Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167794 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babelden nasıl bir performans bekliyorsunuz?
Beklenmedik anda Çıkardığı sutlardan kilit açabilir

Talisca gibi Kaleyi düşünen ve şutör bir oyuncu adam eksiltebiliyor , Oyun zekasi da fena degil iyi paslar cikariyor

Algi da kaybediyor Seviye yükseldiği icin ..

Yoksa bu ligde her takimda is yapar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O olmaz , bu olmaz , bu Çöp

Arkadaşlar siz burayı Premier lig - La liga ile falan mi karıştiyorsunuz :alala:

Bırakın adam almayi eldekiler bile kacmaya çalışıyor Bu ortadoğu olaylari ve teror yüzünden

Yahu stadimizin DİBİNDE BOMBA PATLADI Butun dunyaya Son dakika olarak haber girildi

Su ortamda Babel ve Bakambu iyidir

Öyle en kötü Olcay la Kerimle devam edelim demekle olmuyor bu isler

Çevrimdışı Mehmet57

"Seviye yuksek, algidan kaybediyor"

Hangi seviye? Quaresma en son nezaman gol atti? Olcay ve Kerim ile kanatta hangi seviye olacak Babel'in altinda kalacagi? Hangi sansasyonel transferlerden bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı LuceGel

O anlamda soylemedi bence

Yani değeri 5 ise 10-12 m ye kitler demek istiyor bence :D :tabe:
fener neyi veriyor ffp de satmadan alamazlar tek alıcı biziz yaz döneminde  :bandit: .A millinin genç yetenekli topçularını toplamamız gerek gurbetçi türk ne varsa, şampiyonluklar kaliteli türk topçulardan geçer her daim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Hangi seviye? Quaresma en son nezaman gol atti? Olcay ve Kerim ile kanatta hangi seviye olacak Babel'in altinda kalacagi? Hangi sansasyonel transferlerden bahsediyorsunuz?
Ben diyorumki Babeli begeniyorum faydali da olur Algida kaybediyor sadece

Seviye ye gelince Gomezden Sonra Aboubakar diyelim

Sosanin yerini dolduramamamiz diyelim

Çevrimdışı Savaş

Babelden nasıl bir performans bekliyorsunuz?
Olcay, Aras ve Kerim'den ne performansı bekliyorusunuz? Hayır yani bu adamlar uçurdu mu takımı bu sene?

Babel alinacaksa Olcay, Kerim, Aras oynasın demek abartı oluyor biraz. Hatta biraz değil baya baya abartı.

Babel Tr ligi için gayet yeterli. Uefa için de keza. Bu sene ligi almamızda katkısı olsun benim için yeterli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Valla karijma son gol attiginda @tangaz in cocuk emekliyordu benim cocuk meme emiyordu.

Olay dogru beklenti ve dogru maliyettir

Babel 2.5milyon yuraya gelirse sabah aksam gomerim oni. 3 bant yaparim yonetimden girer teknik direktorden sektirir menecerine efekare cekerim. Ha yok babel 500bin alirsa voltrani olusturup sabah aksam robotek kalkani acarim ona.

Simdi abu olayina baglayacam forum karisacak, sabah kalkacam 1256 ileti falan

Çevrimdışı Savaş

Stadımızın yanında bomba patladı beyler farkında mısınız? Dış basında 'Besiktas Stadium' olarak geçti bu patlama?

Bunu unutmayın. Hal buyken Babeli öpüp başınıza koyun derim.

Çevrimdışı Mehmet57

Ben diyorumki Babeli begeniyorum faydali da olur Algida kaybediyor sadece

Seviye ye gelince Gomezden Sonra Aboubakar diyelim

Sosanin yerini dolduramamamiz diyelim

Beklenti yukseldi, cita degil. Bu takim gecen seneye gore ilerleyecegine geriye gittiyse, "Babel gelecegine Olcay oynasin" mantigi ile dusunenlerin sayesinde.

Her oyuncuya burun kiviranlar var. Senin elinde rakip takimi atakta dengesiz yakalarken, rakip sagbeki geriye yurumeye zorlayip, kaleye sut cekebilecek kanadin varmi? Yok. Dusun, bukadari bile yok.

Çevrimdışı LuceGel

Her futbolcunun bir ederi vardır, ve cavcav'ın futbolcuları 3 büyüklere genel de ederinin üstünde kakalanır, makul bir fiyata verebileceğini düşünüyor musun?
Bir çoğuda bonservisinin altında ezilip top oynayamaz, örnekleri çok.En basiti zamanında aldığımız Okan Koç, İrfancan'dan daha sükseliydi geldi bize sonuç :)
Bize ve diğer istanbul takımlarına çok güzel kazıkları olmuştur zamanında.
Cavcavın kafasında bir rakam vardır onu verirsen alırsın okan koçu biz yeteneğine göre ucuza aldık ama gece hayatı bitirdi tipik bir istanbula gelen futbolcu sendromu yaşadı ist.da çok topçunun hayatı bitti artık çok azaldı o işler.Gençlerin bize kazığı azdır Pektemek o dönemin wonderkidi idi olmadı,ahmed hassan çok iyiydi yeterince katkı verdi yediğimiz kazık youla oldu ondada biz (rıza hoca) kaşındık.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Beklenti yukseldi, cita degil. Bu takim gecen seneye gore ilerleyecegine geriye gittiyse, "Babel gelecegine Olcay oynasin" mantigi ile dusunenlerin sayesinde.

Her oyuncuya burun kiviranlar var. Senin elinde rakip takimi atakta dengesiz yakalarken, rakip sagbeki geriye yurumeye zorlayip, kaleye sut cekebilecek kanadin varmi? Yok. Dusun, bukadari bile yok.
Cenk oynuyor sol acik

Çevrimdışı Gokhan-

Kerim'in Aras'ın Olcay'ın ve Babel'in hepsinin ulaşabileceği üst noktayı göz önüne alırsak Babel diğerlerine tur bindirir, anlatmak istediğimiz bu.

Heee gelir performans gösteremez o ayrı ama bu istediğiniz diğer oyuncularda da görülebilir.

Transfer bir kumarsa eğer Babel için her türlü riske girilir.

@Mehmet57 'in takip ettiği kadarıyla şu an da sakatlık ve formuyla ilgili de bir sıkıntısı yokmuş, ve oynadığımız kulvarlar için gayet iş yapabilir, tecrübeli adam. (Makul bir sözleşme şartlarıyla tabi)

@LuceGel
Cavcav 1 e 1000 kazanmadan o adamı bize yedirmez, herif hem Gs'li olduğu için rakibinin güçlenmesini istemiyor hem de yakalamışken fena yoluyor.
Zoruma gidiyor o bunamışa kaptırdğımız paralar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Savaş

Ayrıca şu da var. Olcay+Kerim+ Aras bu sene Tr liginde ne tabela yapmış? Kac gol, kac asist?

Tum maçlarını izlerim Beşiktaş'ın asla kaçırmam inanın ki hatırlamıyorum. Golleri var mı?

Babel yarım sezonda bu 3 adamın yaptığı tabelayı hem gol hem asist olarak geçer. Kalıbımı basarım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cenk oynuyor sol acik
Sol açık olmamasına rağmen Cenk'in sol açık performansını nasıl buldun @mylife1903 ?
Sol açık ile alakalı en doğru tarifi @MURAT yaptı . Bu takıma Talisca'nın da katılacağı pek hesap edilmiyor .

Çevrimdışı Gokhan-

Cavcavın kafasında bir rakam vardır onu verirsen alırsın okan koçu biz yeteneğine göre ucuza aldık ama gece hayatı bitirdi tipik bir istanbula gelen futbolcu sendromu yaşadı ist.da çok topçunun hayatı bitti artık çok azaldı o işler.Gençlerin bize kazığı azdır Pektemek o dönemin wonderkidi idi olmadı,ahmed hassan çok iyiydi yeterince katkı verdi yediğimiz kazık youla oldu ondada biz (rıza hoca) kaşındık.

Valla  abi hiç sanmıyorum ama inşallah güzel bir fiyata koparırız onu oradan.

Biz de Fikret Orman, onlarda Cavcav varken anlaşabilmemiz çok zor  :lol:

@mylife1903  Abi sen ne diyorsun bu olası Fikret Orman vs CavCav'ın İrfancan düellosuna.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 20:54:15 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay, Aras ve Kerim'den ne performansı bekliyorusunuz? Hayır yani bu adamlar uçurdu mu takımı bu sene?

Babel alinacaksa Olcay, Kerim, Aras oynasın demek abartı oluyor biraz. Hatta biraz değil baya baya abartı.

Babel Tr ligi için gayet yeterli. Uefa için de keza. Bu sene ligi almamızda katkısı olsun benim için yeterli.

Babelden form tutmasını bekleyesiye bu adamların form tutmasını beklemek daha mantıklı paramız yok ffp deyip gidip babele para yatırırsanız o iş olmaz işte. Bu transfer biz transfer yaptık demek için yapılan transferden öteye gitmez. Bu arada Serdar Aziz'i maymun eden Babelin süper lig performansı Olcay Şahandan kötü. İyi futbol için maymun etmeye gerek yok ruhu duymadanda gol atabiliyosun. Keza milleti maymun eden bir futbolcumuz var zaten üç adam geçesiye önündeki adama pas atsa zaten üç adamı geçmiş oluyosun(kayseri maçını kasdettim). Velhasıl kelam onun performans vermesini bekleyesiye kadrodakilerin performansını beklemek daha akıllıca. Paramız boşa gitmesin.

Çevrimdışı murat

@MURAT abi genclerden oyuncu alinmasina uyuz oluyorum ben. Mesela o irfancan osmanlida oynasa tamam.
Benim begendigim yerli oyuncu musadan sonra okay. Tittum ben o cocugu birakmam artik.
Tabi ben mesela bir hurriyet fani olaraktan cok da kaale alinmamaliyim ama neyse
Hürriyetin normal bir ülkede maç başına oynama dakikası 30 u geçmez. Her maçta kırmızı görmesi gereken bir oyuncu.çine yollasan çin futbolunu 1 sezonda bitirir. 😂 bir fıkra vardır hani karşındakinin çinlimi japonmu olduğunu nasıl anlarsın diye tokalaşırken yapışıyorsa japondur,  elinde kalıyorsa çinli.hürriyet için farketmez her türlü hem yapışır hem elinde kalır.

Çevrimdışı Savaş

Babelden form tutmasını bekleyesiye bu adamların form tutmasını beklemek daha mantıklı paramız yok ffp deyip gidip babele para yatırırsanız o iş olmaz işte. Bu transfer biz transfer yaptık demek için yapılan transferden öteye gitmez. Bu arada Serdar Aziz'i maymun eden Babelin süper lig performansı Olcay Şahandan kötü. İyi futbol için maymun etmeye gerek yok ruhu duymadanda gol atabiliyosun. Keza milleti maymun eden bir futbolcumuz var zaten üç adam geçesiye önündeki adama pas atsa zaten üç adamı geçmiş oluyosun(kayseri maçını kasdettim). Velhasıl kelam onun performans vermesini bekleyesiye kadrodakilerin performansını beklemek daha akıllıca. Paramız boşa gitmesin.
Geçmişe bi bakacağız? Olcay bize bu zamana kadar faydali olmus evet ama bu sezon ne yapmış? Olcay veya Kerim bu sezon forma görebilmiş mi de hala forma girmesini bekleyeceğiz?

Bunlar forma girecek diye sene başından beri tek kanatla oynuyoruz? Hala forma girmesini bekleriz diyorsunuz haaala:)

Peki almayalım Babel falan. Oynasın Olcayla Kerim. Zaten hiç gömülmüyorlardı da biraz daha yerin dibine sokun. Ne diyeyim ki..

Çevrimdışı Fatih_

Ülke şartlarını, yaşananları ve yaşanabilecekleri düşünerek zor ama sağlam bir stoper işimizi görür.
Babelle falan uğraşmak yerine yapabiliyorlarsa buraya kanalize olsunlar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçmişe bi bakacağız? Olcay bize bu zamana kadar faydali olmus evet ama bu sezon ne yapmış? Olcay veya Kerim bu sezon forma görebilmiş mi de hala forma girmesini bekleyeceğiz?

Bunlar forma girecek diye sene başından beri tek kanatla oynuyoruz? Hala forma girmesini bekleriz diyorsunuz haaala:)

Peki almayalım Babel falan. Oynasın Olcayla Kerim. Zaten hiç gömülmüyorlardı da biraz daha yerin dibine sokun. Ne diyeyim ki..

Sorun direk kanatmı bence alakası yok Sosa'nın eksikliğini gideremiyoruz. Babel geldi olacakları söyleyeyim bir çizgide babel topla buluştu diğer çizgide q7 kutuda iki stoperin kucağında aboubakar tek stoperle baş edemeyen adam zaten. :) ne oğuzhan girdi kutuya ne tolgay Talisca oynarsa bide o girer işte. Bizde bir sağdan ortalarız bir soldan bunu q7 yapıp duruyor zaten bir işe yaradığını Benfica maçı harici göremedik.

Çevrimdışı murat

olcayı gömüyorsunuz ama olay sadece olcayın formsuz olmasıyla açıklanacak kadar basit değil. Olcayın oyun tarzı belli yanında paslaşabileceği oyuncu lazım.oyunu geride kabul ederek oynuyoruz. Eskiden atiba ortada tek solda olcay yanında ozi sosa q7 ileride gomez vardı. Şimdi atiba ortada yanınta tolgay olcay solda oynasa ozi uzağında kalıyor. Oraya tolgay yanaşmalı.geçen sene 4141 gibi oynuyorduk bu sene 4231 oynuyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Valla  abi hiç sanmıyorum ama inşallah güzel bir fiyata koparırız onu oradan.

Biz de Fikret Orman, onlarda Cavcav varken anlaşabilmemiz çok zor  :lol:

@mylife1903  Abi sen ne diyorsun bu olası Fikret Orman vs CavCav'ın İrfancan düellosuna.
Cavcav bizim baskani cebinden cikartir. Hic cavcavla ugrasmaya gerek yok. Adam 60 senedir bu isin icinde
Habire hoca kovuyor adam hatta maca cikmadan da hoca kovuyor, dogru hocayi buluyor ve basarili oluyor. Ilginc bir figur futbol icin cavcav. Severim ve saygi duyarim

Çevrimdışı murat

Ülke şartlarını, yaşananları ve yaşanabilecekleri düşünerek zor ama sağlam bir stoper işimizi görür.
Babelle falan uğraşmak yerine yapabiliyorlarsa buraya kanalize olsunlar.
Bizim bu sezon itibariyle stopere ihtiyacımız yok. Bizim sorunumuz gole ulaşmak. Kazanmak için gol atmak lazım.stoper sezon sonu düşünülür.

Çevrimdışı 38life

"Patlama oldu büyük oyuncu gelmez" fikri tamamiyle bir yanılgıdan ibarettir.

Doğru fikir "Patlama oldu bazı futbolcular buyüzden gelmek istemeyebilir." dir.

Bunun büyük oyuncu, küçük oyuncuyla alakası yok. Yani Babel "ben zaten 2 milyon küsür maaş alıyorum oyüzden ölsem de çok birşey farketmez" demiyor. Büyük oyuncuların canı can küçük oyuncununki patlıcan değil.

Patlama transferi etkiler ama bu kişiden kişiye değişir, büyük oyuncudan küçük oyuncuya değil. Örneğin Sosa ve Gomez gider, Quaresma kalır Adriano gelir. Nasri bile gelecekti hatırlayın. Ve Nasrinin vazgeçme sebebi terör falan değildi.

Ayrıyetten bu terör olayları arttıkça yankı etkisini kaybediyor. Ülkemizde bile şuan 1 hafta geçti ve herkes unuttu. Kimse "1 hafta önce böyle bir patlama olmuş gibi" hissetmiyor, düşünmüyor. Bu olaylar hem dünyada hem Türkiyede artıyor ve niteliğini kaybediyor. Bu da işin farklı bir boyutu. (üzücü ama gerçek) Velhasıl patlama oldu büyük oyuncu gelmez zannı mantıksız bir zandır.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 21:18:36 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Sol açık olmamasına rağmen Cenk'in sol açık performansını nasıl buldun @mylife1903 ?
Sol açık ile alakalı en doğru tarifi @MURAT yaptı . Bu takıma Talisca'nın da katılacağı pek hesap edilmiyor .
Tuzak soru gibi olmus @Onur Küçük
Ben devsirme oyuncuya karisiyim. Sol acik tosic oynasin agzimi acmam ama cenk fena oynamadi orda.

Etiketler: