Gunaydinlar.
Bu ben arfa diyorsunuz da futbolcu falan degil o karijmayi gomuyorsunuz sabah aksam sonra ben arfa diyorsunuz.
Karijmadaki hirsi, isyani, agresifligi cikart, biraz sut ekle azicik da iceri kat etsin.
Karijmadan daha beter gomersiniz ben arfayi benden soylemesi. O knopyankamidir nedir o da futbolcu falan degil malin teki.
Bizim gol problemimiz var, santraforumuz bildigin verimsiz, cenk yedek, omer 30dakika. Sevmedigim bir tarz olmasina ragmen bitirici az duragan oynayan ama iyi yer tutan oyunu okuyan bir tecrubeli santrafora ihtiyacimiz var.
sagdan orta kesen bir oyuncu var soldan iceri giren oyuncular kullanilir. Balans ayari yaparsin takima.
Cenk solda oynayinca cok yardima geliyor sanki, gelmese daha iyi zaten adrianonun kapacagi topta rakibe faul falan yapar.
Solda canerin olmamasi kotu oldu. Bindiren bir caner ile yardimlasan bir olcay iyi ikili olurdu.
Sagda karijma macina gore beckle macina gore gg ile goturuyor orayi.
Diyoruz adamin ortalari hep bosa gidiyor da e be kardesim o santraforun hic mi sucu yok. Butun gun antreman yapiyorsun bu adamla, portoda beraber oynamisin. Bu herifin kestigi topun nereye gidecegini bileceksin artik. Onunde adam varsa ortaya, onu bossa arka direge, cok cizgideyse on direge kestigi ben goruyorum. Sola saga gore pozisyon alacaksin.
Gecen senenin maclarini izletsiler abubakara, gomeze azicik baksin, nasil oyunu topu takip ediyor, stoperleri gezdiriyor, gezdirirken yagliyor orta gelirken pozisyon alip sokusturuyor. Yalanci kosu falan filan diyorlar iste bildigin pozisyon aliyor adam, kicimizdan terim uydurmanin alemi yok, oyun ve pozisyon takibi, santranc hamlesi gibi adamin.
Ha aabu bunlati anlar mi bilmem. Maclara fransizca dublaj yapsinlar, belki meraklanir seyreder.
Kanat oyuncularina fazla yukleniyorsunuz. Bizim ariza ortasahada. Oguzhan efendi gomulen karijmadan daha fazla top kaptirip daha fazla pozisyon olduruyor. Ustelik ne hirsi, ne gucu, ne ihtirasi ne isyani var. devlet memuru gibi oynuyor. Osuruk gibi sut atiyor ama butun mac el kol yapiyor.
Takimin maksimumunu goremedik benim problemim bu. Eski sistemle olmuyor, oyuncular formsuz.
Cenki solda kullanacagimiza en kotu 4-3-1-2 oynayalim
Tolgay atiba oguzhan gibi bir uclu olur icerideki maclarda onlerine quaresmayi atarsin en one de cenk ve abu.