Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167787 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat

Tuzak soru gibi olmus @Onur Küçük
Ben devsirme oyuncuya karisiyim. Sol acik tosic oynasin agzimi acmam ama cenk fena oynamadi orda.
Benfika maçı hariç vasat altı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tuzak soru gibi olmus @Onur Küçük
Ben devsirme oyuncuya karisiyim. Sol acik tosic oynasin agzimi acmam ama cenk fena oynamadi orda.
Tuzak soru değildi aslında Mylife. Devşirme oyuncuya ben de karşıyım. Bu sezon oyunumuzda ciddi değişiklikler oldu . Değişiklikler belirsizlikleri de doğurdu .Belirsizliklerden bir tanesi de sol kanat açık için transfer yapılacaksa transfer edilecek futbolcunun hangi niteliklere sahip olması gerektiği şeklinde. Elimizde veri olarak bir sol açık olmamasına rağmen Cenk'in performansı var. Asıl mevkisi santrafor olan Cenk'in sol açık performansı kötü değildi .Kötü olmamasının nedenini kaç kişi sordu kendisine? Bunun nedenleri araştırırsak alınması gereken kanat oyuncusunun hangi özelliklere sahip olması gerektiği hakkında biraz bilgi sahibi oluruz. Ve kimse bu takıma Talisca'nın da dahil olacağını hesaplamıyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Bakambu çok iyi oyuncu sol kanatta da tam bizim ihtiyacımız olan adam. Şenol Hoca' da bayıla bayıla ister, çok da iyi uyum sağlar. Ama bu oyuncuyu almak o kadar kolay mı? Bence imkansız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benfika maçı hariç vasat altı.
Elimizdeki kanat oyuncuları ile karşılaştıracak olursak bir santrafora göre kötü değildi performansı . Cenk'in takımdan kopuk bireysel oynamaması bir fark yaratmıştı takımda.

Çevrimdışı Tolga

Babel yazın da gündeme gelmişti o zaman karşı çıkmıştım. Babel, yetenekli fakat oyun içinde dalgalanma yaşayan bir oyuncu özellikle Kasımpaşa da böyleydi.

Ayrıca takım savunmasına da katkısı fazla olan bir oyuncu değil tabi Deportivo'daki performansını maçlarını izlemediğim için bilmiyorum.

Fakat devre arası iyi oyuncu alabilmek gerçekten kolay değil. Hem de ülke bu haldeyken. Diğer yandan da harcayabileceğimiz bütçe de sınırlı.

Böyle bakıldığı zaman kanat ihtiyacımız da ortadayken Babel riski alınabilir ama maliyeti sıkıntı yaratmamalı ve sözleşme süresi uzun olmamalı. (Mesela 1.5 yıllık olabilir.)

Tabi eğer ki Bakambu'yu alabilme daha doğrusu kiralayabilme şansımız varsa da öncelik onda olmalı. Aradağımız profilde skorer bir oyuncu.

Bu arada Babel gelecekse bile Quaresma ile aynı anda oynaması takım savunması açısından ciddi sıkıntı yaratır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Patlama oldu diye de takıma saçma sapan topçular almayacağız ya. Her şeyi de patlamaya teröre bağlamamak gerekiyor. Büyük oyuncu gelmez algısı da çok yanlış bir algı. Geçen sene gelen Adriano küçük topçu mu ? Tabiki hayır. O yüzden bunun büyüklükle küçüklükle alakası yok. Kiminin ailesi istemez gelmez kimisi de problem etmez. Dünyanın her yerinde terör var. Bu yüzden gelmek istemeyen oyuncu kadar bunu problem etmeyen oyuncu vardır.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 21:43:12 brkntcnr ]

Çevrimdışı Savaş

Sorun direk kanatmı bence alakası yok Sosa'nın eksikliğini gideremiyoruz. Babel geldi olacakları söyleyeyim bir çizgide babel topla buluştu diğer çizgide q7 kutuda iki stoperin kucağında aboubakar tek stoperle baş edemeyen adam zaten. :) ne oğuzhan girdi kutuya ne tolgay Talisca oynarsa bide o girer işte. Bizde bir sağdan ortalarız bir soldan bunu q7 yapıp duruyor zaten bir işe yaradığını Benfica maçı harici göremedik.

İşte buna katılmıyorum. Babel çizgi adamı değil. İlk yazdığımda da belirttim, Babel içeri girip forveti çiftleyen bir yapıya sahip. Babel orta açan bir adam değil ki. Kenardan alıp içeriye kateden ve kaleyi gördüğü anda şu çeken bir adam Babel ki bizim de tam buna ihtiyacımız var şuan. Quaresma yeteri kadar şişiriyor topu zaten şuan içeri. Bizim bir tane daha orta yapacak adama ihtiyacımız yok. Kanattan içer girip kaleyi bulacak adama ihtiyacımız var. Bunu bu zamana kadar Olcay yapıyordu fakat o da yapamıyor artık.

Babel orta açan bir adam değil, Babel safi kanat oyuncusu da değil. Babel forvet bile oynar. Babel gelirse içeri katedecektir, şut çekecektir, adamın üzerine sürecektir topu. Tam da buna ihtiyacımız var. Aynı Benfica maçının ikinci yarısında Cenk'in yaptığına yani.

Neyse, daha fazla Babel'i savunmayacağım. Daha belli bile değil gelip gelmeyeceği. Hele bir imza atsın o zaman tartışırız. :)

Çevrimdışı underworld

"Patlama oldu büyük oyuncu gelmez" fikri tamamiyle bir yanılgıdan ibarettir.

Doğru fikir "Patlama oldu bazı futbolcular buyüzden gelmek istemeyebilir." dir.

Bunun büyük oyuncu, küçük oyuncuyla alakası yok. Yani Babel "ben zaten 2 milyon küsür maaş alıyorum oyüzden ölsem de çok birşey farketmez" demiyor. Büyük oyuncuların canı can küçük oyuncununki patlıcan değil.

Patlama transferi etkiler ama bu kişiden kişiye değişir, büyük oyuncudan küçük oyuncuya değil. Örneğin Sosa ve Gomez gider, Quaresma kalır Adriano gelir. Nasri bile gelecekti hatırlayın. Ve Nasrinin vazgeçme sebebi terör falan değildi.

Ayrıyetten bu terör olayları arttıkça yankı etkisini kaybediyor. Ülkemizde bile şuan 1 hafta geçti ve herkes unuttu. Kimse "1 hafta önce böyle bir patlama olmuş gibi" hissetmiyor, düşünmüyor. Bu olaylar hem dünyada hem Türkiyede artıyor ve niteliğini kaybediyor. Bu da işin farklı bir boyutu. (üzücü ama gerçek) Velhasıl patlama oldu büyük oyuncu gelmez zannı mantıksız bir zandır.

Ellerim patlayana kadar alkışlamak istiyorum

Çevrimdışı Savaş

Bunun büyük oyuncu, küçük oyuncuyla alakası yok. Yani Babel "ben zaten 2 milyon küsür maaş alıyorum oyüzden ölsem de çok birşey farketmez" demiyor. Büyük oyuncuların canı can küçük oyuncununki patlıcan değil.

Patlama transferi etkiler ama bu kişiden kişiye değişir, büyük oyuncudan küçük oyuncuya değil. Örneğin Sosa ve Gomez gider, Quaresma kalır Adriano gelir. Nasri bile gelecekti hatırlayın. Ve Nasrinin vazgeçme sebebi terör falan değildi.

Ayrıyetten bu terör olayları arttıkça yankı etkisini kaybediyor. Ülkemizde bile şuan 1 hafta geçti ve herkes unuttu. Kimse "1 hafta önce böyle bir patlama olmuş gibi" hissetmiyor, düşünmüyor. Bu olaylar hem dünyada hem Türkiyede artıyor ve niteliğini kaybediyor. Bu da işin farklı bir boyutu. (üzücü ama gerçek) Velhasıl patlama oldu büyük oyuncu gelmez zannı mantıksız bir zandır.

Atladığınız şey şu; bu saldırı stadın yanında oldu. Yine belirtiyorum 'Patlamada Beşiktaş'ın adı geçti' Beşiktaş Stadium olarak adlandırıldı. Türkiye'de saldırı farklı algılanır, Beşiktaş Stadında patlama ayrı algılanır.

Algıda seçicilik denen bir durum var. Evet her yerde terör var. Fakat terör ülke, şehir adı olarak var. Fakat önümüzde şuan bir futbol takımının adı geçtiği bir patlama mevcut. Bu bizim için zaten zor olan durumu 2'ye belki 3'e katladı. Bunu gözardı etmeyin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babelden form tutmasını bekleyesiye bu adamların form tutmasını beklemek daha mantıklı paramız yok ffp deyip gidip babele para yatırırsanız o iş olmaz işte. Bu transfer biz transfer yaptık demek için yapılan transferden öteye gitmez. Bu arada Serdar Aziz'i maymun eden Babelin süper lig performansı Olcay Şahandan kötü. İyi futbol için maymun etmeye gerek yok ruhu duymadanda gol atabiliyosun. Keza milleti maymun eden bir futbolcumuz var zaten üç adam geçesiye önündeki adama pas atsa zaten üç adamı geçmiş oluyosun(kayseri maçını kasdettim). Velhasıl kelam onun performans vermesini bekleyesiye kadrodakilerin performansını beklemek daha akıllıca. Paramız boşa gitmesin.
Babel in form tutmasini neden bekleyeceğiz onu anlamadım :alala:

Adam suan zaten hali hazirda oynuyor oldukca da formda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

O zaman tartışmam imza attığı gün dünyanın en iyi sol açığı olur benim için :)Topu alıp şut arayan adam içeri pek girmiyor forvetide çiftlemiyor ben öyle görüyorum. Umarım yanılan ben olurum siz haklıymışsınız derim. Babel aradığımız isim değil madem elimizdeki kanatlar bize istediğimizi veremiyor kanatsız oyuna dönelim bunun için beklerimiz çok uygun. Babelin gelip iyi bir performans göstermesi Olcay-Kerim-Aras ın iyi performans göstermesi kadardır daha fazlası değil.
İşte buna katılmıyorum. Babel çizgi adamı değil. İlk yazdığımda da belirttim, Babel içeri girip forveti çiftleyen bir yapıya sahip. Babel orta açan bir adam değil ki. Kenardan alıp içeriye kateden ve kaleyi gördüğü anda şu çeken bir adam Babel ki bizim de tam buna ihtiyacımız var şuan. Quaresma yeteri kadar şişiriyor topu zaten şuan içeri. Bizim bir tane daha orta yapacak adama ihtiyacımız yok. Kanattan içer girip kaleyi bulacak adama ihtiyacımız var. Bunu bu zamana kadar Olcay yapıyordu fakat o da yapamıyor artık.

Babel orta açan bir adam değil, Babel safi kanat oyuncusu da değil. Babel forvet bile oynar. Babel gelirse içeri katedecektir, şut çekecektir, adamın üzerine sürecektir topu. Tam da buna ihtiyacımız var. Aynı Benfica maçının ikinci yarısında Cenk'in yaptığına yani.

Neyse, daha fazla Babel'i savunmayacağım. Daha belli bile değil gelip gelmeyeceği. Hele bir imza atsın o zaman tartışırız. :)

Çevrimdışı 38life

Atladığınız şey şu; bu saldırı stadın yanında oldu. Yine belirtiyorum 'Patlamada Beşiktaş'ın adı geçti' Beşiktaş Stadium olarak adlandırıldı. Türkiye'de saldırı farklı algılanır, Beşiktaş Stadında patlama ayrı algılanır.

Algıda seçicilik denen bir durum var. Evet her yerde terör var. Fakat terör ülke, şehir adı olarak var. Fakat önümüzde şuan bir futbol takımının adı geçtiği bir patlama mevcut. Bu bizim için zaten zor olan durumu 2'ye belki 3'e katladı. Bunu gözardı etmeyin.

Şimdi 2 şey söyliyim sana Birincisi senin söylediğin şey saldırının yankısını yükseltecek etken (Alggıya göre). Büyük oyuncu - Küçük oyuncu üzerindeki etkisi yine eşit oranda artacaktır.

İkinci olarak biryerin yakınında bombalı saldırı olması orada bundan sonra bombalı saldır olma ihtimalini yükseltmez aksine düşürür. Teröristler için daha önce patlattıkları yerde patlatmak gereksiz bir risktir. Daha önce denenmemiş yerde patlatmak dururken böyle bir riske girmezler.

Ha ama bu söylediğini insanlar (transfer adayları) düşünmez hesaba katmaz dersen eyvallah o da doğru bir yorum.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 21:55:52 38life ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Son 6 maçın üçünde oynamış birinde oyuna sonradan dahil olmuş küme düşme hattındaki deportivoda :) Hiç sorun değil alışma süreci felan direk koy 11 e oynar takır takır.

Patlama oldu diye de takıma saçma sapan topçular almayacağız ya. Her şeyi de patlamaya teröre bağlamamak gerekiyor. Büyük oyuncu gelmez algısı da çok yanlış bir algı. Geçen sene gelen Adriano küçük topçu mu ? Tabiki hayır. O yüzden bunun büyüklükle küçüklükle alakası yok. Kiminin ailesi istemez gelmez kimisi de problem etmez. Dünyanın her yerinde terör var. Bu yüzden gelmek istemeyen oyuncu kadar bunu problem etmeyen oyuncu vardır.
Sizin atladığınız Nokta da Su :

Babel ve Bakambu daha once bu Ülkede Top oynamis adamlar , Onlarin Burada oynadigi sure zarfinda kac kez patlama oldu ki Istabulda ve Bursada ?

Bu nedenle onlari ikna etmek bu Ülkeye daha once Hic gelmemis ve tanimayan bir oyuncuyu ikna etmekten cok daha basit ve kolay olacaktır :tabe: :busted_cop:

Çevrimdışı brkntcnr

Formdaki hali 10 maçta 3 gol 1 asist yapmış hali mi?

Çevrimdışı 38life

Babel ve Bakambu daha once bu Ülkede Top oynamis adamlar , Onlarin Burada oynadigi sure zarfinda kac kez patlama oldu ki Istabulda ve Bursada ?

Bu nedenle onlari ikna etmek bu Ülkeye daha once Hic gelmemis ve tanimayan bir oyuncuyu ikna etmekten cok daha basit ve kolay olacaktır :tabe: :busted_cop:

ikna etmek basit ve kolay diye "Basit" futbolcu mu getiricez illa?

Bu arada bunu Babel için söylüyorum. Bakambu'ya karşı okadar negatif değilim.

Çevrimdışı brkntcnr

Şahsen Bakambu' ya itirazım yok. Gelme imkanı olduğunu düşünmüyorum gelse çok çok iyi bir transfer olur. Ama Babel gibi ne yapacağı mechul, son kontratlarını atmaya hazırlanan bir oyuncuya itirazım var. Babel transferi de olursa şayet bunun bahanesi terör olamaz. Takımın hedeflerini adım adım yükseltiyorsak oyuncu kalitesini de aynı orantıda yavaş yavaş yükseltmemiz gerekir. Oyuncu alırken ileride satabileceğimiz oyuncuları alalım diyorsa yönetim buna uygun transfer yapmak zorunda.

ikna etmek basit ve kolay diye "Basit" futbolcu mu getiricez illa?

Bu arada bunu Babel için söylüyorum. Bakambu'ya karşı okadar negatif değilim.
Yahu Benim hedefim Depay - Narsring - Brahimi veya Taison bunu kac kez yazdim bugun ama gelirler mi ?

En cok da Depayi istiyorum

Şartları zorlariz tabiki ama Olmazsa Ben ikisine karsi da olumsuz olmam Ulke sartlari da belli Kulübün sartlari da

Gelmeleri basit demiyorum Ülkeyi taniyan bilen adamlar olduğu icin ikna etmek cok zor olmaz diye düşünüyorum

SON DAKİKA !!
Atiba Hutchinson, Kanada'da yılın futbolcusu seçildi ve son 7 yılda 5. kez bu ödülü kazandı. 👏👏
ATİBA HUTCHİNSON ÇATIŞMALAR BAŞLASIN..

Çevrimdışı mellfred

babel iyi topcu. podolski'e benzetirim ki podolski gibi olmadık şutlar çıkaran adamı hep istemişimdir. cazip ücret ve makul süreli bir anlaşmayla önümüzdeki ffp kıstasını da düşünürsek devrede ulaşabileceğimiz iyi bir alternatif olur

Chelsea, 2016 yılında 329 milyon sterlin keâr yaptığını açıkladı.

Hadi gelde yarış bunlarla...

Çevrimdışı brkntcnr

Babel' le uğraşana kadar git Visca' yı, Aminu' yu kovala. İkisi de Babel' den kat kat iyi üstelik ileride satabileceğin türde isimler. Madem Terör var ülke içinden transfer yap.

Çevrimdışı murat

Keşke 2 tane alabilsek biri forvet tanımına uyan diğeri ortasahanın solu olarak adlandırabileceğimiz. Yani biri ml diğeri fl. Keşke kıt imkanlarla amflc gibi bişey bulabilsek, tabiki  hakkını verebilecek.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 22:58:11 MURAT ]

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: