Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157015 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

çünkü rolünün hakkını veremiyor arkadaşın rolü gol atmak goller attırmak...
Savunmanın ve kalecinin rolü de gol yememek ama yiyolar onu ne yapacağız peki güzel abiciğim

Çevrimdışı Alper1903

Bu Abou mevzusu iyice Bilic mevzusuna donmeye basladi. Bilic'e de sabir gosterilmesi gerekiyordu, hatta vodafone arena'ya cikmak onun hakkiydi. Ne derbi kazandirdi, ne Cl'ye goturebildi, ne sampiyon oldu gitti. Sonra Senol hoca geldi, iskeleti neredeyse ayni takimi aldi, 1 senede sampiyon yapti, bu sene de kaybetmemeye alistirdi takimi. Hatalari oluyor orasi ayri ama totalde iyi hoca. Simdi Abou'ya bakiyorum futbolculugunda daha dogrusu temelinde ciddi sorunlar var ki bunu en basitinden youtube'dan bile gorebilirdiniz agustos ayinda. Ayrica bir pozisyon kaciriyor daha fazla istekli olmasi gerekirken demoralize oluyor. Mental anlamda da sorunlari var. Dun golu atti, sonra costu sanki halisaha'da oynar gibi. Ha belki dogru takimda, dogru formasyonda ve dogru ligde belki acilabilir ama burada olmaz. Bizim de ona sabir gostermemiz yapacagimiz son islerden. Su ortamda bizim sampiyonluklari takir takir alip, farki hizlica eritmemiz gerek. Ha soyle 24-25 sampiyonlugumuz olsaydi belki yeni oyuncularla yeni bir yapilandirma yapilabilirdi oyunculara sabir gosterilebilirdi. Su durumda net katki verecek ekiple yurumemiz gerek. Isi risklere sokmaya hic gerek yok.

Çevrimdışı sametbagan

Dediğim gibi bence aboubakar et mi balık mı daha tam anlaşılmış değil.Bu yüzden tartışılıyor hala.Kimse onun yerine gomez tarzı bir leblebiciye hayır demez ama yok
Ne yapalım şimdi arkadaşların dediği gibi belki de 4 sene boyunca bizimle olacak o yüzden eleştirelim ama gömmeyelim  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Savunmanın ve kalecinin rolü de gol yememek ama yiyolar onu ne yapacağız peki güzel abiciğim

onları da eleştiriyoruz tolgea ismail az mı eleştirildi bu sene de abuk sabuk gol yendiğinde herkes eleştiriyor tosiçi kaç maçda  majör hata yaptı die suçladık. yenilecek golü yediğimizde ise susuyoruz. konu mevki farketmeksizin rolünün hakkını vermek kimse atibaya ulan bu maçta neden gol atmadı demiyor çünkü rolü bu değil ama santraforum 14 lig maçında 2 golde kalmışsa en az 15 tane %100e yakın golü kaçırmışsa rolünün hakkını veremiyor demektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Dediğim gibi bence aboubakar et mi balık mı daha tam anlaşılmış değil.Bu yüzden tartışılıyor hala.Kimse onun yerine gomez tarzı bir leblebiciye hayır demez ama yok
Ne yapalım şimdi arkadaşların dediği gibi belki de 4 sene boyunca bizimle olacak o yüzden eleştirelim ama gömmeyelim  :bandit:

et mi balık mı? yanıtım : kılçık :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

onları da eleştiriyoruz tolgea ismail az mı eleştirildi bu sene de abuk sabuk gol yendiğinde herkes eleştiriyor tosiçi kaç maçda  majör hata yaptı die suçladık. yenilecek golü yediğimizde ise susuyoruz. konu mevki farketmeksizin rolünün hakkını vermek kimse atibaya ulan bu maçta neden gol atmadı demiyor çünkü rolü bu değil ama santraforum 14 lig maçında 2 golde kalmışsa en az 15 tane %100e yakın golü kaçırmışsa rolünün hakkını veremiyor demektir.
Katılmıyorum en fazla 2 veya 3 gol kaçırmıştır %99 i.Rol konusunda da geçen seneki formasyonla bu sene ki çok farklı kutuda çoğalamıyoruz bariz bir şekilde geçen sene böyle değildi kutuda en az 5 oyuncu oluyordu bu sene rakam 3 ü geçmiyor salt abou değil hücum oyuncularının çoğu skora katkı yapamıyor rollerinin hakkını veremiyor.

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum en fazla 2 veya 3 gol kaçırmıştır %99 i.Rol konusunda da geçen seneki formasyonla bu sene ki çok farklı kutuda çoğalamıyoruz bariz bir şekilde geçen sene böyle değildi kutuda en az 5 oyuncu oluyordu bu sene rakam 3 ü geçmiyor salt abou değil hücum oyuncularının çoğu skora katkı yapamıyor rollerinin hakkını veremiyor.

sadece ts maçında 4 net gol kaçırdı maçları izlediğine eminmisin???

Çevrimdışı Kalyoncu

Kasımpaşa maçı hakemi Halil Umut Meler olmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hakem bizim daha önce maçımızı yönetti mi  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Normal vatandas mi atamislar ilk defa duyuyorum adini :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Acaba diyorum 10 numara pozisyonunda Jose Sosa'nın görevi Kerim'e mi verilse. Biraz macera olur ama denenebilir.
Kerimin Orijinal Mevkiisi 10 numara pozisyonu zaten oyuzden macera olmaz :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Madem kaybeden de kazanan da takımve hoca ise o zaman burda neden gömüyonuz bu adamı bana bi deyiverin hele
Gomme yok yahu elestiri var. sadece abuya degil elestiri. Hocaya da oluyor yonetime de oluyor elestiri.
Abu olayinda zaten abunun bir sucu yok, belli iyi niyetli bir cocuk.
Yonetimden baslayan hocaya kadar giden bir akil tutulmasi var.

Hoca mesela cok oyuncu devsiriyor biz elestiriyoruz ama puanlsr haneye yazdikca kimse onemsemiyor.
Abu golleri atmaya baslasin ki besiktasin forvetinde kim oynarsa gol atar gene elestiri olacaktir ama fazla gose batmayacaktir.

Degisik argumanlarla abu savunulmaya calisinca elestiriler goze batiyor.

Attigi gol ile 2 milyon kazandirmis kotu bir ornek takim sporu icin. Fotomac haberi gibi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu hakem bizim daha önce maçımızı yönetti mi  :alala:

Ocak 2016'da 1461 TS ile kupa maçımız yönetmiş.
İlk defa bir süper lig maçı yönetecek.

Çevrimdışı mylife1903

çünkü rolünün hakkını veremiyor arkadaşın rolü gol atmak goller attırmak...
Yardimci oyuncu oskari alabilir ama abi cok iyi karakter oyuncusu. Zaten bu filmi fransizca cekmek en buyuk hata oldu. Ingilizce cekseydik filmi boyuh gise hasilati yapardi.

Sevmem zaten bu yavas yavas hizlanan fransiz filmlerini halbuki bi holivud filmi oylemi hemen aksiyon tam aksiyon

Mustafa Kartal biz kesinlikle küfür etmedik

Hatta Maçtan once Grubu toplayıp ozel olarak uyardim diyor..
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 14:01:24 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

bu da genlerimizle alakalı bir şey olsa gerek. mesela talisca 15gün sonra evinin havuz kenarında ayakta foto yolladı herkes aa uu iyileşiyor yaşasın dedi adam çıktı iyiyim ama tam hazır olmadan dönmek gibi bir hata yapmam dedi şimdi 15gün sonra takımla çalışacağı söyleniyor başka bir ifade ile ligin ikinci yarısında yanii...
Takımla çalışmalara başlayalı 1 hafta oldu diye biliyorum hoca isterse antep maçında oyuna bile alabilirmiş deniyordu.

Çevrimdışı Bishamon

@sametbagan büyüğümsün saygısızlık yapmak istemiyorum ama Aboubakar'ı savunacağım diye çok saçmalıyorsun...

Çevrimdışı Savaş

Fenerin Firat.
Gesenin Göcek.

Tam operasyon haftası olmuş. Hadi bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci yenmeyecek golleri yedigi zaman, cikilacak toplara cikmayip cikilmayacak toplara ciktigi zaman tolga orneginde oldugu gibi yedek kaliyor.

Savunma oyuncusu da hatalari yapip ustune fahis bir para isteyince ismail ornegi gibi oluyor.

Yapilmisi var, element uydurmayacaz yapilmisi tekrar edecez, tecrube deniyor

Çevrimdışı sametbagan

sadece ts maçında 4 net gol kaçırdı maçları izlediğine eminmisin???
İzlediğime çok eminim de bence sen bu adamın girdiği bütün pozisyonların golle sonuçlandırmasını bekliyorsun trabzon maçında senin dediğin gibi %100 sadece 1 pozisyonu var ben başka da görmedim diğer pozisyonlar için sabaha kadar tartışırım seninle bir de rize ve akhisar da %100 kaçırdı.Ayrıca bu adam leblebici değil bunu artık kabul edin ama sizin  bahsettiğiniz gibi de kazma bi forvet değil.

Çevrimdışı tangaz

Takımla çalışmalara başlayalı 1 hafta oldu diye biliyorum hoca isterse antep maçında oyuna bile alabilirmiş deniyordu.

şuan takımla çalışmıyor tesislerde bireysel çalışıyor.
15 gün sonra takımla çalışmalara başlayacak die yazılar okuyorum ama konu türk medyası olunca doğrudur kesin die iddia edemem

Gol yemeyen kaleci mi var

Bireysel hata yapmamasi ve yenmeyecek Golu yememesi yeterli , Daha fazlasini yaptigi zaman zaten Mac kazandıran Kaleci oluyor

Mesela Dun Tolga yine bireysel hatalar yapti ve yine yenmeyecek bir Golu yedi :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Fenerin Firat.
Gesenin Göcek.

Tam operasyon haftası olmuş. Hadi bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooooo aziz yildirimin agzina bir damla bal, firat. Hemen sikisinca firat.
Huso bu sene fazla gozume batmiyor ayrica gsnin rakibi sahipsiz degil.
Operasyon fb macinda bu hafta.

Bizim macin hakemi ise saf yuzlu bir cocuk, mactan sonra bitnel gibi kandirildim, yardimcilarim cart curt aciklamalari yapabilir.

Çevrimdışı solar

Yeni ve genc bir hakem, Ugur Meleke gecen programinda kendisinden cok umutlu oldugundan bahsetti.

Etiketler: