Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155824 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

3,3 x 5 = 16,5 maaşlar
2,5 maaş vergisi (sanırım %15 ve biz ödüyoruz)
12,5 bonservis
1,5 menajer
1,5 5 yıllık puan bonusu( yıl ortalaması 70 puan ve puan başı 4bin)
1 diğer primler

= 35,5 milyon avro (1+4 yıllık maliyeti)

= 130 milyon yeni türkiye lirası

rakam budur. önce bunu bir düzelteyim. başka bir ifade ile demirörene olan borcumuzdan fazlası total borcun %10undan fazlası.
Oooo dun hesaplamistim ben abi 100 milyon bulmustum yaklasik, yeme icme akbil ve ucak derken vergisi mencer parsasi pirimi gozden kacmis.
130 olmus maliyet.

Ilk sene daha yuksek maliyet ustelik.

Ama olsun 2 milyon yuro kazandirdi abi clden.
Bu sene 35 giderse daha da vahim olacak durum.

Futbolculugunu birak abi bu maliyetteki adam forma sattirmali, forma.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oooo dun hesaplamistim ben abi 100 milyon bulmustum yaklasik, yeme icme akbil ve ucak derken vergisi mencer parsasi pirimi gozden kacmis.
130 olmus maliyet.

Ilk sene daha yuksek maliyet ustelik.

Ama olsun 2 milyon yuro kazandirdi abi clden.
Bu sene 35 giderse daha da vahim olacak durum.

Adamın formasını giyip maça gitsen kaçırdığı golden sonra dayak yersin tribünde şu haliyle  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hadi Süper lig de adamlar parayı veriyor istediği saatte oynatır diyoruz yahu Türkiye kupasında ne veriyor bu yayıncı kuruluş? Çerez parası bile değildir bunun uğruna saçma sapan saatlerde koşullarda maçlar oynatılıyor üstüne bizim Şenol Hoca'nın laz inadı binince olası bir sakatlıktan ucuz yırttık. Dünkü maçta Adriano kötü bir sakatlık geçirseydi Takdiri ilahi mi diyecektik? Yoksa Şenol Güneş'i Bolu'da bırakıp sen biraz dağ havası al iyi gelir sonra gelirsin mi diyecektik?
Futbolcunun fitratinda var sakatlik istersen ornek vereyim mesela 1878 yilinda ingilterede yasandi ilk sakatlik ayni anda iki futbolcu sakatlandi

Çevrimdışı KUMANOVALI

:claps: :claps: :claps:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Çevrimdışı tangaz

türkiyeye bugüne kadar gelen forvetler arasında en kötü yüzde %9la emenikeye aitmiş. mişli geçmiş zaman kullandım çünkü dereceyi %8le geliştiren bir oyuncu varmış ülkede bilin bakalım kim???

kabul zor yerden sordum ülkede kar yağışı hakim piyasalar kötü hergün yeni bir olayla güne başlıyoruz fetö zaten baş şeytan bunların hepsi geçerli mazeretler ama mazeret kabıl etmiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KUMANOVALI

Adamın formasını giyip maça gitsen kaçırdığı golden sonra dayak yersin tribünde şu haliyle  :evillol:

o kadar vurmayalım  :biggrinking:

anlaşılan tapusunu almışız. artık yönetim mentor mü tutar psikolog mu tutar orasını bilmem. ama acil goller attırıp forma sokmamız lazım..
BJK

Çevrimdışı Akil Emre

:claps: :claps: :claps:

10 numaralı formamız Olcaydan alınırsa forma satışlarının biraz daha artacağını düşünüyorum. Benim için 10 numara çok özel bir formadır , cidden bu konudan büyük sıkıntı duyuyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o kadar vurmayalım  :biggrinking:

anlaşılan tapusunu almışız. artık yönetim mentor mü tutar psikolog mu tutar orasını bilmem. ama acil goller attırıp forma sokmamız lazım..
Haklısın abi ben takılıyorum :) Ama dediğin gibi bir mentör veya yaşam koçu şart bu adama çünkü saha duruşundan bile belli mental sıkıntıları olduğu, Şenol Hoca'da gol atsın form tutsun diye üçüncü lig takımına karşı bile oynatıyor ama daha da dibe çöküyor atamadıkça üstüne bir de oyundan alınıyor. Madem moralini yüksek tutmak istiyorsun oynattın 90 dk oynat, Şenol Hoca'da ne yapmak istediğini tam bilemiyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Necmi abi senin sifreyi falan kimse kirmiyor degil mi?
Sen bi kontrol et, yenge yaziyor olmasin ara sira.

Objektif olalim, tek adam cikartip gommeyelim diyorsun, elestirdigin tek adam quaresma.

Bence sen gizli bir quaresma fanatigisin abi, cok yuksek beklentin var bu cocuktan, beklentiler gerceklesmeyince basliyorsun giydirmeye.

Mesela ben objektif bakarim, turkiyeye gelen hatta besiktasa gelen oyuncunun arizalari olacagini daha sozlesme imzalanirken kabul ederim.
Mental ariza en sevdigim cunku katki alabilirsin ondan, agresiflik kabulum ara ara kart gorur gazi alinir vs.
Abunun arizasi baska, adam gol atamayan golcu ve kamyon yukuylen para aliyor.
3.3 milyon yuro cok yuksek bir maas bu maasi verdigin adamda hata yapma luksun yok.
Hata yapiyorsan bu yonetime kadar gider, sampiyonluk kacirilirsa fikret orman boyle demec verecek tv falan bulamaz. Ben ben ben hep ben ben yeniden yine ben ve ben, diyen bir baskan sorumlulugu da almalidir.
Ben gizli değil açık bir quaresma hayranıyım. ama bu quaresmayı takımda istemiyorum bu net.
ciddi takıma zarar veriyor. geçen seneki quaresmayı seve seve kabul ederim ama bir gerçeğide kabul ederim bütün yanlışlarına ramen takım için son damlasına kadar mücadele eden bir iki oyuncudan biri keşke esas hedefimde olan oyuncularda ondan profesyonellik öğrense ama takım ruhu yok adamda benim esas kızdığım oyuncular cenkle ozi bunların hiç katkısı yok ben sevdiğimi eleştiririm tepki gösteririm gözümden düşene konuşmam bile yok sayarım.
abouyu eleştirmiyorum sadece bekliyorum yeterli zamanı vermek gerekiyor. parasını eleştireceksem onu değil yönetimi eleştiririm aldığı paradan oyuncuya sallanmaz adamlar bu işi para için yapıyor en iyi kontratı yapmak isteyecekler elbet verene bakacaksın benim abouyu eleştirmem için sezonun bitmesi gerekiyor. ama eskiler hata yaparsa eleştiririm bu hakkım. Ben bu güne kadar yeni oyunculardan hangisi için konuştum hiç gelmesini istemediğim oyuncular var GG daha şurda iki maç eh işte oynadı ondan önce yoktu. ne dedim fenerle oynadıktan sonra sağ olsunlar fener taraftarı sayesinde Gönülü kazandık. bundan sonra iyi oyununu bekliyorum. Caner beklediğimden daha profesyonel çıktı ama ne kokacak bunu biraz eskidiğinde göreceğiz. adrianoyu beğendim. alıştıkça katkısı artıyor ligin başından beri hiç bir maçta bek sıkıntısı yaşamadık tosiç geçen seneye göre kötü son dönemler iyice sırıtmaya başladı. inler uyum sürecinde Talisca sakatlanmasa çok değişik bir durumda olabilirdik oda alışma sürecinde abou için zaten konuştum çok fazla şimdi burda eleştiriyi kime yapacağım bana göre topun ağzında ozi cenk quaresma var onlar geçen seneki çizgilerine yaklaşsaydı bu sıkıntıların hiç birini çekmeyecektik. Tolgay hala kendini kanıtlama peşinde sıkıntı oluyor ama hoş görüyle bakıyorum atiba aynı atiba tam profesyonel takımın dağınıklığı onuda bozdu ama genede kale gibi duruyor ama yükü çok fazla kızamıyorum. Olcay orta sahanın düşmesinden bozuldu kabahat ondan çok ozide quaresma ilerdeki tek seçenek oldu mücadele ediyor ama lastik patlatıyor. takımı oynatmıyor kendi oynuyor. buda zarar veriyor. cenk onu odunla dövmek gerekiyor yetersizliğini kendini yere atarak kapatmaya çalışıyor penaltıdan gol kralı olmaya niyetli. birilerinin ona giydiği formanın Beşiktaş forması olduğunu hatırlatması gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

3,3 x 5 = 16,5 maaşlar
2,5 maaş vergisi (sanırım %15 ve biz ödüyoruz)
12,5 bonservis
1,5 menajer
1,5 5 yıllık puan bonusu( yıl ortalaması 70 puan ve puan başı 4bin)
1 diğer primler

= 35,5 milyon avro (1+4 yıllık maliyeti)

= 130 milyon yeni türkiye lirası

rakam budur. önce bunu bir düzelteyim. başka bir ifade ile demirörene olan borcumuzdan fazlası total borcun %10undan fazlası.

Eheh, bence hemen Fotomaç'a CV'ni yolla @tangaz.

Zaten burayı okuyorlarsa "Beşiktaş'ta transfere çılgın harcama" başlığıyla yayınlarlar 1-2 güne kalmaz.

Geçen sene Galatasaray için NTV yapmıştı benzer haberi:

https://eksisozluk.com/yeni-transferlerin-maliyeti-37-milyon-euroyu-asti--4902362

Şu anda boşu boşuna yapıyorsunuz bu hesapları.

1- Adamın bonservisi alınmadı ve alınacağına ilişkin zorunluluk sadece başkanın demecindeki satır aralarından anlaşılmaya çalışılıyor.
2- Adamın kalan 4.5 sene boyunca alacağı parayı şimdiden hesaplamak anlamlı değil, çünkü 4.5 sene boyunca satılacak mı kiralanacak mı verimli olacak mı bilmiyoruz.
3- Menajer ücreti, vergisi, primi ıdısı dıdısı hesaplamak da çok anlamlı değil. Hem bu da 4.5 senelik, hem de afaki rakamlar üzerinden konuşuluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın abi ben takılıyorum :) Ama dediğin gibi bir mentör veya yaşam koçu şart bu adama çünkü saha duruşundan bile belli mental sıkıntıları olduğu, Şenol Hoca'da gol atsın form tutsun diye üçüncü lig takımına karşı bile oynatıyor ama daha da dibe çöküyor atamadıkça üstüne bir de oyundan alınıyor. Madem moralini yüksek tutmak istiyorsun oynattın 90 dk oynat, Şenol Hoca'da ne yapmak istediğini tam bilemiyor..
Katilmiyorum @Serhat Akkaya 3.3 milyon alan adama bir de bakici mi tutacaz. Ben depresyona girecem mesela hemen onlemimi aliyorum, kafam bozuk onlemimi aliyorum. Cocuguma ne diyecem basim agriyor seni okula goturemem mi diyecem.

Yutuptan az porto maci bakan adam bu abunun bu paralari etmeyecegini gorur. Futbol komedi programi resmen. Olay maliyetinde bitiyor abunun bir sucu yok, direk ben diyen fikret ormana yazar bu transfer.
Ya tutarsa diye 130milyon civari maliyet ile yatirim mi yapilir, yedi yetim hakki sirket gibi yonetiyoruz falan sonra, bos laf hepsi safsata. 130 milyonluk yukumlulugun altina girecek kisi en iyisinden iki profesyonel bulur ve yardim alir.

Abu ile taraftarin da gonul bagi artik kopmus sonrasi cok vahim olacak bu transferin. Ferrari olayina benzerse sasirmam.

Adam ben portoya donmem diyor
Sen daha 4 senelik imzaladik kasada duruyor diyorsun

Korkmadim titredim

Çevrimdışı tangaz

Zaten burayı okuyorlarsa "Beşiktaş'ta transfere çılgın harcama" başlığıyla yayınlarlar 1-2 güne kalmaz.

https://eksisozluk.com/yeni-transferlerin-maliyeti-37-milyon-euroyu-asti--4902362

1- Adamın bonservisi alınmadı ve alınacağına ilişkin zorunluluk sadece başkanın demecindeki satır aralarından anlaşılmaya çalışılıyor.
2- Adamın kalan 4.5 sene boyunca alacağı parayı şimdiden hesaplamak anlamlı değil, çünkü 4.5 sene boyunca satılacak mı kiralanacak mı verimli olacak mı bilmiyoruz.
3- Menajer ücreti, vergisi, primi ıdısı dıdısı hesaplamak da çok anlamlı değil. Hem bu da 4.5 senelik, hem de afaki rakamlar üzerinden konuşuluyor.

bence sen savunma kalkışmasına kalkışma bir daha savundukların içimizde patlıyor. bknz. ismaeell tolgea pettemek veeee vincent aboubakaaar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Katilmiyorum @Serhat Akkaya 3.3 milyon alan adama bir de bakici mi tutacaz. Ben depresyona girecem mesela hemen onlemimi aliyorum, kafam bozuk onlemimi aliyorum. Cocuguma ne diyecem basim agriyor seni okula goturemem mi diyecem.

Yutuptan az porto maci bakan adam bu abunun bu paralari etmeyecegini gorur. Futbol komedi programi resmen. Olay maliyetinde bitiyor abunun bir sucu yok, direk ben diyen fikret ormana yazar bu transfer.
Ya tutarsa diye 130milyon civari maliyet ile yatirim mi yapilir, yedi yetim hakki sirket gibi yonetiyoruz falan sonra, bos laf hepsi safsata. 130 milyonluk yukumlulugun altina girecek kisi en iyisinden iki profesyonel bulur ve yardim alir.

Abu ile taraftarin da gonul bagi artik kopmus sonrasi cok vahim olacak bu transferin. Ferrari olayina benzerse sasirmam.

Adam ben portoya donmem diyor
Sen daha 4 senelik imzaladik kasada duruyor diyorsun

Korkmadim titredim

Hah bunu hatırlattığın iyi oldu:
http://www.ntv.com.tr/spor/aboubakar-portoya-donmeyi-dusunmuyorum,8W0f5uN06UySuTrCvykDpg

Adamı gerçekten satın almış olsaydık, böyle bir açıklama yapmazdı.

Satın almış olsaydıkk Porto'ya zaten dönemeyecekti, neden dönmeyi düşünmüyorum diye bir açıklama yapsın?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi herkesi yaniltan olay bu. Ben gecen seneden beri bagiriyorum kutuya girin, diye.
Gecen senede kutuya cok giren takim degildik biz. Tek fark gomez orda 3 kisilik yer tutuyordu ayrica sosa iceri giren bir oyuncuydu ve olcay formdaydi.

Dogru analiz gerek, quaresma zaten yilda 2 sefer falan kutuya girer, kerim kutuya girene kadar hakem bile kosuyor, aras da cok girmez kutuya, tolgay giremiyor, topla aheste aheste gittigi icin, oguzhan zaten az girer, anca ic sahada 30-40 pas yaparsak gider, abu bile girmiyor kutuya. Defanstan gg ve adriano ile de bir yere kadar.

Abunun topla az bulusmasi ortasaha oyuncularina baglanamaz. Abu kotu yer tutuyor, kotu kosu yapiyor. Hatta yer tutuyorsa bile yanlis yer tutuyor, kosuyorsa bile yanlis yere kosuyor. Vurdugu toplari bile kotu ve yanlis yere vuruyor.

Orta kesen adamlar adriano, quaresma, gg, oguzhan, ginler gibi adamlar. Bunlarin hepsinin ayagi duzgun. Tamam elestiriyoruz ama bizim seviyemiz icin yeterli futbolcular bunlar. Ben de isterim sagda kafu solda roberto karlos oynasin ileride juninhi olsun defansta barezi.
Simdi bu bizim ortasaha oyunculari bir osmanlispor oyuncusu kadar orta mi kesemiyorlar abi?
Kesiyorlar ortalar bos gozukuyor cunku abu yok kutuda varsa da yanlis yerde, iki stoperin arkasinda falan seken top bekliyor tanju gibi.
Sen yalanci kosu yapip, pozisyon almazsan, dogru zamanda dogru yerde olmazsan langirt oynamiyorsun ki rakibin stoperi de bu isten para kazaniyor, armut toplamiyor orda, isini yapiyor cikiyor vuruyor kafayi, sonra orta kotuydu de, quaresma cok ayaginda top tutuyordu da, oguzhan iceri pas veremedi de, olcay formsuz ve isliklandi da bahane cok.

3.3 milyon yuro alan 5 senelik maliyeti borcun yuzde onundan fazla olacak bir oyuncu bir patates bir domatesten yogurtlu iskender yapacak, yapamiyorsa o gidecek yapan gelecek.
aslında katılamayacağım en fazla pozisyona giren oyuncu abou şimdi yer tutmayı bilmiyor demek yanlış olmuyormu. belki iyi yer tutuyorda o yerlere pas yapan yok bu tartışma uzar gider böyle ben yerini bulmayan ortalardan bahsediyorum senin dediğini çürütmek için birde done koyuyorum ortaya cenk hadi diyelim abou çok kötü bir oyuncu yer tutamıyor topa vuramıyor bak bu doğru :) peki cenk neden hiç pozisyona giremiyor neden o muhteşem ortalara kafa vuramıyor odamı unuttu vurmayı. tek abou olsa dediklerinize hak vereceğim ama cenki ömeri ki bunlar son vuruşları iyi olan oyuncular am hepsimi kötü yoksa kötü olan onları beslemesi gereken kişilermi bunu konuşmak lazım.
bu arada osmanlı oyuncularının tamamı bizimkilerden iyi orta yapıyor adamlar direk kafaya indiriyor nesini tartışıyoruz navigasyon cihazları bile o kadar hassas değil @mylife1903

Çevrimdışı Orhan_

bakın geçen seneki olayı şöyle izah edeyim samet zamanı kadroya katılan gurbetçiler ve biliç zamanı kadroya katılan gurbetçi+yabancılar belirli bir planda oynuyorlardı aslında hücumu seven isteyen arzulayan tiplerdi ama biliç el freni oluyordu oyuncular kutuda hiç çoğalamıyordu bu nedenle hatırlayın şampiyonluk geberik cincona doğru giderken g.onay her maç sonrası yırtınıyordu yaa neden kutuya sadece 1-2 kişi giriyor töre örtalayacakta demba atacak bir kişi oldu mu rakip kontrol ediyor vbvb gibisinden sonra şenol hoca geldi hücumu seven bir yapı olarak oyuncuları daha önde tuttu olağan akış olarakda kutuya giren kişi sayısı arttı takım çok şutör olmadığı için de ceza sahası civarı pas adeti arttı ve bunun adı da tiki taka oldu sonra sene sonlarına doğru töre out q7 in oldu hatırlayın sözüm ona tiki taka denen oyundan uzaklaşmaya başladık. yani işin özü oyuncu grubunun oyun içi özellikleri ve hocanın hücumcu kişiliği bir araya geldi ve gol adetimiz arttı. mesela q7nin kendi standartını aşması arenanın açılış dönemine denk gelir bir nevi o gazla gerçekleşmiştir denebilir. hocaya bende sallıyorum ama ben enternasyonel bulmadığım için sallıyorum B planı yok die sallıyorum yoksa ülke için yeterlidir ve kendisini eleştirirken geçen seneki hücum 4lüsünün 3ünün aramızda olmadığını yerlerine alınan taliscanın sadece gollerde olduğunu ama sahada olmadığını hali hazırda sakat olduğunu töre yerine gelen arasın kayıp olduğunu gomez yerine gelen bakarın 15 haftada 2 gol attığını unutmamak gerek

Hoca'nın A planı ile mevcut kadro üretken ve sıkı olamıyor. B planı olmadığını söylemişsin. Eleştirilerin hepsini bu kümenin içine koy. Giden-gelen oyuncuların etkileri bariz zaten. Bunun yanı sıra ben Hoca'nın A planında dahi bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bu sene ile geçen sene yaşanan aynı problemler bunun en büyük kanıtı olsa gerek. Bu lig için yeterli olmak zaten tartışmanın konusu dışında, nihayetinde şampiyon olmuş bir teknik adam.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 10:46:55 Orhan_ ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bence sen savunma kalkışmasına kalkışma bir daha savundukların içimizde patlıyor. bknz. ismaeell tolgea pettemek veeee vincent aboubakaaar...

Pektemek'i hiç bir yerde savunmadım.  :tabe:

İsrail biletine iddiaya girelim istersen.  :D

Gerçi almıyorsun kaybettiğin iddiaları, neyse.  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Iste bu
Neyin afaki rakami 3.3 veriyorsun %15 vergisi var
Hepsini gectim biz maliyet diyoruz @tuncaboylu kasadan cikan para demiyoruz. Yatirim diyoruz. Yahu sen muhendis degil miydin?

Butce yapiyorsun plan yapiyorsun @tuncaboylu yok 5 sene sonrasi falan dusunmeyeceksek gidip herkese para sacalim nede olsa odeyebiliriz de odeyemebilebiliriz de

Is hayatinda sozlesmeler yok boyle seyler bunu sayma sunu sayma
Oyle piyi 3 al
Ruzgar yukunu ihmal et
Falan yok oyle seyler

Bak ben rus kari alirken kendime kar yukunu hesaplamadim 4 gundur sirtim agriyor

Çevrimiçi Necmi

Taraftarin isliklamasi, formsuz olmak, kotu sezon gecirmek bunlar futbolun icinde var ama hicbiri kotu kosmanin ve gucsuz olmanin bahanesi olamaz.
Senin gomdugun quaresma 34 yasina gelecek takimdaki en dinc futbolcu, nasil aciklayacaz @Necmi abi. Oguzhan, olcay, cenk efendiler avm avm gezerken bu portekizli spor salonlarinin kolesi olmus olmasin.

Besiktasin futbolcusu mucadele ve isyan etmezse o besiktastan hayir gelmez bu turk oyuncular boyle oynamaya devam ederse bir bir azalir puanlar 5. 6. Oluruz sene sonunda. Besiktasin hamuru mucadele ile yogrulmustu, kan, ter ve gozyasi ile servis edilir. Kanini terini akitmayan mucadele etmeyen adamlarla besiktas sampiyon olamaz.

Olcay isliklanmis, olabilir, baba hakki isliklandi burda. Olcay ne yapacak kicina 4 motor 2 turbo takacak, hic bisi yapamiyorsa kosacak ko sa cak, mucadele edecek. Ha yok kosma kalkismasi icin ayri bir yetenek gerekiyorsa onu bilmem
bu konuda yerden göğe haklısın kötü oynayabilirsin ama kötü mücadele etmeye beşiktaşlı futbolcunun hakkı yok terini akıtacaksın bunu yapmazsan gidersin bu kadar basit. Ama sahada oyuncu ıslıklamak yuhalamak çok yanlış bunu oyuncuyu düşündüğümden değil takımı düşündüğümden söylüyorum bu takımın geneline zarar verir. ayaklarını titretir.
Çok yanlış bir şey kötü performans gösteren oyuncuyu destekleyerek kazanırsın. ıslıklayarak değil burda önemli olan oyuncu değil Beşiktaşın başarısı tribünde taraftarın aklından çıkartmaması gereken bu formsuz bir oyuncuyu hoca oynatarak kazanır ama sen tribünde bu şansı vermezsen ne olacak hocanında elini zayıflatıyorsun. @mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Bursaspor maci ozelinde cok yanli ifadeler.

Gecen yazmistim tekrarliyorum.
1. Gol de adriano koru bir orta kesiyor, defans oyuncusu ggye dogru kafayla indiriyor topu.
2. Golde adriano insan ustu bir kafa topu aliyor, cenk soldan saga gereksiz bir orta kesiyor o ortayi bursaspor defans oyuncusu ofsaytte olan oguzhana dogru yamuk bir vurusla uzaklastiriyor, oguzhan guzel bir calim atiyor sonra ayagini askiya alarak, penalti aliyor

Iki penaltiyi da hakem olsam vermem.

Onu gecelim @Necmi abi senin anlattigin olaylarin bir kirintisi bile yok bu gollerde. Tikitaka, pas futbolu falan filan yok oyle seyler bildigin iki tane kotu orta sans yardimiyla bizim oyuncularin onune dusuyor, ve bulojan penalti veriyor, olay bu kadar basit.

Ha yok sen diyorsanki cenk quaresmadan daha guzel top kesiyor, o doldursun iceri o baska bir tartisma konusu onu tartisiriz.

Takimi begenmesek de defansi ayakta tutuyor, problem ortasahada, kanatlarda degil, kanatlardan yeteri sayida orta geliyor. Babel gelince arka direkten quaresmanin cevirip abunun ustunden asan toplardan cok ekmek cikartiriz. Problem ortasahada. Oguzhan ve tolgayin toplamindan daha fazla gol katkisi verecek cok ama cok iyi bir oyuncu lazim oraya gol problemini abuyla cozmeye calistikca cunku o problem cozulmez.
tiki taka gol attık demedimki en fazla paslaştığımız oyunlardan biri oldu dedim ceza sahası çevresinde top çevirdik oyuncularımız kutuya girdi bak buna bile hasret kalmışız ozinin kutuya girmesini olay olarak görüyoruz quaresmayla bunları göremiyoruz ceza sahası civarı pas opsiyonlarını bıçak gibi kesiyor anlatmak istediğim o @mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Iste bu
Neyin afaki rakami 3.3 veriyorsun %15 vergisi var
Hepsini gectim biz maliyet diyoruz @tuncaboylu kasadan cikan para demiyoruz. Yatirim diyoruz. Yahu sen muhendis degil miydin?

Butce yapiyorsun plan yapiyorsun @tuncaboylu yok 5 sene sonrasi falan dusunmeyeceksek gidip herkese para sacalim nede olsa odeyebiliriz de odeyemebilebiliriz de

Is hayatinda sozlesmeler yok boyle seyler bunu sayma sunu sayma
Oyle piyi 3 al
Ruzgar yukunu ihmal et
Falan yok oyle seyler

Bak ben rus kari alirken kendime kar yukunu hesaplamadim 4 gundur sirtim agriyor

abi mühendis de maaşlı işte bütçe bilmiyor bildiği bütçe aysonunu nasıl getiririz bütçesi sadece hayatında kaç defa çalıştığı şirketin gelecek sene bütçesini çıkarmış bu işler öyle editlemeye benzemez bütçeye X gider kalemine 10 yazayım Y ye 5 yazayım gelirlerede 20 yazdık mı kalır sana 5  lira kar %25 oh miss deel. öyle dur eylülde editleyeyim gelirleri giderleri bütçeyi şeyedeyim de 5 lira kazanayım olmuyor...

Çevrimdışı Culpable

@tangaz

sirketlerde projeksiyon tablosu diye birsey vardir genelde 5 yillik olur
spor kuluplerinde  gelir kisminda sadece sponsorlar ve  sabit gelirler  var

abou ya 4 yil icin 130 milyon  masraf eden yonetimin  aklindan suphe ederim
sayet sozlesme yapildi ve kasada duruyorsa  fikret baskan bugune kadar yaptigi butun transferleri unutturur ve bu abou basarisizligi on plana cikar

Çevrimiçi Necmi

Günaydın =)

Sorun sadece orta sahada değil bence. Bazı oyuncuların formsuzluklarına dahi ikna olamıyorum. Yanlış plana bir de yapamadıkları şeyler eklenince göze batar hale geliyorlar. Örneğin Oğuzhan, formsuz mu yoksa bu plan içinde etkisi mi azalıyor çok emin değilim. Biz Bursa maçında diğer maçlara nispeten baskıyı aşma konusunda daha iyiydik. Daha derli toplu duruyordu takım, hem hücumda hem de defansta. Oğuzhan o sistem içinde daha fazla işler hale gelmişti.

Bazı fragmanlar vardır filminden güzel olan. Beşiktaş bu sene öyle.
iyide anlattığım bu zaten formsuzluk değil oyundan düşüyorlar top defansdan quaresmaya atılıyor orta saha bypass ediliyor buda onları oyundan düşürüyor. quaresma olmayınca anında geçen seneki oyundan sinyaller vermeye başladık quaresma bütün hücum opsiyonlarını bitiriyor derken zaten kastettiğim bu @Orhan_
basit bir örnek hangi maçtı hatırlayamadım soldan quaresmaya orta açıldı quaresma fırladı o sırada abou ile cenkde kutuya yöneldi quaresmanın yapması gereken kutuya doğru sıfıra inip merkeze orta yapmak iki oyuncu bomboş ordaydı o ne yaptı kutu hizasına geldi arkadan kovalayan stoper vardı durdu onu bekledi karşısına aldı terse döndü bir çalım attı sonra karşısına bir oyuncu daha geldi iki ettiler sonra bu kesmedi tekrar çalım attı olmadı üçüncü çalımıda attı sonra topu kurtardı ortaladı o sırada kutuya bütün rakip oyuncular yerleşmişti aslında yapacağı çok basitti çizgiye inip orta açmak çokta rahat yapardı o tribüne oynadı ve bunu her maç özellikle vodafone arenada ona gelen topların %80 ninde yapıyor sen birde o sırada bizim kutuda bekleyen oyuncuların yüzlerini bir gör. Biz zaten az top çıkarıyoruz ve bunun %80 ini böyle heba ediyoruz quaresmanın tribüne yapacağı şowu ve tatminini beklerken maçın son atağında golü atıp kahraman olmak istediği için gs ile berabere kaldık. oda biliyor hatasını o yüzden gitti kapalının önüne yattı kaçırdığından sonra bak ben herşeyi yaptım yorgunluktan bittim ayağı benim quaresma tepkim boşa değil o kadar çok pozisyon tüketiyorki sayesinde her maçı zor alıyoruz rakibe sahasında üstünlük kuramıyoruz çünkü rakip bir onu tutuyor diğer oyuncuları tutmasına gerek yok nasılsa top onda oda topu bir başkasına vermez kaptırana kadar çalım atar kurtarabildiğini orta açar oda kutuya düşmesi çok enderdir.

Çevrimdışı mylife1903

abi mühendis de maaşlı işte bütçe bilmiyor bildiği bütçe aysonunu nasıl getiririz bütçesi sadece hayatında kaç defa çalıştığı şirketin gelecek sene bütçesini çıkarmış bu işler öyle editlemeye benzemez bütçeye X gider kalemine 10 yazayım Y ye 5 yazayım gelirlerede 20 yazdık mı kalır sana 5  lira kar %25 oh miss deel. öyle dur eylülde editleyeyim gelirleri giderleri bütçeyi şeyedeyim de 5 lira kazanayım olmuyor...
Abi butceyin tutturdugun aylarin 20sinde falan da sikrin alirsin. Efenim aslinda butce tuttu ama bir problemciik oldu, zamcik geldi azicik biz bu ayi 21 gun kabul edersek butcw dogrultusda ilerliyoruz aslinda bakin ayin 20sinden sikrin aldim harika. Ayrica bu dolardim efenim artabilir azalabilir. Simdi mesela herseye ragmen bu ayin vergisini ihmal ettigimizde butceyw oturuyoruz efenim.

Otur otur

Tamam efinim ben oturayim

Gec iceri gec gec

Etiketler: