ben varsayımlarla konuşmayı sevmem bana abouya yapılmış ve kaçırdığı 3-4 tane asist göster yeter öyle dakkalık sezonluk vs videoya gerek yok bulursan kaçırdığı 3-4 asist koyarsın bende haklısın derim
@tangaz
Dostum farkında değilsiniz adama asist yapılmıyor hep önüne düşen toplar sarhoş toplar sekip geliyor
kendini hazırlayamıyor bile. adam top alabilmek için orta sahaya geliyor.
Gerçekleri görmek lazım ben bir taliscanın asistini hatırlıyorum birde ozinin asistini
Eleştirelim mutlaka o sarhoş toplarıda bir şekilde içeri sokmalı ama haksız eleştiride yapmayalım
adamın attığı goller bile asist ürünü değil adam beslenmiyor sadece o değil ama cenkde beslenmiyor bizim forvetlerin
kısırlaşmasının ana nedeni bu Belki haklısınız çok kötü bir son vuruşcu ama önce hüküm vermeden bunu görmek lazım
cenk bile pas oyunu oynadığımız ilk haftalar attı gollerini sonra sakatlandı biz stop ettik o andan itibaren cenk penaltı dışında golmü attı bir sorun var ama bence bunu yanlış yerde arıyorsunuz. önce takımın topu ileri taşıması lazımki sonra iyimi kötümü karar verelim. Göndermek kolay ama sonrasında pişman olmakta var. @tangaz
insanın adaletli olabilmesi olayları doğru süzmesiyle eş değerdir. Adalet çok önemli bir şey birini
rahatlıkla gömebilirsin emin ol savunmak çok daha zordur ve daha büyük erdemdir. Adalet herkese lazım
Yahu
@Necmi abi bu polyannaciligi nezaman birakacagiz. Bizim takimda gelen ortalar gelen paslar tamam bir real seviyesinde degil ama bir kayserispor da degiliz.
Kanatta quaresma degil visca olsa viscayo gectim bir kanatta ronaldo obur kanatta beyl oynasa abu gene gol atamaz. Usenmedim adamin portodaki performansina baktim futbol komedi.
Portoda pas verenlerde bos adamlar degil.
Pas yeterince geliyor, abu duracagi yeri alacagi pozisyonu vuracagi zamani bilmiyor. Bildigin subuan santrafor. Iyi tabirle.
Bu abuyu koruyacagim diye kanat oyunculari ile itleri rahatsiz etmeye gerek yok.
Simdi osmanli macinda fransizca konusan weboyu izledik hepimiz. Iki adim one bir adim geriye aliyor, ofsYt kontrolu yapiyor geleni zimba gibi kaleye vuruyor. Bu adam 35 yasinda.
Abu bizim icin yanlis transfer arkasinda oguzhan degil juninho oynasa saginda quaresma degil messi solunda olcayin yerine ronaldo oynasa sonuc degismez.
Adam golcu degil. Anadolu takimi futbolcusu olur. Atalay gelisebilir diyor, gelissin ama butceyi sisirmeden gelissin. Besiktasin boyle santraformsu bir fitbolcuya verecek 12.5 milyon bonservis luksu yok yilda gomez parasi alip umut bulut performansi kabul edilemez.
Bu kulubun sahibi olsaydi ve fikret orman atanmis bir baskan olsaydi, patron bu transferden sonra kovardi onu. Cok fahis paralarin verildigi cok yanlis ve ihtiyacimiza ters bir transfer.
Gekas yahu gekas olsaydi bugun gekasin turklere ne kadar benzedigi, uyum sorunu yasamadigi, turk ve yunan yemeklerinin benzerligini falan konusurken. Olcay kerim aras ve quaresmanin bu formlarinda devam etmeleri durumunda satin alinmayan toreyi ne yapacagimizi konusuyorduk.