Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135595 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

stadyumdaki kimse gelip de burada taraftar iyiydi yok mikrofonu kıstılar şu bu demesin sakın şu maçta doğrudüzgün taraftar olaydı penaltıyı da alırdı kırmızıda verdirtirdi  :akuma:

ikinci dewre eksik takımın eksikliğini taraftar kapatır ama bugün öyle bir taraftar grubunu kimse göremedi...
Lastiğin havasını aldılar. Eski havasını bulur tarafatar  :tabe: Feneri kimse takımdan (zaten değiller) saymıyor normal bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı eski inönü

Fenerbahce lige havlu atmış durumda. Tek amaçları bizi kendi bataklıklarına çekip maçı terorize etmekti. Art niyetli bir hakem ve sus pus taraftarımızın yardımıyla bunu bugunluk başardılar. Ama bizler artık tecrubeliyiz ve akıllıyız diye ümit ediyorum. Bu maçı kötü bir tecrube olarak hafızamızdan silip şampiyonluk yolunda kaldıgımız yerden devam edecegiz. Bunlar da kendi pislik çukurunda debelenip durmaya devam edeceklerdir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stadyumdaki kimse gelip de burada taraftar iyiydi yok mikrofonu kıstılar şu bu demesin sakın şu maçta doğrudüzgün taraftar olaydı penaltıyı da alırdı kırmızıda verdirtirdi  :akuma:

ikinci dewre eksik takımın eksikliğini taraftar kapatır ama bugün öyle bir taraftar grubunu kimse göremedi...
Abi taraftar işini yapacak, maçtaydım ben fener taraftarıyla didişmekten ne maça konsantre olabildiler ne de etki edebildiler, bir söz de yönetime, sahanın en iyi yerini rakip taraftara verip etkilerini belki%20 30 arttırmak bize özgü olurdu onuda başarmışız, hani rakip takıma sorsak nerede maç izlemek istersiniz diye burayı seçerlerdi biz onların yerine seçip koymuşuz, benim gördüğüm 2 derbide de durum bundan ibaretti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Evenf

Kiev ve Fener maçını hakeme bağlayabiliriz ve bunda büyük oranda haklıyız da ama bir yandan da bu takımın bir lideri ve büyük maçlarda fişi çekecek bir oyuncusu olmadığını da unutmayalım. Şampiyonluk kaçarsa bu 2 sebepten kaçacak yoksa açık ara favoriyiz..
zaten o buyuk oyuncu olsa bu macı da kaybetmezdik ve zaten sampiyonluga daha emin konsurduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahce lige havlu atmış durumda. Tek amaçları bizi kendi bataklıklarına çekip maçı terorize etmekti. Art niyetli bir hakem ve sus pus taraftarımızın yardımıyla bunu bugunluk başardılar. Ama bizler artık tecrubeliyiz ve akıllıyız diye ümit ediyorum. Bu maçı kötü bir tecrube olarak hafızamızdan silip şampiyonluk yolunda kaldıgımız yerden devam edecegiz. Bunlar da kendi pislik çukurunda debelenip durmaya devam edeceklerdir.
Fikret Orman ın açıklamalarından şunu çıkardım tekrar okuyunca: Yiyorsa ligde de böyle yönetsin hakemler de göreyim  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada bir dip not daha deplasman yasağı kalkmamış olsaydı hem GS maçını hem bu maçı çok ama çok rahat alırdık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

Mikrofonu kıstılarsa Fener taraftarını nasıl duydum ben? Deplasman tribunune ozel mikrofon mu koydular yoksa

Çevrimdışı tangaz

Bu mac tam aksi durumda olsaydi fb kendi evinde 1-0 malup ve 10 kisi kalsaydi daha baskili oynarlardi ve tribunleri daha atesli olabilirdi
Malesef bizde boyle olmuyor eksik kalinca dagiliyoruz
Sinir derbilerini kazanamiyoruz
Bu takim bu sahada uc farkli geriden gelip maci donduruyordu
Niye cunku rakip sadece top oynamaya gelmisti
Sende oynamaya calisiyordun
Ama bu tarz rakiplere karsi daha farkli bir psikoloji ile cikmak gerekiyor maclara
Bunu becerdigimiz an bu derbileri de aliriz
Son olarak hoca da mudahalelerde gec kalmaya dewam ediyor
Boyle kazanamaz

NET
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdemm

Tosic out.. Mitrovic in.. Maçın kazanımı..
Tosic bizi bir yerde yakacaktı..!
Adamlar pislik yapmak üzerine kuruyorlar..
Bu oyuna gelmeyeceksin..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Çakar: "Beşiktaş bu gece Türkiye'de ilk defa hakemle maç kaybetti.

Günün fıkrası  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosic out.. Mitrovic in.. Maçın kazanımı..
Tosic bizi bir yerde yakacaktı..!
Adamlar pislik yapmak üzerine kuruyorlar..
Bu oyuna gelmeyeceksin..
Aynen öyle, Oğuzhan'ın üzerine oynadılar o çok gelmedi oyuna. Tosic sazan gibi atladı resmen..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Mitrovic harikaydı babel belki mitronun pasını alsa cok farklı olabilirdi simdi 2-3 kere bu sekilde orta sahaya kadar geldi ben oguzhan sandıydım basta  :evillol:
Atiba'da güzel , Babel cok eksik kaldı bir ara al olcayı hoca ne bekliyorsun dedim macın stresiyle Talisca yerine Oguzhan cıkabilirdi belki , diger ihtimal babelde cıkabilirdi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Mikrofonu kıstılarsa Fener taraftarını nasıl duydum ben? Deplasman tribunune ozel mikrofon mu koydular yoksa

seninle hem fikirim zaten ama burada biz ne zaman taraftarı eleştirsek birileri gelip hemen taraftar şöyle böyle siz tv başında duymuyorsunuz die savunmaya geçiyor. bunun önünü ben baştan alayım dedim  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Sakin olmak lazım sakin başka birşeye de gerek Yok.

Çevrimdışı eski inönü

Fikret Orman'ın sakin tavrı guzel ama süt kupası lafı çok yanlış olmuş. Müzemizdeki Türkiye Kupaları'na ve onları getirenlere saygısızlık.

Çevrimdışı mylife1903

NET
Olmusu var abi, adamlar bizi 10 kisiyle tokatliyordu ama hakem hep yanlarinda.

Simdi senol tirabzon macini hatirlatti, ordan yurunmeli bu hakeme.

Simdi sonraki fb macina hazirlanmak lazim, taraftar da kotuydu, yoktu hatta.  Iyi taraftar orda seneri, rvo yu hepsini attirir arkadas, hakemi dagitamadik.

Olaya bak ya, rvo tosici dovuyor, yumruk, dirsek, tekme yiyor tosic, hakem zor bela faul veriyor, ulan hayvan kos oraya bi sari kart ver hemen, sakinlesecek ortam. Sonra osuruhtan bir duduk caliyor, kimse duymuyor, tosic yerden kalkmak zorunda kaliyor iyice sinirleniyor. Orda kirmizilik birsey de yok, kafaya kafaya geleceklerdi, bu etekli cikti. Ucan holandali, serrefsizmis

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle, Oğuzhan'ın üzerine oynadılar o çok gelmedi oyuna. Tosic sazan gibi atladı resmen..
Oguzhan oyuna gelmedi de dagildi oguzhan hicbisi oynayamadi. Birine bi tekme atip binsari gorse herkes rahatlayacakti.

Asporda emre bol konusuyor simdi.

Çevrimdışı onder23

Fikret Orman'ın sakin tavrı guzel ama süt kupası lafı çok yanlış olmuş. Müzemizdeki Türkiye Kupaları'na ve onları getirenlere saygısızlık.
Eskiden İngiltere de fa cup mı federasyon kupasimi hangisi bilmiyorum adı süt kupasiydi ona gönderme yapmış başkan

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oguzhan oyuna gelmedi de dagildi oguzhan hicbisi oynayamadi. Birine bi tekme atip binsari gorse herkes rahatlayacakti.

Asporda emre bol konusuyor simdi.
Abi söyledim yukarıda zaten bu takımın lideri yok diye. Bir tane lider olsa bu maç bu noktaya gelmezdi, takım kaptanı elinde bayrakla gidiyor dalaşmaya. Bana şu 25 kişilik kadroda 1 tane lider olabilecek adam söyler misin? Osmanlıya Konya'ya karşı oynarken gerek duymuyorsun bu tarz adamlara ama Kieve GS'a fenere karşı oynarken ihtiyaç duyuyorsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Ozi bizim takimda maci geren yegane adamdi malesef o da kaldiramadi bu kaptanlik isini halbuki isine baksa cok daha farkili olacakti maca iyide baslamisti ama olmadi sinirlerine hakim olamadi ortami gerenlerden biri de oydu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ozi bizim takimda maci geren yegane adamdi malesef o da kaldiramadi bu kaptanlik isini halbuki isine baksa cok daha farkili olacakti maca iyide baslamisti ama olmadi sinirlerine hakim olamadi ortami gerenlerden biri de oydu
Yok en azından kendini attırmadı onu demek istiyorum ama kime oynayacaklarını iyi biliyorlardı ve bu adam bizim kaptanımızdı işin traji komik yanı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Talisca o kafa golünü atmaliydi

Çevrimdışı Kuntz

Maçın bizim için en büyük artısı bundan sonra Marcello - Mitrovic ikilisini izleyecek olmamız. Mitrovici çok beğendim. Ayaklarına çok hakim. Top oynamak isteyen bir takım için stoper olarak biçilmiş kaftan.

Geri kalan kısıma gelirsek hocanın ve yönetimin bu maçlara oyuncuları hazırlayamadığını düşünüyorum. Çünkü hep iyi niyetli düşünmeye  devam ediyorlar. Maçın başından itibaren bu çirkefliklerin olacağı belliydi. Rakibin sezonu kurtarma maçı. Sana karşı futbol olarak gücü yok. Yapacağı belli oyunu gerecek, pislik yapacak. Ha hakeminde buna eşlik edeceğini bilmeleri lazımdı bizim topçuların. Aynısı Galatasaray maçında da bu hakem tarafından yapıldı. İlk yirmi dakika da çıkmayan sarı kartlar sonrası Tosiçin amatörce atılması faciadır. Bu takım çirkef takımlara karşı sakin olmazsa hep benzer senaryolar yaşanır. Önümüze bakıp ligdeki maçta Fenerbahçe'yi dümdüz etmek gerek. Ligden kopmuş tek dayanak noktası yıllardır derbi kazanıp, taraftarını idare etmek olan bir camianın bu oyunlarına artık bu takımın hocasının da yönetiminin de gelmemesi gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Abi söyledim yukarıda zaten bu takımın lideri yok diye. Bir tane lider olsa bu maç bu noktaya gelmezdi, takım kaptanı elinde bayrakla gidiyor dalaşmaya. Bana şu 25 kişilik kadroda 1 tane lider olabilecek adam söyler misin? Osmanlıya Konya'ya karşı oynarken gerek duymuyorsun bu tarz adamlara ama Kieve GS'a fenere karşı oynarken ihtiyaç duyuyorsun..
Yok, lideri yok.
Oguzhana maystro falan deniyorda o gidip kendi dagildi. Bu macta alacaksin eline sopayi, yoneteceksin takimi. Daha ilk dakikadan belli oldu rvo olayi, birisinin vurup kart gormesi lazimdi.

Tosic pozisyonu resmen kumpas. Hakemin gozunun onunde tosic dayak yiyor, kos oraya coz olayi ver kirmiziyi rvo ya  yok mac devam ediyor tosic sinirleniyor, adamla dalasmaya gidiyor adam travesti cikiyor.

Neyse bu mac ders olsun bu fb bir daha gelecek, cok fena saplayacaz o mac icte.

Cenki cikarmasi lazimdi hocanin, nejipjani almasi lazimdi. Oguzhani da gec cikardi.

Çevrimdışı 38life

40 bin kişi aynı anda borozan çalıp diğer eliyle sahaya ses bombası atsaydi yine de vallahi billahi tallahi ekmek kuran çarpsın ki hakemin kararlarinin tek 1 tanesi bile degismeyecekti. Vallahi billahi tallahi şerefim ve namusuma yemin olsun ki...

Not: taraftar iyiydi demiyorum. Başka şeylerden bahsediyorum

Etiketler: