Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135458 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada black mamba tam kendi staylı harika bi golle kamerunu şampiyon yapmış. tebrikler  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

30 senedir Beşiktaş-Fenerbahçe maçlarını izlerim, MEtin-Ali-Feyyaz'lı dönemden beri Fenerbahçe'yi bu kadar sürklase ettiğimiz bir ilk yarı daha hatırlamıyorum hayatımda.

Adamlar 3. hatta kimi yerde 2. pası bile sahanın içinde tutamıyor ve taca atıyorlardı. Kum torbasına dönmüşlerdi o kırmızı karta kadar.

Maç 11'e 11 devam etseydi, 3 ya da 4 farklı kazanacaktık.

Neyse kş, taraftar ve futboklcu grubu olarak bu tecrübeyi kulvarların en önemsizinde yaşadık.

Lig maçı olsaydı 3 puan kayıp + 2 maç saha kapatmaya giderdi.

Ligdeki Fenerbahçe maçında neler yapmamamız gerektiğini öğrendik: Oyuncular bunların pisliklerine gelmeyecek, taraftar hakeme daha çok baskı uygulayacak.

Ligi koymak lazım artık.

Aboubakar da moralli geliyor, kupayı getiren golü atmış. Bu tip maçlarda Cenk'le olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş: "Bugün gördüm ki, oynamayarak da maç kazanabilirsin. Öğrenmenin yaşı yok..Bunu o şeytana da söyleyeceğim.."
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mellfred

Rıdvan şeytanını iZleme izlettirme. Güntekin o proğramda sadece figüran

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuzağa düştük,çok net.

Aziz çarşamba veya perşembe günü oyuncularla toplantı yaptı. Bu toplantıyı yapacağı geçen hafta ertemin programında söylenmişti. O toplantıda neler konuşulduğu çok net ortaya çıktı bu akşam.

Ne yapın ne edin taraftarları ve oyuncuları provake edin denmiş o toplantıda. Kırmızı gördürün, ceza aldırın gerekirse stadı kapattırın, şampiyonluktan edin denmiş ki fenerli topçular birebir uyguladılar bunu.

Tosic'den başka kırmızı görmememiz benim için iyi. En azında takımdaki bütünlük bozulmayacak lakin stada gelebilecek kapatma cezası beni düşündürüyor. Ne diye girersin sahaya be adam girme işte!

Futbolda kazanamayacaklarını anlayınca sinirlerimizle oynadılar. Lakin bu bi kupa maçı sakin kalmak lazım. Karabük maçında alınacak 3 puan çok önemli duruma geldi şu an. Ne yapıp edip o 3 puanı cebimize koymalıyız.

Bu senenin kırılma maçı Karabük maçıdır benim için bundan sonra. Senenin en önemli maçı Karabük maçıdır. Bunu futbolcular da anlarlar umarım.

Kupa maçında alınan taraftar cezaları, kupayı etkiliyor sadece.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

iki ihraç bir 30 gün birde 7 gün nopost geldi bu gece moderasyonları sayamadım.
az sakin olun haddi aşan kelimeler sarfediliyor.

Abi isim ve ceza nedenlerinide yazarsan seviniriz .

Çevrimiçi Necmi

aynı maçı izlemedin sanırım. ortada yok dediğin talisca sağa geçice gayet etkiliydi kaleyi ıskaladığı bir kafası 2 şutu bir rövaşatası vardı bir derbide 45 dakikada daha fazlasını yapamaz. hakem falan hikaye hakeme rağmen yenebilirdik kart ilk yarı geldi sen büyük hocaysan devre arası değişikliğini ve taktiğini verirsin çıkarsın sahaya saldırın dersin bizim hoca kapanın denk gelirse kontradan atarız demiş karşında geberik ve 7 defans oyunculu bir rakip var. biliçli kadro ile kadıköyde fener 10 kişi kaldığında adamlar seyirci ile birlikte yüklenmiş ve bize karşı tek kaleye çevirmişlerdi biz neden yapamadık bunu? hoca takımı geriye yaslarsa taraftarda siner böyle sen sahaya 10 kişiyle yeneceğim mottosuyla sür takımı saldır bak bakalım hakem makem kalıyor mu? sen pısırık pısırık oynarsan hücum yapmazsan rakipten kimseyi attırmazsın biz şayet deli dana gibi saldırsaydık 45-60 arası rakibi eksik bırakırdık...
taliscanın çıkartılması büyük hataydı.
sanki etkili fener var 3 lü defansla oyna 3 5 1 e dön GG çıksın mitrovic girsin orta saha gücünü bozma
on kişide yenerdik.
Bu arada taraftar etkisiz falan değildi renklilerin sesini biz tribünde duymuyoruz siz tv de duyuyorsanız bu yayıncı kuruluşun
büyük ihtimal özellikle yaptığı bir durumdur yakına mikrofon falan koyuyorlardır yoksa seslerini iyi kestik
her başladıkları sloganda küfür yiyerek bitirdiler büyük ihtimal bütün stad ceza alacak vip dahil buna
vip ten ve numaralı localardan çok taciz vardı. bu maç bırakın tribünleri vıp bile coştu. 90 dakika stadda küfür vardı
hiç durmadan dediğiniz gibi hiçte pasif değildi.Zaten maçın başında daha bütün tribünler nasılsa ceza aldık dedi
sonra ipi koparttı :evillol:
Tribün istediği kadar baskı yapsın sahaya bir tetikçi çıkmış. Görevini yaptı. Tosiçde buna imkan verdi Gereksiz
bir haraketti siniri kontrol edememek diye bir şey yok edeceksin. Cenk artık şu kendisini yere atmalarla
baş ağrıtmaya başladı Burası Beşiktaş gitsin kumda oynasın Beşiktaş forması giyen bu kadar kolay kendini yere atmaz
bütün takımı bozdu haraketi. volkanın altında kaldığı pozisyonda dikkatli bakın cenk yanlış yapıyor orda topla oynama niyeti
yok direk geri geri volkana gidip kambura yatıyor. Sahanın en iyisi adrianoydu. Mitrovici beğendim çok sıtresli haldeyken oyun ve
tribünler ilk kez taraftarın karşısına çıkmak hiç kolay değildir. Demekki çok daha iyi olacak ve sol stoperde gayet iyi oynuyor.
Sağlık olsun öyle veya böyle yenildik kupa işi bitti bence iyide oldu nerden baksan uefada büyük ihtimal minimum 4 maç yapacağız fazlasıda olur
5 de kupa maçı girince işin içine  9 maç eder hadi finali sayma minimum 8 maç buda iki ay çarşamba pazar maç demektir.
şampiyonluk yolunda ciddi sıkıntı olurdu asıl hedefimiz şampiyonluk gerisi teferuat. uefada bile çeyrek finale kadar ciddiye almıyorum
elenirsek sıkıntı değil. ancak Çeyrekten sonra hedef olarak girer. Bence Hocanın as kadroyu hep ligde düşünmesi gerekiyor
her şerde bir hayır vardır diyelim bu geceyi unutalım. TFF istemedi bizi kupada demekki başka planları var. Ben kupa Başakşehirin diyorum.
bu maçı geçseydik kupa bizim olurdu. Tek durdurulacağımız maçtı durdurdular.

Çevrimdışı Orhan_

Maç 11'e 11 iken yavaş yavaş artan tempoyla Fener'i sahadan sildik. Gol de artık geliyorum diyordu. Sonra gelişen olaylar vs. Bugün bizim için değerli olan tek şey budur. Gerisi hikaye. Sinirlenmeye, üzülmeye hiç gerek yok. yetersiz₁ bir takım oldukları ortada. Normal şartlar altında bu maçın 2. yarısı güle oynaya geçerdi.

"Tosic profesyonel bir futbolcu ve kendi duygularından önce Beşiktaş menfaatlerini düşünmek zorunda".
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 02:41:03 Orhan_ ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Kovun gitsin kardeşim böyle bir amatörlük olamaz ya çıldırmamak elde değil. Rakip zaten seni kışkırtmaya çalışıyor belli, hakem senin lehine faul vermiş, tavuk gibi diklenip kafa atmanın anlamı ne ya? Bu gece kovun gitsin ama bir de bu adamla 3 yıllık sözleşme yapıldı yangından mal kaçırır gibi.

Kendinize gelin be.

Kovun gitsinmiş, kimi kovuyorsunuz?

Çevrimdışı tangaz

tosiç çook acemice atıldı genç sübyan topçuda değil oysaki o pozisyonda yerde yat yuvarlan kıvran rvO ya sarı kart vermek için gelen hakemi kırmızıya sevket baygın numrası yap ama nerdee bizim bitirim delikanlı çıkıp atarlanıyor, haa şu var o atarlanmaya kadıköyde kırmızı veren hakem görmedik hiç birimiz, hatta sarısız yırtanları dahi gördük ama bizim takım hakemle oynamayı bilmiyor burası kesin mesela oğuzhan rvO sırtına vurduğunda öne doğru at kendini belini tut kıvran doktor çağır porsuğun sırtına vurduğunu gözüne sok hakemin. bu arada oğuzhan demişken kesinlikle hakemlik yapabilecek karakterde değil aslına bakarsak takımın tümünde kaptanlık yapabilecek bir karakter yok. atiba diyenler olabilir ama fazla beyefendi kaptanlık için.

Çevrimdışı Orhan_

+1
taraftar ve hoca uyudu bu fikrimi kimse değiştiremez hiç bişey yapamıyorsan kartal golgolgol dersin geriye yaslanan takımı itersin ileriye 10 kişi kaldığımız takım geberik fener geriye yaslanmanın alemi yok

Abi televizyondan duyduğun şey ile stat içinde olan şey arasında ciddi fark var. Maçları tvden izleyenler bu yanılgıya düşebiliyor haklı olarak. Bir ara bir maça bekleriz. Vodafone Arena seni bekliyor (:.

Çevrimiçi Necmi

Abi isim ve ceza nedenlerinide yazarsan seviniriz .

Evenf = Küfür 30 gün no post
Luccâ = Küfür 30 gün no post
dalileon = Ağır küfür ihraç
bu arada 7 güne kadar nopost ve moderasyon yiyende var bunlar moderatör işlemleri
liste uzun sayamam şimdi ilk üç yönetici yetkisiyle yapılan işlem oluyor. ihraçın birini ağır olmuş 30 gün noposta çevirdim.
küfür burda hiç affedilmez Heleki taraftara Beşiktaş değerlerine yönelmiş ise hiç bir affı yok
kelimelerinize dikkat edin.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu taraftarın kimliği, maçlara sürekli gelip gelmediği, çevresi iyi araştırılsın... Hatta banka hesabı da...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Kendinize gelin be.

kovmak elbette saçma bir tutum ama ben oldum olası dewre arası sözleşme uzatmayı hatalı buluyorum tosiç özelinden bağımsız olarak genel kanaatim bu yönde sadece ve sadece  ozzi gibi genç oyuncular için benzer tasarrufları mantıklı buluyorum onun dışında pek doğru gelmiyor bana. tosiçle de sözleşme uzatmak şimdi gereksizdi sene sonu istediğimiz an gelir imzayı atardı zaten bu tür isimlerle şimdi sözleşme yapmak doğru değil sene sonunu bekleyeceksin son maça kadar totolarını yırtarcasına oynarlar.

Çevrimdışı Orhan

Evenf = Küfür 30 gün no post
Luccâ = Küfür 30 gün no post
dalileon = Ağır küfür ihraç
bu arada 7 güne kadar nopost ve moderasyon yiyende var bunlar moderatör işlemleri
liste uzun sayamam şimdi ilk üç yönetici yetkisiyle yapılan işlem oluyor. ihraçın birini ağır olmuş 30 gün noposta çevirdim.
küfür burda hiç affedilmez Heleki taraftara Beşiktaş değerlerine yönelmiş ise hiç bir affı yok
kelimelerinize dikkat edin.
Abi genelde maç bitince tweeter de rakibe küfür ediyorum foruma oyle geliyorum.

Çevrimiçi Necmi

Kendinize gelin be.

sana cevap veremez kodese alınmış :D

Çevrimdışı ardiles

rakip oyuncuların terbiyesizliği... hakemin emirleri yerine getirmesi... bunlar alışık olduğumuz şeyler.

bu akşama dair akılda kalacak tek nokta taraftarın tepkisizliği.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

tosiç çook acemice atıldı genç sübyan topçuda değil oysaki o pozisyonda yerde yat yuvarlan kıvran rvO ya sarı kart vermek için gelen hakemi kırmızıya sevket baygın numrası yap ama nerdee bizim bitirim delikanlı çıkıp atarlanıyor, haa şu var o atarlanmaya kadıköyde kırmızı veren hakem görmedik hiç birimiz, hatta sarısız yırtanları dahi gördük ama bizim takım hakemle oynamayı bilmiyor burası kesin mesela oğuzhan rvO sırtına vurduğunda öne doğru at kendini belini tut kıvran doktor çağır porsuğun sırtına vurduğunu gözüne sok hakemin. bu arada oğuzhan demişken kesinlikle hakemlik yapabilecek karakterde değil aslına bakarsak takımın tümünde kaptanlık yapabilecek bir karakter yok. atiba diyenler olabilir ama fazla beyefendi kaptanlık için.

Caner-GG-Ersan-Adriano-Marcelo bunlar hariç diğerleri kalkamaz altından şimdilik. 2 si fb den yeni geldi tepki olur. Ersan az forma bulur. Adriano kurnaz adam tecrübeli itiraz işlerinde de iyi taktik faullerde de ama itiş kakışta caydırıcılığı az  ben olsam onu yapardım Marcelo da 2.kaptan olur. Babel de ileride listeye girebilir ama erken daha.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

şu yenilginin tek üzücü tarafı evimizdeki ilk yenilgi olması

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu da manidar

Kupa statüsü değiştirilmedi.

Fenerbahçe grubunda 2. olunca bizle oynadı.

Çevrimiçi Necmi

+1
taraftar ve hoca uyudu bu fikrimi kimse değiştiremez hiç bişey yapamıyorsan kartal golgolgol dersin geriye yaslanan takımı itersin ileriye 10 kişi kaldığımız takım geberik fener geriye yaslanmanın alemi yok
böyle uzaktan uzaktan konuşmayacaksın gelip yerinde göreceksin :D
biraz önce maçı tv den tekrar izledim hiç de tribündeki taraftarı yansıtmıyor.
hiç de rakibin sesi falan çıkmıyor oraya mikrofon dayıyor yayıncı kuruluş herhalde
yönetimin bununla ilgilenmesi lazım normal değil tribünde öyle bir durum yok
antipati nefes aldırmadı onlara eminim stad dan çıkarken kendilerini tecavüze
uğramış hissediyorlardır. 90 dakika aralıksız küfür yediler hiç abartmıyorum
40 bin kişi hard takıldı resmen

Çevrimdışı Erdemm

TFF Disiplin Talimatı

Kupa maçında alınan taraftar cezaları, kupayı etkiliyor sadece.

Çevrimdışı tuncaboylu

sana cevap veremez kodese alınmış :D

İyi ki daha ağır yazmamışım.  :)

Abi senin "ligi etkilemez" cümlene uyup biraz küfür ettik arkadaşlarla, lige etkilerse üzülürüm.  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Etiketler: