Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9159373 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Ç

3-4 tane :alala:

Bilicin Son senesinde , Derbiler - Uefa ve Ts maçı haric butun maclari Osmanli stadinda oynadik :)

2-3 macta sanirim Basaksehirde oynadik

Yani minimum en az 10-12 maci orada oynadık
Bilic döneminde 7 maç oynadık sadece 1-2 maç tam olarak kış diyebileceğimiz zamanda oynandı ben öyle hatırlıyorum. Yani başkan gereksiz konuşmuş.

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 19:21:42 Samet Ç ]

Çevrimdışı Berat

DHA Babel'in yeni yılın ilk haftasında İstanbul'da olacağını son dakika olarak geçti.

Çevrimdışı cursedofdragon

DHA Babel'in yeni yılın ilk haftasında İstanbul'da olacağını son dakika olarak geçti.

Seneye nasıl göndeririz diye düşeneceğimiz bir adam daha çıktı.

Abuobakar v2 babel kendi kasmayan umursamayan bi tip.

Çevrimiçi Samet Ç

Geçmiş olsun. Bundan sonra yarım dönem maksimum performans vermesini umacağız artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alamıyacğımızı bile bile atıyoruz madem bende atıyorum stoper dedin mi böyle olucak gerisi yalan :)

Kral !!

Dünyanın en iyi stoperi hic tartismam bile.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

stoper derkennn....

Bana göre Dunyanin en iyi ilk 3 stoperi :bandit:

1.Ramos

2.Boateng

3.Bonucci

Baskanin bugun yaptigi konusmayi izlediniz mi

:kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 19:44:55 Yunus Emre Dökmeci ]

Beşiktaş,Babel ile anlaşma sağladı.
İş imzaya kaldı.
İmza parası yok,Bonservis yok.

(Via:Sercan Dikme)

Fikret Orman Varken Forvet Transferine Gerek Yok Başkanın Bugün Her Vurduğu Gol Oldu. :biggrinking:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Baskanin bugun yaptigi konusmayi izlediniz mi

:kop: :kop:

Cümleyi bitirdikten sonraki kafa sallayışı  :evillol:

Cümleyi bitirdikten sonraki kafa sallayışı  :evillol:
:lol: :lol:

Bu Golün santrasi bile yapilmaz cok saglam oturtmus lafi bide hihi hihi alirsin ...... der gibi kafa sallayisi :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 19:58:51 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok sıkıntılı işler oluyor çok..Allahım sen yardımcımız ol heryerden saldırıyorlar...Bu jenerasyon 3. Dünya savaşı ile bunu taçlandıracak öyle gözüküyor..

Çevrimdışı murat

Bizim Başkan benim hatunun yanağından makas almış ya la :D
Başkan benim yanağımdan bile makas aldı. Dikkatli olmakta fayda var.  :D

Çevrimiçi 38life

nefretin değil aslında aşkın gözü kördür bence
quaresma sevgini Beşiktaş sevginin önüne koyuyorsun demek itham değil gözlem ve eleştiridir.
Birini eleştiriyorsan bu nefret ettiğin anlamına gelmez burda gomezde eleştirildi sosada ozide eleştirildi
bunları eleştirenler nefretmi ediyordu. şimdi mylife ismaili yerden yere vuruyordu peki ondan nefretmi ediyordu
sanmıyorum insan tanımadığı birinden nefret etmez eleştiriyorsa Beşiktaş sevgisinden yapıyordur.
sizin o kadar üstünüze yapışmışki quaresmaya yapılan hiç bir eleştiriyi kabul etmiyorsunuz. eleştiren Beşiktaşa zarar verdiğini düşündüğü için
eleştiriyor kişisel gıcıklığı yok. Sizin bunu bile sukunetle dinleme ihtimaliniz yok Beşiktaşa zara verdiğini düşünen bunu dile getiren insana
saldırıyorsanız bu sizin quaresma sevginizi Beşiktaş sevginizin önüne koyduğunuzu gösterir malesef.
Eleştiri yapanlara dikkat et hep ortaya done koyuyorlar oyun yanlışlarını gösterip eleştiriyorlar.
Olaya bakış açısı şu quaresma topu ayağına alır çalım atar sonra bir daha döner atar sonra bir daha sonra topu ortalar
siz dersiniz adama bak yatırdı kaldırdı yatırdı kaldırdı sonrada ne orta yaptı bunu benim bakış açımla ilk anda orta yapsaydı savunmada bir iki adam vardı forvetlerimizin geniş alanı vardı ama orda çalım atmakla uğraşırken kutuya on tane rakip oyuncu girdi o saatten sonra orta yapsan ne olur yapmasan ne olur baskın kaçtı. Baskın atak olgun atağa dönüştü şimdi hangi bakış açısı doğru çünkü quaresma 20 defa topla buluşuyorsa
bunun 16-17 sinde olan bu bazen hücum oyuncularının yerleşmesi için yapıyor kabul ama çoğunluk ego tatmini tribüne oynama
ben bunu eleştirdiğimde Beşiktaş sevgimden yaparım çünkü zarar veriyor sen eleştiriye tepki gösterdiğinde quaresma sevgini Beşiktaşın önüne
koymuş oluyorsun bir maç otur her şeyi bir kenara bırak söylediklerimi gözlemle tarafsızca bizim gözümüzle bak seyret kaç pozisyon heba
oluyor ondan sonra burda eleştiri yapanlara quaresma nefretiyle konuşuyorsun diyebilecekmisin bakalım @38life

Hayır. Nefretin de en az Aşk kadar gözü kördür. Bunu hep yazıyorum. İkisi de gözü kör edebilir eğer mantığı öncelemezsen. İşte benım yaptığım da gözlem ve eleştiri :) Gerisine cevap yazmama gerek yok teknik şeylerden bahsetmişsin. Zaten ben de aynı şeyleri eleştiriyorum. :)

Çevrimiçi 38life

Bak şimdi son kez anlatıyorum bida anlatmayacağım insanlara eziyet ediyoruz. Sana çok basit bir soru soracağım 26 Eylül 1983 de doğan bir insan 26 Eylül 2018 de kaç yaşında olur? Sezona başladığında 35 yaşındamı oluyor evet. Sen 35 yaşındaki adamamı sözleşme vermiş oluyosun evet. Daha basit anlatamazdım.

İşte ozaman 35 yaşındaki adama sözleşme yapılmış olmuyor. 34 yaşındaki adamla sözleşme yapıp 35 yaşı içinde son senesi oynatılmış oluyor. Senin söylediğin ile bunun arasında bariz fark var. 35 yaşında yeni sözleşme teklif etmek demek 36 yaşında oynatmayı düşünmek demektir. Ya kendini ifade edemiyorsun ya da bilerek çarpıtıyorsun.

Çevrimdışı Berat

Biz ligte rakibimize 1 pozisyon verip 2 gol yiyoruz(Akhisar'da 3 yedik), adamlar bir pozisyona girip onu değerlendirip skoru alıp 3 puan ile ilerliyorlar. Artık şansa filan bağlamıyorum her maç aynı senaryo.

Çevrimiçi 38life

Rakiplerimiz hak etmeyerek puan kazanmaya devam ediyor. Bakalım bu şans tekeri nezaman patlayacak.

Çevrimdışı tangaz

her geçen gün yeni terör olayları ile karşı karşıyayız transfer gerek şimdi gerekse de yaz aylarında kolay olmayacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

her geçen gün yeni terör olayları ile karşı karşıyayız transfer gerek şimdi gerekse de yaz aylarında kolay olmayacak...

diyorum transfer işleri iyice zor'a girdi artık.

Bizim ülke için 1.5 yılda 26.ci patlama.

Elin avrupasında yılda 1 tane oluyor o da yeni yeni.

Bakanları milletvekilleri istifa ediyor bizde öyle birşey yok.

Çevrimdışı canU

Abou protokol mrotokol sene sonu hersekilde alinacak diyorlar aman allah korusun ins yoktur bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bizim transfer hedeflerini sonrasında alternatiflerini duyunca yüzümde bir tebessüm oluşuyor ve şu şözü hatırlayarak gülüyorum.

"Hanım suyu ısıt, oldu oldu, olmadı çay demler içeriz."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Liga MX iyi takip edilmesi gereken bir lig. Hirving Lozano gibi göz önünde olanlar kadar César Montes, Orbelín Pineda, Andrés Rentería, Érick Gutiérrez, Rodolfo Pizarro, Jonathan González gibi potansiyel aralığı epey geniş genç oyuncular var.
Şenol Hoca neden 1 tane bile altyapıdan adam çıkartmadı A takıma 2 sezon içerisinde? Dün de yazdığım gibi kendi DNA'sına ters işler yapıyor. Mevcut aldığı potansiyeli olan adamları bile altyapıya gönderiyor ki bu da benim tezimin doğruluğunu gösterir nitelikte hocanın üstünde çok ama çok büyük bir başarısızlık baskısı var bu sene için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Liga MX iyi takip edilmesi gereken bir lig. Hirving Lozano gibi göz önünde olanlar kadar César Montes, Orbelín Pineda, Andrés Rentería, Érick Gutiérrez, Rodolfo Pizarro, Jonathan González gibi potansiyel aralığı epey geniş genç oyuncular var.

Fio, Liga MX'den Carlos Salcedo'yu sezon öncesi satın alma opsiyonlu kiraladı ve çok iyi bir oyuncu kazandı. Şilili Bryan Rabello da gelecek sezon Liga MX'de Pumas forması giyecek. Pumas demişken geçen sezon önerdiğim Şilili Nicolás Castillo'yu 4M $ bedelle kadrolarına kattılar. 

Etiketler: