Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135605 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Eray

En düşük bilet 130 lira, bağırıp boğazını yırtacak taraftar maça gidemiyor. Tribün godomanlara kalıyor. Adam çoluk çocuk çekirdek alıp kale arkası tribüne geliyor bütün maç yatarak maçı izliyor. Burda da herkes çanak tutuyor. Yok kulüp para kazanmalıymış, yok eski düzen artık olmayacakmış da bilmem ne. Futbol bir kültürdür, popüler kültür ögesi değil. İşinize gelince halkın takımı demeyi biliyorsunuz, en düşük bilet 130 lira olunca ağzını açmıyorsunuz. Kimse kusura bakmasın asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkede 130 lira bir 4 kişilik ailenin en az 1 haftalık boğaz parası. Kapitalist düzenin bir parçası olan bir takım istemiyorum. Tribün kültürü göz göre göre yok oluyor ancak burda über zeka arkadaşlar "para kazanılıyor, eski dönem yok, kimse kusura bakmasın para daha önemli" zihniyetinde devam ettikçe, Beşiktaş daha İNÖNÜ'de KENDİ EVİNDE 90 DAKİKA BOYUNCA 3 BİN KİŞİDEN KÜFÜR YEMEYE DEVAM EDER.

Alın tribününüzü başınıza çalın godomanlarla, beyaz yakalılarla doldurun orayı. Her maç çekirdek çitleyip, video çekerek izlesinler maçı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tuzağa düştük,çok net.

Aziz çarşamba veya perşembe günü oyuncularla toplantı yaptı. Bu toplantıyı yapacağı geçen hafta ertemin programında söylenmişti. O toplantıda neler konuşulduğu çok net ortaya çıktı bu akşam.

Ne yapın ne edin taraftarları ve oyuncuları provake edin denmiş o toplantıda. Kırmızı gördürün, ceza aldırın gerekirse stadı kapattırın, şampiyonluktan edin denmiş ki fenerli topçular birebir uyguladılar bunu.

Tosic'den başka kırmızı görmememiz benim için iyi. En azında takımdaki bütünlük bozulmayacak lakin stada gelebilecek kapatma cezası beni düşündürüyor. Ne diye girersin sahaya be adam girme işte!

Futbolda kazanamayacaklarını anlayınca sinirlerimizle oynadılar. Lakin bu bi kupa maçı sakin kalmak lazım. Karabük maçında alınacak 3 puan çok önemli duruma geldi şu an. Ne yapıp edip o 3 puanı cebimize koymalıyız.

Bu senenin kırılma maçı Karabük maçıdır benim için bundan sonra. Senenin en önemli maçı Karabük maçıdır. Bunu futbolcular da anlarlar umarım.

Koridolarda neler oldugunu bilmiyoruz henüz.

Bu arada tribün cezası alırsak. Kupada çekilecek konu Beşiktaş olunca değişirmi ondan emin değilim.

Kupa'dan elendik diye lig'e yansıtabilirler.

Çevrimdışı underworld

kırılma anlarında yükü kaldıramayanlar iyi irdelenmeli.bu kulübün geleceği için daha iyi uygun kişiler seçilmeli.
daha önceden Veli ,olcay falan hep bu tip oyuncular yüzünden eksik kalırdık.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tahminim

Tosic'e 2 maç ceza.

1 maç tribün kapatma cezası gelebilir gelirse.yada 2 maç.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kupa'dan elendik diye lig'e yansıtabilirler.
Yeni kural mı gelmiş. Seneye süt kupası yok mu? 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahminim

Tosic'e 2 maç ceza.

1 maç tribün kapatma cezası gelebilir gelirse.yada 2 maç.
Tahkime götürürüz cezayı iptal eder. Tahkimin işi ceza iptal etmek değil miydi ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

taraftara gram laf etmeyin , deplasman yasağı kalksın diye en önde bayrak tutan yönetime deyin ne diyecekseniz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İş işten geçti be Tosic !!!

Çevrimdışı Eray

İş işten geçti be Tosic !!!

Kovun gitsin kardeşim böyle bir amatörlük olamaz ya çıldırmamak elde değil. Rakip zaten seni kışkırtmaya çalışıyor belli, hakem senin lehine faul vermiş, tavuk gibi diklenip kafa atmanın anlamı ne ya? Bu gece kovun gitsin ama bir de bu adamla 3 yıllık sözleşme yapıldı yangından mal kaçırır gibi.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Beşiktaş'ın oyuncusu ne olursa olsun sakin kalmalı. Biz çirkeflikte, gerginlikte FB, GS ile yarışamayız. Ligde oynayacağımız maç için iyi bir prova oldu.

11'e 11 oyunda zaten sahanın mutlak hakimiydik, 11'e 10 oyunda dahi üstünlük kurduğumuz dönemler oldu. Bu takım ligi alır, hiç şüphem yok. Daha Demba, Caner, Ersan, Abou katılacak bu ekibe.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi seyircisiz ceza mı olacak ?tribün kapatma mı olacak?olursa kuralı bilen arkadaş açıklarsa cezayı kupada seneye mi çekeriz yoksa lige yansıyor mu?bilgi lütfen?

Çevrimdışı underworld

ne güzel armayı öp,En büyük Beşiktaş de; sonra bir güzel yırt.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi seyircisiz ceza mı olacak ?tribün kapatma mı olacak?olursa kuralı bilen arkadaş açıklarsa cezayı kupada seneye mi çekeriz yoksa lige yansıyor mu?bilgi lütfen?

Lige yansısa bile max 1 maç verirler. Daha önce de yaptıkları gibi. Kupada çekersek istedikleri kadar versinler. Maça giden yok zaten gençler dışında...

Beşiktaş Tarihi
★★★

yansımaması lazım durum biz olunca belli olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yansımaması lazım durum biz olunca belli olmaz.
Statü çok saçma kupada. Tosic in kırmızı lige yansıyor mesela. Çok saçma kim hazırladıysa. Başkan boşa süt kupası demiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Statü çok saçma kupada. Tosic in kırmızı lige yansıyor mesela. Çok saçma kim hazırladıysa. Başkan boşa süt kupası demiyor.

Konu Beşiktaş olduğu için bütün statüler bir saniyede değişir, haketmediğimiz hangi ceza varsa bize karşı uygulanır. Akhisar maçına gitmek için plan yapıyordum o kadar.

Çevrimdışı Evenf

En düşük bilet 130 lira, bağırıp boğazını yırtacak taraftar maça gidemiyor. Tribün godomanlara kalıyor. Adam çoluk çocuk çekirdek alıp kale arkası tribüne geliyor bütün maç yatarak maçı izliyor. Burda da herkes çanak tutuyor. Yok kulüp para kazanmalıymış, yok eski düzen artık olmayacakmış da bilmem ne. Futbol bir kültürdür, popüler kültür ögesi değil. İşinize gelince halkın takımı demeyi biliyorsunuz, en düşük bilet 130 lira olunca ağzını açmıyorsunuz. Kimse kusura bakmasın asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkede 130 lira bir 4 kişilik ailenin en az 1 haftalık boğaz parası. Kapitalist düzenin bir parçası olan bir takım istemiyorum. Tribün kültürü göz göre göre yok oluyor ancak burda über zeka arkadaşlar "para kazanılıyor, eski dönem yok, kimse kusura bakmasın para daha önemli" zihniyetinde devam ettikçe, Beşiktaş daha İNÖNÜ'de KENDİ EVİNDE 90 DAKİKA BOYUNCA 3 BİN KİŞİDEN KÜFÜR YEMEYE DEVAM EDER.

Alın tribününüzü başınıza çalın godomanlarla, beyaz yakalılarla doldurun orayı. Her maç çekirdek çitleyip, video çekerek izlesinler maçı.
aa işte durumdan istifadeciler gelmiş. paran yoksa git eski tribun aga babalarından iste. simdi donerci falan isletiyolar.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 00:41:21 Evenf ]

Çevrimdışı Kalyoncu

a işte durumdan istifadeciler gelmiş. paran yoksa git eski  tribun aga babalarından iste. simdi donerci falan isletiyolar.
Çok yanlış ifade yakışmaz bu üslup bir Beşiktaşlıya. Genç bir kardeşimiz yaşına baktım maç heyecanı ile etkisinde kalıp yazmış.

Çevrimdışı Gokhan-

Tuzağa düştük,çok net.

Aziz çarşamba veya perşembe günü oyuncularla toplantı yaptı. Bu toplantıyı yapacağı geçen hafta ertemin programında söylenmişti. O toplantıda neler konuşulduğu çok net ortaya çıktı bu akşam.

Ne yapın ne edin taraftarları ve oyuncuları provake edin denmiş o toplantıda. Kırmızı gördürün, ceza aldırın gerekirse stadı kapattırın, şampiyonluktan edin denmiş ki fenerli topçular birebir uyguladılar bunu.

Tosic'den başka kırmızı görmememiz benim için iyi. En azında takımdaki bütünlük bozulmayacak lakin stada gelebilecek kapatma cezası beni düşündürüyor. Ne diye girersin sahaya be adam girme işte!

Futbolda kazanamayacaklarını anlayınca sinirlerimizle oynadılar. Lakin bu bi kupa maçı sakin kalmak lazım. Karabük maçında alınacak 3 puan çok önemli duruma geldi şu an. Ne yapıp edip o 3 puanı cebimize koymalıyız.

Bu senenin kırılma maçı Karabük maçıdır benim için bundan sonra. Senenin en önemli maçı Karabük maçıdır. Bunu futbolcular da anlarlar umarım.

Evet sahaya giren adam Beşiktaş'a zarar vermiştir belki ama ben kızamıyorum o adama.
Yemin ediyorum ben olsaydım ben de dalardım, üst tribünde olmasam kesinlikle yapardım bunu.
Volkan maç bittiğinde gel gel yaptı kapalı alt bölüme, bunu görecem ve ben o sahaya girmeyecem ?
Karagümrük olsaydı eğer kapalı altta görürdüm o Volkan, topukları kıçına vura vura kaçardı.
Entel, dantel tiplerle doldu stad, gol yedik kurşun yemedik anasını satim adam angut kuşu gibi durup kalıyor arkadaş kafayı yiyecem ya.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Eray

aa işte durumdan istifadeciler gelmiş. paran yoksa git eski tribun aga babalarından iste. simdi donerci falan isletiyolar.

Herkes sizin gibi ayda 3-5 bin kazanıp sabah 9 akşam 5 çalışıp haftanın stresini atmak için eğlenmeye maça gidemiyor paşam kusura bakma yazdıklarımdan rahatsız olduysan.
Sizden olmayan herkesi ötekileştirerek zaten tribünü böldünüz yeterince. Şuan zaten bu tribün sizin yüzünüzden böyle. İçerde divandan 18 liraya 5 cm dürüm alıp yiyerek maç izlemeye devam edin. 90 dakika boyunca beşiktaşa sövülmesini dinliyoruz televizyondan siz de oturun orda paşa paşa.

Çevrimdışı mylife1903

Ozan tufana ne demeli, taraftara ne bicim hareket yapti o, onu da koridorda iyi pataklardim ben.

Simdi belli oldu, bu fb buraya bir daha gelecek, bu rvo mesela gelmez, cezali duruma duser, ozan, volkan, alper, sener ve lensi ise iyi bi agirlamak gerekecek.

Nouma'ya 7 ay verilmişti bakalım buna ne vericekler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan tufana ne demeli, taraftara ne bicim hareket yapti o, onu da koridorda iyi pataklardim ben.

Simdi belli oldu, bu fb buraya bir daha gelecek, bu rvo mesela gelmez, cezali duruma duser, ozan, volkan, alper, sener ve lensi ise iyi bi agirlamak gerekecek.
Rvo derken bir maç için 8 ay ceza alacak gerizekalı. Akıllardaki tüm iyi kalıntıları temizledi. Bu ne Allah aşkına ? Biri bana yapsa ölüm nedeni. Tosic yine iyi dayanmış...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: