O 1 sene geçince başka bahaneler ortaya sürüleceği için bunu konuşmaya gerek yok, ülkemizde çünkü bahane kültürü sıradan bir hale geldi, elektrikler yoktu ders çalışamadım hocamın farklı bir versiyonu bu bahaneler.. FFP vardı ders çalışamadım, borcumuz vardı ders çalışamadım, dolar arttı ders çalışamadım, ülke yangın yeri ders çalışamadım ama mevcutlara neden ilave kontrat sunuyorsun diye sorulduğunda cevap yok.. Hal böyleyken Tolga'ya neden kontrat veriliyor diye yazdığımda tuncaboylu yok öyle bişi olunca konuşuruz demişti, şimdi soruyorum @tuncaboylu Tolga'ya neden kontrat uzattık?
iyide sen kimsinki bunun hesabını soruyorsun senin Beşiktaşla gönül bağın dışında nasıl bir
bağın var. Kimse sana bahane üretmek zorunda bile değilki bunun farkındamısın. Tolgaya neden kontrat veriyorlar
pardonda sana ne. Bu işin başında yönetim teknik ekip var. kulüp planlamasını yapan insanlar var sen
bunun neresindesin. Gidişata etki edecek bir durumun yok senin yapabileceğin tek tercih maça gitmek
yada gitmemek yani bu marketten bir ürün almaya benzer gidersin markete alışkanlığın olan beğendiğin bir
ürünü alırsın. Ha ürün şekil değiştirmiştir artık sana uymuyordur peki ürünü üreten firmaya hesap sorma hakkın varmı?
en fazla yapacağın şey ürünü almamak olur firma seni düşünmezki seni memnun etmek gibi bir durumu yok o ürününü satabilmek
için çoğunluğu memnun etme peşinde politikalarınıda buna göre şekillendirir.
Ben seni burda kaç yıldır tanıyorum daha memnun olduğun bir şeye rastlamadım gerçekten merak ediyorum
bu kadar memnunsuzsan bu takımı neden tutuyorsun
Benim gördüğüm çoğunluğun takımın kulübün gidişatından mutlu olduğu elbette eksikler var görüyoruz ama düzeltilme
yolunda mücadele edildiğinide görüyoruz hiç bir şey bir anda olmaz olan gidişat iyi yönde mutluyuz beklentilerimiz belli
karşılğını buluyor. Neden sürekli senin gibi düşünmüyorlar diye insanlara saldırıyorsun anlamıyorum
insan sürekli herşeye karşı olumsuz olursa bir süre sonra zaten ciddiye alınmaz gerçekten doğruları söylesen bile seni
dinleyecek kimseyi bulamazsın. Eleştiri iyidir ama yerinde ve doğru yapılan eleştiri iyidir.
Birde burda fikir beyan edenlere saldırmayı bırakın artık nasıl senin fikrin varsa ifade ediyorsan başkalarınında fikirleri
var ve ifade edecek nasıl ben sana tepki gösterdiğimde sen beni başkalarına hedef gösteriyorsun diyorsun o zaman
sende başkalarını hedef gösterme sana yapılandan hoşlanmıyorsan sende başkalarına aynı şekilde davranmayacaksın