Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170508 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Savruk anadolu takimi forveti ustelik gucsuzu. Gereksiz bir futbolcu. Abu ayarinda falandir hatta guc olarak patlama olarak abu daha iyi. Yok 20milyon euro degeri varmis bilmem ne.
Hikaye hepsi. Nukalmayi getirsinler bursaspordaki delvalla mi ne var ya abi sonra embiya olur antalyadan kanatta bukamba katkisi verirler beste bir fiyata hemide.
Simdi babel mi bukambu mu ben babeli alirim 500bin yuroya oynayacaksa. Daha tehlikeli bir oyuncu ve daha tedirgin eden bir oyuncu babel. Olmadingonderirsin.
Bize golcu ve ortasaha oyuncusu lazim teshis yanlis.

Sagdan orta geliyor solda babel olursa ordan sut ve iceri kat gelir olumlu.
Ileride topu kaleye sokamayinca kanatta yarmo ile beyl oynasa da bisi olmaz.
Oturup karijma yerine saatlerce beyl ve yarmo gomulur burda ayni argumanla.
Cok top kaptiriyor her topu kullaniyor her topu ortaliyor cok calim atiyor defansa gelmiyor. Kanat oyuncusu olup defansa gelen her topu ortalamayannaz top kullanan utopya yemin ediyorum.
Santraforu sikintili takimin solda devsirme oyuncu var.
ortasahada tolgay ve oguzhan var simarik simarik top kaptiran, adam kovalamayan ve verimsiZ. Oguzhan ve tolgayin yerine topu kaleye sokacak sut atan tek pas oynayan oyuncu lazim. Kanat oyunculari kendi capinda yeterli verimi verir olcay olsun aras olsun kerim olsun quaresma zaten elinden geleni yapiyor.
Taliska gelirse hocanin kafasiniyice karisacak zaten.

özet+sonuç = kadro mühendisliği fecahat, oyucuların formu ve beyni daha da fecahat...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şimdi sezon başı sosanın yerine talisca alındı hepimiz sevindik sonra adama sorduk çocuk ben aslında 10 numarayım en iyi olduğum mevkii 10 numara dedi adamı izleyen 10 numara oynadığı maçlarda ne yaptığını bilen yok herkes burada yazmaya başladı aaa uuu 10 numarada daha iyiymiş die. kaynak? adamın kendi sözleri. sonra gördük ki adam 10 numarada bi numara yapamıyor bildiğin yardımcı forvet bizim takımın mevcut kadrosunda as forvet (9 maç 5 gol)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Son 1,5 yılda yaşadığımız 24. bombalı saldırı. Kurbağa haşlandı artık.

25. saldırı. Hayatlar istatistik oldu. Çözümsüz ve umutsuzca sayıyoruz.

Çevrimdışı OrhanAker

Daha bir hafta önce kınayıp lânetlemiştik!Vicdanımızı yedikmi yoksa sattıkmı Türkiye.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Meçhulde yaşıyoruz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bağdat’da bir pazar yeri gibi ülke. PKK ile IŞİD terörünün at koşturduğu bir Ortadoğu ülkesi olduk.

Çevrimdışı atalay

Persepolis filminde bir sahne vardı. "Şimdi sokaklara şehit isimleri veriyorlar. Ailelerine geride kalan tek şey bu. Sokak isimleri. Şimdi sokaklarda yürümek, bir mezarlıkta gezinmeye benziyor" diye. @tangaz @MUSTAFA_ Yazacak şeyim çok ama bizi en çok cehalet öldürüyor. Ayrıca bu olan-biteni yumuşatmaya çalışan unvanları reddediyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 13:24:03 atalay ]

Çevrimdışı Fatih_

Günün sözü (Alıntı)

Az sonra binlerce korumalarıyla gelip, "Şehit oldular" diye müjde verip, zırhlı araçlarıyla gidecekler...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oyuncular sisteme , sistem oyunculara adapte edilmeli. Hali hazırda öncelikli yapılması gereken bu . Bahsi sık geçen Aboubakar örneğini verelim. Bu oyuncu çevresinde daha fazla takımdaşı olduğunda daha verimli oluyor. Aboubakar'ın verimliği artırmak isteniyorsa takımda bir takım değişiklikler yapılacak. Hücuma hızlı ve daha çok kişiyle çıkacak takım. Bunun için takımın saha içindeki dizilişi kusursuz , oyuncuların görev ve sorumlukları net ve düzgün olacak. Pasa dayalı oyun artık göz ardı edilmeyecek , oyuncular topsuz oyunda daha etkin olacak , oyuncuların topla ilişkisi gereksiz yere uzamayacak bunda inat edenler uyarılacak , oyunda geçişler hızlı , etkin olacak. Sistem Aboubakar'a adapte edildi. Çevresinde daha çok takımdaşı bulunacak olan Aboubakar asist yapmaya daha fazla teşvik edilecek. Aboubakar sisteme adapte edildi.
Öncelikli yapılması gereken mevcut oyuncuların verimliğini artırmak . Aboubakar için verdiğim örnek tüm takım için geçerli. Yetenekli ama bireysel ağırlıklı oynayan sol kanat transferi oyuncuların verimliğine katkıda bulunmayacağı gibi yeni yeni problemlerin oluşmasına da yol açacak .

Çevrimdışı mylife1903

Su teror olaylarina yayin yasagi getirseler hemen de sahaya etki etmese. Hic keyfim kalmadi tam mac havasina girecektim. Kan, gozyasi ve sonen umutlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Su teror olaylarina yayin yasagi getirseler hemen de sahaya etki etmese. Hic keyfim kalmadi tam mac havasina girecektim. Kan, gozyasi ve sonen umutlar
Ben kendi kendime  yasak getirmiştim artık haberleri hiç takip etmeyerek . Bu gidişle sokakta yürürken bir süre sonra haber olmamak da elde değil.
Millet olarak cehaletimizin bedelini ödüyoruz şu an . Ortadoğu coğrafyasında cahil olursan bedeli de ağır olur.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 12:46:41 Onur Küçük ]

Çevrimdışı underworld

Bunların müstakbel dedeleri karşımıza çıktı şimdi ise evlatları maşa kullanarak kahpece vurmaya çalışıyor ama unuttukları bir şey var.
Bu milleti bu tip şeylerle hizaya getiremezsin.

Çevrimdışı mylife1903

Az neselenmeye calisalim
Habere bakin arkadaslar

Beşiktaş'ın 28 Ekim tarihinde Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık meydana gelen Anderson Talisca, yeşil sahalara dönmek için sabırsızlanıyor…

Ancak teknik direktör Şenol Güneş'ten yıldız futbolcuya fren geldi. Tecrübeli hocanın, talebesiyle yaptığı özel görüşmede, "Tamamen iyileşmen hem kendi sağlığın hem de takım için çok önemli. Sakatlığının nüksetme riskini göze alamayız. Bizde bir atasözü var; 'Sabrın sonu selamet' diye. Sana hazırlanan özel programa sadık kal ve acele etme" dediği öğrenildi

Sabah gazetesi haberi.
Sabrin sonu selamet, demis hoca. Bunu tercuman nasil cevirdi acaba?
Ustune ozel gorusmede soylemis hoca taliskaya. Acaba bizim nevzat demir tesislerine fetocular dinleme kalkismasi kumpasi mi kurdular nedir.

Çevrimdışı mylife1903

Günün sözü (Alıntı)

Az sonra binlerce korumalarıyla gelip, "Şehit oldular" diye müjde verip, zırhlı araçlarıyla gidecekler...
Hepinizi otobuslere binmeye davet ederlerse sasirmam.
Yahu bu istifa mekanizmasi dinen yasakli olabilir mi, mesela basarisiZ olursan istifa etme hatalarini duzelt daha cok calis ve daha guclu ol gibi bir gelenek mi var?

Istifa belki de caiz degil.

Bilemedim ben din bilimi okumadigim icin diyanet islerine bir sorayim ben, gelen cevabi paylasirim.

Gavur ufak tefek seyde istifa ediyor bu basarisizlik karsisinda istifa etmemek sadece bizim ortadoguda var. asyada falan bile gorevden aliyorlar. Hatta kuzey korede kursuna diZiyorlarmis.

Çevrimdışı tangaz

Hepinizi otobuslere binmeye davet ederlerse sasirmam.
Yahu bu istifa mekanizmasi dinen yasakli olabilir mi, mesela basarisiZ olursan istifa etme hatalarini duzelt daha cok calis ve daha guclu ol gibi bir gelenek mi var?

Istifa belki de caiz degil.

Bilemedim ben din bilimi okumadigim icin diyanet islerine bir sorayim ben, gelen cevabi paylasirim.

Gavur ufak tefek seyde istifa ediyor bu basarisizlik karsisinda istifa etmemek sadece bizim ortadoguda var. asyada falan bile gorevden aliyorlar. Hatta kuzey korede kursuna diZiyorlarmis.

istifa etmek ortadoğuda karşı tarafın eline koz vermek meydanı boş bırakmak die öğretilmiş. nerede yazıyorsa ya da kim neresinden uydurduysa artık...

Çevrimdışı mylife1903

istifa etmek ortadoğuda karşı tarafın eline koz vermek meydanı boş bırakmak die öğretilmiş. nerede yazıyorsa ya da kim neresinden uydurduysa artık...
Diyanet isleri sitesi calismiyor bende. Vpnle deneyecem. Iki gundur internet dogru duzgun calismiyor zaten. Aksam da mac var izleyemeyecez bu internet duzelmezse

Çevrimdışı tangaz

tadımız tuzumuz kaçtı ama 1-0 olsun bizim olsun...

Çevrimdışı Gokhan-

Benim de 10 sene önce acemi birliğimi yaptığım kışlaydı orası, bizler de çarşı'ya çıkarken balık istifi doluşur giderdik :(

10 sene sonra tekrar böyle bir olayla hatırlamak çok acı oldu.
Ruhları şad olsun şehitlerimizin.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

Türk evladının başı sağolsun.
ülkenin kendi terörü yokmuş gibi şimdi ortadoğu'dan mezhep çatışması ithal ediyoruz benim terörün bieceğine inancım kalmadı
onlar şiddetle kınamaya, biz ölmeye devam edeceğiz

Çevrimdışı mylife1903

tadımız tuzumuz kaçtı ama 1-0 olsun bizim olsun...
http://www.ligtv.com.tr/video-liste/iste-super-toto-super-ligde-14-haftanin-genis-ozetleri
Ustad kazandigimiz iki penaltiya bir daha bi baksana. Hani zaten ben ikisine de penalti vermem de onu gectim diyoruz ya pas oyununa donduk falan filan.
Ilk penaltida soldan orta geliyor, orta cok kotu orta bu kotu ortayi bursaspor defans oyuncusu daha kotu sekilde ggye uzaklastiriyor ve sonra mudahele ve penalti.
Ikinci penalty poZisyonunda adriano uzun oynanan topa insan ustu bir hava topu cikisi yapiyor, cenk solda topla bulusuyor anlamsiz bir orta kesiyor top bursaspor defansindan ofsayttw olan oguzhana geliyor, oguzhan mudaheleyi gorunce ayagini askiya aliyor ve penalty.

Ne anladik bu isten

Çevrimdışı LuceGel

Ne yazacağımı bilemiyorum ülkece başımız sağolsun.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Eskiden, yani eskiden dediysem bi 5 sene filan önce bu sehit sayisinin yarisi olsa yer yerinden oynardi ama alisma ve kabullenme esigi yukari yönlü olarak arttigi icin bundan bi 5 sene sonra tek seferde 70  sehit vermek 7 sehit vermekle esit sayilacak
Simdi gecen haftadan farkli kac kelime kullanacaklar acaba tvlerde malum kisiler

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Eskiden, yani eskiden dediysem bi 5 sene filan önce bu sehit sayisinin yarisi olsa yer yerinden oynardi ama alisma ve kabullenme esigi yukari yönlü olarak arttigi icin bundan bi 5 sene sonra tek seferde 70  sehit vermek 7 sehit vermekle esit sayilacak
Simdi gecen haftadan farkli kac kelime kullanacaklar acaba tvlerde malum kisiler

Bir iki saate siddetle kinariz, az sabir

Çevrimiçi Samet Demir

Benim de 10 sene önce acemi birliğimi yaptığım kışlaydı orası, bizler de çarşı'ya çıkarken balık istifi doluşur giderdik :(

10 sene sonra tekrar böyle bir olayla hatırlamak çok acı oldu.
Ruhları şad olsun şehitlerimizin.
aynı duyguları paylaşıyorum seninle. 2. bölükteydim bende. insan daha kötü oluyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: