tüm ülkenin sadece ts maçında kaçırdıkları konusunda birleştiği noktada bu denli farklı görüş beyan ediyorsan söyleyecek başka sözüm yok.
neden ülke seninlemi sınırlı

ts maçını canlı izledim stadda hiçte öyle abou kaçırdı diye dizlerimizi döveceğimiz bir durum olmadı.
olcaya verdiği pası eleştiriyorsun eyvallah ama bir şeyi görmemezlik yapmak ve sürekli algı oynaması yaratmak
ne kadar adil gomez öyle pas atmazdı çünkü pas atmazdı o atan değil alan olurdu. Şimdi biz geçen seneki gibi
oyunu rakip sahayamı yıkıyoruz. Adam forvet ama oyun tarzımızdan orta saha gibi oynamak zorunda kalıyor.
abou eleştirirken daha adil olmak gerekiyor biz sürekli kendi sahamızda bıkmadan usanmadan top çeviriyoruz.
bunun karşılığı ileriye top götürmemek götürdüğün tek tük toplarıda quaresmaya atıp pozisyon yaratmadan bitirmek
90 dakika böyle geçiyor ileri uç oyuncularımız şapkadan tavşan çıkarırsa gol oluyor. Sorun sadece abou gol atamıyor sorunu değilki
biz gol atamıyoruz cenk penaltılar harici 4 gol attı bu gollerde ligin başında ozi sakatlanmadan pas oyunu oynadığımız dönem
doğru yer tutamıyormuş iyide o kadar pozisyonun kaçması doğru yer tutamadığı içinmi cenk pozisyona bile giremiyor.
son vuruşunda eksiklik var eyvallah ama şu takımda gomez olsa leblebi gibi golmü atacaktı sanıyorsunuz.
sorunu bir oyuncuya bağlamak olayı hafife almaktır. cenk atıyorda abou atamıyor dersen eyvallah derim ama hiç bir
hücum oyuncumuz atamıyorsa sorun başka yerde aranır gomez azmı kaçırıyordu ama fazla pozisyona girdiğinden
içeri soktukları yetiyordu yoksa ben her maç ayağına dolanan toplardan uzun metrajlı film yaparım.
şimdi zaten pozisyona giremiyoruz az sayıda olduğunda kaçtımı göze batıyor. tekniği yokmuş bence gomezden daha iyi tekniği
sadece son vuruşları kötü buda gerçekten kötümü çözemedim 90 dakika ceza sahasına girmeden maç bitiriyoruz.
neyin eleştirisini yapıyorsunuz anlamıyorum. quaresma bizim hücum oyunumuzu tamamen bitirdi. Bütün oyunumuz onun yapabildiklerine
yada yapamadıklarına bakıyor. sen bana geçen maçlardan bir tane abouya yapılmış asist göster kaçırdı atamadı birlikte
eleştirelim. kaçırdığı pozisyonlar hep karambol seken toplar ben bir tane hatırlıyorum asist yapılmıştı oda ozi yapmıştı kaçırdı.
Eleştirmek kolay ama saplantılı olmak senin sadece gerçeği görmene engel olur. Hatayı başka yerde aramak sadece
çözümü geciktirir. bir kere oyunu 90 dakika değil 45 dakika oynuyoruz bütün ilk yarılar çöpe atılıyor. ikinci yarıda can havliyle
gol arıyoruz geneldede ya duran top ya penaltı yada bir orta ve stoper kafasıyla gol buluyoruz. Bu noktaya gelen oyunda
forvetler gol atamıyor diye yapılan eleştiri çok mantıksız kalıyor. dünkü maçta goller quaresma çıktıktan sonra geldi tesadüfmü bu
hayır çıktıda ileri uç oyuncuları topla buluşma şansı elde etti. Bursa maçıda kutuda iki penaltı ikiside akan oyunda oldu.
Biz quaresma varken böyle bir şans elde edemiyoruz. adamın tek yaptığı orta açmak oda on orta açsa biri kutuya gidiyor oda gol oluyor
onun dışında ısrarla ortalarını dışarı yapıyor. Sen böyle oyunda forvet olda oyna sadece abou değil kim girerse girsin forvete
oyunu orta sahada oynamak zorunda kalıyor. Siz devam edin abouya gömmeye anca kendinizi kandırırsınız. Çok pas yapıyoruz
bir bakın yaptığımız pasların %90ı orta sahada yatay pas ben cenkede kızıyordum geçen seneki cenk nerde diye artık kızmıyorum
kabahatli olan forvetler değil malesef öncelikle bu kısırlığın kaynağı Şenol hoca bu nağmağlupluk devam ettiği sürece
oyuncularda yenilmemeyi kazanmanın önünde tutacaklar buda başka bir tehlike. Beşiktaş hücum futbolu oynamıyor.