Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134297 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı oblomov

Negzel koyduk be ya.  Neyse koyduk, geçti bitti.  Şimdi sonraki maça bakalım.

Dostum teletext mi o?  Bırak görmeyi... 30 yıllık bilişim emekçisiyim... Cümle içinde en son "teletext" kullandığımda,  Bu akşam yendiğimiz renklide iorfa mı ne öyle bi adam vardı!  Peehhhh!

Herkes koptu, şimdi sıra Başaksehirde...

ASAP

Çevrimdışı gastrula

[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 00:56:15 gastrula ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Alper1903

ekşide falan okuyorum da ciddi ciddi özgüvenlerini kırmışız biz bunların. egoları balon gibi patlamış yazık yav  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Demba Ba keşke UEFA listesinde yer alsaydı. Yarı Final'e, Finale falan çıkarsak Onu arayabiliriz. Aslında her turda yeni liste verilebilse keşke ne güzel olurmuş.

Bu arada Demba Ba dönünce Cenk ne olacak. Birlikte oynayabilirler mi acaba? Malum Cenk'i gol kralı yapmalıyız :)

Gerçi şuan en yakın rakibine 6 gol fark atmış şimdiden :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Negzel koyduk be ya.  Neyse koyduk, geçti bitti.  Şimdi sonraki maça bakalım.

Dostum teletext mi o?  Bırak görmeyi... 30 yıllık bilişim emekçisiyim... Cümle içinde en son "teletext" kullandığımda,  Bu akşam yendiğimiz renklide iorfa mı ne öyle bi adam vardı!  Peehhhh!

Aynen abi teletex ;) İnsanımızın ilk interneti, bilgi kaynağı;)

Valla ben hep kullanıyorum abi, gelenek göreneklerimizi bırakmayalım lütfen

Çevrimdışı 38life

Gesenin fisini cektik, artik birdaha beli duzelmez bunlarin. Geriye de Basaksehir kaldi, onun da 3-4 haftada kopacagini tahmin ediyorum. Hayatta onemli olan

Osmanli muhabbeti donmus, yok Arnavut ve Bosnaklar ahiretlerini kurtarmis, yok Sirplara gore Arnavut ve Bosnaklar ebedi cehenneme gidecekmis.

Beyler, iyiki Osmanli Balkanlara gelmis. Bizim ve Bosnaklarin musluman olma sebepleri de birbirinden farkli. Bizim efektif bir Katolik yada Ortodoks kilisemiz yoktu, Slav-Yunan yada latin kiliselerine gidiyorduk. Bosnaklar da Bogomil denilen mezhepten olduklari icin hem Katoliklige hem Ortodoksluga karsi idi o yuzden musluman olduk.

Yanliz rica ediyorum Turkiye'de bir Balkan ulkesidir, Balkanlara asiri milliyetcilik yaramiyor ve bu herkez icin gecerli. Birakin da o ozel balkan kulturunu devam ettirelim...

+1

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Tudor Bey mi diyoruz şimdi, ne diyoruz?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Gökhan Kurt

bekliyceksiniz; arabada, işte, yatakta her yerde beşiktaş'tan korkacaksınız, puan kaybetsin diye dört döneceksiniz! çünkü artık korku evinizden içeri girdi! bundan önce gördüğün gökhan güleç'lerle, youla'larla, veysel'lerle galibiyet tırmalayan beşiktaş değil, ligi domine eden, oyun sistemini oturtan ve açık ara favori olup herkese korku salan büyük beşiktaş'ın kudreti. galatasaray taraftarına 30000 kişi birden ''Yönetim gitsin﹗'' dedirten takımın kudreti bu.

(Alıntıdır)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tudor Bey mi diyoruz şimdi, ne diyoruz?

adamın favorisi biziz kendi dedi o yüzden ben bey derim de bu performansla giderse ki gitsin bey demeden bye der buna gs sporlular  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Tehlikenin farkındadırlar değil mi? 2 senedir kendi sahalarında bırakın bize karşı galip gelmeyi gol bile atamıyorlar. :bandit: biz 21 şampiyonluğa ulaşana kadar bıkmadan sıkılmadan izleyeceksiniz Beşiktaşı...

Nedendir bilmem haplanmış gibi huzurluyum, uçuyorum  :D :bandit: yeryüzünde en nefret ettiğim renklerin takımı Galatasaray, iki yakan bir araya gelmesin inşallah!

Çevrimdışı 38life

Cem Fante isimli twitter kullanıcısının Kiev mağlubiyeti sonrası yazdığı yazı:

Çevrimdışı tangaz

en nefret ettiğim renkliyi tokatlayınca içtiğim rakının bile tadı ayrı bi güsel  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

canını yerim ben senin sen benim Kızım ol
Kuşum benim kurban olduğum çocuk

http://twitter.com/muharrem_acar/status/836313567150366720

belli ki çocuğa zorla renkli forma giydirmişler. yönetimden ricamız çocuğu bulsunlar vod.arenada gerçek hakiki öz formasıyla seremoniye katılsın
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 01:27:08 ardiles ]

Çevrimdışı yusuf koca

tebrikler kartalımhttp://www.besiktasarena.com/Smileys/newicon/lol.gif

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu sene oynadığımız en olgun oyundu sanırım. Maçın hiçbir anında kontrolü kaybetmiş veya paniklemiş bir görüntü çizmedik ki bir deplasman derbisi için çok önemlidir bu. Baştan sona oyun planına sadık, sahada istediğini uygulayan ve sakin kalan bir hüviyet içerisindeydik. Şampiyonluk mudur, ŞL tecrübesi midir, yoksa yapılan transferler midir bilmem ama takımın olgunlaştığı ortada.

Maçın en iyileri oyundan çıkana kadar Gökhan Gönül, Adriano ve tabii ki Atiba'ydı. Marcelo ve Quaresma da iyiydi. Oğuzhan ilk 20 dakika tehlikeli bölgelerde saçmasapan top kayıpları yaptı ama sonra toparladı, oyundan çıkınca topu tamamen GS'a bıraktık.

Bu sonuç bizim kadar Başakşehir'e de yaradı, ilk 2 için büyük avantaj yakaladılar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tangaz

30 küsür yıllık lig tarihinde (3 puanlık dönem) 3 İstanbul takımından biri diğer ikisine birden hiç 10 puan ve üzeri fark atmamıştı.  :bandit:

ilklerin takımı BEŞİKTAŞ!!!

3 büyük yok tek büyük var!!!

BEŞİKTAAAAAAŞ !!!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Hocam bak Amerika'da Irak'ı falan fethetti, ama Iraklıların hepsi müslüman kalmaya devam etti.  :tabe:

Özgürlük yani, ne güzel şey özgürlük.  :D

Hey özgürlük.

Ahiretini kurtardık mevzuusu da senin inancına göre geçerli:

Bir Sırp vatandaşının inancına göre de Osmanlı Boşnakları ve Arnavutları hak dininden çıkardı ve sonsuza kadar cehennemde yanmalarına yol açtı.  :D

Hak din İslamiyet'tir. Kur'an-ı Kerim'in ayetlerinin beşer sözü olmayıp Allah'ın sözü olduğu hususunda hiçbir şüphe yoktur.

Bu konu hakkında uzun uzun yorumlarda bulunabilirim; fakat burası Beşiktaş'ın bir forumu ve burada Beşiktaş'la ilgili olarak yorumlarda bulunmamız daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Andy-Ar araştırma şirketi Mart 2016'da Türkiye'nin 81 ilinde 2.145 kişiyle görüşerek bir taraftarlık anketi yapmış. Andy-Ar'ın o anketindeki "Hangi takımın taraftarısınız?" sorusuna cevap olarak Beşiktaşlı olduğunu söyleyenler 1 Kasım 2015 Genel Seçiminde şu oranlarda oy vermişler: AK Parti % 51,4, CHP % 27,8, MHP % 8,3, HDP % 4,2.

Yukarıdaki sonuca bakınca Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün taraftarlarının farklı farklı siyasi görüşe sahip olduğunu açık ve net bir biçimde görüyoruz.

Beşiktaşlıların profili sadece siyasi görüş farkı olan insanlardan oluşmakla sınırlı kalmamaktadır. İngiltere'nin mevcut Türkiye büyükelçisinin Beşiktaşlı olduğunu biliyor muydunuz? İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün taraftarıdır yani Beşiktaşlı'dır.

Bu da şu anlama geliyor: Siyasi görüşü birbirinden farklı olan Beşiktaşlılar bulunduğu gibi, Türk olmayan başka bir milliyete sahip olan, Müslüman olmayan gayrimüslim Beşiktaşlılar da var. Ve eğer önümüzdeki dönem Beşiktaşımız için umduğumuz gibi geçer ve sevgili kulübümüz Beşiktaş, dünya kulübü olma yolunda epeyce mesafe kat ederse, Türk olmayan Beşiktaşlı sayısı da gayrimüslim Beşiktaşlı sayısı da fevkalade sayıda artacaktır.

Birbirimizden farklı siyasi görüşe, farklı milliyete ya da farklı dinî kimliğe sahip olsak da Beşiktaşlılar olarak ortak paydamız Beşiktaş'tır. Beşiktaşlılar olarak üzerimize düşen görev ise Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü (Beşiktaşımız) iyi günde de kötü günde de maddi ve manevi olarak daima desteklemektir. 
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 03:46:51 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı tangaz

22. haftayı da hayırlısı ile tamamladık. önümüzdeki haftalarda lig ikincisi başakşehir bizimle yapacağı 29. hafta maçına kadar sırasıyla deplasmanları konya, akhisar, rize ile arada da 27.hafta gs ile iç saha maçları olacak. bu 6 maçlık periyodta en az 6 puan kaybedeceğini, bizim ise 4ü iç sahada olan bu 6 maçlık dönemi en kötü 2 puan kaybı ile geçeceğimizi öngörüyorum ( rize,kayseri,antalya,gençler,ts,adana). bu da 29. hafta maça çıkarken lig ikincisine en az 8 puan ve üzeri fark atmamız anlamını taşır. 29. hafta başakşehiri tokatlar ve 2. ile puan farkını minimum 11 puan yaparız. gelişmeler 30. hafta feneri tokatlayıp turlayacağımız yönünde  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın bu akşamki kadar takım savunmasında iyi olduğu maç çok fazla hatırlamıyorum. Gerçekten iyi ve disiplinliydi. Öyle savunmadan top falan çıkarmadı ama hep markajını yaptı, hiç düşmedi, sürekli doğru markajı kovaladı. Bu bile bazen çok çok önemli olabiliyor.

Atınç o Podolski'nin kaçırdığı pozisyondaki hatayı yapmasa gayet iyi bir derbi sınavı geçirmiş olacaktı. Ama o ölümcül bir hataydı. Yine de kendisinden beklenene oranla fena değildi. Tabi hız konusuna girmiyorum, bu çocuğun elinde olan birşey değil.

Marcelo'yu açıkçası ben pek beğenmezdim. Ama o hiç durmuyor sürekli üstüne koyuyor. Üstüne koya koya şuanda gerçekten çok iyi güven veren bir stoper oldu. Yanına çok daha iyi kaliteli bir stoper hak ediyor.

Gökhan Gönül çok fazla hızlı bir bek değil. Yavaş da değil ama hızlı kanatlara bazen geçilebiliyor. Buna rağmen tecrübesi, bilgisi ve sezisiyle rakipleri iyi marke edip engelliyor. Ama kronik sakatlığı yüzünden çıt kırıldım bir oyuncu oldu Gökhan Gönül. Seneye de sağ beke Gökhanı yazarız ama yavaştan o bölgeye yaşı orta seviyede olan sağlam bir bek bakmaya başlamalıyız.

Babel ilk maçlara oranla son bir kaç maçta düşüşte. Ama defansif olarak hala iyi. Defansif anlamda Olcayı kesinlikle aratmıyor. Bu yönü onu değerli kılıyor.

Son olarak; Ah Atiba ah. Bir gün gidecek olman beni yiyip bitiriyor...

Çevrimdışı cursedofdragon

22.ci haftadan garantileyince bi boşluğa düşüyor insan :D  :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş'ın kalan deplasman maçları (5 adet):

Antalyaspor (5. sırada)
Trabzonspor (6. sırada)
Başakşehir (2. sırada)
Bursaspor (9. sırada)
Gaziantepspor (18. sırada)

Başakşehir'in kalan deplasman maçları (6 adet):

Konyaspor (8. sırada)
Akhisar Bld. (14. sırada)
Çaykur Rizespor (16. sırada)
Antalyaspor (5. sırada)
Trabzonspor (6. sırada)
Kayserispor (13. sırada)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Antalyaspor (5. sırada)
Trabzonspor (6. sırada)
Başakşehir (2. sırada)
Bursaspor (9. sırada)

Konyaspor (8. sırada)
Antalyaspor (5. sırada)
Trabzonspor (6. sırada)
Kayserispor (13. sırada)

Başakşehir düşme potasındaki takımlarla oynucak ölümüne oynucak başakşehir'in rakipleri :D

Çevrimdışı 38life

Antalyaspor (5. sırada)
Trabzonspor (6. sırada)
Başakşehir (2. sırada)
Bursaspor (9. sırada)

Konyaspor (8. sırada)
Antalyaspor (5. sırada)
Trabzonspor (6. sırada)
Kayserispor (13. sırada)

Başakşehir içeride kaybedeceği puanlarla kopar.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bugün hayatımın en güzel mor oluşumdu.Ne güzel mor oldum öyle Allahım inşallah böyle konularda hep mor olurum ayrıca
aiiiiiiiiiii aiiiiiiiiiiiiii aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beşiktaş, adamı işte böyle anırtır! Korkulur Beşiktaş'tan! :D
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 05:13:17 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Etiketler: