Bu mantikla bakarsak Sende OLCAY Fanligi yapıyorsun @Necmi
Bu güne kadar Senin 1 kez Olsun Olcayi elestirdigini göremedik surekli şöyle iyi boyle mukemmel soyle istatistik vs diyorsun 
Olcayi eleştirenlere de hicbir sekilde musamaha gostermedigin gibi Turlu argumanlalrla elestirenleri bastiryorsun
Bu sezonki Asiri kotu oyununu bile Ozi ve Cenkin olmayisina baglayarak savundun daha hangi objektiflikten bahsediyorsun ?
Adil davranin diyosun ben Besiktasin oyuncusunu gommem diyosun ama Soz Konusu Q7 olunca Adamin bir gırtlağını sikmadigin kaliyor
Kusura bakma Ama Sen Olcayi benim Q7 yi savundugundan daha fazla savunuyorsun ve Bu konuda bir saplantın var
Istersen bunu forum ahalisine de soralim ?
Sana saygısızlık etmiyorum yanlis anlama baskasi olsaydi cok daha agir ve sert bir uslupla cevap verirdim 
geçen burda yazıyordunuz olcay düzelmeye başladı diye neden acaba ozini gelmesiyle bir alakası olabilirmi
olcay bu sene kötü değildi lig başladığında gayet iyi ve skorerdi ne zaman ozi sakatlandı olcay durdu ozi geldi olcayda haraketlenmeye başladı.
benimkisi gözlem. olcayın başına gelen sadece cenkin aboubakarın başına gelendir. Bir anda bütün hücum oyuncularımız düşüyor
daha hala hangi meselenin peşindesiniz bireysel olarak olcaya vur abouya vur ama bu hücum hattı neden çöktü diye sorgulama
bir oyuncu formsuz olabilir yeteneksizde olabilir ama kardeşim aynı anda bütün hücum oyuncuları birden aynı alarmı veriyorsa
o zaman sıkıntıyı başka yerde arayacaksın. Duran top dışında gol atamıyoruz daha ötesi varmı demekki hücum hattında yanlış
giden bir şeyle var. şu andaki oyunda quaresma odaklı olduğuna göre 2+2=4 eder.
Ben hiç bir zaman quaresma kötü oynuyor demedim dememde quaresma kötü oynamıyor gayette iyi oynuyor sorun onun oynaması takımı kötü oynatıyor.