aynı maçı izlemedin sanırım. ortada yok dediğin talisca sağa geçice gayet etkiliydi kaleyi ıskaladığı bir kafası 2 şutu bir rövaşatası vardı bir derbide 45 dakikada daha fazlasını yapamaz. hakem falan hikaye hakeme rağmen yenebilirdik kart ilk yarı geldi sen büyük hocaysan devre arası değişikliğini ve taktiğini verirsin çıkarsın sahaya saldırın dersin bizim hoca kapanın denk gelirse kontradan atarız demiş karşında geberik ve 7 defans oyunculu bir rakip var. biliçli kadro ile kadıköyde fener 10 kişi kaldığında adamlar seyirci ile birlikte yüklenmiş ve bize karşı tek kaleye çevirmişlerdi biz neden yapamadık bunu? hoca takımı geriye yaslarsa taraftarda siner böyle sen sahaya 10 kişiyle yeneceğim mottosuyla sür takımı saldır bak bakalım hakem makem kalıyor mu? sen pısırık pısırık oynarsan hücum yapmazsan rakipten kimseyi attırmazsın biz şayet deli dana gibi saldırsaydık 45-60 arası rakibi eksik bırakırdık...
taliscanın çıkartılması büyük hataydı.
sanki etkili fener var 3 lü defansla oyna 3 5 1 e dön GG çıksın mitrovic girsin orta saha gücünü bozma
on kişide yenerdik.
Bu arada taraftar etkisiz falan değildi renklilerin sesini biz tribünde duymuyoruz siz tv de duyuyorsanız bu yayıncı kuruluşun
büyük ihtimal özellikle yaptığı bir durumdur yakına mikrofon falan koyuyorlardır yoksa seslerini iyi kestik
her başladıkları sloganda küfür yiyerek bitirdiler büyük ihtimal bütün stad ceza alacak vip dahil buna
vip ten ve numaralı localardan çok taciz vardı. bu maç bırakın tribünleri vıp bile coştu. 90 dakika stadda küfür vardı
hiç durmadan dediğiniz gibi hiçte pasif değildi.Zaten maçın başında daha bütün tribünler nasılsa ceza aldık dedi
sonra ipi koparttı

Tribün istediği kadar baskı yapsın sahaya bir tetikçi çıkmış. Görevini yaptı. Tosiçde buna imkan verdi Gereksiz
bir haraketti siniri kontrol edememek diye bir şey yok edeceksin. Cenk artık şu kendisini yere atmalarla
baş ağrıtmaya başladı Burası Beşiktaş gitsin kumda oynasın Beşiktaş forması giyen bu kadar kolay kendini yere atmaz
bütün takımı bozdu haraketi. volkanın altında kaldığı pozisyonda dikkatli bakın cenk yanlış yapıyor orda topla oynama niyeti
yok direk geri geri volkana gidip kambura yatıyor. Sahanın en iyisi adrianoydu. Mitrovici beğendim çok sıtresli haldeyken oyun ve
tribünler ilk kez taraftarın karşısına çıkmak hiç kolay değildir. Demekki çok daha iyi olacak ve sol stoperde gayet iyi oynuyor.
Sağlık olsun öyle veya böyle yenildik kupa işi bitti bence iyide oldu nerden baksan uefada büyük ihtimal minimum 4 maç yapacağız fazlasıda olur
5 de kupa maçı girince işin içine 9 maç eder hadi finali sayma minimum 8 maç buda iki ay çarşamba pazar maç demektir.
şampiyonluk yolunda ciddi sıkıntı olurdu asıl hedefimiz şampiyonluk gerisi teferuat. uefada bile çeyrek finale kadar ciddiye almıyorum
elenirsek sıkıntı değil. ancak Çeyrekten sonra hedef olarak girer. Bence Hocanın as kadroyu hep ligde düşünmesi gerekiyor
her şerde bir hayır vardır diyelim bu geceyi unutalım. TFF istemedi bizi kupada demekki başka planları var. Ben kupa Başakşehirin diyorum.
bu maçı geçseydik kupa bizim olurdu. Tek durdurulacağımız maçtı durdurdular.