Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vurduuuuu Gol oldu :halay:

Fikret Orman: "Riekerink, Osmanlıspor'un stadının soğuğundan sitem etmiş. Haklı hakikaten, biz 1 sene orada top oynadık."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ffp yi bozmaz hiçbiri 3 stoperin de adı geçmişti Yunus  :) Pepe içlerinde olma ihtimali en düşük olanı bence hanisi gelse müthiş olur  ama Badstuber en makulü gibi geliyor bana hem Alman hem daha ekonomik ve yaşı daha genç.
Badsutuberi en cok isteyenlerden biriyim Transfer sezonunda epey konustuk bunu ama adam Serdar Aziz gibi sürekli SAKAT

Hollanda liginde oynayan milli futbolculardan biri gündemimizde. 14 numaralı formayı giyiyor. Çözün bakalım :)

Kim bu :alala:

Bobo: "Beşiktaş taraftarını hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Hep destek oldular, ne kadar teşekkür etsem az. Harika yıllar geçirdik."

Bobo: "2009'daki TK finalinde Fenerbahçe'ye attığım 2 gol benim için çok özeldi. Zaten neredeyse bütün Fenerbahçe maçlarında gol attım.

Bobo: "31 yaşındayım ve uzun süre oynamak istiyorum. Her ülkede olabilir... Kim bilir, belki de İstanbul’a dönerim!"

Çevrimdışı Kalyoncu

+1 ile 34 yaş oluyor. 34 yaşındaki futbolcuya sözleşme yapmış oluyorsun 35 değil :) ve bu +1'e 1 daha eklenecektir muhtemelen ve 35 yaşında son senesini geçirecektir. Gerçekten rakamları bile unutacak kadar kör ediyor gözleri bu nefret. Bi çok nefret edilen kişi gördüm. Politikacılar vs.. Ama Quaresma kadar nefret edilen bir insan pek görmedim.
Bak şimdi son kez anlatıyorum bida anlatmayacağım insanlara eziyet ediyoruz. Sana çok basit bir soru soracağım 26 Eylül 1983 de doğan bir insan 26 Eylül 2018 de kaç yaşında olur? Sezona başladığında 35 yaşındamı oluyor evet. Sen 35 yaşındaki adamamı sözleşme vermiş oluyosun evet. Daha basit anlatamazdım.

Çevrimiçi Samet Ç

Vurduuuuu Gol oldu :halay:

Fikret Orman: "Riekerink, Osmanlıspor'un stadının soğuğundan sitem etmiş. Haklı hakikaten, biz 1 sene orada top oynadık."
Toplasan 3-4 tane maç yapmışızdır Osmanlı stadında.Bir çoğunu da yaz ayında veya baharda yapmışızdır zaten. Bir sene oynamadık yani hadi bir sene top oynadık diyelim kış bir sene mi sürüyor Tr'de. Şenol hocanın Paşa maçında yaptığı değişikliklerden sonra bu açıklamayı da gördüm ya. 

Çevrimiçi Samet Ç

Hollanda liginde oynayan milli futbolculardan biri gündemimizde. 14 numaralı formayı giyiyor. Çözün bakalım :)

Bilal Başakçıoğlu

Çevrimiçi Necmi

:claps: :claps:

Mesela ben :bandit:

Yahu Q7 yi  10 milyon € ya Satsak Çine en cok ben sevineceğim , Yeminle sirtimda taşırım Havaalanina kadar , 33 yaşında ki adamdan bahsediyoruz yani

Sanki ben daha Dun Beşiktaşlı olmuşum gibi Quaresmayi Beşiktaştan daha cok seviyorsun diyorlar , Artik sadece gülüp geçiyorum

Ulkemizde guzel bir soz Var ASK baska Is baska diye ..

Severiz ama Is Besiktasin menfaatleriyse gerisi teferruat..

Beşiktaş taraftarinin kalbinde cok yer etmis bir cok futbolcumuz var

Amokaci - Nouma - Ilhan - sergen - Carew -Ernst - Atiba gibi bunlar ilk aklıma gelenler , Q7 de sadece bunlardan biri okadar

Quaresma neden bu kadar seviliyor sorusuna gelince Oda Ilhan gibi Pascal gibi Atiba gibi Ernst gibi Bu kulübü ve taraftari cok sevdigi icin artık bu takimin bir taraftari oldugu için
o saydığın adamların hepsi oynarken çok gömüldü emin ol bir oyuncunun ;Beşiktaşı çok sevmesi Beşiktaşa
faydalı olduğunu göstermez. yanlışı göründüğündede eleştirilir. daha atibayı gömmekten burdan kaç kişinin atıldığını
sen biliyorsun fazla uzağa gitmeyelim Atiba ile sözleşme yenilendi diye bir iki kişi dışında yönetime demedik kalmadı
o gün atibanın Beşiktaş için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu savunuyordum gömenlerde beni yönetim yalakalığıyla suçluyordu.
mesela şu fenerin aldığı sağ bek için onu almadı GG yi aldı diye burda yönetime neler söylendi değilmi iş bilmiyor transfer yapmayı bilmiyor
fenere kaptırdık diye ama gördüğün gibi kaptırmamışız. rvp almadık 5 M vermedikte gittik gomezi aldık diye burda sallayanları hatırlıyormusun
bugün sosa için ağlayanların diego alınmadı sosa alındı diye neler dediklerini hatırlıyorsundur öyle değilmi @Yunus Emre Dökmeci
bundan sonraki sözlerimde sana @38life  bak şekil a da göründüğü gibi kendisiyle ilgisi olmayan bir durumda iki kişi tartışırken araya girip laf yetiştirmektir
quaresma sevgisinin gözü kör etmesi. bu bir iki kez değil quaresma adının her geçtiği anda yapılınca işte o Beşiktaş sevgisinin önüne geçme oluyor çünkü eleştiri yapanın ne dediğinin bir önemi yok amaç orda quaresma eleştirisini geri püskürtmek. Biz rakibe tekme attığı için kırmızı görüp
alkışlandığı zamanıda biliyoruz takımın gole ihtiyacı varken zaman daralmış içerde çok müsait oyuncular varken pas vermeyip trivela ile topu dağa taşa vurduğunda tribünden gelen alkışlarıda duyuyoruz işte o anlar quaresma sevgisinin Beşiktaş sevgisinin önüne geçtiği anlardır.

Çevrimdışı anilsevim

Bilal
O zaten gündemdeydi hep
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Mehmet K

O nasıl iş la :evillol:
:alala: :alala:
:alala:

Bugün katıldığı konferans salonunda çalışıyor çıkışta fotoğraf çekinmişler o ara almış makası. Kırk yıl düşünsem başkanı kıskanacağım aklıma gelmezdi :D

Toplasan 3-4 tane maç yapmışızdır Osmanlı stadında.Bir çoğunu da yaz ayında veya baharda yapmışızdır zaten. Bir sene oynamadık yani hadi bir sene top oynadık diyelim kış bir sene mi sürüyor Tr'de. Şenol hocanın Paşa maçında yaptığı değişikliklerden sonra bu açıklamayı da gördüm ya.
3-4 tane :alala:

Bilicin Son senesinde , Derbiler - Uefa ve Ts maçı haric butun maclari Osmanli stadinda oynadik :)

2-3 macta sanirim Basaksehirde oynadik

Yani minimum en az 10-12 maci orada oynadık

Çevrimdışı mylife1903

ben varsayımlarla konuşmayı sevmem bana abouya yapılmış ve kaçırdığı 3-4 tane asist göster yeter öyle dakkalık sezonluk vs videoya gerek yok bulursan kaçırdığı 3-4 asist koyarsın bende haklısın derim :D @tangaz
Dostum farkında değilsiniz adama asist yapılmıyor hep önüne düşen toplar sarhoş toplar sekip geliyor
kendini hazırlayamıyor bile. adam top alabilmek için orta sahaya geliyor.
Gerçekleri görmek lazım ben bir taliscanın asistini hatırlıyorum birde ozinin asistini
Eleştirelim mutlaka o sarhoş toplarıda bir şekilde içeri sokmalı ama haksız eleştiride yapmayalım
adamın attığı goller bile asist ürünü değil adam beslenmiyor sadece o değil ama cenkde beslenmiyor bizim forvetlerin
kısırlaşmasının ana nedeni bu Belki haklısınız çok kötü bir son vuruşcu ama önce hüküm vermeden bunu görmek lazım
cenk bile pas oyunu oynadığımız ilk haftalar attı gollerini sonra sakatlandı biz stop ettik o andan itibaren cenk penaltı dışında golmü attı bir sorun var ama bence bunu yanlış yerde arıyorsunuz. önce takımın topu ileri taşıması lazımki sonra iyimi kötümü karar verelim. Göndermek kolay ama sonrasında pişman olmakta var. @tangaz
insanın adaletli olabilmesi olayları doğru süzmesiyle eş değerdir. Adalet çok önemli bir şey birini
rahatlıkla gömebilirsin emin ol savunmak çok daha zordur ve daha büyük erdemdir. Adalet herkese lazım
Yahu @Necmi abi bu polyannaciligi nezaman birakacagiz. Bizim takimda gelen ortalar gelen paslar tamam bir real seviyesinde degil ama bir kayserispor da degiliz.
Kanatta quaresma degil visca olsa viscayo gectim bir kanatta ronaldo obur kanatta beyl oynasa abu gene gol atamaz. Usenmedim adamin portodaki performansina baktim futbol komedi.
Portoda pas verenlerde bos adamlar degil.

Pas yeterince geliyor, abu duracagi yeri alacagi pozisyonu vuracagi zamani bilmiyor. Bildigin subuan santrafor. Iyi tabirle.

Bu abuyu koruyacagim diye kanat oyunculari ile itleri rahatsiz etmeye gerek yok.

Simdi osmanli macinda fransizca konusan weboyu izledik hepimiz. Iki adim one bir adim geriye aliyor, ofsYt kontrolu yapiyor geleni zimba gibi kaleye vuruyor. Bu adam 35 yasinda.

Abu bizim icin yanlis transfer arkasinda oguzhan degil juninho oynasa saginda quaresma degil messi solunda olcayin yerine ronaldo oynasa sonuc degismez.
Adam golcu degil. Anadolu takimi futbolcusu olur. Atalay gelisebilir diyor, gelissin ama butceyi sisirmeden gelissin. Besiktasin boyle santraformsu bir fitbolcuya verecek 12.5 milyon bonservis luksu yok yilda gomez parasi alip umut bulut performansi kabul edilemez.

Bu kulubun sahibi olsaydi ve fikret orman atanmis bir baskan olsaydi, patron bu transferden sonra kovardi onu. Cok fahis paralarin verildigi cok yanlis ve ihtiyacimiza ters bir transfer.

Gekas yahu gekas olsaydi bugun gekasin turklere ne kadar benzedigi, uyum sorunu yasamadigi, turk ve yunan yemeklerinin benzerligini falan konusurken. Olcay kerim aras ve quaresmanin bu formlarinda devam etmeleri durumunda satin alinmayan toreyi ne yapacagimizi konusuyorduk.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Badsutuberi en cok isteyenlerden biriyim Transfer sezonunda epey konustuk bunu ama adam Serdar Aziz gibi sürekli SAKAT

Şuan değil  :D Sadece kadroya giremiyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Bilal Başakçıoğlu
Bilal
O zaten gündemdeydi hep
Eyv :ok:

Aman uzak dursun ben hic begenmedim onu Kerim Frei Vol 2 :alala:

Çevrimdışı anilsevim

Yahu @Necmi abi bu polyannaciligi nezaman birakacagiz. Bizim takimda gelen ortalar gelen paslar tamam bir real seviyesinde degil ama bir kayserispor da degiliz.
Kanatta quaresma degil visca olsa viscayo gectim bir kanatta ronaldo obur kanatta beyl oynasa abu gene gol atamaz. Usenmedim adamin portodaki performansina baktim futbol komedi.
Portoda pas verenlerde bos adamlar degil.

Pas yeterince geliyor, abu duracagi yeri alacagi pozisyonu vuracagi zamani bilmiyor. Bildigin subuan santrafor. Iyi tabirle.

Bu abuyu koruyacagim diye kanat oyunculari ile itleri rahatsiz etmeye gerek yok.

Simdi osmanli macinda fransizca konusan weboyu izledik hepimiz. Iki adim one bir adim geriye aliyor, ofsYt kontrolu yapiyor geleni zimba gibi kaleye vuruyor. Bu adam 35 yasinda.

Abu bizim icin yanlis transfer arkasinda oguzhan degil juninho oynasa saginda quaresma degil messi solunda olcayin yerine ronaldo oynasa sonuc degismez.
Adam golcu degil. Anadolu takimi futbolcusu olur. Atalay gelisebilir diyor, gelissin ama butceyi sisirmeden gelissin. Besiktasin boyle santraformsu bir fitbolcuya verecek 12.5 milyon bonservis luksu yok yilda gomez parasi alip umut bulut performansi kabul edilemez.

Bu kulubun sahibi olsaydi ve fikret orman atanmis bir baskan olsaydi, patron bu transferden sonra kovardi onu. Cok fahis paralarin verildigi cok yanlis ve ihtiyacimiza ters bir transfer.

Gekas yahu gekas olsaydi bugun gekasin turklere ne kadar benzedigi, uyum sorunu yasamadigi, turk ve yunan yemeklerinin benzerligini falan konusurken. Olcay kerim aras ve quaresmanin bu formlarinda devam etmeleri durumunda satin alinmayan toreyi ne yapacagimizi konusuyorduk.

Aynen katılıyorum abi
Al ver bilmez, ver kaç bilmez
Kaç tane poziyon var, kanat adamıyla al ver yapsa belki boş kaleye atacak
Kararlar hep yanlış
Şut atılacak yerde pas, pas olacak yerde şut. Pası da atamıyo zaten
Orta saha buna veriyo topu, geri alamıyoki. Adam hep kayıp
Beşiktaşımızda forvet oynayacak becerilerin yarısı yok bu adamda. Zorlamamak lazım
Kiralık adam kiralanıyosa yarım sezon maaşını veren varsa kiralıyalım
Ordan da dönsün evine
Yapcak bişey yok
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Kalyoncu

Bonucci videosu atmıştı Atalay bende Badstuber atayım :)

Golleri atanda galiba Mario Gomez koşularına dikkatli bakın Aboubakarın ben bunları yaptığını görmedim göremedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bobo: "Beşiktaş taraftarını hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Hep destek oldular, ne kadar teşekkür etsem az. Harika yıllar geçirdik."

Bobo: "2009'daki TK finalinde Fenerbahçe'ye attığım 2 gol benim için çok özeldi. Zaten neredeyse bütün Fenerbahçe maçlarında gol attım.

Bobo: "31 yaşındayım ve uzun süre oynamak istiyorum. Her ülkede olabilir... Kim bilir, belki de İstanbul’a dönerim!"

gel bobo geri gel abuodan kötü olamazsın daha iyisini alınca yedek oturursun :D

Alamıyacğımızı bile bile atıyoruz madem bende atıyorum stoper dedin mi böyle olucak gerisi yalan :)

Çevrimdışı mylife1903

Aynen katılıyorum abi
Al ver bilmez, ver kaç bilmez
Kaç tane poziyon var, kanat adamıyla al ver yapsa belki boş kaleye atacak
Kararlar hep yanlış
Şut atılacak yerde pas, pas olacak yerde şut. Pası da atamıyo zaten
Orta saha buna veriyo topu, geri alamıyoki. Adam hep kayıp
Beşiktaşımızda forvet oynayacak becerilerin yarısı yok bu adamda. Zorlamamak lazım
Kiralık adam kiralanıyosa yarım sezon maaşını veren varsa kiralıyalım
Ordan da dönsün evine
Yapcak bişey yok
Zorlamaya gerek yok. Tore nasil tutmadiysa bu abu da tutmadi.
Oyle aman efenim cok buyuk futbolcu sabit gosterelim falanlik bir altyapisi ve potansiyeli falan da yok

Oyle pupuler tabir var ya nerden soksan oradan donen potansiyel araligi genis. Ha bu abunun o araligi yok, cok dar orasi. Esmiyor.
Gol atmasi gectik adam yediriyor artik. Bursa macinda 3m yanindaki ggye pas veremedi 3 bant bilardo golu yiyorduk yaninada garnitur olarak gg kosarken sakatlanacakti.
Ha bu kasimpasa macinda da bir kova sutu sagmisiZ kasimpasadan zat zor adam kovaya vurdu devirdi, yedirdi golu.

Doku tutmadi. Bu yil sonuna kadar 30 gol atsa ki atamaz cok net eger atarsa ismail gittigi gun giydigim kamyon lastigimsi deniz halkasiylan soguk sulara atlarim gene, yinede gonderilmesi gerekir bukadar guven kaybindan sonra bu taraftarin gonlunu kazanamaz. Karisini aldatmis ve inkar edemeyip yakalanmis koca gibi olur. Kalsa bi dert gitse bi dert. Boyle ikilemde kalmamak icin devre arasinda ki ben kiev macindan sonra ilisigini keserdim derhal fransizca konusan bir ulkeye gonderilmelidir ki uyum saglasin

Çevrimdışı mylife1903

gel bobo geri gel abuodan kötü olamazsın daha iyisini alınca yedek oturursun :D
Bobo mu, nobre versem forumun yarisi hayir demez.

Çevrimdışı alimm

hangi milli...?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

3-4 tane :alala:

Bilicin Son senesinde , Derbiler - Uefa ve Ts maçı haric butun maclari Osmanli stadinda oynadik :)

2-3 macta sanirim Basaksehirde oynadik

Yani minimum en az 10-12 maci orada oynadık
başakşehir ve kasımpaşa maçlarınıda burda oynadık kasımpaşa maçı başakşehirdeydi sanırım
başak maçı olimpiyatta birde akhisar maçı başakşehirdeydi yanılmıyorsam bir maç daha başakda oynadık ama hangi maç hatırlayamadım
istanbuldaki takımlar ankaraya gelmek istemedi. önceki senede ts taraftarı tarafından çok eleştirildiği için teklif etmedik ankarayı.
stad zemini hazır değildi son üç maç için izin vermişti başakşehir sanırım gerisini ayaşda oynadık sanırım bir maçta konyada yaptık
diye hatırlıyorum. 8-9 maç yapmışızdır ayaşta başkan uçmamış zorunlu olanlar dışındaki maçları ayaşta yaptık biz o sene olimpiyattan çok ayaş stadına gittik  :bandit::bandit:

Çevrimdışı Fatih_

Bergkamp çalımından Ronaldinho elasticosuna, rabonasından oyun içi katkısına kadar işler yapıp, bunu sürekliliğe ve final pozisyonları içinde yüksek yüzdeye dönüştüremeyen Aboubakar'ın en önemli sorunları: Kurgusal eksiklik, koordinasyon, karar verme mekanizması ve kas/pozisyon hafızası. Aynı pozisyon içinde değişebilen doğru/yanlış tercihlerin tümü bu sebepten. Değişebilir, gelişebilir fakat bugünden yarına dönüşemeyeceği için Abou olasıya kadar Beşiktaş Abou'dan vazgeçecektir.   
Bu Aboubakar ve Quarezma Portoda beraberlerdi.
Yani bu transferde Quarezma referans olmamismidir.
Sormamislarmidir yada cevabi bulamiyorum.

Bobo mu, nobre versem forumun yarisi hayir demez.

nobre bitik abide bobo'da halen iş vardır :D

Etiketler: