Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134559 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Valla  tosice kızmayın . Maç biteli saatler oldu ben kendi kendime kızıp duvarlara bağırıyorum. Hatunu azarlayıp gönderdim. Namertlerle uğraşmak zor.
Bu ibin@ler gene gelecek   Buraya

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Real madrid taraftarıda gitsin mi sinemaya ? 100.000 (yüz bin) kişi

Abi neden farklı acılardan bakıyorsun ki olaya?

La liga futbolu ile bizim futbolumuz aynı mı? Neden bu kadar taraftarı etkisiz sayıyorsunuz siz? Arena acıldı taraftar sustu diyorlar neden bunlar konuşulmuyor da farklı seyleri soruyorsunuz ??

Çevrimiçi Georgetown

Tamam bize 1.250 M € versin oynarız stoper . Tosic kadar oynarız emin ol .

Bu iş bu kadar kolay mı kardesım , sen koskoca Beşiktaş oyuncususun kendi sahanda adam senin üzerine oynuyor gel bana dalaş diyor.

Gitmiceksin üzerine, ne derse desin dönüp bakmıcaksın, ugrasmıcaksın.

Sonuc ortada , adamlar psikolojik olarak yendiler ve sonuca ulaştılar. Cıkın siz oynayın gibi laflarla olmuyo profesyonelllik.

arkadaşım Barcelona -Real maçı izle ordaki adamlar senelik 20 milyon alıyolar! Tosicin yaptığının aynısının çok daha sertini pepe sergio ramos ronaldo messi iniesta yapıyo! Futbol duygu oyunudur. Sen tribündeyken bu kadar sinirleniyorsun saha içinde olsan tekme tokat dalarsın. En fazla 3 dk oynarsın!
GURURLAN!

Çevrimdışı kyiv

şu (Hakaret Yasak)₅ güldürdük ya yazıklar olsun. bu maçta 9 kişi de kalsak yenilmemeliydik. kavşak ayı demeç veriyor fbtv.ye yanında da kezban ozan gelmiş sürekli saçını başını düzeltiyor ağzını burnunu yamultuyor ağzına burnuna sokuşturduğumun tipsizi şekilden şekle giriyor kavşak sonra ayı saygıdan falan bahsediyor ulan kavşak oğlu kavşaklar şu röportajında girdiğiniz şekilden sonra hangi yüzle saygı diyorsunuz şeref noksanları  :akuma:

Ozan Tufanda gay olma potansiyeli gördüm ben de  :) şaka değil . o nasıl bakışlar, gülüş! Allah bilir kırıtık kırıtık yürüyordur bir de ...

Çevrimdışı tangaz

Bağırmıcaksa , destek olmucaksa gitsin sinema izlesin, cafede otursun cayını icsin. Sen orda hakemi , rakibi baskı altına almıcaksan ne diye geliyorsun ????

Gece yatak ne alaka onu anlamadım!!!

+1
taraftar ve hoca uyudu bu fikrimi kimse değiştiremez hiç bişey yapamıyorsan kartal golgolgol dersin geriye yaslanan takımı itersin ileriye 10 kişi kaldığımız takım geberik fener geriye yaslanmanın alemi yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

arkadaşım Barcelona -Real maçı izle ordaki adamlar senelik 20 milyon alıyolar! Tosicin yaptığının aynısının çok daha sertini pepe sergio ramos ronaldo messi iniesta yapıyo! Futbol duygu oyunudur. Sen tribündeyken bu kadar sinirleniyorsun saha içinde olsan tekme tokat dalarsın. En fazla 3 dk oynarsın!

Abi demek istediğim bu zaten ben tribündeyim o sahada mecbur susacak susmalı, Tosic o yüzden saha ben burdayım.

o zaman her maçta bize laf edene kafa göz dalalım abi sinirliyiz biz zaten bahanemiz hazır;)

Çevrimiçi Georgetown

Abi neden farklı acılardan bakıyorsun ki olaya?

La liga futbolu ile bizim futbolumuz aynı mı? Neden bu kadar taraftarı etkisiz sayıyorsunuz siz? Arena acıldı taraftar sustu diyorlar neden bunlar konuşulmuyor da farklı seyleri soruyorsunuz ??

Gökhan arkadaşım, kardeşim. Ben her maç ordayım kim diyo sustu diye. ara sıra sessizleşmesi gayet normal. Ama yok gelmesinler sinema çay kahve hoş değil. Benim söylediğim açıdan da bakmak durumundayız çünkü bir çok insan kendi ekonomilerine göre büyük paralar verip alıyolar o biletleri ve kombineleri. Yani bana kalırsa taraftar isterse maça gidip çekirdeği çitler çayını içip maçını izleyebilir. Senin söylediğin şeye hak vermiyor değilim lütfen yanlış anlama. Organizasyon sorunu var sadece yoksa bağırmak ses çıkarmak ile ilgili bir problem yok. Örn : Benfica maçı. bunu örnek vermemin amacıda ilk yarıyı 3-0 geride bitirmemiz.
GURURLAN!

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş bugün şampiyonluğunu ilan etti arkadaşlar. Quaresma'nın, Oğuzha'nın Cenkin ve diğer bütün oyuncuların nasıl hırslandığını gördünüz. Bu futbolcular bundan sonra anadolu takımlarıyla oynayacağımız bütün maçlara derbi maçı niyetiyle çıkacaklar. Ligde kalan her maça kat kat daha fazla hırs ile çıkacaklar. Öyle bir kin ve hırs ile doldu ki oyuncularımız. Düşman çatlatmak için her maça şampiyonluk maçı niyetiyle çıkacaklar.

Çevrimiçi Georgetown

Abi demek istediğim bu zaten ben tribündeyim o sahada mecbur susacak susmalı, Tosic o yüzden saha ben burdayım.

o zaman her maçta bize laf edene kafa göz dalalım abi sinirliyiz biz zaten bahanemiz hazır;)

Olmuyo valla halı saha da bile maç yapsan deliriyosun ara sıra. Bilemezsin yani orda o anda ne olduğunu. ama dediğin gibi sinirliyiz. Ben de sağı solu parçalıyorum. bırak gol yemeyi kaçırsak bile. =)
GURURLAN!

Çevrimdışı tangaz

Hakem şartlanmış kardeş. Ne yapsan da bu maçı alamazdın. Şenol Güneş bu sezon büyük maçlarda fazla etkili değil orası kabul ama bu maç çok değişikti. Ayrıca Talisca falan demişsin ama bu maçta tek şut dışında ortada yoktu sürekli hatalı pas yaparak top kaybetti. Hakemin kararlarından sonra 10 kişi kalınca oyundan düştük. Tıpkı Dinamo Kiev maçı gibi.

aynı maçı izlemedin sanırım. ortada yok dediğin talisca sağa geçice gayet etkiliydi kaleyi ıskaladığı bir kafası 2 şutu bir rövaşatası vardı bir derbide 45 dakikada daha fazlasını yapamaz. hakem falan hikaye hakeme rağmen yenebilirdik kart ilk yarı geldi sen büyük hocaysan devre arası değişikliğini ve taktiğini verirsin çıkarsın sahaya saldırın dersin bizim hoca kapanın denk gelirse kontradan atarız demiş karşında geberik ve 7 defans oyunculu bir rakip var. biliçli kadro ile kadıköyde fener 10 kişi kaldığında adamlar seyirci ile birlikte yüklenmiş ve bize karşı tek kaleye çevirmişlerdi biz neden yapamadık bunu? hoca takımı geriye yaslarsa taraftarda siner böyle sen sahaya 10 kişiyle yeneceğim mottosuyla sür takımı saldır bak bakalım hakem makem kalıyor mu? sen pısırık pısırık oynarsan hücum yapmazsan rakipten kimseyi attırmazsın biz şayet deli dana gibi saldırsaydık 45-60 arası rakibi eksik bırakırdık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gökhan arkadaşım, kardeşim. Ben her maç ordayım kim diyo sustu diye. ara sıra sessizleşmesi gayet normal. Ama yok gelmesinler sinema çay kahve hoş değil. Benim söylediğim açıdan da bakmak durumundayız çünkü bir çok insan kendi ekonomilerine göre büyük paralar verip alıyolar o biletleri ve kombineleri. Yani bana kalırsa taraftar isterse maça gidip çekirdeği çitler çayını içip maçını izleyebilir. Senin söylediğin şeye hak vermiyor değilim lütfen yanlış anlama. Organizasyon sorunu var sadece yoksa bağırmak ses çıkarmak ile ilgili bir problem yok. Örn : Benfica maçı. bunu örnek vermemin amacıda ilk yarıyı 3-0 geride bitirmemiz.

Est abicim .

Bağırmayan tayfaya tabi bizim lafımız, ama o stad sessiz olunca olmuyo, yakısmıyo bize. Tabi ki herkesin amacı farklı maca gelme nedeni.

Çevrimdışı mellfred

Adamlar bizim sabamızda bizi döve döve galip gittiler ya ben de buna hastayım ağa

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı kyiv

Kimse kimseye kızmasın niye bağırmıyor diye ki bence de taraftar bana göre Ali Palabıyık kadar kötüydü.Bir ıslık olayı bile düzgün hakkını vererek yapamadık. Şu bir gerçek ki bu stadı yaparken daha sosyete ve bağırmayan bir taraftar profilinin oluşacağı biliniyordu. Bu duruma karşı fazla hikayet etme şansımız da yok .O zaman bundan sonra maça gidip 90 dakika bağırma niyetinde olanlar şimdiden kenara 3,5 koyup önümüzdeki yılın kombinesini almayı planlasın.

Bu haftaki Karabük ve önümüzdeki Akhisar maçı çok önemli. Kimseye acımak yok. 5,6,7 Allah ne verdiyse atacağız. Ayrıca Şenol Hocanın bu hafta takımı ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK iyi motive etmesi lazım. Karabükü yenmek değil ezerek yenmeliyiz. Bu ligin AĞASI bizsek ağalığı göstermeliyiz.

Bir de unutmadan Ali Palabıyık bir daha bu sezon NAHHHHHHHH Beşiktaş maçı görür.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Geçen yılda kupadan elendik sene sonu Şampiyon olduk. İnşallah bu yılda böyle olacak..

Çevrimdışı 38life

Bugün benim seyrettiğim tiyatro'nun ne Tosic ile alakası var, ne taraftarla alakası var, ne de başka saha içi birşeyle alakası var. Benim Tosic ile ilgili düşüncelerimi forumu takip edenler biliyor ben Tosic için "Stoper değil" diyorum. Ve şimdiye kadar Beşiktaşta stoper olarak çıktığı her 1 maç hatadır diyorum. Her 1 maç! Taraftara gelince taraftarı zaten beğenmiyorum. Maç öncesi habire deplasman tribünüyle oynayıp onları sinirlendiriyor taraftar, Durup dururken Volkana ayı deniyor ilk yarıda adamları gereksiz hırslandırıyorlar. Herzaman yapılan hatalar aynı. Gol yedikten sonra morali bozulup küsüyor vs. ama bunların hiçbirinin bu akşamki tiyatroda bir rolü bir etkisi yok. Şenerin 2 pozisyonunda da bütün taraftarla çığlık atarcasına bağırdı. Birşey değişmedi değişmezdi.

Gözümde büyük değeri olan Fikret Orman bu akşamki açıklamasından sonra benim için bir hayli düştü değeri. Bu Efendilik martavalına bir an önce son verilmesi gerekiyor. Biz hakimiyet anlamında Efendi olmaylıyız. Usluluk anlamında değil! Vur ensesine al ağzından lokmayı devri bitti diyorsun sonra Türk futbol tarihinin en bariz hakem operasyonlarından biri gerçekleşiyor hiçbirşey söylemiyorsun. Hakemle ilgili tek kelime etmiyorsun. Bu nasıl iş? Senin görevin transfer yapmak mı sadece? Sen bu kulübün emanet edildiği kişisin! Emaneti koru!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene kupayı Fenerbahçe'ye kazandırma kalkışması olabilir. UEFA'dan ceza gelecek muhtemelen, onu çekmeleri için Avrupa'ya katılım hakkı elde etmeleri lazım.

Yarın dikkatli olmakta fayda var o yüzden.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş: Ben kaybettiğimde de kazandığımda da aynıyım. O Şeytan'a da söyleyin bunu!

Çevrimiçi Necmi

iki ihraç bir 30 gün birde 7 gün nopost geldi bu gece moderasyonları sayamadım.
az sakin olun haddi aşan kelimeler sarfediliyor.

Çevrimdışı Orhan

Kim tribünleri dizayn etmeye çalışıyorsa sorumlu odur. lens neredeyse asist yapacak durumdayken lay lay lom a hangi gruplar devam ediyorsa sorumlusu odur. Sanırım herkes anladı beni.

Çevrimdışı tangaz

iki ihraç bir 30 gün birde 7 gün nopost geldi bu gece moderasyonları sayamadım.
az sakin olun haddi aşan kelimeler sarfediliyor.

şarlatan fenerliler için sarfettiğimiz sözler de haddi aşıyor mu abi  :iblush:

Çevrimdışı Orhan

Beşiktaş bugün şampiyonluğunu ilan etti arkadaşlar. Quaresma'nın, Oğuzha'nın Cenkin ve diğer bütün oyuncuların nasıl hırslandığını gördünüz. Bu futbolcular bundan sonra anadolu takımlarıyla oynayacağımız bütün maçlara derbi maçı niyetiyle çıkacaklar. Ligde kalan her maça kat kat daha fazla hırs ile çıkacaklar. Öyle bir kin ve hırs ile doldu ki oyuncularımız. Düşman çatlatmak için her maça şampiyonluk maçı niyetiyle çıkacaklar.
Noktası virgülüne katılıyorum.Bu olay futbolcuları birbirine daha da yakınlaştıracaktır.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şenol Güneş: Ben kaybettiğimde de kazandığımda da aynıyım. O Şeytan'a da söyleyin bunu!

Rıdvan azapta gerek herif bütün kinini kustu bu akşam daha da onun programını izleyen Beşiktaş lı çıkarsa yazık onlara...Hoca bu akşam saha dışında çok formdaydı ama saha içi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Orhan

aynı maçı izlemedin sanırım. ortada yok dediğin talisca sağa geçice gayet etkiliydi kaleyi ıskaladığı bir kafası 2 şutu bir rövaşatası vardı bir derbide 45 dakikada daha fazlasını yapamaz. hakem falan hikaye hakeme rağmen yenebilirdik kart ilk yarı geldi sen büyük hocaysan devre arası değişikliğini ve taktiğini verirsin çıkarsın sahaya saldırın dersin bizim hoca kapanın denk gelirse kontradan atarız demiş karşında geberik ve 7 defans oyunculu bir rakip var. biliçli kadro ile kadıköyde fener 10 kişi kaldığında adamlar seyirci ile birlikte yüklenmiş ve bize karşı tek kaleye çevirmişlerdi biz neden yapamadık bunu? hoca takımı geriye yaslarsa taraftarda siner böyle sen sahaya 10 kişiyle yeneceğim mottosuyla sür takımı saldır bak bakalım hakem makem kalıyor mu? sen pısırık pısırık oynarsan hücum yapmazsan rakipten kimseyi attırmazsın biz şayet deli dana gibi saldırsaydık 45-60 arası rakibi eksik bırakırdık...
Elinde abubakar gibi bir adam olur Taliscayı alırsın oyundan eyv. Yahu Cenk'ten ne bekliyor ki hoca. Al Babel i ileri cek Taliscayı sağa sut ceker frikik atar kornerde kafaya çıkar 1.90 falan bu adam. Cenki tutması inanılır gibi değil.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bunu da yaz tarih! Fenerbahçe'nin kara lekelerle dolu tarihine bir kara leke daha: 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçını Fenerbahçe; çirkeflikle, provokasyonla ve âdeta 2. Cem Papila olan hakem(!) Ali Palabıyık'ın maçı Beşiktaş'tan alıp Fenerbahçe'ye vermesiyle haksızlıkla kazandı ve Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da resmî maçlardaki ilk yenilgisi böyle rezillikler sonucunda haksızlıkla gerçekleşti.

Çirkefliğinizle gurur duyabilecekseniz gurur duyun Fenerbahçe ve Ali Palabıyık. Sezon sonunda belki Türkiye Kupası'nı kazanabilirsiniz; fakat bu ihtimal gerçekleşse bile kazandığınız o kupa, şerefinizle oynayıp hakkınızla kazandığınız bir kupa olmayacak; çirkeflikle, provokasyonla ve haksızlıkla kazandığınız bir kupa olacaktır! Fakat bu durum sizin de, başkanınız 'şike yapsana Aziz Yıldırım'ın da umurunda olmayacaktır. Çünkü bunlar Fenerbahçe'nin de Fenerbahçe'nin tarihinde en uzun süre boyunca başkanlık yapmış olan ve Fenerbahçe'nin başkanlığını hâlen sürdüren Fenerbahçe'nin efsane başkanı 'şike yapsana Aziz Yıldırım'ın da tıynetine uygundur. Yazıklar olsun! Yaramasın!
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 02:46:01 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Etiketler: