Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151512 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

babel 24 aralık cumartesi günü gelicekmiş.
En erken yaptığımız transfer oldu diyebilir. Bazı istisnaları hariç sayarsak. Takıma alışması açısından erken gelmesi olumlu bizim için malum Şenol Hoca da hemen kadroya koymuyor yenileri.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haklısın, Ersan o amaçla transfer edilmedi; zaten Demirören transferiydi. Yine de o paraya satılabilmesi ticari başarı bence.

Bold ile yazdığım kısmı açıklayan, Türk insanının bakış açısındaki sakatlık.

Biz oynatmıyoruz, ama diğer takım taraftarlarında görüyorum sözlükte falan.

Semih Kaya 15 milyon euro eder, bir süre sonra çöp bu çöp.

"Ozan Tufan çok all around bir oyuncu, 15 milyona satılır seneye"; bir süre sonra Şahan Gökbakar tiplemesi göbekli kazma.

3 maç kazanınca "Riekerink bey", 2 maç kaybedince "Riekerink Bye".

"Salt sonuç odaklı bakarsak yanılırsın" diyorsun ya, işte Türk insanın olayı bu.

Bu ortamda gençleştirme yapmak, sadece federasyon teşviki/zorlamasıyla olur.

Sen mi yazmıştın, Almanya federasyonu yayın hakkından gelen paranın bir kısmı için kulüplere böyle bir koşul sunmuştu.

Aynısını bizim feerasyon da yapmazsa, böyle gider.
Konu tıkanınca neden hemen renklilerden örnek veriyorsunuz? Lafa gelince bizim rakibimiz değil lafa gelince ya onlarda böyle olmuştu :) Acayip şark kurnazısınız Necmi abi ile ikiniz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün yazmıştım. Bugün adamı kapmışlar  :ebebe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/811901796776116224
Bu sene başında Cengiz Ünder şimdi de bu arkadaş, bizim yapmamız gereken doğruları Başakşehir'in yapıyor olması çok enteresan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

forvet almasın şu başakşehir.

kimi almışlar niye alıyorlarmış pektemek nolacak?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir artık ciddi rakibimizdir  :bandit: Keşke biz alsaydık diyeceğimiz transferler yapıyorlar...

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 15:00:26 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nouma7

Bu sene doğruları yapmaya devam ediyoruz. Ryan Babel transferi de cuk diye oturur takıma. Tam o bölgedeki boşluğu doldurur cinsten bir transfer. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final garanti artık.

Çevrimdışı atalay

Cengiz, Çağlar ve İrfan iki sezondur öne çıkardığım üç isimdi. Başakşehir Cengiz'den sonra İrfan'ı da kadroya kattı ise kutlamak lazım. İrfan yeteneklerinin farkına varır ve doğru işlenirse başka şeyler izlettirir. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada bizim alıp yetiştirdiğimiz Musa Muhammed'i de bu Başakşehir almış üstüne Türkiye kupasında da 3 maçta oynatmış :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Konu tıkanınca neden hemen renklilerden örnek veriyorsunuz? Lafa gelince bizim rakibimiz değil lafa gelince ya onlarda böyle olmuştu :) Acayip şark kurnazısınız Necmi abi ile ikiniz..

Renklilerden örnek vermiyorum sadece, bizim taraftardan da verdim 1-2 mesaj önce.

Onlar daha git gelli olduğu için çok göze batıyorlar.

3-4 hafta önce "UEFA'da final oynayabiliriz" muhabbeti yapılırken, son maçtan sonra zaten şampiyon olamayız, 7-8 adam gitmeli" diyenler olmadı mı sağda solda?

Kiev maçı sonrası sözlükte Şenol Güneş'i istifaya çağıran Beşiktaşlılar oldu sözlükte, ötesi var mı?

Hepimiz aynıyız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başakşehir artık ciddi rakibimizdir  :bandit: Keşke biz alsaydık diyeceğimiz transferler yapıyorlar...
Kendi evinde zar zor berabere kaldığın takım şu haliyle ciddi rakibimizdir, biz halen yamaları düzeltmeye çalışırken onlar üstüne katmak için çabalıyorlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada bizim alıp yetiştirdiğimiz Musa Muhammed'i de bu Başakşehir almış üstüne Türkiye kupasında da 3 maçta oynatmış :)
Başkan Türkiye den takım alacağız  diyordu dün. Direk Başakşehir i alalım   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Renklilerden örnek vermiyorum sadece, bizim taraftardan da verdim 1-2 mesaj önce.

Onlar daha git gelli olduğu için çok göze batıyorlar.

3-4 hafta önce "UEFA'da final oynayabiliriz" muhabbeti yapılırken, son maçtan sonra zaten şampiyon olamayız, 7-8 adam gitmeli" diyenler olmadı mı sağda solda?

Kiev maçı sonrası sözlükte Şenol Güneş'i istifaya çağıran Beşiktaşlılar oldu sözlükte, ötesi var mı?

Hepimiz aynıyız.
Uefa'da final oynarız diyenler hayal görüyor ikincisi istifaya davet eden 1 kişi oldu, 1 kişi yüzünden bütün topluluğu zan altına almak saçma. Afaki şeyler üzerinden konuşmayalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene başında Cengiz Ünder şimdi de bu arkadaş, bizim yapmamız gereken doğruları Başakşehir'in yapıyor olması çok enteresan..

Enteresan değil, ülkenin en iyi yönetilen kulüplerinden biri.

En doğrusunu yapıyorlar ve bence giden oyuncular açısından da doğru tercih.

3 büyüklere gelse, baskı altında ezilebilirler veya şans bulmakta zorluk yaşayabilirlerdi.

Mehmet Batdal, Uğur Uçar, Mustafa Pektemek gibi vasat adamlar bile baskı altında olmadıklarında ve tanımlı oyun düzeninde kısıtlı hünerlerini sergileyebiliyorlar.

Bu çocukların potansiyelleri varsa, çok daha iyisini yapabilirler.

Sevindim onlar adına.

Çevrimiçi 38life

İrfan Can'ı da kaptırdık Başakşehir'e. Bravo yönetim harikasınız gerçekten. Fırsat kaçırmakta büyük bir başarı grafiği çiziyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Enteresan değil, ülkenin en iyi yönetilen kulüplerinden biri.

En doğrusunu yapıyorlar ve bence giden oyuncular açısından da doğru tercih.

3 büyüklere gelse, baskı altında ezilebilirler veya şans bulmakta zorluk yaşayabilirlerdi.

Mehmet Batdal, Uğur Uçar, Mustafa Pektemek gibi vasat adamlar bile baskı altında olmadıklarında ve tanımlı oyun düzeninde kısıtlı hünerlerini sergileyebiliyorlar.

Bu çocukların potansiyelleri varsa, çok daha iyisini yapabilirler.

Sevindim onlar adına.
Doğru söylüyorsun, biz gelecek vaad eden adamları bile alıp altyapıya gönderiyoruz üstüne Türkiye kupasında 2 dk bile oynatmıyoruz, şu haliyle hangi genç Beşiktaş'a gelmek ister?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İrfan Can'ı da kaptırdık Başakşehir'e. Bravo yönetim harikasınız gerçekten. Fırsat kaçırmakta büyük bir başarı grafiği çiziyoruz.
Dur şu an FFP bahanesi var bir şey diyemiyoruz pek. Asıl sezon sonu FFP kalktığında nasıl transfer yaptığımızı göreceğiz. Amiyane tabirle ak koyun kara koyun belli olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dur şu an FFP bahanesi var bir şey diyemiyoruz pek. Asıl sezon sonu FFP kalktığında nasıl transfer yaptığımızı göreceğiz. Amiyane tabirle ak koyun kara koyun belli olacak  :tabe:
FFP olmadan önce yapılanlar var açıp bakabilirsin :) Ben bahsedince dayak yiyorum  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Uefa'da final oynarız diyenler hayal görüyor ikincisi istifaya davet eden 1 kişi oldu, 1 kişi yüzünden bütün topluluğu zan altına almak saçma. Afaki şeyler üzerinden konuşmayalım.

1-2 maç daha kötü gitsek, o 1 kişi 100 kişi olacak.

Boşu boşuna inatlaşıyorsun ve neyi savunduğunu anlamadım.

Çok farklı bir taraftar profilimiz yok, sadece takım diğerleri kadar kötü duruma düşmüyor fazla.

Çevrimiçi Necmi

O 1 sene geçince başka bahaneler ortaya sürüleceği için bunu konuşmaya gerek yok, ülkemizde çünkü bahane kültürü sıradan bir hale geldi, elektrikler yoktu ders çalışamadım hocamın farklı bir versiyonu bu bahaneler.. FFP vardı ders çalışamadım, borcumuz vardı ders çalışamadım, dolar arttı ders çalışamadım, ülke yangın yeri ders çalışamadım ama mevcutlara neden ilave kontrat sunuyorsun diye sorulduğunda cevap yok.. Hal böyleyken Tolga'ya neden kontrat veriliyor diye yazdığımda tuncaboylu yok öyle bişi olunca konuşuruz demişti, şimdi soruyorum @tuncaboylu Tolga'ya neden kontrat uzattık?
iyide sen kimsinki bunun hesabını soruyorsun senin Beşiktaşla gönül bağın dışında nasıl bir
bağın var. Kimse sana bahane üretmek zorunda bile değilki bunun farkındamısın. Tolgaya neden kontrat veriyorlar
pardonda sana ne. Bu işin başında yönetim teknik ekip var. kulüp planlamasını yapan insanlar var sen
bunun neresindesin. Gidişata etki edecek bir durumun yok senin yapabileceğin tek tercih maça gitmek
yada gitmemek yani bu marketten bir ürün almaya benzer gidersin markete alışkanlığın olan beğendiğin bir
ürünü alırsın. Ha ürün şekil değiştirmiştir artık sana uymuyordur peki ürünü üreten firmaya hesap sorma hakkın varmı?
en fazla yapacağın şey ürünü almamak olur firma seni düşünmezki seni memnun etmek gibi bir durumu yok o ürününü satabilmek
için çoğunluğu memnun etme peşinde politikalarınıda buna göre şekillendirir.
Ben seni burda kaç yıldır tanıyorum daha memnun olduğun bir şeye rastlamadım gerçekten merak ediyorum
bu kadar memnunsuzsan bu takımı neden tutuyorsun
Benim gördüğüm çoğunluğun takımın kulübün gidişatından mutlu olduğu elbette eksikler var görüyoruz ama düzeltilme
yolunda mücadele edildiğinide görüyoruz hiç bir şey bir anda olmaz olan gidişat iyi yönde mutluyuz beklentilerimiz belli
karşılğını buluyor. Neden sürekli senin gibi düşünmüyorlar diye insanlara saldırıyorsun anlamıyorum
insan sürekli herşeye karşı olumsuz olursa bir süre sonra zaten ciddiye alınmaz gerçekten doğruları söylesen bile seni
dinleyecek kimseyi bulamazsın. Eleştiri iyidir ama yerinde ve doğru yapılan eleştiri iyidir.
Birde burda fikir beyan edenlere saldırmayı bırakın artık nasıl senin fikrin varsa ifade ediyorsan başkalarınında fikirleri
var ve ifade edecek nasıl ben sana tepki gösterdiğimde sen beni başkalarına hedef gösteriyorsun diyorsun o zaman
sende başkalarını hedef gösterme sana yapılandan hoşlanmıyorsan sende başkalarına aynı şekilde davranmayacaksın

Çevrimdışı tuncaboylu

Tekrarlamaktan sıkıldım, ama bir daha söyleyeyim:

Sezon sonu FFP kalkmıyor.

Önümüzdeki sene işimiz daha da zor, çünkü hiç zarar etmememiz lazım.

Bu sene şampiyon olup seneye de CL'ye gitmek çok kritik o yüzden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide sen kimsinki bunun hesabını soruyorsun senin Beşiktaşla gönül bağın dışında nasıl bir
bağın var. Kimse sana bahane üretmek zorunda bile değilki bunun farkındamısın. Tolgaya neden kontrat veriyorlar
pardonda sana ne. Bu işin başında yönetim teknik ekip var. kulüp planlamasını yapan insanlar var sen
bunun neresindesin. Gidişata etki edecek bir durumun yok senin yapabileceğin tek tercih maça gitmek
yada gitmemek yani bu marketten bir ürün almaya benzer gidersin markete alışkanlığın olan beğendiğin bir
ürünü alırsın. Ha ürün şekil değiştirmiştir artık sana uymuyordur peki ürünü üreten firmaya hesap sorma hakkın varmı?
en fazla yapacağın şey ürünü almamak olur firma seni düşünmezki seni memnun etmek gibi bir durumu yok o ürününü satabilmek
için çoğunluğu memnun etme peşinde politikalarınıda buna göre şekillendirir.
Ben seni burda kaç yıldır tanıyorum daha memnun olduğun bir şeye rastlamadım gerçekten merak ediyorum
bu kadar memnunsuzsan bu takımı neden tutuyorsun
Benim gördüğüm çoğunluğun takımın kulübün gidişatından mutlu olduğu elbette eksikler var görüyoruz ama düzeltilme
yolunda mücadele edildiğinide görüyoruz hiç bir şey bir anda olmaz olan gidişat iyi yönde mutluyuz beklentilerimiz belli
karşılğını buluyor. Neden sürekli senin gibi düşünmüyorlar diye insanlara saldırıyorsun anlamıyorum
insan sürekli herşeye karşı olumsuz olursa bir süre sonra zaten ciddiye alınmaz gerçekten doğruları söylesen bile seni
dinleyecek kimseyi bulamazsın. Eleştiri iyidir ama yerinde ve doğru yapılan eleştiri iyidir.
Birde burda fikir beyan edenlere saldırmayı bırakın artık nasıl senin fikrin varsa ifade ediyorsan başkalarınında fikirleri
var ve ifade edecek nasıl ben sana tepki gösterdiğimde sen beni başkalarına hedef gösteriyorsun diyorsun o zaman
sende başkalarını hedef gösterme sana yapılandan hoşlanmıyorsan sende başkalarına aynı şekilde davranmayacaksın
Kombine alan, ürün alan, tribünde takımı destekleyen birisi olarak hesap soruyorum. Ayrıca sana mı soracağım neden bu takımı tuttuğumu? Son günlerde iyice saçmalamaya başladın ama beni diğerleri gibi yıldıramazsın kusura bakma. Tuncaboylu ile aramızda gayet samimi bir iletişim var ama sen onu bile göremeyecek kadar ön yargılı bakıyorsun o yüzden bundan sonra seni alıntılamayacağım sen de benimle ilgili bir şey yazma, foruma aykırı bulduğun bir şey varsa silersin, ceza verirsin o ayrı..
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 15:16:40 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

bu genç futbolcular bize gelmeyince üzülüyoruz fakat kendi karyerleri açısından ve başakşehirin imajı yönünden iki iyi hamle...  onlar adına mutluluk verici...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim yapmamız gerekenleri başakşehir yapıyor... yaş ortalaması 31 e zincir atmış.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu genç futbolcular bize gelmeyince üzülüyoruz fakat kendi karyerleri açısından ve başakşehirin imajı yönünden iki iyi hamle...  onlar adına mutluluk verici...
Kendi gelişimleri açısından olumlu buluyorum, üç büyükler tam bir futbolcu öğütücüsü..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: