Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yok en azından kendini attırmadı onu demek istiyorum ama kime oynayacaklarını iyi biliyorlardı ve bu adam bizim kaptanımızdı işin traji komik yanı..

Rafarl van der vaart da 23-24 yaslarinda kaptan olmustu ama o liderlik meziyetleri vardi malesef bizim ozi de o meziyetler henuz yok
Takimi o gergin anlarda rahatlatmasi gerekirken o daha cok gerdi tribunleri de gerdi
Kaptan olmak istiyorsa biraz gerrard li liverpool maclarini izlesin belki bisiler kapar
Eger rakip de bizom kaptana oynayacaklarsa onuda sakinlestirecek birilerinin olmasi lazim sahada
Bu ortami germe ve baski kurma arasinda ince bir cizgi var bizimkiler bu cizgiyi bir turlu bulamiyorlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada ben hala Talisca'nın ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. En azından oynatıldıgı bölgede.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada ben hala Talisca'nın ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. En azından oynatıldıgı bölgede.

Talisca ne zaman sag cizgiye gecti etkili olmaya basladi baski da kuruyorduk ama bu sefer de q7 sıkıştı oralarda

Çevrimdışı Berat

Derbilerde sonradan girip hamle oyuncusu görevini üstlenmesi gerek.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Neden biz büyük maçlarda derbilerde oyuncusundan taraftarına ağırlıgımızı koyamıyoruz neden? Ne eksikte böyle oluyor bu maçlar? Gs-Kiev şikeciler.. acilen buna bir çözüm bulmak lazım!!!

Çevrimdışı eski inönü

Talisca ne zaman sag cizgiye gecti etkili olmaya basladi baski da kuruyorduk ama bu sefer de q7 sıkıştı oralarda

zaten ya sağ kanat forvet oynar ya forvet arkası. Talisca sahadaysa arkasında Atiba - Oguzhan - Tolgay 3'lüsü olmalı.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

40 bin kişi aynı anda borozan çalıp diğer eliyle sahaya ses bombası atsaydi yine de vallahi billahi tallahi ekmek kuran çarpsın ki hakemin kararlarinin tek 1 tanesi bile degismeyecekti. Vallahi billahi tallahi şerefim ve namusuma yemin olsun ki...

Not: taraftar iyiydi demiyorum. Başka şeylerden bahsediyorum
Katılıyorum. Hakem öyle bir moddaydı ki adamlar ceza sahasında bizim topçuların kafasına sıksalar yine penaltı vermezdi. İnsanlar -katılmamakla birlikte- sahaya girdi. Tribünden nasıl bir tepki bekliyorsunuz anlamadım. Bakın işin tezahürat kısmından bahsetmiyorum. Her faülde tribün ciddi ıslıkladı ve tepki gösterdi. Sahada normal bir hakem varmış gibi yorum yapmayın. Adam gözümüzün içine baka baka düdüğünü öttürdü gitti.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

K.Çilingiroğlu : tosic ile yollar ayrılmalı,
Ersin düzen : olur mu daha yeni 3 sene imzalandı
K.Çilingiroğlu : zararın neresinden dönersen kar'dır ,bir şekilde gönderilmeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar attı şampiyonluk geldiiii  :steamed: Kamerun şampiyon!..

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

zaten ya sağ kanat forvet oynar ya forvet arkası. Talisca sahadaysa arkasında Atiba - Oguzhan - Tolgay 3'lüsü olmalı.

Kanatsiz baklava oynarsan cok top yapip talisca sut acisi ve imkani saglanabilir
Ama bu seferde rakip gobegi kapatirsa
Oyun kitlenir o yuzden beklerin hucum katkisi kritik olur
Cift forvet cikarsan eger talisca bunlarin bosluklarini degerlendirir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kanatsiz baklava oynarsan cok top yapip talisca sut acisi ve imkani saglanabilir
Ama bu seferde rakip gobegi kapatirsa
Oyun kitlenir o yuzden beklerin hucum katkisi kritik olur
Cift forvet cikarsan eger talisca bunlarin bosluklarini degerlendirir
Talisca ve Aboubakar iyi bir ikili olabilir gibi geliyor bana bu konuda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı autopsy

Epeydir yazmıyordum pek de canım çok sıkıldı bu akşam yazayım dedim. Çok ciddi lider sorunu var takımda. Karşı tarafın çirkefleştiği durumlar her zaman olacak. Bu oyunlara gelmeyip, sıkıntı büyümeden bu işi çözebilmeliydik. Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Geçen sene hiç böyle sorunlar yaşamamıştık ama bu maç bana daha önceki yılları hatırlattı. Şimdi sakin olma zamanı. Atıyorum oynadığımız ilk lig maçında hatalı bir kararla yenik duruma düşeriz vs vs takımın psikolojik olarak asla yıkılmaması lazım. Zaaflarımız olsa da oyun olarak bizimle baş edebilecek herhangi bir takım yok bu ligde ama sakin olmalıyız. Kritik kelime bu, sakin olmalıyız . Bundan sonraki bir kaç maç çok çok önemli. O eşiği geçersek bizi kimse tutamaz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şuan bütün tv kanallarında inanılmaz derece de orta oyunu oynanıyor.Allah rızası için sakin olalım inanılmaz derece de operasyon yapıldı bugün.sahayıda kapatacaklar.seyircisiz cezası kalktı dimi kartlar mı bloke ediliyordu.ulan nasıl getirdiler bizi oyuna aklım almıyor...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar da Q7 gibi şampiyon ve şampiyonluğu getiren golü atmasının moraliyle dönüyor. Bu günün Mitrovic den sonraki ikinci kazancı Aboubakar :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Abou moralle dönecek, tebrikler Kamerun  :ok:

Çevrimdışı onder23

Şu takımda ilk 11 oyuncusu olmayan tek kişi cenk tosun'dur. 20 gol değil 50 gol de atsa saha içinde adam akıllı koşu yapmayan, çalım atamayan, stoperlerin sürekli kucağında kalan, kendi oyuncumuza duvar olamayan bir forvet bizim ilk 11 oyuncumuz olmaz. Olmamalı.
Ne kadar atağımız varsa hepsin de talisca var. Hoca keşke mitrovic i alırken cenk'i çıkarıp talisca'yı forvete koysaydı.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı eaglekartal

Korktugum gibi oldu.cevremdeki herkese dedim.fener boyle maclari nasil oynamasi gerektigini biliyor pisligi cirkefligi geriye kapanip bosluk bulmaya calismasi.kayzeri macindaki gibi olmaz dedim.ama sakin kalmayi beceremiyoruz bi turlu.oguzhan daha 1.dk tuzaga dusuyor rvpye takilip kaliyor.tosic zeka ozurludu zaten.aylardir diyorum hermac bomba arkada en guvenmedigim oyuncu.birdaha takima girmemeli.bizim oyunumuzu oynarzak sakin kalirsak ligde sikinti olmaz ama millete su kozu vermememiz gerek.bunlara cirkeflik yaparsak oyundan duser bunlar.bu havayi vermemeliyiz rakiplere.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tebrikler Aboubakar Kamerun Şampiyon oldu bizim kara oğlanın golü ile ⚫️⚪️

Çevrimdışı underworld

sakin kalamayacak varsa oyuncu,yönetici,taraftar bundan sonraki maçlara belli bir süre gitmemeli.

Çevrimdışı Evenf

Şu takımda ilk 11 oyuncusu olmayan tek kişi cenk tosun'dur. 20 gol değil 50 gol de atsa saha içinde adam akıllı koşu yapmayan, çalım atamayan, stoperlerin sürekli kucağında kalan, kendi oyuncumuza duvar olamayan bir forvet bizim ilk 11 oyuncumuz olmaz. Olmamalı.
Ne kadar atağımız varsa hepsin de talisca var. Hoca keşke mitrovic i alırken cenk'i çıkarıp talisca'yı forvete koysaydı.
mac baslıgına yazdım buraya da yazayım. mac degisitiren hakemdi, icine eden cenk oldu, taraftar da oturup oyle seyretti. cenk bugun degil hicbir zaman daha rakip stoperleri rahatsız ettigini gormedim. boyu uzun olmasına ragmen sıcrayıp doru duzgun kafa topu aldıgını da. istedigiin kadar gol at ama bu saydıkalırımı yapmazsan yedek oturmaya mahkumsun. taraftara da soyleyecek soz bulamıyorum ama biliyorum ki lig macında gelen taraftar degil kupa macında gelen taraftardı daha cok sey ogrenmeleri lazım.

Çevrimdışı mellfred

şu süt kupası falan zerre umrumda değil, daha önce de defaatle söylemiştim. ancak yine defaatle söylediğim bir şey daha var.
biz derbilerde eksik kalıyoruz. bu yüzden bu y*****klar bize üstün geldiler senelerdir.
artık bu oyunlara gelip bu i**eleri sevindirmeyelim. az sabır sabır sabır sabır....
hakem olacak yavu***k belli ki emir almış feneri kupada taşıyalım denmiş çok bariz. bunlar bu şekilde kazanmaya alışık bunlar bu rezilliğe bile sevinecek bariz..
biz yolumuza bakalım
yarın tüm fenerlilere şunu söyleyeceğim: 'hak ettiğini şekilde, fenerin adına yakışır şekilde maç aldınız. size layık olan şekilde.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 00:12:05 mellfred ]

Çevrimiçi Savaş

Tuzağa düştük,çok net.

Aziz çarşamba veya perşembe günü oyuncularla toplantı yaptı. Bu toplantıyı yapacağı geçen hafta ertemin programında söylenmişti. O toplantıda neler konuşulduğu çok net ortaya çıktı bu akşam.

Ne yapın ne edin taraftarları ve oyuncuları provake edin denmiş o toplantıda. Kırmızı gördürün, ceza aldırın gerekirse stadı kapattırın, şampiyonluktan edin denmiş ki fenerli topçular birebir uyguladılar bunu.

Tosic'den başka kırmızı görmememiz benim için iyi. En azında takımdaki bütünlük bozulmayacak lakin stada gelebilecek kapatma cezası beni düşündürüyor. Ne diye girersin sahaya be adam girme işte!

Futbolda kazanamayacaklarını anlayınca sinirlerimizle oynadılar. Lakin bu bi kupa maçı sakin kalmak lazım. Karabük maçında alınacak 3 puan çok önemli duruma geldi şu an. Ne yapıp edip o 3 puanı cebimize koymalıyız.

Bu senenin kırılma maçı Karabük maçıdır benim için bundan sonra. Senenin en önemli maçı Karabük maçıdır. Bunu futbolcular da anlarlar umarım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Mitrovic yürüyen özgüven çocukta iş var Allah nazarlardan saklasın. Kazancımız Mitrovic. Futbol oynamayıp proveke etmeyen gelen fenerede diyecek birşey yok. Şenol Güneş ve oyuncular üzerine düşeni yapacak. Ligi alacak yetmeyecek seneyede alacak.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada tribün cezası alırsak. Kupada çekilecek konu Beşiktaş olunca değişirmi ondan emin değilim.

Etiketler: