Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135594 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı alimm

hiç maç havasına giremedim yaaa.... niyeyse çok rahatımm... umarım bi sıkıntı olmazzz..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca en tepe hedef olarak ligi görüyor.

Bu nedenle bu maçta Mitrovic'li farklı bir diziliş denerse şaşırmam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoca en tepe hedef olarak ligi görüyor.

Bu nedenle bu maçta Mitrovic'li farklı bir diziliş denerse şaşırmam.

mitrovic oynamıyor abi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mitrovic oynamıyor abi.

bende şimdi 11 i gördüm  :lol:
Neyse taktik maktik yok! Bam Bam Bam!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ben derbi suprizi bekliyordum, hocanin kararina saygiliyim ama taliska azicik yumusak kalabilir bu maca. Ginler ya da nejipjanla baslasak sanki azicik daha mantikli gibi olurdu. Fbnin kadrosunda ise supriz var. maca fb bir adim onde basliyor, dick senol hocayi sasirtmistir mesela senol gunes boyle bir 11 beklemiyordur fbden.

Gerilmedim daha. Boyle hissizim.

Rakibe saygi duyalim, fenerbahce buyuk camiadir, dususte olduklari kesin ama cok kotu bir kadrolari yok, iyi motive olmuslardir, cikis ve taraftar ile barisma maci olarak goruyorlardir.

Tribundeki arkadaslar lutfen sabirli olalim, takimi fbnin ustune hemen salmayalim, kontrollu bir oyunla, fbye hic topu vermeden, vurup gecelim

Çevrimdışı underworld

golü bulup Tali - tolgay değişikliği olur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sanki stad full olmayacak gibi mi bana mı öyle geliyor?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Kapalıda ki Ş harfi gelmemiş maça acaip gözüme battı orası

Kapalıda ki Ş harfi gelmemiş maça acaip gözüme battı orası

geliyor çay içiyorlar :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Hay Allahım yarabbim ulan nsl geliyorsunuz Tufaya adamların gücü Yok anca böyle ortak olurlardı maça.adam şeyini tutuyor tribüne dil çıkarıyor Alper 10 tane faul yaptı inanılır gibi değil valla billa...

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamların derdi tur falan değil Ligi sabote etmek!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamların derdi tur falan değil Ligi sabote etmek!

Aynen kırmızı kartlar ligi etkiliyor :tabe: Taraftarı galeyana getirmeye çalışıyorlar. Zamanında gs maçında yaptıklarını tekrar yapmak istiyorlar. Ancak bilmedikleri bir şey var taraftar akıllandı. Gelmez böyle şeylere. Kimse hibrit çime kıyıp ayağını basmaz her şeyden önce  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Cenk kesinlikle, hicbir sekilde buyuk takimin as santroforu olabilecek bir oyuncu degil.

Mitrovic ise bu macla artik her mac 11'de baslar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk kesinlikle, hicbir sekilde buyuk takimin as santroforu olabilecek bir oyuncu degil.

Mitrovic ise bu macla artik her mac 11'de baslar.
Hakem ne peki  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Kusura bakmayın oyunlarına geldik futbolcusundan taraftarına amaç buydu zaten sende tezgahlarına gelmeyeceksin yazık kaç maç kapatacaklar acaba sahayı.o sahaya atlayana da hiç birşey demiyorum.yazıklar olsun.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Maç konusuna yazdım burayada yazayım.

2bin kişi 39bin kişi olan yerde sesini duyurdu ya yazıklar olsun susarak bi aktivite yapmak isteyen sinemaya gitsin maça değil..

Çevrimdışı Tolga

Bizim derbileri oynamaya alışmamız lazım. İşin içine gerginlik girince dengemiz bozuluyor.

Fb yine ortamı gerdi biz de bu oyuna geldik. Tosic atılınca maç bitti.

Derbi oynamak ayrı bir meziyettir. Biz bu oyunumuzla yine şampiyon oluruz fakat derbilerde hep zorlanırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

bu maç falan değildi tamamen rezillikti. daha fazla zaiyat vermeden bitmesine sevindim. Yalnız maça giden taraftar gruplarının acil toplanıp radikal kararlar almaları lazım. Artık hepsi bir tribunde toplanıp güçlerini mi birleştirir, yoksa maçtan önce alkol alıp kendilerini yormayı mı bırakırlar bilmem. Biz bu stadi rakiplere cehennemi yaşatmak için dizayn ettik, kendi sahamızda deplasman oynamak için değil.

Etiketler: