Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

İşleyen takım kur > Lider, takımı ateşleyen oyuncu al > Derbileri kazan > Şampiyon ol > Sonra bu işlemi defalarca tekrarla > Zihinlere Beşiktaş korkusu yerleştir > Avrupa'ya açıl > Avrupa'da başarı yakala.

Not: Avrupa'ya açıl konusu ciddi başarı yakalamak için açıl yoksa her sene gideceksin zaten.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 01:15:01 Alper1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

5 Temmuz A Coruna;
Fabri: "Beşiktaş'a, hayalim Şampiyonlar Ligi için gidiyorum."

6 Aralık: Kiev
Fabri: Hayallerini çaldılar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

3 takım birden son 16ya kalırsa belçikanın üstüne cıkar mıyız? gerçi fbnin cıkmasını istemiyorum  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Manchester United, Olympiakos ve (gelirse) Bilbao zor maclar olur. Onun disindakileri geceriz. Tabi devre arasi nokta atislar olmak sartiyla (Stoper, Sol Bek, Kanat, Forvet).

Çevrimdışı alimm

Alman klübü istemesemde içimde rakibimiz Mönchengladbach olacak hissi var
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı aşığımsana

İşte rakibimiz o olsun yıllarca o takımla oynamanın hayalini kurdum :D
iyi güldüm Allah da seni güldürsün :lol: :lol: @cursedofdragon
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Kuntz

Çevrimiçi Mehmet57

Rostov, Gladbach, United cikmasin.

Çevrimdışı ardiles

İşte rakibimiz o olsun yıllarca o takımla oynamanın hayalini kurdum :D

Hapoel Beer maçını izledim oyuncular yere sağlam basıyor akıllı oynuyorlar sanki 40 yıllık Avrupa kupa tecrübesi var gibi hiç acemilik çekmediler bizim gibi elleri ayaklarına dolanmadı oyuncular birbiriyle uyumlu güzel takım yapmışlar.

Kendisini küçümseyen büyük takımları rahatça eleyebilirler. İnteri grup sonunculuğuna gömen takımdır iki maçıda kazandılar. Deplasmanda 2-0 kendi evlerinde 3-2. Topladığı 8 puandan 6 sı İnterden.

Çevrimiçi Necmi

Manchester United, Olympiakos ve (gelirse) Bilbao zor maclar olur. Onun disindakileri geceriz. Tabi devre arasi nokta atislar olmak sartiyla (Stoper, Sol Bek, Kanat, Forvet).
bütün takımımı değiştirelim 4 oyuncu alsan ne olurki avrupada
kadroya dört oyuncu dahil edemezsin.

hatırlıyormusunuz geçen sene sevilla şampiyon olmuştu yanlışlıkla bizim logo konulmuştu  :)

Bu sene sevilla yok :)

Göklerden gelen bir karar vardır :)

Çevrimiçi COB

bütün takımımı değiştirelim 4 oyuncu alsan ne olurki avrupada
kadroya dört oyuncu dahil edemezsin.

Bildigim kadariyla birilerini cikarip yerine ekleyebiliyoruz.

Olmasa bile su 4 transfer rotasyon acisindan bizi hem lig hem avrupada sonuna kadar gotururdu. Tabi bu 4 transfer nokta atisi olurmu, orasi muamma.

Bana gore yonetim 2 maksimum 3 futbolcu alacak.

Çevrimdışı mylife1903

Bildigim kadariyla birilerini cikarip yerine ekleyebiliyoruz.

Olmasa bile su 4 transfer rotasyon acisindan bizi hem lig hem avrupada sonuna kadar gotururdu. Tabi bu 4 transfer nokta atisi olurmu, orasi muamma.

Bana gore yonetim 2 maksimum 3 futbolcu alacak.
Turk futbolcu transferi yapmamiz lazim.
Ayrica uefayi biraz sikistiramaz miyiz bu kadrodaki futbolcu sayisinda azicik esnek olsunlar. Ustelik bu atama faciasindan sonra belki biraz yuzleri kizarmistir.

Çevrimiçi COB

Turk futbolcu transferi yapmamiz lazim.
Ayrica uefayi biraz sikistiramaz miyiz bu kadrodaki futbolcu sayisinda azicik esnek olsunlar. Ustelik bu atama faciasindan sonra belki biraz yuzleri kizarmistir.

Bazi yabancilari gönderip yerlerine daha kaliteli Türkler almaliyiz.

Beck, Tosic yerine daha kaliteli iki yerli.

Mevcut yetersiz yerlilerin yerine daha iyiler. Önümüzdeki sezon Tolga, Beck, Tosic, Atinc, Kerim, Veli, Tolgay, Aras ile yollar ayrilmali. Yerlerine potansiyelli genç oyuncular alinmali.

Çağlar, Harun, Cengiz Ünder, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici, Yunus Malli vs.

Çevrimdışı tangaz

gladbach, rostov, legia, villareal, m.utd, celta çıkmasın diğerlerinden biri olsun mesela astra çıksın opel astra iyidir  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

gladbach, rostov, legia, villareal, m.utd, celta çıkmasın diğerlerinden biri olsun mesela astra çıksın opel astra iyidir  :icool:
Rus takimi ciksin abi heriflerin lig tatile giriyor koyar geceriz.

Opel corsa toyota corona abi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Millet,

Renkliler sanırım uefa'da tek favori görende on yıldır final oynuyorlar sanacak .  :biggrinking:
Kendirine kolay takımları yazıp bize Manu, Shaktar yazmaları da cabası.
İnsallah gün yüzü görmessiniz pavalılar. Hakettiğiniz yeri en geç 5-6 mac sonra bulacaksınız.  :ebebe:

Çevrimiçi levitate

Hollanda takımı gelsin kolay olur :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Rus takimi ciksin abi heriflerin lig tatile giriyor koyar geceriz.

Opel corsa toyota corona abi

abi şubat soğuğunda bir rusya macerasına gerek yok bence

ford bmc.ye ne demiş biliyormusun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

savunmamızı güçlendirecek oyuncu profili şart,fener gibi zor gol yememeiz gerek.ama çok kolay yiyoruz.çok yumuşak kalıyoruz takım olarak.burdada hep konuşulan oğuzhan ve tolgayın aynı anda sahada olması ile çok kırılgan olmamaızla alakalı.gökhan inlerde o sertliği veremiyor bence.orta sahaya taş gibi sissko toure tarzı bir adam şart sertlik katacak.yine fener 2 stoperine 14 milyon euro bonservis verip yıllık 8 milyon euro civarı maaş ödüyor.inanılmaz para gömdüler 2 isme.okadar çıkmasak bile o ayarda birini almalıyız

Çevrimdışı Serhat Akkaya

savunmamızı güçlendirecek oyuncu profili şart,fener gibi zor gol yememeiz gerek.ama çok kolay yiyoruz.çok yumuşak kalıyoruz takım olarak.burdada hep konuşulan oğuzhan ve tolgayın aynı anda sahada olması ile çok kırılgan olmamaızla alakalı.gökhan inlerde o sertliği veremiyor bence.orta sahaya taş gibi sissko toure tarzı bir adam şart sertlik katacak.yine fener 2 stoperine 14 milyon euro bonservis verip yıllık 8 milyon euro civarı maaş ödüyor.inanılmaz para gömdüler 2 isme.okadar çıkmasak bile o ayarda birini almalıyız
Tuncaboylu bu mesaj üzerinden destan yazar şimdi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Tuncaboylu bu mesaj üzerinden destan yazar şimdi  :evillol:
Orta geldi simdi ofsaytte degilse 90dan aglarla bulusturur ve necmi abi ile beraber olcay-tore gol sevinci yaparlar.

Çevrimdışı mylife1903

abi şubat soğuğunda bir rusya macerasına gerek yok bence

ford bmc.ye ne demiş biliyormusun  :D
Valla bilmiyom abi.

Onlar kuzen degil mi bmc ile ford.

Etiketler: