Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157905 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Aboubakar'ın 3.3 milyon alması Aboubakar'ın değil yönetimin suçudur. Bu çok basit bir mantık. Ama bütün eleştirilerin 3.3 üzerinden yapılması gerçekten beni şaşırtıyor. Dünya üzerinde kendisine yüksek bir maaş verildiğinde "ben bu maaşı hak etmiyorum bana daha az verin" diyecek bir futbolcu yok. Futbolcuyu bırakın herhangi bir insan yok. Dahası Dünya üzerinde belli bir rakamda maaş alma ihtimali olduğu halde hak etmese bile o rakamı zorlamak için pazarlık yapmayacak herhangi bir futbolcu da yok. Yine futbolcuyu geçelim herhangi bir insan da yok. Aksini söyleyen iyilik meleği olduğunu sanan fakat kendini kandıran bir polyannadır.

Bakın Aboubakar'ın futbolunu savunmuyorum. Sadece eleştiriler oyun üzerinden yapılırsa mantıklı olur diyorum. 24 yaşında özgüven sorunu yaşayan uyumsuz bir santrafor olarak Aboubakar'ı eleştirin. 3.3 milyon euro alan biri olarak eleştirmek mantıklı değil. Çünkü 3.3 milyon üzerinden eleştirilecek kişi Aboubakar değil! Fikret Ormandır.

Çevrimiçi Necmi

tünaydın beyler :)

Sitemi yavaş çalışıyor yoksa benim nette mi bi sorun var  :alala:

Youtube filan diğer siteler yağ gibi bizim sitede sayfalar yavaş açılıyor.
yavaşlık var sunucu değiştik oturmamış olabilir keşlere yöneliyorda olabilir
yada tr çıkışlarında bir sıkıntı olabilir. yada sunucuda sorun vardır anlamaya çalışıyoruz biraz zaman geçmesi lazım.
tamda gene internetle oynadıkları zamana denk geldi. hatanın nerde olduğunu anlamak zor

Çevrimdışı tangaz

Bu mantikla bakarsak Sende OLCAY Fanligi yapıyorsun @Necmi

Bu güne kadar Senin 1 kez Olsun Olcayi elestirdigini göremedik surekli şöyle iyi boyle mukemmel soyle istatistik vs diyorsun :tabe:

Olcayi eleştirenlere de hicbir sekilde musamaha gostermedigin gibi Turlu argumanlalrla elestirenleri bastiryorsun

Bu sezonki Asiri kotu oyununu bile Ozi ve Cenkin olmayisina baglayarak savundun daha hangi objektiflikten bahsediyorsun ?

Adil davranin diyosun ben Besiktasin oyuncusunu gommem diyosun ama Soz Konusu Q7 olunca Adamin bir gırtlağını sikmadigin kaliyor

Kusura bakma Ama Sen Olcayi benim Q7 yi savundugundan daha fazla savunuyorsun ve Bu konuda bir saplantın var

Istersen bunu forum ahalisine de soralim ?

Sana saygısızlık etmiyorum yanlis anlama baskasi olsaydi cok daha agir ve sert bir uslupla cevap verirdim :busted_cop:

katılıyorum sana Yunus Emre Necmi abi saplantılının ve sabit fikirlinin önde gidenidir bence de  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Video hakem sistemi FIFA kulüpler Dünya Kupası turnuvasında denenmeye devam ediyor. İnşallah sonunda yıllardır süren bağnazlıktan kurtulacaz. "Futbolun ruhuna aykırı bıdı bıdı..." diyenler yıllardır bu sistemin getirilmesini engelledi. Ulan onca emek haksız yere heba oluyor hala "futbolun ruhu" diyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Video hakem sistemi FIFA kulüpler Dünya Kupası turnuvasında denenmeye devam ediyor. İnşallah sonunda yıllardır süren bağnazlıktan kurtulacaz. "Futbolun ruhuna aykırı bıdı bıdı..." diyenler yıllardır bu sistemin getirilmesini engelledi. Ulan onca emek haksız yere heba oluyor hala "futbolun ruhu" diyorlar.

bildiğim kadarı ile sistem itiraz durumunda kullanılacakmış hatta her takımın belirli sayıda itiraz hakkı olacak falan die söylentiler war.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bu mantikla bakarsak Sende OLCAY Fanligi yapıyorsun @Necmi

Bu güne kadar Senin 1 kez Olsun Olcayi elestirdigini göremedik surekli şöyle iyi boyle mukemmel soyle istatistik vs diyorsun :tabe:

Olcayi eleştirenlere de hicbir sekilde musamaha gostermedigin gibi Turlu argumanlalrla elestirenleri bastiryorsun

Bu sezonki Asiri kotu oyununu bile Ozi ve Cenkin olmayisina baglayarak savundun daha hangi objektiflikten bahsediyorsun ?

Adil davranin diyosun ben Besiktasin oyuncusunu gommem diyosun ama Soz Konusu Q7 olunca Adamin bir gırtlağını sikmadigin kaliyor

Kusura bakma Ama Sen Olcayi benim Q7 yi savundugundan daha fazla savunuyorsun ve Bu konuda bir saplantın var

Istersen bunu forum ahalisine de soralim ?

Sana saygısızlık etmiyorum yanlis anlama baskasi olsaydi cok daha agir ve sert bir uslupla cevap verirdim :busted_cop:
geçen burda yazıyordunuz olcay düzelmeye başladı diye neden acaba ozini gelmesiyle bir alakası olabilirmi
olcay bu sene kötü değildi lig başladığında gayet iyi ve skorerdi ne zaman ozi sakatlandı olcay durdu ozi geldi olcayda haraketlenmeye başladı.
benimkisi gözlem. olcayın başına gelen sadece cenkin aboubakarın başına gelendir. Bir anda bütün hücum oyuncularımız düşüyor
daha hala hangi meselenin peşindesiniz bireysel olarak olcaya vur abouya vur ama bu hücum hattı neden çöktü diye sorgulama
bir oyuncu formsuz olabilir yeteneksizde olabilir ama kardeşim aynı anda bütün hücum oyuncuları birden aynı alarmı veriyorsa
o zaman sıkıntıyı başka yerde arayacaksın. Duran top dışında gol atamıyoruz daha ötesi varmı demekki hücum hattında yanlış
giden bir şeyle var. şu andaki oyunda quaresma odaklı olduğuna göre 2+2=4 eder.
Ben hiç bir zaman quaresma kötü oynuyor demedim dememde quaresma kötü oynamıyor gayette iyi oynuyor sorun onun oynaması takımı kötü oynatıyor.

Çevrimiçi 38life

bildiğim kadarı ile sistem itiraz durumunda kullanılacakmış hatta her takımın belirli sayıda itiraz hakkı olacak falan die söylentiler war.

Aynen. Zaten mantıklı olan da o. Tenis sevenler bunun aynısının Tenisde uygulandığını bilir. Her oyuncunun belli sayıda itiraz hakkı var. Haklarını kullandığında hakem gidip videodan seyrediyor karar veriyor. Birebir aynısı sistem.

Çevrimdışı LuceGel

Samed Kılıç potansiyel aralığı çok yüksek ofansif orta saha diyorlar daha öncede ismi geçmişti olursa muazzam olur diyor takipçileri. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

PFDK patlamadan olsa gerek hiçbir tribüne ceza vermemiş.

Çevrimdışı alimm

Carlos Bacca için kiralama opsiyonunu zorluyormuşuz.

via : sporX

ben luiz adriano'ya da fitim
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. Talisca'ya akan oyunda 451 dakikada dört gol attıran oyun Cenk'e neden son 9 maçta gol attıramıyor? Ya da Cenk bu dört golün tamamını neden ligin ilk beş haftasında atabildi? Tüm bunları final aksiyonlarına indirgemek yersiz. Strateji ve şablon üzerinden üretimi sorgulayabiliriz. Fakat yeterince üretirken final aksiyonlarını doğru kurgulayamayan ve yüksek sayıda net pozisyonlardan yararlanamayan oyuncu grubunu nereye koyacağız? Bu biraz oyuncu tiplemeleri ve yazılım meselesi. Biraz da oyunsal tercihler ile alakalı. Futbolda oyun pratiği ve tavır her şey demek. Kaldı ki pozisyonu var eden de bir önceki tercihlerdir. Oğuzhan kafasını kaldırdığı zaman doğru oyuncular ile oynuyor mu? İki kenar oyuncusunun ve göbekteki orta saha oyuncularının künyelerinde kariyerleri boyunca neden bu kadar düşük gol sayıları yazıyor? Mecut tabloyu oyun üzerinden anlatabileceğimiz gibi tercihler ve yapabilirlik üzerinden okumalıyız. 

Çevrimdışı atalay

Yineliyorum. Devre arasına kadarki süreçte hücumun ana planı olan ismin akan oyunda golü yok. Ve teknik ekip, bu süre zarfında bu oyuncudan ve bu oyuncunun yapabilirliğinden bir kez olsun vazgeçmedi. Bu durum tabloyu net özetliyor.

Çevrimiçi 38life

Bu arada hangi takımın yedekleri daha kaliteli hepimiz görüyoruz.Rakiplerimiz yedekleriyle alt lig takımlarını yenemezken biz süper lig takımını yeniyoruz. Burada "bizim yedekler beş para etmez" gibisinden konuşan insanlar hatırlıyorum...

Çevrimdışı atalay

Oyuncu geçen sezon da gündeme gelmişti. Pek fazla ve düzenli izlemedim. Fakat yüksek potansiyelli olduğunu düşünüyorum. @tangaz İki yıl öncesinde çok daha gözde ve dünya devlerinin takibinde bir oyuncuydu. Gelişimini ve katettiği mesafeyi bilemiyorum, ama güçlü bir altyapısı var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

geçen burda yazıyordunuz olcay düzelmeye başladı diye neden acaba ozini gelmesiyle bir alakası olabilirmi
olcay bu sene kötü değildi lig başladığında gayet iyi ve skorerdi ne zaman ozi sakatlandı olcay durdu ozi geldi olcayda haraketlenmeye başladı.
benimkisi gözlem. olcayın başına gelen sadece cenkin aboubakarın başına gelendir. Bir anda bütün hücum oyuncularımız düşüyor
daha hala hangi meselenin peşindesiniz bireysel olarak olcaya vur abouya vur ama bu hücum hattı neden çöktü diye sorgulama
bir oyuncu formsuz olabilir yeteneksizde olabilir ama kardeşim aynı anda bütün hücum oyuncuları birden aynı alarmı veriyorsa
o zaman sıkıntıyı başka yerde arayacaksın. Duran top dışında gol atamıyoruz daha ötesi varmı demekki hücum hattında yanlış
giden bir şeyle var. şu andaki oyunda quaresma odaklı olduğuna göre 2+2=4 eder.
Ben hiç bir zaman quaresma kötü oynuyor demedim dememde quaresma kötü oynamıyor gayette iyi oynuyor sorun onun oynaması takımı kötü oynatıyor.
Butun oyuncular Oguzhana bağlı ise o yokken oynayamiyorlarsa bu kulubu kapatip gidelim ozaman

Yarin bir gün Ozi satilinca ne olacak ? Olcaya guvenilip kanat oyuncusu alinmadi Olcayda buyuk hayal kırıklığı yaratti ve bizi kanatsiz oynatti bu kadar basit

Oguzhansiz oynayamamasi Olcayin ne kadar yetersiz bir oyuncu oldugunu gösterir..

Bir oyuncu her sisteme uyacak veya uyum saglayacak bu kadar basit senin tabirinle 2+2 = 4

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Butun oyuncular Oguzhana bağlı ise o yokken oynayamiyorlarsa bu kulubu kapatip gidelim ozaman

Yarin bir gün Ozi satilinca ne olacak ? Olcaya guvenilip kanat oyuncusu alinmadi Olcayda buyuk hayal kırıklığı yaratti ve bizi kanatsiz oynatti bu kadar basit

Oguzhansiz oynayamamasi Olcayin ne kadar yetersiz bir oyuncu oldugunu gösterir..

Bir oyuncu her sisteme uyacak veya uyum saglayacak bu kadar basit senin tabirinle 2+2 = 4
Oguzhan az sut atsin hele topa bi vuruyor az hizli olsa kosup kendi topunu tamamlayacak. Onun mevkisinde oynayan oyuncu topa vurdugu zaman ses cikartmali mesin yuvarlaktan.
Yaptigi sacma sapan top kayiplarina girmiyorum

Çevrimdışı Bishamon

PFDK patlamadan olsa gerek hiçbir tribüne ceza vermemiş.

fenerliler ağlamaya başlamış yine, yeniden...

çanlar kimin için çalıyor  :bandit:
Biri Teknik ve top kontrolü mu demisti diyorum :bandit: :icool: @tangaz

töre kendine oynayan bir oyuncu değilki :alala:
aboubakar nasıl rakibe oynuyor adam topları indiriyor ama çevresinde kime indirecek kimse olmuyor
kaptırdığını konuşuyorsun kazandırdıklarını neden konuşmuyorsun bir konuya saplanmış kalmışsın
olcaya attığı pas sonrada bana saplantılı de :bandit:
ben sana onun gibi diğer oyuncularında her maç yaptığı pasları gösteririm neden abou sadece
kafana takılıyor.
4 e 2 yakaladigimiz pozisyonda sag ve solda ki arakadaslarina vermeyip kendi denemesi kabul edilemez cok Net ve %100 Gol olacak poziyonu heba etti dönen topta beraberlik Golünü yedik :bandit:

Ts macinda Q7 ye vermedigi top da hala akillarda , 3 u atip rahatlayacakken cok kotu vurusu sonrası yine Golu yiyip 55 dakika boyunca da baski yedik sayesinde...

Medyanin 1 hafta boyunca Hakemler Beşiktaşı kolluyor Diye Bangir bangir yayın yapmalarına , Algi yaratmalarina neden oldu o vermedigi pas..
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 18:19:02 Yunus Emre Dökmeci ]

yunus emre quaresmaya vurmak için söylemedim bunu her maç kontrol edemediği için taça giden toplara bir bak istersen
bak GG nin bu konuda takımın en iyisi olduğunu söyleyebilirim olcayda hiç uzun pası kaçırmaz doğru şekilde önüne alır.
zaten hep işin ucu artistikte tribüne oynamakta olduğu için normal basit oynamıyor sıkıntı burda quaresmaya gerçekten çok
kızıyorum o yetenekte birinin yeteneklerini heba etmesi kabullenilecek bir şey değil muhteşem oyuncu müthiş zevkde veriyor
bunlarda farklı düşündüğümüz bir şey yok ama iş verime geldiğinde yeteneği ölçüsünde verim alamıyoruz. sonuca bakmak lazım
rabona yapmış trivella yapmış banane sonuç olmadıktan sonra ama sonuç alsın istediği kadar şov yapsın bize mutlu olmak düşer.
Ben quaresmayı eleştiririm çünkü eleştirilmeyi hakediyor. beklenti yüksek ve bunu yapabilecek bir oyuncuda yapmadığında
eleştiriyi yer doğal bunu kötü almamak lazım. Ben beklentim olmadığı bir oyuncuyu konuşmam bile
Suan oynadığı oyunu 10 sene once oynuyor olsaydi bu zamana kadar en az 2 kez Ballondor u kazanmisti

Bazi şeylerin farkina vardi takim oyuncusu olmayi , yardimlasmayi , Basit oynamayi ogrendi ama yasida 33 oldu tabi o arada..
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 18:16:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Yineliyorum. Devre arasına kadarki süreçte hücumun ana planı olan ismin akan oyunda golü yok. Ve teknik ekip, bu süre zarfında bu oyuncudan ve bu oyuncunun yapabilirliğinden bir kez olsun vazgeçmedi. Bu durum tabloyu net özetliyor.

Bu oyuncuya ve sakatlık öncesi ise Caner'e bu kadar bağımlı oynamanın sebebi; değişen kadro yapısı artı yanlış planlama kadar, teknik direktörün yeterince güçlü oyun üretemeyip, oyun özgürlüğü tanıması. ŞL'de ise tek plan üzerinden oynama sebebi; bu oyuncuların dominant karakterleri kadar eldeki oyun hafızasına güvenememesi. Sezon başındaki işin kolayına kaçmak ile eleştirdiğim şeyi Aralık ortası itibariyle halen yaşıyoruz.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 18:08:12 atalay ]

fenerliler ağlamaya başlamış yine, yeniden...
Onların ağlamadığı Gun , saat , dakika varmi :alala:

Çevrimdışı atalay

Süslemeden ve yalın bir dille ifade edersem; bu Quaresma güzellemelerini hiç anlamıyorum. Quaresma güzellemesi yaptıracak aciz oyunu sorgulamak lazım.

Radamel Falcao 16 macta 14 Gole ulaştı ve eski gunlerine döndü 1 sene daha kotu gitseydi belki alabilirdik....

Ama O adamin 1 Yilda olsa Bizde forma giyeceğine inanıyorum , bizim taraftara olan hayranligini hepimiz biliyoruz

Monaco ile sozlesmesinin bitmesine yakin bir teklif yaparsak reddetmez diye düşünüyorum

@Yusuf Tekeli beyefendi öyle uzaktan seyretmeyin buyrun böyle alalim sizi :icool:

Vukuat varmi vukuat :evillol:

Etiketler: