Haklısın abi ben takılıyorum
Ama dediğin gibi bir mentör veya yaşam koçu şart bu adama çünkü saha duruşundan bile belli mental sıkıntıları olduğu, Şenol Hoca'da gol atsın form tutsun diye üçüncü lig takımına karşı bile oynatıyor ama daha da dibe çöküyor atamadıkça üstüne bir de oyundan alınıyor. Madem moralini yüksek tutmak istiyorsun oynattın 90 dk oynat, Şenol Hoca'da ne yapmak istediğini tam bilemiyor..
Katilmiyorum
@Serhat Akkaya 3.3 milyon alan adama bir de bakici mi tutacaz. Ben depresyona girecem mesela hemen onlemimi aliyorum, kafam bozuk onlemimi aliyorum. Cocuguma ne diyecem basim agriyor seni okula goturemem mi diyecem.
Yutuptan az porto maci bakan adam bu abunun bu paralari etmeyecegini gorur. Futbol komedi programi resmen. Olay maliyetinde bitiyor abunun bir sucu yok, direk ben diyen fikret ormana yazar bu transfer.
Ya tutarsa diye 130milyon civari maliyet ile yatirim mi yapilir, yedi yetim hakki sirket gibi yonetiyoruz falan sonra, bos laf hepsi safsata. 130 milyonluk yukumlulugun altina girecek kisi en iyisinden iki profesyonel bulur ve yardim alir.
Abu ile taraftarin da gonul bagi artik kopmus sonrasi cok vahim olacak bu transferin. Ferrari olayina benzerse sasirmam.
Adam ben portoya donmem diyor
Sen daha 4 senelik imzaladik kasada duruyor diyorsun
Korkmadim titredim