Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doctore

Tosiç e kızamıyorum nedense.
2012-2013, 2013-2014 sezonlarını hatırlıyorum, rakip bizim futbolcunun üzerine yürür diğerleri de ya hiç oralı olmaz yada rakip futbolcuyu ayırırdı, yapma etme der gibi. hatta hakemler bile fena azarlardı çocukları. beni çok rahatsız ederdi bu görüntü. İlhan Mansız lardan Nouma lardan buralara geldik diye hayıflanırdım.şimdi durum öyle değil. gerek rakibe gerekte hakem e tepki takım olarak koyuluyor. kimse kimseyi ezdirmiyor. Tosiç in de bu yükselişte ciddi payı var diye düşünüyorum.
tosiç için amatör falan deniyor... yahu bu gözler ne Zidane lar, ne Hagi ler, ne Eto'o lar gördü...
tıpta nasıl acı eşiği varsa psikolojide de bir sabretme eşiği var bence. Hepimiz dünyanın en sakin adamıydı dediğimiz birinin çıldırışına tanık olmuşuzdur illaki. bunun profesyonellikle alakası yok. ortada bir rezalet varsa oda böylesine tahrik eden bir adamı sahada tutup her yaptığına da bunlar futbolda var demektir. evet bunlar futbolda var ama cezası da var... adam hakemin gözü önünde Oğuzhanı iki-üç kere iter kakar ceza yok, tribünlere dil atar ceza yok, Tosiç e tekme tokat karışık girer sarı kart, abartılı kendini yere atar ceza yok, tombala çeker ceza yok... bir Türk atasözü derki; yok anasının a... artık yani.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Orhan

Yarın görüntüler eşliğinde basın toplantısı yapılacakmıs sanırım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu rvo hic ayni ortama girmeyecek saniyor kendini tosicle herhalde. Restoranda falan yakalarsa cok fena olur.
abi eğer dün tutmasalardı, büyük ihtimalle ağız,burun kırmıştı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bundan sonra Gs'de dahil hepsine bam bam bam vurup geçmek lazım. merdiven oğlanları da bu hafta yenseler süper olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Hakem(!) Ali Palabıyık isimli şahıs hakkında yorumlarda bulunmak istiyorum. Ali Palabıyık isimli şahıs geçen sezon oynadığımız Başakşehir - Beşiktaş maçını da katlederek 2 puanımızı gasp etmişti. O maçta ilk yarı biterken Başakşehirli futbolcu Mahmut Tekdemir, bu Ali Palabıyık isimli şahsın tam gözü önünde durumdayken topu bırakıp futbolcumuz Oğuzhan Özyakup'un ayağına ya da bileğine basarak direkt kırmızı kartlık bir harekette bulunmuştu. Ali Palabıyık isimli hakem görünümlü şahıs ise gözünün önünde cereyan eden bu olaya tepkisiz kalarak faul dahi vermemiş ve Mahmut Tekdemir'i oyunda tutarak Başakşehir'in o maçta 10 kişi kalmasını engellemişti. Oyundan atılması gerekirken oyunda tutulan Mahmut Tekdemir ikinci yarıda bize 1 gol atmış ve sonuçta o Başakşehir - Beşiktaş maçımızın 2-2 sona ermesiyle 1 puan almıştık ve Ali Palabıyık isimli şahıs böylelikle 3 puan almamızı engelleyerek 2 puanımızı gasp etmişti. Allah'a şükürler olsun ki sezonun sonunda şampiyon olduk ve Ali Palabıyık'ın gasp etmiş olduğu o 2 puanımızı aramadık.

Hakemler de insandır, onlar da hata yapabilir. Beşiktaş, hakem hatasıyla maç kazanabilir ya da maç kaybedebilir, bunlar futbolda, sporda var. Fakat yeter ki art niyet olmasın, hakemin kafasında farklı hesaplar ya da kalbinde bir takıma ya da bazı takımlara yönelik antipati veya garez türü duygular olmasın.

Ali Palabıyık'ın katlettiği Başakşehir - Beşiktaş Süper Lig maçından sonra katlettiği Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçını görünce, bu şahsın Beşiktaş'a antipatisi ya da garezi olduğu kanaatine vardım. Ali Palabıyık isimli bu şahıs âdeta 2. Cem Papila'dır. Bu yüzden Ali Palabıyık'ın Beşiktaş'ın bundan sonra oynayacağı hiçbir maçına atanmaması doğrusu olacaktır.

Dilerim ki yönetimimiz bu hususla ilgili olarak girişimlerde bulunur ve Ali Palabıyık isimli şahsa bundan böyle Beşiktaş'ın hiçbir maçında görev verilmemesini sağlar. Yönetimimiz bunu sağlayamazsa Allah korusun, âdeta 2. Cem Papila olan Ali Palabıyık, Beşiktaş futbol takımımızın yöneteceği maçlarında Beşiktaşımızın da biz Beşiktaşlıların da canını daha çok yakacaktır diye değerlendiriyorum. İşte bu nedenle Ali Palabıyık isimli hakem görünümlü şahsın Beşiktaşımızın bundan sonra oynayacağı hiçbir maçını yönetmesini istemiyorum, istemiyoruz!
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 16:40:33 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı mellfred

Bende tekmeledim yumrukladım.Sen ben yaparız tosiç ya pa maz.
Acile yaralı götürüyorsun kan içinde doktor görüyor oy anam deyip bayılıyor.Hoş karşılarmıyız.Sen ben bayılırız doktor bayılamaz.Onun işi o.Tosiçin de işi futbol oynamak.Ve futbolda bunlar da var.(yanlış/yanlı hakem yönetimleri ,pislik yapan ahlaksız rakipler gibi)
yukarıda da söyledim bu profesyonellik denilen şey her şeyi kapsamıyor.bu kavramı fazla abartıyorsunuz. bu sporu insanlar yapıyor ve her şartta soğuk kanlı kalamıyor
f1'de milyon euroluk arabaları rakibin üstüne süren pilotlar biliyorum bugün efsane diye andığımız, ki profesyonellik anlamında futbolla kıyaslanmayacak ciddiyette mecradır.
biz soğuk kanlı kaldığımız maçlarda da eksik kalmadık mı ?  necip'i fener maçında veli'i gs maçında zorla atmadılar mı ?
dedim diyorum konu ahlaksızlık çirkeflik olursa bu işin önünde duramazsın taş olsa çatlar. işi buralara getirtmeyeceksin
yönetim süt kupası deyip geçiştirmemeli. nihayet beşiktaş'ın hakkı gasp edildi. bu palabıyık denen hadsiz, karakter fakiri, azizin tetikçisiyle ciddi anlamda uğraşmalı. hakkımızı aramazsak trabzon taraftarına döneriz

Çevrimdışı tuncaboylu

:claps: :claps:

Çok büyük koz verdiler bize, sene sonuna kadar bunu kullanacağız.

Hakemler mi kolluyor, al sana Tosiç'e çıkan kart.

Hakemler mi kolluyor, al sana Van Persie'ye çıkmayan kart.

Çevrimdışı kyiv

Biz ne yapabiliriz bu hakem konusunda?Sanki geçen seneki baskı yok hakemler üzerinde. Gerek Vodafone Arena da gerekse sanal alemde  baskı kurmak lazım. Mesela Ali Palabıyık. Bundan sonra Vodafone Arenada maç yönetirken Beşiktaş alehine karar verirken eli ayağı titremeli. Bu ortam nasıl oluşacaksa oluşturmak bundan sonra tüm maça giden Beşiktaşlıların boynunun borcu olmalı. Kalan 15 MAÇ TAM BASKI YARATMALIYIZ HAKEMLER ÜZERİNE! Maç öncesi maç içinde maç sonrası.

Çevrimiçi Necmi

Bazı abilerim tribünlerin iyi olduğunu söylemiş ama ben tam tersini düşünüyorum ve o tribünleri daha farklı hayal ediyorum.Evet ilk yarı fenerlilerin sesi çıkmamış olabilir ama ikinci yarı tribün olarak bizden ağır bastıklarını söylemememiz de gerçekten uzak olur.Bu sezon zor olur bu saatten sonra fakat seneye kesinlikle tribün grupları kale arkasında toplanmalı yada farklı çözümler bulunmalı .Top rakipteyken çok güzel tribünler ama top bizdeyken susup maçı izliyoruz en azından baskı altına alabilceğimiz kısa besteler söyliyebiliriz kartal gol gol gol,saldırsana gibi bayram havasına girceğimiz besteler maçın sonuna saklanmalı diye düşünüyorum
ne zaman besteyle tribün baskı altına alınmış :alala:
yıllarca inönüde söylenmedimi o besteler hangi maçta baskı altına almışız
burda neden oluyor baskı ıslık var peki şimdi neden baskı olmadığını düşünüyorsunuz
çünkü lay lay lom var. sen doksan dakike fenere söverekmi baskı yapacaksın. bizim
ne zaman ıslığı bıraksak maçta gol yiyoruz. tribün grubu dediğin adamların yaptığı tek şey
tribünden tribüne şov yapmak bazen nerdeyse on dakika sürüyor saçma sapan haraketler
bunlarlamı baskı kuracağız.

Çevrimdışı Zafer55

Tosiç e kızamıyorum nedense.
2012-2013, 2013-2014 sezonlarını hatırlıyorum, rakip bizim futbolcunun üzerine yürür diğerleri de ya hiç oralı olmaz yada rakip futbolcuyu ayırırdı, yapma etme der gibi. hatta hakemler bile fena azarlardı çocukları. beni çok rahatsız ederdi bu görüntü. İlhan Mansız lardan Nouma lardan buralara geldik diye hayıflanırdım.şimdi durum öyle değil. gerek rakibe gerekte hakem e tepki takım olarak koyuluyor. kimse kimseyi ezdirmiyor. Tosiç in de bu yükselişte ciddi payı var diye düşünüyorum.
tosiç için amatör falan deniyor... yahu bu gözler ne Zidane lar, ne Hagi ler, ne Eto'o lar gördü...
tıpta nasıl acı eşiği varsa psikolojide de bir sabretme eşiği var bence. Hepimiz dünyanın en sakin adamıydı dediğimiz birinin çıldırışına tanık olmuşuzdur illaki. bunun profesyonellikle alakası yok. ortada bir rezalet varsa oda böylesine tahrik eden bir adamı sahada tutup her yaptığına da bunlar futbolda var demektir. evet bunlar futbolda var ama cezası da var... adam hakemin gözü önünde Oğuzhanı iki-üç kere iter kakar ceza yok, tribünlere dil atar ceza yok, Tosiç e tekme tokat karışık girer sarı kart, abartılı kendini yere atar ceza yok, tombala çeker ceza yok... bir Türk atasözü derki; yok anasının a... artık yani.
Ben de tosice kızmaktan kendimi alamıyorum.
Psikolojideki sabretme eşiğini geçen adam gider kafayı koyar yere serer karşısındakini.Ergenler gibi alnıyla itmez.Vurmayıp ittirecek kadar profosyonel .Durmayıp ittirecek kadar amatör.40.dakikakada maç 0-0 ken ve oyunla ezerken çıldıracak adama kızıyorum ben.Amatör liglerde ne pislikler oluyor saha içinde de 15 yaşında çocuklar tutuyor kendini.

Çevrimdışı Tolga

Bir an evvel bu maçı geride bırakmalıyız. Ne zaman saha dışı olayların içinde kalıyoruz dengemiz bozuluyor. Hiç gerek yok.

Kupa maçıdır deyip önümüze bakmalıyız. Cuma günkü Karabük maçı çok önemli. Şimdi herkes bizim puan kaybetmemizi bekliyor.

Karabük maçına kadar gündemi Fb maçıyla meşgul edersek puan kaybı ihtimali artar. 15 maç kalmışken gerginliğe gerek yok.

Hala bu ligin en iyi takımı biziz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı underworld

Kendine hakim olamayanin bu takımda işi ne ?
Para konusuna gelince hepsi çok iyi profesyonel oluyor maşallah...
O yüzden sen olsaydın, ben olsaydım işini geçelim.

Çevrimdışı Tolga

Bir de taraftar konusu çok dillendiriliyor. Bu konuda sadece şöyle bir değerlendirme yapabilirim.

Geçen sezonki 3 maçta tribünlerin uyumu daha iyiydi sanki. Bu sezon geçen sezonki kadar tribünlerin uyumlu olmadığını görüyorum maalesef ya da bana öyle geliyor.

Bir kısım taraftar ıslıklıyor bir kısım taraftar tezehürat yapıyor bir kısım taraftar ise hiç maçla ilgilenmiyor.

Geçen sezonki maçlarda özellikle ıslık hem rakibi hem de hakemi oldukça etkiliyordu. Bu sezon bu sinerjiyi maalesef göremiyorum. Bu konuda ya yönetim tribün liderleriyle oturup konuşmalı ya da taraftar grupları bir araya gelerek bu işe bir çözüm bulmalılar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir an evvel bu maçı geride bırakmalıyız. Ne zaman saha dışı olayların içinde kalıyoruz dengemiz bozuluyor. Hiç gerek yok.

Kupa maçıdır deyip önümüze bakmalıyız. Cuma günkü Karabük maçı çok önemli. Şimdi herkes bizim puan kaybetmemizi bekliyor.

Karabük maçına kadar gündemi Fb maçıyla meşgul edersek puan kaybı ihtimali artar. 15 maç kalmışken gerginliğe gerek yok.

Hala bu ligin en iyi takımı biziz.
aynen adli mercilere taşınacakmış olay zaten tolga, her şey bizim elimizde 12 tane temiz galibiyet bizi şampiyon yapar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada Vodafone ile olan sponsorluk sözleşmesi revize edilip 2 yıl daha uzatılacakmış güzel haber.

Çevrimdışı Tolga

aynen adli mercilere taşınacakmış olay zaten tolga, her şey bizim elimizde 12 tane temiz galibiyet bizi şampiyon yapar.
İç sahadaki maçlara zaten en fazla 1 beraberlik yazmıştım hala da aynı fikirdeyim hatta hepsini de alabiliriz.

İç sahada 22 puan deplasmanda 11-12 puan bizi çok rahat şampiyon yapar. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İç sahadaki maçlara zaten en fazla 1 beraberlik yazmıştım hala da aynı fikirdeyim hatta hepsini de alabiliriz.

İç sahada 22 puan deplasmanda 11-12 puan bizi çok rahat şampiyon yapar. :)
bende öyle düşünüyorum tolga bu arada aboubakar çok moralli gelecek, Büyük maçlarda cenk kayboluyor maalesef. Derbilerde aboubakar oynamalı.

Çevrimdışı kyiv

ISLIK...YUH...ISLIK...YUH...bundan sonra parola bu olmalı. Tezahürat falan teferrüat. HAKEME SARMALIYIZ ! Şarkı türkü maçtan önce veya sonra.

Çevrimdışı underworld

bu arada Vodafone ile olan sponsorluk sözleşmesi revize edilip 2 yıl daha uzatılacakmış güzel haber.
Forma için mi ?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Evet arkadaşlar biz de takım da bu saçma sapan geceyi bir kenara bırakıp tekrar lige odaklanalım. Ligin ikinci yarısına gayet güzel başladık. Kesin puan kaybeder dedikleri engelleri katlayıp geçtik çok şükür. Bu ritmimizi bozmak isteyecekler polemikleri uzatarak. Başkan da maç sonrası açıklamasını da bu yüzden yaptı bence.
Şimdi Tosiç'in yerine Ersan mı yoksa Mitroviç mi oynayacak ? Arkadaşlar şuraya güzel bir ilk 11 patlatsın lütfen   :)
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet arkadaşlar biz de takım da bu saçma sapan geceyi bir kenara bırakıp tekrar lige odaklanalım. Ligin ikinci yarısına gayet güzel başladık. Kesin puan kaybeder dedikleri engelleri katlayıp geçtik çok şükür. Bu ritmimizi bozmak isteyecekler polemikleri uzatarak. Başkan da maç sonrası açıklamasını da bu yüzden yaptı bence.
Şimdi Tosiç'in yerine Ersan mı yoksa Mitroviç mi oynayacak ? Arkadaşlar şuraya güzel bir ilk 11 patlatsın lütfen   :)
hemen patlatıyorum abi :D                   Fabri
                                                     GG     Marcelo Mitrovic  Adriano
                                                                 atiba oğuzhan
                                                    karijma      talisca         babel
                                                               Cenk tosun

Çevrimdışı Tolga

bende öyle düşünüyorum tolga bu arada aboubakar çok moralli gelecek, Büyük maçlarda cenk kayboluyor maalesef. Derbilerde aboubakar oynamalı.
Aboubakar'ın moralli dönüyor olması önemli. Buradayken biraz özgüvenini kaybetmişti ama şimdi sezon başındaki gibi özgüvenli gelecek.

Tabi Şenol Hoca hemen takıma koyar mı emin değilim. Çünkü ön taraf şimdilik iyi işliyor.

Çevrimdışı Ensar

ben abubakara çok kızdım çok sövdüm kovun gitsin₁ dedim çok küfür ettim ama devre arasında biraz daha inceledim düşündüm ve haksızlık ettiğimi düşündüm. ne açıdan ? elimizde ki en iyi forvet bu adam. ve Allah için yetenekli , her oyuncunun formsuz kötü zamanları olur , bundan sonra abubakarın iyi bir performans gösterince inancım tam.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: