmen kaçak güreşiyor. Çok iyi kumaşı var ama benim ümitlerim azalıyor. Karakter gösteremedi bir türlü.
katılıyorum abi. abuobakar ve bence mitrovic ile  daha acınası hallere düşürebilirdik.
abuo araya kaçmak ya da adam eksiltmek konusunda çok daha başarılı. tam deplasman oyuncusu. bitiriciliği zayıf ama statik cenkten daha faydalı olurdu.
keza atınç tek hamlelik, oyuna katkısı çok eksik, ayağına top gelince bir an önce çıkarmaya çalışması, pas istasyonu olamaması, eksik bırakıyor ve diğerlerinin yükünü artırıyor.
mitrovic olmadı rhodolfo oldu o da olumluydu :D en azından pozisyon bilgisi ve tekniği yüksek. tecrübesi ile dün iiçin ilaç olurdu.
atınç'ın auta giden yasin'e son sürat bodoslama dalması peri masalını kabusa çeviriyordu az kalsın .

Çevrimdışı onder23

Bu sene kombineyi maç maç satarak geçim kaynağı olarak kullananlar oldu.

Kombineler 8-10 maç bileti parasına denk geldi, 25 üstü maç izlenemiş olacak. Bunlar arasında 3 derbi, 3 CL ve en az 2 Avrupa ligi maçı var.

Bu sene sampiyon olursak, 1.500 tl'den ucuza kombine satılacağını sanmıyorum o yüzden.

1500 olmaz hocam fazla olur en ucuz kombine icin. % 50 ye yakın zam olmaz  tahminim 1000 TL en ucuz kombine olur oda %25 e yakın zama denk geliyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Takımın yaşı yükseldikçe benim de tansiyonum yükseliyor :s20: Bizim istediğimiz uzun süreli bir şampiyonluk değil mi bir takım iskeleti değil mi iskelet falan yok maalesef bence.Kaleci fabri okey defans hattı +30 ortasahanın ortası bi ozi var atibada yaşlandı kanatlar +30 şöyle bir şey olsaydı yaşları şu oyuncuların genç olsaydı o zaman bir iskeletten bahsedebilirdik.
Fabri
Marcelo ve bir bekimiz tercihim adriano
ortasahada kesinlikle atiba
Ofansif ortasaha sosa tarzı ve Quaresma
Forvet Gomez

6-7 bu tarz oyuncu yada bu oyuncular genç en azından -27 olsaydı tamam derdim.Takım takım değil huzurevi sanki.Bence iskeletimiz yok yavaş yavaş iskeletimizi oturtacak genç oyuncularda alıp revizyona gitmeliyiz uzun vadede.Bunu mitrovicle başladık sanırım umarım devam ederiz bu tarz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2017, 00:17:58
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bazı arkadaşlarımız istiyor ki hep diken üstünde duralım :D

Bırakın biraz rahat edelim 30 yıllık lig tarihinde bir ilk olmus 2 rakibide 10 puan fark atılmıs :D

Tadını cıkartamıyoruz :D

Bu arada derbi birimi 50 bin € iken Başkan 75 bin €'ya çıkartmış gönlünden kopmuş hiç yapmayacağı şey aslında :D  :evillol:

Galatasaray galibiyetimizin sevincini yaşayalım elbette; ama temkinli olmayı da elden bırakmayalım. Çünkü oynanmamış maç kazanılmamış maçtır.

Şampiyonluk ve dolayısıyla 3. yıldız için önümüzde 12 final maçımız var. En önemli maç ilk oynayacağımız maçımızdır. Maç maç bakmalıyız. Ciddiyeti, soğukkanlılığı ve mücadeleyi elden bırakmamalıyız.

Rahmetli güzel insan Vedat Okyar, 'Yarım puan avantaj bile avantajdır ve önemlidir' minvalinde yorumda bulunurdu. Mevcut durum itibariyle şampiyonluk yarısındaki en ciddi rakibimiz Başakşehir'dir ve Beşiktaş olarak Başakşehir'in 4 puan önünde lider durumdayız.

Beşiktaş olarak sahip olduğumuz bu avantajı korumak için elimizden geleni yapalım ve şevkle ve coşkuyla şampiyonluğa koşalım inşaallah.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2017, 03:46:38 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi COB

Herkez önümüzdeki sezonun planlarini yapmaya başlamiş. Ben olaya daha farkli bakiyorum. Önce kimi satacağiz, önemli olan bu. Olasi bir UEFA kupasi şampiyonluğu durumunda bu takimda misyonunu tamamlamiş futbolculari iyi paraya satmak gerek.

Oğuzhan - 20 milyon euro
Tolgay - 5 milyon euro
Cenk - 10 milyon euro
Adriano - 7-8 milyon euro (Çin)

Bunlarin yerine geleceğin yildiz adaylarini almak lazim. Mesela Enes Ünal hamlesi Cenk Tosun yerine cuk oturur.

Orta saha'ya hem Atiba'yi hafifleticek hem Oğuzhan'in daha yeteneklisi lazim. Mesela Kranevitter ile Atiba dönüşümlü iyi olur. Yanlarina Modriç tarzi bir orta saha lazim. Nereden nasil bulunur bilmem ama yeni bir Modriç takima monte etmek lazim. Tolgay'in yerine de Yunus Malli zorlanabilir.

Atiba - Kranevitter - Yunus - Modriç tarzi orta saha, Talisca, Necip orta Sahada yeterli olur.

Stopere ve forvete de üst sinif oyuncu lazim. Mario Gomez( yada Mandzukic) - Enes Ünal ikilisi etkili olur.

Kanatlara da Januzaj kumari oynayabiliriz.

Quaresma,  Babel, Töre, Januzaj (Dudu) kanat rotasyonu için gayet yeterli olur.

Tabi bu kadro planlamasi eğer bir UEFA kupasi gelirse gündeme gelebilir. Onun dişinda mevcut kadroya 3-4 takviye ile de çok iyi duruma gelebiliriz.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Arkadaşlar, kombine fiyatlarımızı Avrupa'da hangi ligde mücadele edeceksek ona göre belirlememiz doğrusu olacaktır diye düşünüyorum. Bir malın fiyatı genellikle değerine göre belirlenir. Daha değerli mal daha pahalıyken değeri daha az olan mal ise daha ucuzdur.

Eğer sezon sonunda şampiyon olur ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmaya hak kazanırsak kombine fiyatlarımızı normalden daha yüksek oranda arttırmalıyız. Eğer Şampiyonlar Ligi'ne katılamayıp yolumuza Avrupa Ligi'nde devam edecek olursak o durumda ise kombine fiyatlarımızı normal oranda arttırmalıyız.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin, eyleniyirmisiniz boham

Devlet gsye bohmir

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sezonun puanini hala yakalayamadik, ordan bi kirginligim var takima ve hocaya, ismailin yoklugunu hissediyor olabiliriz.

Forum da masallah, roket gibin bugunlerde.

Çevrimdışı underworld

1500 liraya kombine bulursanız öpüpte başınıza koyun derim.

Çevrimdışı underworld

Kombine alacaklar şimdiden kenara para atsınlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlk ben söylemiş olayım

Bugun oynanan hazırlık maçında
ön liberoda başarılı bir oyun sergiyeleyen

Maej Mitroviç

önümüzdeki yıllarda

yeni Atiba  Hutchinsonmu?

saygılar
Olmaz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gecen sezonun puanini hala yakalayamadik, ordan bi kirginligim var takima ve hocaya, ismailin yoklugunu hissediyor olabiliriz.

Forum da masallah, roket gibin bugunlerde.
gençler ve kasımpaşa maçlarında 5 puan çok kötü gitti, 55 puan olsaydık şuan şampiyon olmuştuk.

Etiketler: