Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134111 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Babel tartışılmış ama Babel'in takım savunmasına katkısı çok çok üst düzey. Bunu asla gözden kaçırmamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Son zamanlarda yapılan T-shirt lerde Feda T-shirt inin kalitesi yok.  Orada kaliteyi hafif arttırmamız gerekecek.
son dönemler kartal yuvasına uğramadın galiba :alala:
şu anda kartal yuvası tarihinin en çeşitli ve kaliteli sezonunu yaşıyor.
ürün kaliteleri çok iyi tasarımlar çok iyi ben ordaki gidişattan çok memnunum
satışlar arttıkça şevkleride artar. talep oldukça yeni ürünler kaliteli ürünler olur
şu anda bence iyi çalışıyorlar çok tatminkar ürünler çıkıyor. Biraz pahalı ama
nihayetinde ticari rekabetin olmadığı bir mağaza ve kimse orda alışveriş ederken ekonomi
düşünmüyor. ama alım gücü düşük taraftarlarada kaliteli uygun ürünler gerekiyor.
ve çocuk formalarını kesinlikle çok uygun yapmalılar diğer çocuk ürünlerinide
gerekirse zararına satsınlar bu günün çocukları geleceğin müşterisi olacak
şimdiden orjinal ürüne alıştırmak gerekiyor. Çocuklar değerlidir. Onların üzerine özel çalışmak şart.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Osmanlı maçı sonrası çıkan beyaz şampiyonluk t-shirt'i yer bezi kıvamındaydı, ama sonrasındaki siyah hakikaten çok kaliteliydi.

Eğer Kartalyuvası'ndan iyi t-shirt istiyorsanız, orijinal fiyatı 40 TL ve üzeri olanları alın, outlet'te 20'ye 30'a bile düşüyor bazen.

Zaten 40 tan aşağısı dediğin gibi bez kıvamında oluyor abi , her ay rutin olarak uğruyorum hoşuma giden ürün olursa alıyorum.. Kalite biraz daha artarsa siyah beyaz ve kırmızı  renkler çok güzel günlük t-shirtler olur herkes alır.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim @yorgo_d(geodem) hatirlar bu yunanistanin avrupa sampiyonu basketbol takimini. Giannakis vardi yaninda da galis. Bu giannakis mesela komple kavga ederdi sahada, basketbolu ise kitabina gore oynardi ayni galis gibi. Herifler turnikeleri disiplin esliginde potali atarlardi. Kavgaysa kavga, isyansa isyan mucadeleyse mucadele. Yanlis hatirlamiyorsam o galis 30-40 sayi atmisti her mac. Giannakisde rakip gardlari cildirtir kavga cikartirdi adamlar uzay takimi sscbyi yenip sampiyon olmuslardi.

Bize boyle adamlar lazim. Iki tane olursa tadindan yenmez.

Vinir minir ben anlamam sikora isyan edecek adam lazim forvet arkasina. Mucadele edecek, kavga edecek, tempoyu belirleyecek, futbolu bilecek, pires baslatacak bir oyuncu sart. Galis giannakis gibi ikili olursa harika ama en azindan bir tanesi sart.

Bu tarz bir oyuncu olsaydi bu sene mesela benfikaya 3-3 yaptiktan sonra sorumluluk alir 4.yu o benfikaya kesin sokardi. Anlatmak istedigim bu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

son dönemler kartal yuvasına uğramadın galiba :alala:
şu anda kartal yuvası tarihinin en çeşitli ve kaliteli sezonunu yaşıyor.
ürün kaliteleri çok iyi tasarımlar çok iyi ben ordaki gidişattan çok memnunum
satışlar arttıkça şevkleride artar. talep oldukça yeni ürünler kaliteli ürünler olur
şu anda bence iyi çalışıyorlar çok tatminkar ürünler çıkıyor. Biraz pahalı ama
nihayetinde ticari rekabetin olmadığı bir mağaza ve kimse orda alışveriş ederken ekonomi
düşünmüyor. ama alım gücü düşük taraftarlarada kaliteli uygun ürünler gerekiyor.
ve çocuk formalarını kesinlikle çok uygun yapmalılar diğer çocuk ürünlerinide
gerekirse zararına satsınlar bu günün çocukları geleceğin müşterisi olacak
şimdiden orjinal ürüne alıştırmak gerekiyor. Çocuklar değerlidir. Onların üzerine özel çalışmak şart.

Sürekli uğruyorum necmi abi , benim şahsi görüşüm sadece mesela Feda , 132 decibel , Vodafone Arena vb bi kaçtane t-shirtleri benim beğendiğim ve kaliteli ürünler diğer ürünler biraz basit gibi geliyor bana.

Çevrimdışı 38life

Adebayor'dan önce forma giymeye başlayacak galiba.  :bandit:

26.cı hafta Canerle birlikte sahada. 3 maç kaldı. Sonra milli ara. Sonra kavuşuyoruz :)

Çevrimdışı Orhan

Fark etmediğim bir ayrıntıydı aslında.

Çevrimdışı 38life

"Yarış hala birbirine yakın. Daha yolumuz var ve işimiz zor. Başakşehir de hala yarışın içinde."

-Demba Ba

Bi an Şenol Güneş konuşuyor sandım :D

Çevrimiçi Savaş

"Yarış hala birbirine yakın. Daha yolumuz var ve işimiz zor. Başakşehir de hala yarışın içinde."

-Demba Ba

Bi an Şenol Güneş konuşuyor sandım :D
Iyi iyi böyle düşünsünler futbolcular. Rehavete gerek yok. Taktik maktik yok bam bam bam!!

Biz goygoyumuzu yaparız. :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Benim farkettiğim ayrıntı olmayan bir durumdu bu. Hatta arkadaşla konuştuk bu konuyu. Açık söyliyeyim ben hayatımda ilk kez bir lig maçında böyle ayrımcı bir spiker gördüm.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yayıncı kuruluş da üzgündü dün.

Siteelerinde maçın özetini izlediyseniz, Atınç-Yasin pozisyonunun 4 tekrarı var, attığımız golün 3.

Özette Carole-Quaresma pozisyonuna yer vermeye gerek duymamışlar, Selçuk'un 2. sarı kartının es geçildiği pozisyon da yer almıyor nedense.

Hala yanlış ata oynuyor salaklar.

Galatasaray taraftarı takım başarısızken decoder alır ya da kendilerini takip eder mi sanıyorlar?

Yoksa rejide bir tane fanatik Beşiktaş düşmanı mı var.

Beinsports'ta çalışan birini tanıyan varsa bir sorgulasın, kim hazırlıyor bu özetleri.

Çevrimdışı Orhan

Benim farkettiğim ayrıntı olmayan bir durumdu bu. Hatta arkadaşla konuştuk bu konuyu. Açık söyliyeyim ben hayatımda ilk kez bir lig maçında böyle ayrımcı bir spiker gördüm.
Dün maç heyecanıyla fark edemedim ama simdi özeti izledim.Orayı kesmis beinspor 

Çevrimiçi murat

törenin durumu kanat transferi ihtiyacını belirler. ben arası yollar genç ve düşük maliyetli bir latin kovalarım. 2 milyona kadar bonservisli. ya tutarsa hesabı tutmazsa da sorun olmayacak türden.
eminmisin.ilk sen gömmeye başlarsın.eskilerden 3-5isime ekleyip bunlara harcanan parayla paraya kıyıp konop yarmo alınırdı diye kazma kürek girişirsiniz :lol:

Çevrimdışı 38life

Siteelerinde maçın özetini izlediyseniz, Atınç-Yasin pozisyonunun 4 tekrarı var, attığımız golün 3.

Özette Carole-Quaresma pozisyonuna yer vermeye gerek duymamışlar, Selçuk'un 2. sarı kartının es geçildiği pozisyon da yer almıyor nedense.

Galatasaray taraftarı takım başarısızken decoder alır ya da kendilerini takip eder mi sanıyorlar?

Beinsports'ta çalışan birini tanıyan varsa bir sorgulasın, kim hazırlıyor bu özetleri.

Şirket el değiştirdi ama çalışanlar hala aynı sonuçta. Şirketin temsilcilerine bu durumları bildirmek gerek.

Çevrimiçi Necmi

zaten son bir hafta olsun lig tv de maç önü olsun paso gs Beşiktaşı nasıl yeneri konuştular.
sürekli fikirler ürettiler. Hepsinin son sözüde gs favori demek oldu. Lig biter ne konuşacağız gibi
sözler sarfedip durdular işin özeti ne kadar konuşurlarsa konuşsunlar gs nin kazanabileceğine kendileride
inanmıyordu işin eğlenceli kısmı oydu :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu melih sendil boyledir. Algici bir densiz.

Simdi bu arkadas ya kotu sikiper ya da tarafsiz kalamadigi icin duygularini isine karistiriyor yani zayif karakterli. Her iki durumda da isine son verilmesi lazim.
Genis ozet cikinca dikkatlen takip edin.

Podolsikinin bi sutu var, ismail performansi gsli oldugu icin sabrivelo da diyebiliriz top kalenin 7-8m ustunden savrula savrula disari cikiyor ama bu arkadasin bir bagirisi var sanki topu doksandan cikarmis rustuyu her taraflarindan opmek istiyor. Sonra taliskanin gogusu ile istop edip bekletmeden donup bir vurusu var ki daha hi isabetli sut kalenin 5-6m ustunden gidiyor top, o pozisyona bu sikiperimsinin tepkisi ilginc. Boyle boyle algi kasiyor beyinsiz insanlar. Herkes salak zaten bu tip insanlara gore.

Bu densiz aynisi piyer fanhoydonk oynarken yapiyordu essekler ziyaretibe gelmis gibi aniriyordu piiiyer faaannn hooydonk boyle heceleye heceleye, besiktas saplayinca sanki ingiltereden sekizinci golu yemis havalarinda besiktasin golu ali eren, de giet lan densiz. Sonra bunu sikistirinca ama abi, ama abi bi daha yakalarsam once bi temiz dovecem sonra fetocu diye dilekce verecem.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hep şu gs ile yarışa girelim bir winnerlıklarını görelim dedim bu sezon için. Şubatta havlu attılar. Winner gs yersen. :)

Çevrimdışı 38life

20 dakika sonra Caner Erkin BJKTV'de Beşiktaş - Sancaktepe hazırlık maçında sahada.

Çevrimdışı Orhan

Şirket el değiştirdi ama çalışanlar hala aynı sonuçta. Şirketin temsilcilerine bu durumları bildirmek gerek.
Bir ara Gökmen alıncaktı Şansal'ın yerine sanırım Aziz taş koydu zırladıda.Bein büyük firma izlenmiyor hadi ayagını kaydıralım diyecek bir firma değil katılıyorum bir tag e bakar.

Çevrimdışı Orhan

Şu pozisyonuda hiç göstermediler.Sanki birileri kanalı sabote etmek istiyor gibi.Hatta maç ilk yayınlardan birisiydi.Önceki lig tv olsa bir iki gösterirdi.

Çevrimdışı Alper1903

Bu melih sendil boyledir. Algici bir densiz.

Simdi bu arkadas ya kotu sikiper ya da tarafsiz kalamadigi icin duygularini isine karistiriyor yani zayif karakterli. Her iki durumda da isine son verilmesi lazim.
Genis ozet cikinca dikkatlen takip edin.

Podolsikinin bi sutu var, ismail performansi gsli oldugu icin sabrivelo da diyebiliriz top kalenin 7-8m ustunden savrula savrula disari cikiyor ama bu arkadasin bir bagirisi var sanki topu doksandan cikarmis rustuyu her taraflarindan opmek istiyor. Sonra taliskanin gogusu ile istop edip bekletmeden donup bir vurusu var ki daha hi isabetli sut kalenin 5-6m ustunden gidiyor top, o pozisyona bu sikiperimsinin tepkisi ilginc. Boyle boyle algi kasiyor beyinsiz insanlar. Herkes salak zaten bu tip insanlara gore.

Bu densiz aynisi piyer fanhoydonk oynarken yapiyordu essekler ziyaretibe gelmis gibi aniriyordu piiiyer faaannn hooydonk boyle heceleye heceleye, besiktas saplayinca sanki ingiltereden sekizinci golu yemis havalarinda besiktasin golu ali eren, de giet lan densiz. Sonra bunu sikistirinca ama abi, ama abi bi daha yakalarsam once bi temiz dovecem sonra fetocu diye dilekce verecem.

Abi bunun konusu sanırım geçen seneydi yine konuşulmuştu burada hatta söylemiştim. Birkaç yerden okuduğum kadarıyla bu spiker fbli. Ben maçı spikersiz yayından izlemiştim şimdi özete baktım, biz gol atmışız sesi çıkmıyor sanki düşman atmış. Maç bitiyor sanki çoluğunu çocuğunu katletmişiz gibi konuşuyor.

Çevrimdışı 38life

20 dakika sonra Caner Erkin BJKTV'de Beşiktaş - Sancaktepe hazırlık maçında sahada.

Şenol Hoca izin vermemiş. Riske edemem demiş. Şuan Demba Ba ile Caner'in birlikte bantrenman görüntülerini seyredebilirsiniz BJKTVde

Çevrimdışı mylife1903

Şu pozisyonuda hiç göstermediler.Sanki birileri kanalı sabote etmek istiyor gibi.Hatta maç ilk yayınlardan birisiydi.Önceki lig tv olsa bir iki gösterirdi.
Cikartamadim bu pozisyonda hatirlayamadim.

Iste koyun oldum hepimiz, sikiperimsi soyleyince goruyoruz. Zaten bizim lig maclarini ingiliz sikiperden dinleyince falan kalitesizligimiz fiskiriyor meydana boyle volkanik patlama gibi

Çevrimdışı Alper1903

+ olarak Talisca'nın iki şutu yok, Babel'in kafası yok. Sanki maç boyu gs hücum etmiş biz de duran toptan bir tane itelemişiz gibi lanse etmişler maçı.

Çevrimdışı tangaz

eminmisin.ilk sen gömmeye başlarsın.eskilerden 3-5isime ekleyip bunlara harcanan parayla paraya kıyıp konop yarmo alınırdı diye kazma kürek girişirsiniz :lol:

:olmaz gömmem. şayet elimizde ilk 11 düzeyi kanat olmasa gömerim ama daha yeni babel ve karizma ile 2şer milyon maaşlı kontratlar yapmışken oraya konop yarmo gibi 4er milyon maaş isteyecek adam alınmaz 500bine oynayacak genç tıfıl bulursun şans verirsin tutarsa ne ala tutmazsa salla gitsin elimin kiri dersin  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: