Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Şu durum teknik, şut, bitiricilik, yetenek vs. meseleleri değil. Bu tamamen mental bir sorun. Aboubakar'a o topu sol ayak içi ile sağ köşeye göndermeyi düşündürten nedir? Öyle bir şut ile zaten gol atman imkansız. Vururken imkansız. O kararı aldığın an pozisyon bitmiş oluyor. Neden öyle bir karar alıyorsun? Gerçekten Aboubakar'ı anlamakta zorluk çekiyorum. Teknik ekipten hiçkimse konuşmuyor mu acaba Aboubakar ile?

semih kaya kadar dahi vuramamış. şaşırdık mı? elbetteki hayır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hani ceza sahasına top mu geliyor da aboubakar gol atamıyor deniyor da son paşa maçında rakip ceza sahası içinde GG topla 5 kere buluşmuş bakar 2...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi dogru solemissin ama bence bu kadar maliyetli bir transfer olacaksa olmus bir adama o paralar verilmeli. Yarmolenko yu izledik mesela, oyuna etki acisindan daglar kadar fark var. Aboubakar dan umudum var ikinci yari belki golleri siralar ama mental sikintisi oldugu asikar. Devamlilik saglayabilecegini dusunmuyorum.
@EMİR EMRE doğru söylüyorsun şl maçında yarmolenkoyu izledik gördük neler yaptığını ama
unutma şl maçında aboubakarıda izlediler. çokda iyi ve yıpratıcı bir oyun oynadı. Peki yarmolenko nun
bize geleceğini düşün nasıl iyi olacağına garanti verirsin. adam 27 yaşında ukrayna dışına çıkmamış
şl de 1 gol 4 asisti var hepside tek maçta bize karşı :)
şl de 24 maç 4 gol 6 asist var bizi çıkart 3 gol 2 asist yani şu istatistikle abou sadece bu sene bizde 3 gol attı.
şl blançosu 16 maç 9 gol 1 asist hep öyle aldatıcı şeylere bakmamak lazım bir oyuncu ukraynalıysa durup
düşünmek gerekiyor. Ukrayna dışına çıkıpda başarı göstermiş tanıdığım 1 oyuncu var. 27 yaşına gelmiş bir adamı kimse almadığına göre biraz düşünmek gerekiyor. Beğenmediğimiz abou 4 ligde oynamış ve hep transfer olmuş
portekiz scoutlarının ağına düşen oyuncu kötü oyuncu değildir. Bizde kötü olabilir. düzelebilirde düzelmeyebilirde.
ama 24 yaşında niteliklerine bakıldığında riske girilecek bir oyuncu bu adamın gerçek golcü kimliğine ulaşması 26 yaşlarında olur genelde futbolcuların olgunluk dönemi böyle oluyor. Beklenen gerçekleşirse büyük kazandırır. Gerçekleşmezse bir tarafımıza kaçar. Daha kaç para olacağınıda bilmiyoruz. belki 10 verecekler belkide daha düşük olacak. Başkanın kafasında kırk tilki dolaşır kırkınında kuyrukları birbirine değmez. Belkide bizde olmayacak alınmayacak
şimdiden diz dövmenin manası yok sezon sonuna kadar net olan bir şey varsa Beşiktaşın oyuncusu ve Beşiktaş oyuncusu o formayı giydiği sürece Beşiktaşa ihanet etmiyorsa saygı görmek zorunda. Yönetim transferde son yıllarda hata yapmıyor gerçi hatası ilk yıl olmuştu. Ondan sonra bir istikrar yakaladılar. Abou alındığındada söylemiştim Etoo mutlaka alınmalı diye çünkü bizim sistemimize uyacak forvet sayısı bayağı az ve alınacak fiyatlarda değil etoo olmadı cenke güvendiler büyük ihtimal orta sahanın bu kadar düşeceğini düşünmedilerki ben hala sıkıntının forvet hattı değil orta saha olduğunu düşünüyorum. Yoksa bütün hücum oyuncularının düşmesi abounun gol atamamasıyla değerlendirilmez atsa ne olurdu durumumuz dahamı farklı olurdu bence sadece gol sayımız artardı. biz kaybettiğimiz puanları hep takım kötü olduğu için kaybettik bunu önce kabul edelim bazı maçlarıda kötüyken şansa kazandık. Takım kimse görmüyormu yüksek pas yüzdesiyle topa sahip olmayla oynuyor ama bu istatistik sadece kendi yarımızda çevirdiğimiz toplarla oluyor. Topu ileri taşıyamazsan gol atamazsın bu kadar basit taşıdığımız ender toplarıda quaresma eritiyor sonuç duran toplarla maç kazanıyoruz. Geçen sene en kötü oynadığımız maçta 8-10 gol pozisyonu olurdu bu sene en iyi oynadığımız maçlarda 3-4 pozisyonla bitiriyoruz. Akan oyunla maç kazanamıyoruz. Bu şekilde oynarsan elbette forvetlerinin kaçırdığı her pozisyon göze batar. Önce orta sahaya çözüm bulmak gerekiyor. şu anda ileri top taşıyan bir GG birde Tolgay var. Tolgay serseri mayın gibi iyi yaptığı kadar kötü yaptığı şey var ve kaptırdığı her top bizi eksik yakalandırıyor. Bir şeyler kesin ters gidiyorda bu forvet hattı değil önce orta saha çalışmalıki ondan sonra forvet hattının eksiklerini görelim abou pozisyon yakalıyor atamıyor diye kızıyoruzda cenk pozisyona bile giremiyor farkında değilmisiniz. Quaresma sıfır golle oynuyor. şu ana kadar 4-5 atması lazımdı. Orta sahadan gol gelmiyor ilk maçlar attılar sonra bitti bunların tek nedeni orta sahanın yetersizliği hücumu düşünmemesi bakıyorum maçlarda bizim stoperler tosiç dahil orta sahadan daha fazla hücumu düşünüyor. Bir sorunu çözmek için önce doğru teşhis koymak lazım.

Çevrimiçi Necmi

birde orta sahanın hücumu bu kadar düşünmemesi ileriyi yanlız bırakmasına bir anlam veremiyorum
tabiki aboubakarın aldığı parada bozmuş olabilir. parayı alan atsın havasında olabilirler.  Kesinlikle
artık orta sahadan asist çıkmıyor. oziden takıma girdikten sonra kaç tane asist olacak pas gördünüz
ozi bütün maçların toplamında yaptığı asist seviyesinde paslar bir maçta yapardı. Şimdi bölgeye bile girmiyor.
bir kere girdi penaltı aldı. bir iki kerede asist seviyesinde pas verdi. hatırladığım bunlar. sakatlıktan döndükten sonra tabiki.

Çevrimiçi Necmi

hani ceza sahasına top mu geliyor da aboubakar gol atamıyor deniyor da son paşa maçında rakip ceza sahası içinde GG topla 5 kere buluşmuş bakar 2...
olması gereken bu değilmi forvet zaten buluştuğunda atmalı kanatlardan gelen oyuncular her zaman daha fazla topla buluşur
kaldıki paşa maçında GG takımın en iyi oyuncusuydu. Bu kadar buluşması bile çok değil bence. Ama quaresma oynasaydı orda bu istatistiğide veremezdi.

Çevrimdışı tangaz

olması gereken bu değilmi forvet zaten buluştuğunda atmalı kanatlardan gelen oyuncular her zaman daha fazla topla buluşur
kaldıki paşa maçında GG takımın en iyi oyuncusuydu. Bu kadar buluşması bile çok değil bence. Ama quaresma oynasaydı orda bu istatistiğide veremezdi.

hayır değil. sen ceza sahası içinde çevresinde doğru pozisyon alırsın top istersin ve gelmesini beklersin bu bunu yapamıyor mesela adanada istedi eliyle gösterdi hatta ve o topla golünü attı benzer hareketi bu hafta semih kayada yaptı o da golünü attı. doğru zamanda doğru yerde olmak doğru pozisyon almak doğru koşuyu yapmak gerekiyor maalesef bunları yapamıyor 1-2 kere yaptı onlarda da golünü attı. kafası nerede bilmiyorum ama maç içinde uçup gittiği izlenimi vermeye başladı artık.

her maç 10 tane korner bi o kadar da duran yan top kullanıyoruz birinde bile kafaya çıkarken görmedim ekselanslarını...

Çevrimdışı tangaz

mesela bakar hakkında doğru düzgün al ver yapamıyor diyorum sıksık, dikkatli izlersek quaresmayı arıyor sürekli pas vermek için. oğuzhanda kankilerini arıyor mesela.bunlar iyi işaretler değil.

Çevrimdışı Orhan

mesela bakar hakkında doğru düzgün al ver yapamıyor diyorum sıksık, dikkatli izlersek quaresmayı arıyor sürekli pas vermek için. oğuzhanda kankilerini arıyor mesela.bunlar iyi işaretler değil.
Aynen abi. Bayadır fark ediyorum. Cok mecbur kalmadıkça pas atmıyor bazı topçular birbirine.Oguzhan-Q7 arasında bir elektiriklenme var hatta q7 geldiği günden beri var bu. Takımdaki gruplaşmalar sanki takımı bozuyor gibi.Mental bir sıkıntı var.Cenk Olcay Oguzhan 3 lüsünü bozmak lazım.Oziyi iyi fiyata satmak fena olmaz yada Cenk'le olcaya yol verilebilir.

Çevrimdışı anilsevim

çünkü çok iyi olan Beşiktaş taraftarı tarafından yuhalandı ıslıklandı o günden beri kayıp
bazı arkadaşlar Beşiktaşı çok düşünüyor ya kendi oyuncularımızı gömmekte bitirmekte üstümüze yok
ondan böyle. Orda sahaya çıkan insanların makine falan olduklarını sanıyorlar. ıslıklandıklarında hakaret
işittiklerinde hiç tepki vermeyecekler işlerini daha iyi yapacaklar sanıyorlar ama nedense burda bile oyuncuları yerden yere vuran hakaret eden birini eleştirdiğinde hemen küstüm ben gidiyorum diyor. Ama sahada oynayan oyuncunun öyle bir hakkı yok.
yıllarca inönüde bu taraftar yüzünden oyuncular ayakları titreyerek sahaya çıktı. bu taraftar yüzünden çok başarısızlıklar yaşadık. sahadaki oyuncumuza küfredildi. sanki bir faydası varmış gibi sosyal medyadada sövüp küfrediyorlar ya işte bunları yapanlar kendilerini Beşiktaşlı falan sanıyorlar. Tek yaptıkları kendi egolarını tatmin etmek yoksa Beşiktaşı falan düşünmek değil.

Abi sana saygım sonsuz ama Olcay özelinde dediklerine katılmıyorum
Sanki adam 6 gol 8 asist yaptı da seyirci ıslıkladı, sonra kayboldu
Adam şampiyonluktan beri anrtemanda çalışmaz, sahada oynamaz, umrunda değil. İşine saygı duymaz halde şu an. 1 metreden topa vuramaz halde, gördük
Hoca bile düşünmüyo artık o derece bitti adam
Ama kabahatli ıslıklayan taraftar :)
Messi tepki aldı, ronaldo yuhalandı
Çok iyi olan Beşiktaş taraftarı görüyor abi kimin ne yaptığını

Ben özünü söyliyeyim kendimce
Geçen sene hep ne dedik, bu takım bi şampiyon olsun level atlıcak.
Meğer kazın ayağı öyle değilmiş
Ozi olcay cenk vs
Şampiyonluk aldılar, sanki görev tamamlandı gibi emekli olmuş gibiler şu an
Çok sıkıntılar var

Ben ve niceleri herşeyimizden arttırıp maça gidiyoruz
Derdimiz beşiktaş. Taraftar kabahatli demek en basiti. Adam bitmiş su an
Takımı desteklemek başka, her daim destekteyiz
Ama gömülecek adam da gömülür
Ki olcay şu an gömülecek kadar kötü durumdadır
Bizi bırak, Osmanlıda başaklehirde falan 18 e giremez haldedir
Bunları konusmak lazım
Kendine çeki düzen verirse forma alır, yoksa gider. Bu umursamazlıkla kimse arkasında durmaz.

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Necmi

hayır değil. sen ceza sahası içinde çevresinde doğru pozisyon alırsın top istersin ve gelmesini beklersin bu bunu yapamıyor mesela adanada istedi eliyle gösterdi hatta ve o topla golünü attı benzer hareketi bu hafta semih kayada yaptı o da golünü attı. doğru zamanda doğru yerde olmak doğru pozisyon almak doğru koşuyu yapmak gerekiyor maalesef bunları yapamıyor 1-2 kere yaptı onlarda da golünü attı. kafası nerede bilmiyorum ama maç içinde uçup gittiği izlenimi vermeye başladı artık.

her maç 10 tane korner bi o kadar da duran yan top kullanıyoruz birinde bile kafaya çıkarken görmedim ekselanslarını...

tamam onu görmedin peki kimi gördün o toplarda havaya zıplayan :alala:
genelde hatta buna genelde denmez artık ısrarla top yakın kale direğinin önüne ortalanacak
birisi ordan geriye aşırtacak tabi bu olmadığı içinde hangi korner atışımız etkili oluyor golcü gol
bölgesinde durur sen topu oraya atmazsan golcün topla buluşmuyor diye hayıflanmayacaksın
duran top bizde nereye atılıyor vurulan kısmın tersinde dışa atılıyor ordan birisi yakalayabilirse
içeri kafa vuracakta biz gol atacağız bunlar hep quaresmanın tercihleri ve bu tercihler bizim bütün
duran top tehlikemizi bitiriyor zaten kutuya düşen topu dikkat et büyük ihtimal golle sonuçlandırıyoruz.
saplantılı olmadan olaya dürüstce bakmak gerekiyor ondan sonra eleştireceksin bende eleştiririm
ama mümkün olduğu kadar art niyetle bakmam çok basit sahada bizim bir forvetimiz daha oluyor
peki o dediğin işleri cenk kaç defa yaptı bırak onu hiç çıktımı kafaya yada ceza sahasında kaç defa topla buluştu
senin forvetlerin ceza sahasında topla buluşamıyorsa içinden birini çekip gömmeyeceksin eşit ve adil
bakacaksın peki sezon başından beri cenki kaç defa eleştirdin mesela o takıma uyum sorunu olmayan arkadaşlarının oyununu bilen
arkadaşlarıda onun yeteneğini ve oyun tarzını bilen bir forvet peki kaç defa ceza sahasında topla buluştu kaç hava topuna çıktı.
ama ona ses yok eleştiri yok bu sizin yaptığınıza Beşiktaşı düşünmek denmezki.
Bir oyuncuyu çıkart sürüden göm birde bu takıma bu sene katılmış bir oyuncu olsun
Diğer tarafta takımda yıllarını vermiş birçok oyuncu var. ozi sakatlıktan döndükten sonra katkısı ne takıma bana göre sıfır
eleştiriliyormu yok cenk Abou kadar oynuyor pozisyona giriyormu abou giriyor kaçırıyor cenk neden kaçırmıyor o dediğin yapılan ortaların
cenk kaçına çıktı peki eleştiri varmı yok peki tamamen kafasına göre takılan sıfır golle oynayan kaç defa karşı karşıya kaçıran
gs maçını unutamadım daha quaresma neden eleştirilmiyor. takım şu anda atiba adriano ve marcelo ile gidiyor son dönemde GG
katıldı bunlara bunların dışında oyuncuların oyuna katkısı yokken aylardır burda bütün kötü gidişin sorumlusu gibi Abouya gömmeniz ne kadar adil.
o kadar takımın eskisi oyuncu varken. @tangaz  bu sözüm sana değil tabiki genele konuşuyorum. üstüne alma
diğer taraftan takımı bırakıp kaçmış birde sözleriyle seni aşağılamış oyuncular hala takımdaki oyuncuların üstünde tutuluyor ya
bunuda çözemiyorum. bu adamları biz göndermedik adamları tutmak için son ana kadar mücadele edildi. Ama gittiler tercihleri
bu yöndeydi saygı duyarım. Emek verdiler teşekkür ederim ama arkalarındanda yas tutmam. Yolları açık olsun. Kendi oyuncularımıda
onların üzerinden iki paralık yapmam.
Evet eleştiri olur eleştirileriniz haklıdırda bunlara bir sözüm yok ama bu ama çok önemli eleştirinde bile adil olacaksın eleştirirken adam
seçiyorsan birine insafsızca saldırıp ondan daha kötü performans göstereni görmüyorsan o zaman haklı eleştirinde haksız olur art niyetli olur
cenk penaltıları çıkarırsan gol sayısında abou ile eşit ama abounun oyuna katkısı cenkden çok daha fazlayken bu takıma uyumsuzken böyleyken
içlerinden abouyu çekip çıkartmayacaksın Beşiktaş için eleştiriyorsan adil olacaksın herkes bu eleştiriden payına düşeni alacak
ancak böyle eleştirilerin katkı olarak döner diğer türlü kendini ve burda seni dinleyenleri kandırmış yanlış yönlendirmiş olursun.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

Abi sana saygım sonsuz ama Olcay özelinde dediklerine katılmıyorum
Sanki adam 6 gol 8 asist yaptı da seyirci ıslıkladı, sonra kayboldu
Adam şampiyonluktan beri anrtemanda çalışmaz, sahada oynamaz, umrunda değil. İşine saygı duymaz halde şu an. 1 metreden topa vuramaz halde, gördük
Hoca bile düşünmüyo artık o derece bitti adam
Ama kabahatli ıslıklayan taraftar :)
Messi tepki aldı, ronaldo yuhalandı
Çok iyi olan Beşiktaş taraftarı görüyor abi kimin ne yaptığını

Ben özünü söyliyeyim kendimce
Geçen sene hep ne dedik, bu takım bi şampiyon olsun level atlıcak.
Meğer kazın ayağı öyle değilmiş
Ozi olcay cenk vs
Şampiyonluk aldılar, sanki görev tamamlandı gibi emekli olmuş gibiler şu an
Çok sıkıntılar var

Ben ve niceleri herşeyimizden arttırıp maça gidiyoruz
Derdimiz beşiktaş. Taraftar kabahatli demek en basiti. Adam bitmiş su an
Takımı desteklemek başka, her daim destekteyiz
Ama gömülecek adam da gömülür
Ki olcay şu an gömülecek kadar kötü durumdadır
Bizi bırak, Osmanlıda başaklehirde falan 18 e giremez haldedir
Bunları konusmak lazım
Kendine çeki düzen verirse forma alır, yoksa gider. Bu umursamazlıkla kimse arkasında durmaz.

olcay sezona iyi girdi kardeşim golde atıyordu oyununda içindeydi kötüye gidişi ıslıklanma ile oldu.
oyuncuyu gömersin tabiki ama unutma aslında gömdüğün oyuncu değil tuttuğun takım ve getireceği başarı olur.
sen bir oyuncuyu ıslıkladığında bütün takımı sıtrese sokar diken üstünde tutarsın. Bütün oyuncular çekinir.
ondan sonra hiç birisi risk almaz. çünkü bilirki ben kaleye vurursam ve kötü vuruş olursa taraftar beni tukaka
ilan edecek en iyisi pas vereyim top benden çıksın. Bu güne kadar ben Beşiktaş oyuncusunun yuhalanıpda takımın
bundan yarar sağladığını görmedim ama bu nedenle kaybedilen çok seneler gördüm. aslında çok kötü bir oyuncuyu bile
destekle yüksek performansa çıkarırsın çok iyi oyuncuyuda bitirirsin bunu ligimizde çokca gördük.
bir şey daha herşeyinden arttırarak gidiyor tabiki insanlar ülke koşulları belli ama bu onlara futbolcu yuhalama hakkı
vermez kardeşim. Sen bunu yaptığında sadece o oyuncuyu değil hocadan sahadaki oyuncuya tepedeki yönetime herkesi
yuhalıyorsun aslında en başta yuhaladığın kişi ona forma veren hoca oluyor. yok kimsenin böyle bir hakkı yok.
Beşiktaş taraftarıda hiçde dediğin gibi bir taraftar değil aslında. o marka değerini sosyal mesajlarıyla aldı takım desteğiyle değil
geçmişdede dediğin gibi olsaydı deplasmandan fazla içerde yenilmezdik. Bizim taraftarımız rakibi değil kendi oyuncusunu baskı altına alır
o nedenle yıllardır rakipler ve hakemler içerde bu kadar rahat oldu. ilk defa stadla rakip ve hakemler baskı altına alınmaya başladı
karşılığınıda en basiti aldığımız penaltı sayısında görebilirsin. o senin futbolu biliyor dediğin insanlar bundan memnun değil
goygoylarına stad uymuyor diye Beşiktaş tribünleri bitti safsatası yapıyorlar aslında biten tribünler değil goygoycular. Yoksa alınan sonuçlar
bittiğini değil tersine daha iyi olduğunu gösteriyor. bu arada o saydığım yuhalayan quaresmanın her yaptığı harakete aaaa ooo
diye tepki verip iyice kendine oynamasına neden olanda kapalıda bir grup.
son sözümde dişimden tırnağımdan arttırıyorum gelmek için gömerim diyorsan gelmeyeceksin kardeşim sen bunu arttırıyorsan takıma
destek olmak için yapman gerekiyor verdiğimin karşılığını istiyorum olmazsa gömerim yuhalarım dediğin anda taraftar değil müşteri olursun
müşteri olduğundada söz hakkın kalmaz memnun değilsen gelme denir. Beğenmediğin bir oyuncunun oynadığı filme yada tiyatroya gidermisin
gitmezsin paranı ona harcamazsın o zaman oyuncuyada harcamayacaksın. biz oraya gidiyorsak bunu herhangi bir oyuncu için değil
sevdamız için yapıyoruz. Sevdan için yaptığın fedakarlık aslında fedakarlık değildir.
Ben şahsen para verip bilet alıyorum diyen hiç kimseyi taraftar gözüyle görmüyorum. onlar seyircidir gelir izler beğenmiyorsa bir daha gelmesin
beğenmedim paramın hakkını alamadım deme hakkıda vardır elbette onların.
unutma destek başarıyı getirir. tepkide her zaman başarısızlık demektir. messi ronaldo yuhalanmış yuhalayana bravo o zaman
bunu doğru bir şeymiş gibi söylediğin için sanada bravo kazanılan her kupanın altında imzası olan oyuncuları yuhalayan anca alkışlanır.
birde bunu örnek gösterip yuhalamayı doğru gösteriyorsun ya :D

Çevrimdışı anilsevim

olcay sezona iyi girdi kardeşim golde atıyordu oyununda içindeydi kötüye gidişi ıslıklanma ile oldu.
oyuncuyu gömersin tabiki ama unutma aslında gömdüğün oyuncu değil tuttuğun takım ve getireceği başarı olur.
sen bir oyuncuyu ıslıkladığında bütün takımı sıtrese sokar diken üstünde tutarsın. Bütün oyuncular çekinir.
ondan sonra hiç birisi risk almaz. çünkü bilirki ben kaleye vurursam ve kötü vuruş olursa taraftar beni tukaka
ilan edecek en iyisi pas vereyim top benden çıksın. Bu güne kadar ben Beşiktaş oyuncusunun yuhalanıpda takımın
bundan yarar sağladığını görmedim ama bu nedenle kaybedilen çok seneler gördüm. aslında çok kötü bir oyuncuyu bile
destekle yüksek performansa çıkarırsın çok iyi oyuncuyuda bitirirsin bunu ligimizde çokca gördük.
bir şey daha herşeyinden arttırarak gidiyor tabiki insanlar ülke koşulları belli ama bu onlara futbolcu yuhalama hakkı
vermez kardeşim. Sen bunu yaptığında sadece o oyuncuyu değil hocadan sahadaki oyuncuya tepedeki yönetime herkesi
yuhalıyorsun aslında en başta yuhaladığın kişi ona forma veren hoca oluyor. yok kimsenin böyle bir hakkı yok.
Beşiktaş taraftarıda hiçde dediğin gibi bir taraftar değil aslında. o marka değerini sosyal mesajlarıyla aldı takım desteğiyle değil
geçmişdede dediğin gibi olsaydı deplasmandan fazla içerde yenilmezdik. Bizim taraftarımız rakibi değil kendi oyuncusunu baskı altına alır
o nedenle yıllardır rakipler ve hakemler içerde bu kadar rahat oldu. ilk defa stadla rakip ve hakemler baskı altına alınmaya başladı
karşılığınıda en basiti aldığımız penaltı sayısında görebilirsin. o senin futbolu biliyor dediğin insanlar bundan memnun değil
goygoylarına stad uymuyor diye Beşiktaş tribünleri bitti safsatası yapıyorlar aslında biten tribünler değil goygoycular. Yoksa alınan sonuçlar
bittiğini değil tersine daha iyi olduğunu gösteriyor. bu arada o saydığım yuhalayan quaresmanın her yaptığı harakete aaaa ooo
diye tepki verip iyice kendine oynamasına neden olanda kapalıda bir grup.
son sözümde dişimden tırnağımdan arttırıyorum gelmek için gömerim diyorsan gelmeyeceksin kardeşim sen bunu arttırıyorsan takıma
destek olmak için yapman gerekiyor verdiğimin karşılığını istiyorum olmazsa gömerim yuhalarım dediğin anda taraftar değil müşteri olursun
müşteri olduğundada söz hakkın kalmaz memnun değilsen gelme denir. Beğenmediğin bir oyuncunun oynadığı filme yada tiyatroya gidermisin
gitmezsin paranı ona harcamazsın o zaman oyuncuyada harcamayacaksın. biz oraya gidiyorsak bunu herhangi bir oyuncu için değil
sevdamız için yapıyoruz. Sevdan için yaptığın fedakarlık aslında fedakarlık değildir.
Ben şahsen para verip bilet alıyorum diyen hiç kimseyi taraftar gözüyle görmüyorum. onlar seyircidir gelir izler beğenmiyorsa bir daha gelmesin
beğenmedim paramın hakkını alamadım deme hakkıda vardır elbette onların.
unutma destek başarıyı getirir. tepkide her zaman başarısızlık demektir. messi ronaldo yuhalanmış yuhalayana bravo o zaman
bunu doğru bir şeymiş gibi söylediğin için sanada bravo kazanılan her kupanın altında imzası olan oyuncuları yuhalayan anca alkışlanır.
birde bunu örnek gösterip yuhalamayı doğru gösteriyorsun ya :D

Eyw abi zahmet edip cvp vermişsin tesekkür ediyorum
Dünyanın her yerinde her takımda her futbolcuya tepki olur, onu anlatmak istedim
Umursamazlık var ya O zaten herkese koyan
Boyle giderse zaten sezon sonu görürüz hoca zaten kesmiş biletini
Kendi bilir abi ne diyim
7 aydır zerre umrunda olmayan adam benim itelememle top oynuyacaksa o zaten profesyonel değildir
Zaman ilaç göreceğiz
Ama dediğin tepkiler de eski inönü gibi olmuyor
Medeni tepki oluyo, futbolcumuza küfür falan olmadı olmazda artık.
Hayırlısı olsun abi
İnş iyiye gideriz.

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Necmi

bunu zaten söyledim hep ozi quaresmayla ver kaça girmiyor çünkü verir kaçamaz bunu
biliyor ve tercihini bu işi yapacak oyuncularla yapıyor. Abouya gelince takımın bütünü zaten ona pas vermiyor
dikkat et hep zorunlu durumlarda atıyorlar. Genelde topu indiriyor ama indirdiğinde çevresinde paslaşacağı kimse olmuyor.
zaten stoperlerin arasında tek kalıyor 3 kişi birden basıyorlar ona. orda ona orta saha oyuncularının yaklaşması gerekiyor
talisca bunu yapıyordu sakatlandıktan sonra çok yanlız kaldı çok yıpranıyor.
takımda gruplaşma var diyemeyiz oyun içinde başka telden çalan çok fazla oyuncu var. zaten hücum hattının oturmama nedenide bu
ama bunu çözecek olanda hoca bizim gördüğümüzü oyuncularda görüyor hatta görmediklerimizide görüyorlar.
burda quaresmanın ortalarını eleştiriyoruz bunun kötü olduğunu sahadak oyuncular görmüyormu geçen maçta ozinin
quaresmadan aldığı bir korner atışı vardı elinin tersiyle git deyişini bir dikkatle izleyin ondan önceki 3 korner atışınıda
dağa taşa kullanmışdı. bu tür şeyler adım adım birikir sonrasında takımı tüketir bunu sezon başından beri söylüyoruz.
GG nin Ozinin kıpırdandığı hücumu ileri taşıdığımız maç bursa maçı neden acaba öyle oldu tesadüfe bakınki quaresma oynamıyordu.
ozi ceza sahası çevresinde dolanmaya içeri katetmeye başladı penaltı kazandı. Herkes ne dedi ozi geri döndü. :)
aslında dönen ozi değildi. bütün hücum seçeneklerini tüketen quaresma oyunda yoktu. Diğer oyuncular oynamaya başladı.
sonuçta futbol tek topla oynanıyor ve o top hücuma çıktığında sadece quaresmada olursa diğer oyuncular oynayamaz.
bu seferde oynamak için ona vermemeye başlarlar. ama bu sene genelde geriden marcelo adriano inler gibi oyuncular sebebiyle
uzun oynanıp quaresmaya atıldığı için orta saha bypass edilmiş oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Eyw abi zahmet edip cvp vermişsin tesekkür ediyorum
Dünyanın her yerinde her takımda her futbolcuya tepki olur, onu anlatmak istedim
Umursamazlık var ya O zaten herkese koyan
Boyle giderse zaten sezon sonu görürüz hoca zaten kesmiş biletini
Kendi bilir abi ne diyim
7 aydır zerre umrunda olmayan adam benim itelememle top oynuyacaksa o zaten profesyonel değildir
Zaman ilaç göreceğiz
Ama dediğin tepkiler de eski inönü gibi olmuyor
Medeni tepki oluyo, futbolcumuza küfür falan olmadı olmazda artık.
Hayırlısı olsun abi
İnş iyiye gideriz.

eleştiri olacak olmalıda tepkilerde olmalı ama bunun bireysel ve sadece tek hedefe dönük olması yanlış
olcay oynamıyor eyvallah peki kim oynuyor. ozi kayıp cenk kayıp quaresma kafasına göre takılıyor. Abou tek başına ilerde savaşıyor
donkişot gibi. Tolgay hala kendini kanıtlama derdinde. Şu anda kalmışız defans oyuncularının eline işte onlarda kendi yarı sahamızda
top çeviriyorlar topu ileri atacak adam bile bulamıyorlar. şimdi burda olcayı ayırıp ıslıklamak abouya gömmek ne kadar doğru olur
zaten onların etki alanına top gelmediği için bunların tamamı oyundan düşmedimi. cenk kötü olcay kötü abou kötü quaresma kendine oynuyor
oda kötü adriano ileri çıktığında onunda katkı sıfır kötü eğer ileri ucumuz bu kadar kötüyse benim kitabımda sıkıntı orda değildir.
o nedenle sıkıntıyı başka yerlerde aramak gerekiyor esas sıkıntıyı bulup çözdüğünde forvetler gene kısırsa ondan sonra eleştiriyi hak ederler.
olcayı ıslıklayıp bitirdi taraftar takıma bile giremiyor sıra abouda tamam onuda kulübeye gönderecekler peki sonra sıra kime gelecek
cenke büyük ihtimal oda biterse quaresma payını alacaktır. şimdi burda ters giden ne. Bence taraftar hiçde söylediğimiz kadar futbolu bilmiyor.
@atalay  bunu aslında futbol diliyle çok daha iyi anlatır.
Destek kardeşim çok önemli ölüyü diriltir sevilen insan çok daha fazla çaba gösterir. Olcay her sene gömülüyor ama aslında Beşiktaş tarihinin
en iyi açık oyuncusu katkı bakımından zaten her pasını doğru verse her vuruşunu gol yapsa şimdi onu messi yada ronaldonun yanında seyrederdik.
Olcayın taraftarın görmediği bir özelliği daha var oda takımın çimentosu takımın takım olmakda birleştirici oyuncusu onu bozduğunda
sadece onu değil bütün takımı bozarsın. Manisada geri dönüşü sağlayan olcaydı o geri dönüş bize şampiyonluğu getirdi takım bıçak sırtındaydı nerdeyse
havlu atıyordu o an. Buna izin vermeyen olcaydı. Bu sene kaybettiğimiz olcayın bu takımı itekleyen hırsı çünkü onu taraftar sahadan kovdu.
olcay kötü oynarken bile iterdi takımı.

Çevrimdışı cursedofdragon

abuobakar gomez'i aratmaz dedik pettemek'i bile aratıyor :D

#ComebackPektemek

Çevrimdışı mylife1903

tamam onu görmedin peki kimi gördün o toplarda havaya zıplayan :alala:
genelde hatta buna genelde denmez artık ısrarla top yakın kale direğinin önüne ortalanacak
birisi ordan geriye aşırtacak tabi bu olmadığı içinde hangi korner atışımız etkili oluyor golcü gol
bölgesinde durur sen topu oraya atmazsan golcün topla buluşmuyor diye hayıflanmayacaksın
duran top bizde nereye atılıyor vurulan kısmın tersinde dışa atılıyor ordan birisi yakalayabilirse
içeri kafa vuracakta biz gol atacağız bunlar hep quaresmanın tercihleri ve bu tercihler bizim bütün
duran top tehlikemizi bitiriyor zaten kutuya düşen topu dikkat et büyük ihtimal golle sonuçlandırıyoruz.
saplantılı olmadan olaya dürüstce bakmak gerekiyor ondan sonra eleştireceksin bende eleştiririm
ama mümkün olduğu kadar art niyetle bakmam çok basit sahada bizim bir forvetimiz daha oluyor
peki o dediğin işleri cenk kaç defa yaptı bırak onu hiç çıktımı kafaya yada ceza sahasında kaç defa topla buluştu
senin forvetlerin ceza sahasında topla buluşamıyorsa içinden birini çekip gömmeyeceksin eşit ve adil
bakacaksın peki sezon başından beri cenki kaç defa eleştirdin mesela o takıma uyum sorunu olmayan arkadaşlarının oyununu bilen
arkadaşlarıda onun yeteneğini ve oyun tarzını bilen bir forvet peki kaç defa ceza sahasında topla buluştu kaç hava topuna çıktı.
ama ona ses yok eleştiri yok bu sizin yaptığınıza Beşiktaşı düşünmek denmezki.
Bir oyuncuyu çıkart sürüden göm birde bu takıma bu sene katılmış bir oyuncu olsun
Diğer tarafta takımda yıllarını vermiş birçok oyuncu var. ozi sakatlıktan döndükten sonra katkısı ne takıma bana göre sıfır
eleştiriliyormu yok cenk Abou kadar oynuyor pozisyona giriyormu abou giriyor kaçırıyor cenk neden kaçırmıyor o dediğin yapılan ortaların
cenk kaçına çıktı peki eleştiri varmı yok peki tamamen kafasına göre takılan sıfır golle oynayan kaç defa karşı karşıya kaçıran
gs maçını unutamadım daha quaresma neden eleştirilmiyor. takım şu anda atiba adriano ve marcelo ile gidiyor son dönemde GG
katıldı bunlara bunların dışında oyuncuların oyuna katkısı yokken aylardır burda bütün kötü gidişin sorumlusu gibi Abouya gömmeniz ne kadar adil.
o kadar takımın eskisi oyuncu varken. @tangaz  bu sözüm sana değil tabiki genele konuşuyorum. üstüne alma
diğer taraftan takımı bırakıp kaçmış birde sözleriyle seni aşağılamış oyuncular hala takımdaki oyuncuların üstünde tutuluyor ya
bunuda çözemiyorum. bu adamları biz göndermedik adamları tutmak için son ana kadar mücadele edildi. Ama gittiler tercihleri
bu yöndeydi saygı duyarım. Emek verdiler teşekkür ederim ama arkalarındanda yas tutmam. Yolları açık olsun. Kendi oyuncularımıda
onların üzerinden iki paralık yapmam.
Evet eleştiri olur eleştirileriniz haklıdırda bunlara bir sözüm yok ama bu ama çok önemli eleştirinde bile adil olacaksın eleştirirken adam
seçiyorsan birine insafsızca saldırıp ondan daha kötü performans göstereni görmüyorsan o zaman haklı eleştirinde haksız olur art niyetli olur
cenk penaltıları çıkarırsan gol sayısında abou ile eşit ama abounun oyuna katkısı cenkden çok daha fazlayken bu takıma uyumsuzken böyleyken
içlerinden abouyu çekip çıkartmayacaksın Beşiktaş için eleştiriyorsan adil olacaksın herkes bu eleştiriden payına düşeni alacak
ancak böyle eleştirilerin katkı olarak döner diğer türlü kendini ve burda seni dinleyenleri kandırmış yanlış yönlendirmiş olursun.
Yahu @Necmi abi senin sifreyi falan kimse kirmiyor degil mi?
Sen bi kontrol et, yenge yaziyor olmasin ara sira.

Objektif olalim, tek adam cikartip gommeyelim diyorsun, elestirdigin tek adam quaresma.

Bence sen gizli bir quaresma fanatigisin abi, cok yuksek beklentin var bu cocuktan, beklentiler gerceklesmeyince basliyorsun giydirmeye.

Mesela ben objektif bakarim, turkiyeye gelen hatta besiktasa gelen oyuncunun arizalari olacagini daha sozlesme imzalanirken kabul ederim.
Mental ariza en sevdigim cunku katki alabilirsin ondan, agresiflik kabulum ara ara kart gorur gazi alinir vs.
Abunun arizasi baska, adam gol atamayan golcu ve kamyon yukuylen para aliyor.
3.3 milyon yuro cok yuksek bir maas bu maasi verdigin adamda hata yapma luksun yok.
Hata yapiyorsan bu yonetime kadar gider, sampiyonluk kacirilirsa fikret orman boyle demec verecek tv falan bulamaz. Ben ben ben hep ben ben yeniden yine ben ve ben, diyen bir baskan sorumlulugu da almalidir.

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhanin burnu kalkti, havalandi. Gecen sezondan beri dikkat cekiyorum ben o maystro konusuna.
Mustafa ozkan ornegi veriyorum @tangaz reis. Kimse anlamadi herhalde!

Oguzhan 4 sendir burada vucudu yasi geregi azicik gelisti ama ne oyunu ne oyun gorusu ilerledi. Allahtan geri gitmiyor cocuk.
Abuk sabuk kart gormeler, cins cins top kaptirip gol yedirmeler adamda hersey var.

Bizde bahane bitmiyor zaten, once ftyi sucladik, sonra uefayi a simdi niye oynamiyor bu cocuk, bu haliyle belcika ligine bile transfer yapamaz.
Turkiyeden yurtdisina gidecek futbolcu agziylan kus tutacak, tek basina mac alacak. Gokhan tore mesela begenin begenmeyin tak tak tek basina mac ceviren oyuncuydu. Sosa, gomez ayni sekilde. Oguzhan efendi maystro falanim ayagina boyle reklamlarda falan oynayacagina, gidip spor salonuna girsin.

Sut atiyor osuruk gibi, boyle futbolcu mu olur, olmaz ama bizim seviyemizde olur ne uzar ne kisalir. Ha ben isterim oguzhan 35 yasina kadar burada kalsin ama ozaman da kendine ceki duzen verecek, oraya buraya gidecem diye tutturmayacak haddini bilecek, herkese el kol hareketi yapmayacak.

Adama dun bohtun bugun koktun, ne artislik yapiyorsun derse senol gunes, cikip futboluna bakacak. Bir gram ilerlemedi.

Rocky2 de vardi ya @tangaz bu haberi reklamlarda falan oynuyordu, boksu unutmustu balboa hah oguzhanda futbolu unutmus. Hemen hatirlatilmasi ve kendine getirilmesi lazim.

Lazio falan tutturmasina gerek yok, o fizikle italyaya anca tatile gider. Sosa gidince ben de giderim yahu sosa kim, diyecek kasintilik var oguzhanda. Bi ara bi gitsin antremana falan ciksin italyada o fizikle adamin ayagini eline verirler. Mertens midir nedir o koca gotlu herif oguzhanin birbucuk porsiyon genisliginde.

Çevrimdışı mylife1903

birde orta sahanın hücumu bu kadar düşünmemesi ileriyi yanlız bırakmasına bir anlam veremiyorum
tabiki aboubakarın aldığı parada bozmuş olabilir. parayı alan atsın havasında olabilirler.  Kesinlikle
artık orta sahadan asist çıkmıyor. oziden takıma girdikten sonra kaç tane asist olacak pas gördünüz
ozi bütün maçların toplamında yaptığı asist seviyesinde paslar bir maçta yapardı. Şimdi bölgeye bile girmiyor.
bir kere girdi penaltı aldı. bir iki kerede asist seviyesinde pas verdi. hatırladığım bunlar. sakatlıktan döndükten sonra tabiki.
@Necmi abi herkesi yaniltan olay bu. Ben gecen seneden beri bagiriyorum kutuya girin, diye.
Gecen senede kutuya cok giren takim degildik biz. Tek fark gomez orda 3 kisilik yer tutuyordu ayrica sosa iceri giren bir oyuncuydu ve olcay formdaydi.

Dogru analiz gerek, quaresma zaten yilda 2 sefer falan kutuya girer, kerim kutuya girene kadar hakem bile kosuyor, aras da cok girmez kutuya, tolgay giremiyor, topla aheste aheste gittigi icin, oguzhan zaten az girer, anca ic sahada 30-40 pas yaparsak gider, abu bile girmiyor kutuya. Defanstan gg ve adriano ile de bir yere kadar.

Abunun topla az bulusmasi ortasaha oyuncularina baglanamaz. Abu kotu yer tutuyor, kotu kosu yapiyor. Hatta yer tutuyorsa bile yanlis yer tutuyor, kosuyorsa bile yanlis yere kosuyor. Vurdugu toplari bile kotu ve yanlis yere vuruyor.

Orta kesen adamlar adriano, quaresma, gg, oguzhan, ginler gibi adamlar. Bunlarin hepsinin ayagi duzgun. Tamam elestiriyoruz ama bizim seviyemiz icin yeterli futbolcular bunlar. Ben de isterim sagda kafu solda roberto karlos oynasin ileride juninhi olsun defansta barezi.
Simdi bu bizim ortasaha oyunculari bir osmanlispor oyuncusu kadar orta mi kesemiyorlar abi?
Kesiyorlar ortalar bos gozukuyor cunku abu yok kutuda varsa da yanlis yerde, iki stoperin arkasinda falan seken top bekliyor tanju gibi.
Sen yalanci kosu yapip, pozisyon almazsan, dogru zamanda dogru yerde olmazsan langirt oynamiyorsun ki rakibin stoperi de bu isten para kazaniyor, armut toplamiyor orda, isini yapiyor cikiyor vuruyor kafayi, sonra orta kotuydu de, quaresma cok ayaginda top tutuyordu da, oguzhan iceri pas veremedi de, olcay formsuz ve isliklandi da bahane cok.

3.3 milyon yuro alan 5 senelik maliyeti borcun yuzde onundan fazla olacak bir oyuncu bir patates bir domatesten yogurtlu iskender yapacak, yapamiyorsa o gidecek yapan gelecek.

Çevrimdışı mylife1903

eleştiri olacak olmalıda tepkilerde olmalı ama bunun bireysel ve sadece tek hedefe dönük olması yanlış
olcay oynamıyor eyvallah peki kim oynuyor. ozi kayıp cenk kayıp quaresma kafasına göre takılıyor. Abou tek başına ilerde savaşıyor
donkişot gibi. Tolgay hala kendini kanıtlama derdinde. Şu anda kalmışız defans oyuncularının eline işte onlarda kendi yarı sahamızda
top çeviriyorlar topu ileri atacak adam bile bulamıyorlar. şimdi burda olcayı ayırıp ıslıklamak abouya gömmek ne kadar doğru olur
zaten onların etki alanına top gelmediği için bunların tamamı oyundan düşmedimi. cenk kötü olcay kötü abou kötü quaresma kendine oynuyor
oda kötü adriano ileri çıktığında onunda katkı sıfır kötü eğer ileri ucumuz bu kadar kötüyse benim kitabımda sıkıntı orda değildir.
o nedenle sıkıntıyı başka yerlerde aramak gerekiyor esas sıkıntıyı bulup çözdüğünde forvetler gene kısırsa ondan sonra eleştiriyi hak ederler.
olcayı ıslıklayıp bitirdi taraftar takıma bile giremiyor sıra abouda tamam onuda kulübeye gönderecekler peki sonra sıra kime gelecek
cenke büyük ihtimal oda biterse quaresma payını alacaktır. şimdi burda ters giden ne. Bence taraftar hiçde söylediğimiz kadar futbolu bilmiyor.
Destek kardeşim çok önemli ölüyü diriltir sevilen insan çok daha fazla çaba gösterir. Olcay her sene gömülüyor ama aslında Beşiktaş tarihinin
en iyi açık oyuncusu katkı bakımından zaten her pasını doğru verse her vuruşunu gol yapsa şimdi onu messi yada ronaldonun yanında seyrederdik.
Olcayın taraftarın görmediği bir özelliği daha var oda takımın çimentosu takımın takım olmakda birleştirici oyuncusu onu bozduğunda
sadece onu değil bütün takımı bozarsın. Manisada geri dönüşü sağlayan olcaydı o geri dönüş bize şampiyonluğu getirdi takım bıçak sırtındaydı nerdeyse
havlu atıyordu o an. Buna izin vermeyen olcaydı. Bu sene kaybettiğimiz olcayın bu takımı itekleyen hırsı çünkü onu taraftar sahadan kovdu.
Taraftarin isliklamasi, formsuz olmak, kotu sezon gecirmek bunlar futbolun icinde var ama hicbiri kotu kosmanin ve gucsuz olmanin bahanesi olamaz.
Senin gomdugun quaresma 34 yasina gelecek takimdaki en dinc futbolcu, nasil aciklayacaz @Necmi abi. Oguzhan, olcay, cenk efendiler avm avm gezerken bu portekizli spor salonlarinin kolesi olmus olmasin.

Besiktasin futbolcusu mucadele ve isyan etmezse o besiktastan hayir gelmez bu turk oyuncular boyle oynamaya devam ederse bir bir azalir puanlar 5. 6. Oluruz sene sonunda. Besiktasin hamuru mucadele ile yogrulmustu, kan, ter ve gozyasi ile servis edilir. Kanini terini akitmayan mucadele etmeyen adamlarla besiktas sampiyon olamaz.

Olcay isliklanmis, olabilir, baba hakki isliklandi burda. Olcay ne yapacak kicina 4 motor 2 turbo takacak, hic bisi yapamiyorsa kosacak ko sa cak, mucadele edecek. Ha yok kosma kalkismasi icin ayri bir yetenek gerekiyorsa onu bilmem

Çevrimdışı mylife1903

Bursaspor maci ozelinde cok yanli ifadeler.

Gecen yazmistim tekrarliyorum.
1. Gol de adriano koru bir orta kesiyor, defans oyuncusu ggye dogru kafayla indiriyor topu.
2. Golde adriano insan ustu bir kafa topu aliyor, cenk soldan saga gereksiz bir orta kesiyor o ortayi bursaspor defans oyuncusu ofsaytte olan oguzhana dogru yamuk bir vurusla uzaklastiriyor, oguzhan guzel bir calim atiyor sonra ayagini askiya alarak, penalti aliyor

Iki penaltiyi da hakem olsam vermem.

Onu gecelim @Necmi abi senin anlattigin olaylarin bir kirintisi bile yok bu gollerde. Tikitaka, pas futbolu falan filan yok oyle seyler bildigin iki tane kotu orta sans yardimiyla bizim oyuncularin onune dusuyor, ve bulojan penalti veriyor, olay bu kadar basit.

Ha yok sen diyorsanki cenk quaresmadan daha guzel top kesiyor, o doldursun iceri o baska bir tartisma konusu onu tartisiriz.

Takimi begenmesek de defansi ayakta tutuyor, problem ortasahada, kanatlarda degil, kanatlardan yeteri sayida orta geliyor. Babel gelince arka direkten quaresmanin cevirip abunun ustunden asan toplardan cok ekmek cikartiriz. Problem ortasahada. Oguzhan ve tolgayin toplamindan daha fazla gol katkisi verecek cok ama cok iyi bir oyuncu lazim oraya gol problemini abuyla cozmeye calistikca cunku o problem cozulmez.

Çevrimdışı Orhan_

Bursaspor maci ozelinde cok yanli ifadeler.

Gecen yazmistim tekrarliyorum.
1. Gol de adriano koru bir orta kesiyor, defans oyuncusu ggye dogru kafayla indiriyor topu.
2. Golde adriano insan ustu bir kafa topu aliyor, cenk soldan saga gereksiz bir orta kesiyor o ortayi bursaspor defans oyuncusu ofsaytte olan oguzhana dogru yamuk bir vurusla uzaklastiriyor, oguzhan guzel bir calim atiyor sonra ayagini askiya alarak, penalti aliyor

Iki penaltiyi da hakem olsam vermem.

Onu gecelim @Necmi abi senin anlattigin olaylarin bir kirintisi bile yok bu gollerde. Tikitaka, pas futbolu falan filan yok oyle seyler bildigin iki tane kotu orta sans yardimiyla bizim oyuncularin onune dusuyor, ve bulojan penalti veriyor, olay bu kadar basit.

Ha yok sen diyorsanki cenk quaresmadan daha guzel top kesiyor, o doldursun iceri o baska bir tartisma konusu onu tartisiriz.

Takimi begenmesek de defansi ayakta tutuyor, problem ortasahada, kanatlarda degil, kanatlardan yeteri sayida orta geliyor. Babel gelince arka direkten quaresmanin cevirip abunun ustunden asan toplardan cok ekmek cikartiriz. Problem ortasahada. Oguzhan ve tolgayin toplamindan daha fazla gol katkisi verecek cok ama cok iyi bir oyuncu lazim oraya gol problemini abuyla cozmeye calistikca cunku o problem cozulmez.

Günaydın =)

Sorun sadece orta sahada değil bence. Bazı oyuncuların formsuzluklarına dahi ikna olamıyorum. Yanlış plana bir de yapamadıkları şeyler eklenince göze batar hale geliyorlar. Örneğin Oğuzhan, formsuz mu yoksa bu plan içinde etkisi mi azalıyor çok emin değilim. Biz Bursa maçında diğer maçlara nispeten baskıyı aşma konusunda daha iyiydik. Daha derli toplu duruyordu takım, hem hücumda hem de defansta. Oğuzhan o sistem içinde daha fazla işler hale gelmişti.

Bazı fragmanlar vardır filminden güzel olan. Beşiktaş bu sene öyle.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay sene başından beri formsuz kimse taraftar yüzünden oldu deyip suçu taraftarın üzerine atmasın, takım Başakşehir maçında 1-0 geriye düşer suç taraftara atılır Olcay sahada mecali yok şekilde dolaşır suç taraftara atılır, ne kolay iş şimdinin FETÖ'sü gibi herşeyi taraftara atalım sonrasına bakarız, bunun adı kolaycılık başka bir şey değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın =)

Sorun sadece orta sahada değil bence. Bazı oyuncuların formsuzluklarına dahi ikna olamıyorum. Yanlış plana bir de yapamadıkları şeyler eklenince göze batar hale geliyorlar. Örneğin Oğuzhan, formsuz mu yoksa bu plan içinde etkisi mi azalıyor çok emin değilim. Biz Bursa maçında diğer maçlara nispeten baskıyı aşma konusunda daha iyiydik. Daha derli toplu duruyordu takım, hem hücumda hem de defansta. Oğuzhan o sistem içinde daha fazla işler hale gelmişti.

Bazı fragmanlar vardır filminden güzel olan. Beşiktaş bu sene öyle.
Futbol boyle zaten @Orhan_ simdi ben bursa bizim ustumuze hic gelmedi cok pasif oynadi desem, ilk ustumuze geldiklerinde ofsaytten bir gol ve 3bant bilardo gibi pozisyon bulduklarini soylesem, korkunun ecele faydasi yok az oeta sahayin gecelim, dediklerin de is ofsayttenolsa bir gol bulduklarini soylesem

Polyanna bir taraftar cikip yok yahu biz onlari cikartmadik, diyebilir. Futbol bu yuzden guzel

Etiketler: