Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161286 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

2 senedir söyleye söyleye dilinde tüy bitti ama gören yok bunu garip olan böyle adayları kovalayan da yok... neden?

çünkü TR.de anlaşmalı menajeri yok...

Keske yetkililere ulastirilsa. Bu firsat kacmaz. Su kiz gibi orta sahaya ilac olacak oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

Keske yetkililere ulastirilsa. Bu firsat kacmaz. Su kiz gibi orta sahaya ilac olacak oyuncu.

şu sosa transferi gündeme geldiğinde slovak mı ne biri ile takas ihtimali doğmuştu ne çok istemiştim öyle sert dinamik tempolu birinin gelmesini
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

bu sene kaç tane maçı geriden gelip çevirdik kolay demoralize olsak bunu yapamazdık...

Bundaki en büyük etki Canerin varlığı ve takımı ateşlemesiydi. Şu an Caneri kaybettik ve Atiba dahil orta sahamız çok kırılgan bir hale geldi, üstüne hala Olcay kendine gelir mi, Cenk 2 maç iyi 2 maç kötü halde, Abuyu saymıyorum nerde ne yapacağı belli değil hala. Birde kendimce Tosici çok büyüttük gözümüzde , eğer Fabri çoğu atağı başlamadan bitiremese durumumuz daha vahim bir hal alırdı.

Hala herşey elimizde işallah tüm şartlar zorlanıp adam akıllı transferler yapabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Bundaki en büyük etki Canerin varlığı ve takımı ateşlemesiydi. Şu an Caneri kaybettik ve Atiba dahil orta sahamız çok kırılgan bir hale geldi, üstüne hala Olcay kendine gelir mi, Cenk 2 maç iyi 2 maç kötü halde, Abuyu saymıyorum nerde ne yapacağı belli değil hala. Birde kendimce Tosici çok büyüttük gözümüzde , eğer Fabri çoğu atağı başlamadan bitiremese durumumuz daha vahim bir hal alırdı.

Hala herşey elimizde işallah tüm şartlar zorlanıp adam akıllı transferler yapabiliriz.

caner varken bu söylediğini sadece gs maçında yaptık canerden sonra da yaptıklarımız oldu hatta sayısal olarak daha fazladır sanırım. takımda eksiklikler var ama aslında sadece bir kanat forvet alsak dahi lig için yeterli olacak bir kadromuz war. tosiç takım oyununu çok bozmuyor bence mesela ismayl bütün takımı bütün defansı bozuyordu yanındakini önündekini de bozuyordu tosiç öyle değil bireysel hata yapıyor ama sağını solunu etkilemiyor. mesela kiev maçında ilk golde bence hata paylaşımı yapılmış olsa ben oyumu %70 adriano %30 tosiç die kullanırım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu sosa transferi gündeme geldiğinde slovak mı ne biri ile takas ihtimali doğmuştu ne çok istemiştim öyle sert dinamik tempolu birinin gelmesini
bende Gary medeli çok istemiştim abi hala istiyorum  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Burada bizim formayla lig tarihinin kırmızı kart rekorunu kırar. Sarı renk taşısa kırmızı görmeden sezonu bitirir. Bende çok beğeniyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Burada bizim formayla lig tarihinin kırmızı kart rekorunu kırar. Sarı renk taşısa kırmızı görmeden sezonu bitirir. Bende çok beğeniyorum
aynen acımazlar. @mylife1903 abi bu adamı çok sever zaten, ürkek topçuları sevmiyor  :D

Çevrimdışı tangaz

ben pit bull gibi bacaksız topçuları sevmiyorum siwas kangal gibi olacak ısıran topçu  :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Geçen sene orta sahanın iyi oluşumuz ya atibanın tap yapması yada artık takımlar rakip takım bizi iyi analiz etmesinden kaynaklanıyor.Şöyle ki atibanın bu sene top kayıp yüzdesi
geçen seneye oranla çok daha fazla sanırım oyunu hep atibanın üzerinden kurmaya çalışıyoruz.Caner varken bunu biraz olsun o yapabiliyordu şimdi o da yok.stoperlerimiz maalesef oyun kuramıyor.Bu çok önemli bir konu onun için bence varsa bir teklif tolgayı satıp ya sosayı geri getirelim ya da  ileriye dönük skorer bir orta saha alalım.Maalesef bu takıma ozi ve tolgay aynı anda lüks ikisi birbirinin yedeği olur beraber olmaz.Nasıl tümer le sergen olmazsa bunlar da olmaz.Yani kısaca bizim elimizde bir 6 iki tane 8 numara var ama bir 10 numara yok.

Çevrimdışı mylife1903

caner varken bu söylediğini sadece gs maçında yaptık canerden sonra da yaptıklarımız oldu hatta sayısal olarak daha fazladır sanırım. takımda eksiklikler var ama aslında sadece bir kanat forvet alsak dahi lig için yeterli olacak bir kadromuz war. tosiç takım oyununu çok bozmuyor bence mesela ismayl bütün takımı bütün defansı bozuyordu yanındakini önündekini de bozuyordu tosiç öyle değil bireysel hata yapıyor ama sağını solunu etkilemiyor. mesela kiev maçında ilk golde bence hata paylaşımı yapılmış olsa ben oyumu %70 adriano %30 tosiç die kullanırım.
Marselo abi marselo
Onda seytan tuyu var dikkat cekmiyor, dikkat

Çevrimdışı cursedofdragon

Marselo abi marselo
Onda seytan tuyu var dikkat cekmiyor, dikkat

marselo bey diyeceksiniz  :tabe:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 13:51:14 cursedofdragon ]

Ece Erken: Tatlı bir dille Benzema'yı Beşiktaş'a çağırdım. O da tatlı bir dille reddetti.

Çevrimdışı mellfred

takımın orta saha oyuncusuna değil orta sahanın yeniden kurgulanmasına ihtiyacı var
oğuzhan tolgay ve atiba'yı ligdeki hiç  bir oyuncuya değişmem  keza gökhan inler ve dönünce de taliscayla birlikte rotasyonda da eksik değiliz (necip'i saymadım daha) orta sahaya sertlik katacağına inanılıp getirilmesi düşünülen kazma oyuncular ortasahayı kazanmamıza katkı sağlamayacaktır bilakis oranın yaratılığıcını öldürecektir
real los galacticos orta sahasının yumuşaklığı nedeniyle şikayet edip oraya allahın kazması Gravesen'i almışlardı da bu kazmayı nereden buldunuz diye zırlamışlardı.,
barcelonanın yaldır yaldır yardırdığı sezonda hiç sert oyuncusu yoktu mesela ama asla orta sahayı rakibe bırakmazdı xavi iniesta  mascerano'lu ya da bazen busqets'le %70 topla oynarlardı. takım sertlikle değil 11 kişilik savunmayla kazanırdı topu ve yumuşak ayaklı oyuncuları aldıkları topu yarım saat çevirirdi
bizim tolgay ve oğuzhan'ın rollerini netleştirmemiz gerekir ve takımın savunmacısının atiba olmadığını kafalarına sokmamız gerek
ancak transefere ihtiyacımız yok demek değil söylediklerim. bizim takımın hiç  bütünlüğü ahengi yok maalesef
sağ bek ile sağ açık çok farklı tipler sol bekimiz var ama önünde sol açık değil santrofor oynuyor. abubacar'ın ne ayak olduğunu takımda çözebilen yok. adam nereye kaçar nasıl top arar kimse bilmiyor bana kalırsa kendisinin bir oyun mantalitesi de yok
takım 4-3-3 mü  4-4-2 mi 4-1-2-3 mü oynuyor ben çözemedim. bunun en büyük sebebi ise yama transferler, plansız casting
ben şenol hocaya güveniyorum ama bu sezon kazanılan şampiyonlukla birlikte özgüven kazanan yönetimin  rol çalıp ona eski sorumluluğu vermediğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 takım birden son 16ya kalırsa belçikanın üstüne cıkar mıyız? gerçi fbnin cıkmasını istemiyorum  :evillol:

UEFA puanlarını ve katılımcı takım sayısını inceledim, Belçika'nın üstüne çıkmak çok bir şey değiştirmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ece Erken: Tatlı bir dille Benzema'yı Beşiktaş'a çağırdım. O da tatlı bir dille reddetti.

40 yaşına geliyor, hala öğrenememiş dilini kullanmayı.  :evillol:

bakın bu konu çok başka yerlere gider baştan uyarayım da :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

alarm zili yusuf yusuf yusuf die çalar  :evillol:

Çevrimiçi 38life

Taison ocakta serbest kalıyormuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuncaboylu bu mesaj üzerinden destan yazar şimdi  :evillol:

Destan yazacak bir şey yok.

Fenerbahçe'nin stoperleri, önlerinde 2 defansif orta saha ile çakılı pozisyonda oynarken açık vermeyecek kadar deneyimli isimler.

Bunların defoları, baskılı oynamak zorunda kaldıkları maçlarda hızlı çıkan takımlara karşı ortaya çıkıyor.

Advocaat da Kayserispor maçında bunu gördü, çıkartmıyor bunları.

Bizim milletin hafıza sorunu olduğu için Kayserispor'un pırpır forvetlerinin bunları darmaduman ettiğini unuttu.

Yalnız bu Fener2in savunması ne zaman övülse Antalyaspor güzel yağlıyor bunları, bu hafta da ilk golü Antalya bulursa aynısı olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Taison ocakta serbest kalıyormuş.

Sözleşmesi Haziran'da bitiyor.  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Destan yazacak bir şey yok.

Fenerbahçe'nin stoperleri, önlerinde 2 defansif orta saha ile çakılı pozisyonda oynarken açık vermeyecek kadar deneyimli isimler.

Bunların defoları, baskılı oynamak zorunda kaldıkları maçlarda hızlı çıkan takımlara karşı ortaya çıkıyor.

Advocaat da Kayserispor maçında bunu gördü, çıkartmıyor bunları.

Bizim milletin hafıza sorunu olduğu için Kayserispor'un pırpır forvetlerinin bunları darmaduman ettiğini unuttu.

Yalnız bu Fener2in savunması ne zaman övülse Antalyaspor güzel yağlıyor bunları, bu hafta da ilk golü Antalya bulursa aynısı olabilir.

fenerin savunması bence iyi değil iyi ötesi mükemmel harikulade müthüş  :bandit: at fava bekle

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerin savunması bence iyi değil iyi ötesi mükemmel harikulade müthüş  :bandit: at fava bekle

Aynen, param olsa da ben alsam.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Xhamster Yusuf  :D

yusufun aklı kiev gecelerinde kaldı hala, adamı en son kiev maçı sonrası ne güsel küfür serbestti forumda yazınca ben bunu nasıl kaçırdım yaaa derken gördük  :evillol:

Etiketler: