Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157130 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

İzlediğime çok eminim de bence sen bu adamın girdiği bütün pozisyonların golle sonuçlandırmasını bekliyorsun trabzon maçında senin dediğin gibi %100 sadece 1 pozisyonu var ben başka da görmedim diğer pozisyonlar için sabaha kadar tartışırım seninle bir de rize ve akhisar da %100 kaçırdı.Ayrıca bu adam leblebici değil bunu artık kabul edin ama sizin  bahsettiğiniz gibi de kazma bi forvet değil.

tüm ülkenin sadece ts maçında kaçırdıkları konusunda birleştiği noktada bu denli farklı görüş beyan ediyorsan söyleyecek başka sözüm yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerin Firat.
Gesenin Göcek.

Tam operasyon haftası olmuş. Hadi bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu fırat fenerin kadrolu şaklabanı mı oldu hayırdır 3 maçda 1 süpermen gibi atıyorlar kanaryam güzel kuşuma
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

İzlediğime çok eminim de bence sen bu adamın girdiği bütün pozisyonların golle sonuçlandırmasını bekliyorsun trabzon maçında senin dediğin gibi %100 sadece 1 pozisyonu var ben başka da görmedim diğer pozisyonlar için sabaha kadar tartışırım seninle bir de rize ve akhisar da %100 kaçırdı.Ayrıca bu adam leblebici değil bunu artık kabul edin ama sizin  bahsettiğiniz gibi de kazma bi forvet değil.
Kazma demiyoruz, ihtiyacimiz olan tip santrafor degil, diyoruz. Pahali diyoruz.

Ha sen ucuz diyorsan aldigi paranin karsiligi bu kadar, diyorsan o ayri

Çevrimiçi Necmi

@sametbagan büyüğümsün saygısızlık yapmak istemiyorum ama Aboubakar'ı savunacağım diye çok saçmalıyorsun...
üslubuna dikkat et @Bishamon

Çevrimdışı tangaz

@Mehmet Ali C. nerelerde beyler bilen var mı ortalıkda görünmüyor bu kadar ara vermezdi hasta falan mı başına bir hal mi geldi acaba?

Çevrimdışı sametbagan

@sametbagan büyüğümsün saygısızlık yapmak istemiyorum ama Aboubakar'ı savunacağım diye çok saçmalıyorsun...
Bence sen yazılanları bir daha oku kim saçmalıyor görürsün burda adamın ne beyinsizliği kaldı ne kazmalığı kaldı sanırsın adam portodan değil de afrika 3. liginden gel

Çevrimdışı tangaz

Bence sen yazılanları bir daha oku kim saçmalıyor görürsün burda adamın ne beyinsizliği kaldı ne kazmalığı kaldı sanırsın adam portodan değil de afrika 3. liginden gel

tamam beyler ben saçmalıyorum sorun değil. birbirinizin kalbini kırmayın...

Çevrimdışı tangaz

@Mehmet Ali C. nerelerde beyler bilen var mı ortalıkda görünmüyor bu kadar ara vermezdi hasta falan mı başına bir hal mi geldi acaba?

adam maç günü öğle saatlerinde yazmış en son ve sonra ses soluk yok merak ettim kendisini bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı sametbagan

Kazma demiyoruz, ihtiyacimiz olan tip santrafor degil, diyoruz. Pahali diyoruz.

Ha sen ucuz diyorsan aldigi paranin karsiligi bu kadar, diyorsan o ayri
Ben ucuz falan demedim bilakis bu parayı veren bizim yönetim hatta eleştirimi de yaptım bu konuda ama sürekli aldığı para şu kadar falan deniyor ben de suç onun değil ona bu parayı veren bizim yönetimin dedim.Önceki yazdıklarımı okursan görebilirsin.Ben de isterim leblebici her girdiği pozisyonu gol yapan forvet ama yok işte yok ne yapalım

Çevrimdışı Savaş

Aboubakar konusunda ben aldığı para ile verdiği verimi karşılaştırıyorum.

Hani adam alır 1.3 veya 1.5 dersin ki he tamam bu paraya böyle bir oyuncu yapacak birşey yok.

Fakat 3.3 alıp bu kadar verim olmuyor. Takımdaki en fazla kazanan oyuncuysan farklı meziyetlerin olmalı ki diyebilelim adam aldığı parayı hakediyor.

Ben Aboubakar'ın sene sonuna kadar 15 barajını geçebileceğini düşünmüyorum. Sene sonunda da muhtemelen gönderilecektir. İleriki dönemlerde kendi de bunun farkina varıp iyice salacaktır.

Yanılsam keşke..

Çevrimdışı Bishamon

Foruma ara verdi.Pek tat vermemeye başladı abi.

Çevrimdışı Bishamon

Tamam.Özür dilerim.

Çevrimdışı sametbagan

Gerçekten burda insanlar birbirini anlamak istemiyor.Ya da ben çok duygusal bakıyorum yorumlara neyse en iyisi okuyarak takip etmek en güzeli yoksa gerçekten kırıcı konuşmalar olacak sağlıcakla

Çevrimdışı Savaş

Ben ucuz falan demedim bilakis bu parayı veren bizim yönetim hatta eleştirimi de yaptım bu konuda ama sürekli aldığı para şu kadar falan deniyor ben de suç onun değil ona bu parayı veren bizim yönetimin dedim.Önceki yazdıklarımı okursan görebilirsin.Ben de isterim leblebici her girdiği pozisyonu gol yapan forvet ama yok işte yok ne yapalım
İyi de sonuçta aboubakar bu parayı istemeseydi vermezdik değil mi? Sonuçta istemiş ki vermişiz. Yani biz çıkıp bodoslama al sana bu kadar para demedik heralde.

Adamda bu parayı isteyecek yüz varsa bunun karşılığını verebilecek güç de olmalı. Burda suçlu yönetim değil. Bu parayı isteyebilecek kadar kendine güvenen Aboubakar bence.

Çevrimdışı tangaz

Foruma ara verdi.Pek tat vermemeye başladı abi.

aman öyle olsun sağlığı sıhhati yerinde olsun da...

Çevrimdışı mylife1903

adam maç günü öğle saatlerinde yazmış en son ve sonra ses soluk yok merak ettim kendisini bilgisi olan var mı?
Seviyeyi yukseltmek icin yazmama kalkismasina kalkismis olabilir bak bende seviyeyi dusurmemek icin fazla kayarak mudahelede bulunmuyorum abi.

Çevrimdışı tangaz

İyi de sonuçta aboubakar bu parayı istemeseydi vermezdik değil mi? Sonuçta istemiş ki vermişiz. Yani biz çıkıp bodoslama al sana bu kadar para demedik heralde.

Adamda bu parayı isteyecek yüz varsa bunun karşılığını verebilecek güç de olmalı. Burda suçlu yönetim değil. Bu parayı isteyebilecek kadar kendine güvenen Aboubakar bence.

doğru bakış açısı bu işte. bir işyerine gittiğinizde 1000 tlye çalışırım diyen birine 3000 tl verildiğini gördünüz mü? adam ben 3,5 milyonluk topçuyum bedelim bu diyor sende tamam deyip veriyorsun. bu mantığı bile yapmayıp adama zorla mı aldı bu parayı biz verdik yönetim verdi gibi bir bakış açısı da enteresan.

Çevrimdışı Bishamon

doğru bakış açısı bu işte. bir işyerine gittiğinizde 1000 tlye çalışırım diyen birine 3000 tl verildiğini gördünüz mü? adam ben 3,5 milyonluk topçuyum bedelim bu diyor sende tamam deyip veriyorsun. bu mantığı bile yapmayıp adama zorla mı aldı bu parayı biz verdik yönetim verdi gibi bir bakış açısı da enteresan.

Bu seneki transflerle maaş çıtası çok yükseldi..Özellikle İnler ve Aboubakar diğerlerine göre çok fazla kazanıyor.Tek hakeden şu ana kadar Adriano.Gelecek sene onun da normal seviyeye iniyor zaten.

Çevrimdışı tangaz

Seviyeyi yukseltmek icin yazmama kalkismasina kalkismis olabilir bak bende seviyeyi dusurmemek icin fazla kayarak mudahelede bulunmuyorum abi.

seviyeyi düşüren 3-5 kişiden biri benim muhtemelen  :bandit: diğeri @Serhat Akkaya idi o da dün itibariyle gitti. sen benim farklı diyarlarda farklı bir bedende vücud bulmuş halimsin ama benden daha zekisin ve kalemin beni cebinden çıkarır sscb diyarlarında modifiye edilmiş ruh ikizimsin ben olmasamda sen işi götürürsün benim yerime de. 3.yü bulduk mu benimle birlikte istifa ettirip gönderdik mi dertler biter forum seviyesi yükselir...

Çevrimdışı mylife1903

Parayi vermezsen gelmiyor kimse @Savaş

Ama su lafin hastasi oldum,
Adamda bu parayı isteyecek yüz varsa bunun karşılığını verebilecek güç de olmalı.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Fenerin Firat.
Gesenin Göcek.

Tam operasyon haftası olmuş. Hadi bakalım.

Normalde vesveseli bir adamımdır. Ama artık bu operasyon işinin büyük oranda etkisini -en azından bizim adımıza- yitirdiğini düşünüyorum. Özellikle geçen hafta Bülent Yıldırımın, geçen sezon trabzon maçındaki o bariz penaltıyı vermeyen hakemin tereddütsüz lehimize 2 penaltı vermesi bence çok dikkate değer. Keza Hüseyin Göçek'in Kadıköydeki yönetimi, istese 9 kişi tamamlatabilirdi bizi. Ne yönetimler gördük Kadıköyde hatırlayın. Hem dayak hem de kart yerdik. Fırat Aydunus'un FB maçına verilmesi de onlar için bi nevi mutluluk hapı gibi birşey. Çenelerini kapatsınlar tarzı bi atama bence. Çok takmayalım önümüze bakalım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

seviyeyi düşüren 3-5 kişiden biri benim muhtemelen  :bandit: diğeri @Serhat Akkaya idi o da dün itibariyle gitti. sen benim farklı diyarlarda farklı bir bedende vücud bulmuş halimsin ama benden daha zekisin ve kalemin beni cebinden çıkarır sscb diyarlarında modifiye edilmiş ruh ikizimsin ben olmasamda sen işi götürürsün benim yerime de. 3.yü bulduk mu benimle birlikte istifa ettirip gönderdik mi dertler biter forum seviyesi yükselir...
Biyikli 3 numara kadir akbulut benim

Karamurattii galiba o

Çevrimdışı tangaz

Normalde vesveseli bir adamımdır. Ama artık bu operasyon işinin büyük oranda etkisini -en azından bizim adımıza- yitirdiğini düşünüyorum. Özellikle geçen hafta Bülent Yıldırımın, geçen sezon trabzon maçındaki o bariz penaltıyı vermeyen hakemin tereddütsüz lehimize 2 penaltı vermesi bence çok dikkate değer. Keza Hüseyin Göçek'in Kadıköydeki yönetimi, istese 9 kişi tamamlatabilirdi bizi. Ne yönetimler gördük Kadıköyde hatırlayın. Hem dayak hem de kart yerdik. Fırat Aydunus'un FB maçına verilmesi de onlar için bi nevi mutluluk hapı gibi birşey. Çenelerini kapatsınlar tarzı bi atama bence. Çok takmayalım önümüze bakalım.

bize zarar vermekten ziyade renklileri itelemek şeklinde kurulmuş bu seneki tezgah...

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

tüm ülkenin sadece ts maçında kaçırdıkları konusunda birleştiği noktada bu denli farklı görüş beyan ediyorsan söyleyecek başka sözüm yok.
neden ülke seninlemi sınırlı :D
ts maçını canlı izledim stadda hiçte öyle abou kaçırdı diye dizlerimizi döveceğimiz bir durum olmadı.
olcaya verdiği pası eleştiriyorsun eyvallah ama bir şeyi görmemezlik yapmak ve sürekli algı oynaması yaratmak
ne kadar adil gomez öyle pas atmazdı çünkü pas atmazdı o atan değil alan olurdu. Şimdi biz geçen seneki gibi
oyunu rakip sahayamı yıkıyoruz. Adam forvet ama oyun tarzımızdan orta saha gibi oynamak zorunda kalıyor.
abou eleştirirken daha adil olmak gerekiyor biz sürekli kendi sahamızda bıkmadan usanmadan top çeviriyoruz.
bunun karşılığı ileriye top götürmemek götürdüğün tek tük toplarıda quaresmaya atıp pozisyon yaratmadan bitirmek
90 dakika böyle geçiyor ileri uç oyuncularımız şapkadan tavşan çıkarırsa gol oluyor. Sorun sadece abou gol atamıyor sorunu değilki
biz gol atamıyoruz cenk penaltılar harici 4 gol attı bu gollerde ligin başında ozi sakatlanmadan pas oyunu oynadığımız dönem
doğru yer tutamıyormuş iyide o kadar pozisyonun kaçması doğru yer tutamadığı içinmi cenk pozisyona bile giremiyor.
son vuruşunda eksiklik var eyvallah ama şu takımda gomez olsa leblebi gibi golmü atacaktı sanıyorsunuz.
sorunu bir oyuncuya bağlamak olayı hafife almaktır. cenk atıyorda abou atamıyor dersen eyvallah derim ama hiç bir
hücum oyuncumuz atamıyorsa sorun başka yerde aranır gomez azmı kaçırıyordu ama fazla pozisyona girdiğinden
içeri soktukları yetiyordu yoksa ben her maç ayağına dolanan toplardan uzun metrajlı film yaparım.
şimdi zaten pozisyona giremiyoruz az sayıda olduğunda kaçtımı göze batıyor. tekniği yokmuş bence gomezden daha iyi tekniği
sadece son vuruşları kötü buda gerçekten kötümü çözemedim 90 dakika ceza sahasına girmeden maç bitiriyoruz.
neyin eleştirisini yapıyorsunuz anlamıyorum. quaresma bizim hücum oyunumuzu tamamen bitirdi. Bütün oyunumuz onun yapabildiklerine
yada yapamadıklarına bakıyor. sen bana geçen maçlardan bir tane abouya yapılmış asist göster kaçırdı atamadı birlikte
eleştirelim. kaçırdığı pozisyonlar hep karambol seken toplar ben bir tane hatırlıyorum asist yapılmıştı oda ozi yapmıştı kaçırdı.
Eleştirmek kolay ama saplantılı olmak senin sadece gerçeği görmene engel olur. Hatayı başka yerde aramak sadece
çözümü geciktirir. bir kere oyunu 90 dakika değil 45 dakika oynuyoruz bütün ilk yarılar çöpe atılıyor. ikinci yarıda can havliyle
gol arıyoruz geneldede ya duran top ya penaltı yada bir orta ve stoper kafasıyla gol buluyoruz. Bu noktaya gelen oyunda
forvetler gol atamıyor diye yapılan eleştiri çok mantıksız kalıyor. dünkü maçta goller quaresma çıktıktan sonra geldi tesadüfmü bu
hayır çıktıda ileri uç oyuncuları topla buluşma şansı elde etti. Bursa maçıda kutuda iki penaltı ikiside akan oyunda oldu.
Biz quaresma varken böyle bir şans elde edemiyoruz. adamın tek yaptığı orta açmak oda on orta açsa biri kutuya gidiyor oda gol oluyor
onun dışında ısrarla ortalarını dışarı yapıyor. Sen böyle oyunda forvet olda oyna sadece abou değil kim girerse girsin forvete
oyunu orta sahada oynamak zorunda kalıyor. Siz devam edin abouya gömmeye anca kendinizi kandırırsınız. Çok pas yapıyoruz
bir bakın yaptığımız pasların %90ı orta sahada yatay pas ben cenkede kızıyordum geçen seneki cenk nerde diye artık kızmıyorum
kabahatli olan forvetler değil malesef öncelikle bu kısırlığın kaynağı Şenol hoca bu nağmağlupluk devam ettiği sürece
oyuncularda yenilmemeyi kazanmanın önünde tutacaklar buda başka bir tehlike. Beşiktaş hücum futbolu oynamıyor.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 15:00:41 Necmi ]

Etiketler: