Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157893 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada ciddiyim abi şaka yapmıyorum ben çok beğeniyorum.

Üstüne düşmek lazım biraz fizikte yaparsa.

ciddi olduğunu bildiğim için ciddi yanıtladım ben de yoksa hadi lenn ordan derdim  :D

ben özetler dışında izlemedim eslemi hiç o yüzden bişey diyemeyeceğim ama yetenekli olduğu ortada. mesla necipcana eslemin yeteneğini enjekte etsek ortaya frank lampard gibi bişey çıkabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada ciddiyim abi şaka yapmıyorum ben çok beğeniyorum.

Üstüne düşmek lazım biraz fizikte yaparsa.
Eslemde kumas var

Ama Ozinin ilk sezonu gibi biraz gucsuz biraz Vücut calisip güçlenmesi lazim

Darica macinda oyuna girer girmez takimin çehresi değişti organize hücum yapmaya basladik ki o dakikaya kadar organize hucum yapamıyorduk.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı benyv-

Eslemde kumas var

Darica macinda oyuna girer girmez takimin çehresi değişti organize hücum yapmaya basladik ki o dakikaya kadar organize hucum yapamıyorduk.

Katılıyorum, umarım tüm Tr kupası maçlarında oynar daha rahat izleriz. Kaç yılda bir Eslem gibi gelişebilecek oyuncu bulmuşken kolay kaybetmemeliyiz. Hatta imkan bulursak Almanya 2. ligine fln kiraya verelim geliştirsin kendini. 

Çevrimdışı tangaz

Eslemde kumas var

bende bunu anlamıyorum işte bu gençler hergün spor yapıyorlar ama vücudları güçsüz yabancılar aynı yaş gruplarında nasıl güçlü ve atletikler oysa...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı benyv-

bende bunu anlamıyorum işte bu gençler hergün spor yapıyorlar ama vücudları güçsüz yabancılar aynı yaş gruplarında nasıl güçlü ve atletikler oysa...

Sadece futbol antrenmanı ile olacak bir şey değil çünkü bu. Tüm kas gruplarını çalıştırmaları gerekiyor. Bizde bu sonradan dank ediyor kafalarına. Çoğunda da iş işten geçmiş oluyor. Tabi genetik faktörler de söz konusu. Bkz. Pogba 19-20 yaşında nasıl fiziğe sahip.

Çevrimdışı tangaz

Sadece futbol antrenmanı ile olacak bir şey değil çünkü bu. Tüm kas gruplarını çalıştırmaları gerekiyor. Bizde bu sonradan dank ediyor kafalarına. Çoğunda da iş işten geçmiş oluyor. Tabi genetik faktörler de söz konusu. Bkz. Pogba 19-20 yaşında nasıl fiziğe sahip.

genetik faktörler boy pos hepsinde geçerli ama esas sorun mental sen zayıf yönünü geliştirmek için ekstra çalışmazsan yarışmacı olma şansın kalmaz. tembellik diz boyu...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

genetik faktörler boy pos hepsinde geçerli ama esas sorun mental sen zayıf yönünü geliştirmek için ekstra çalışmazsan yarışmacı olma şansın kalmaz. tembellik diz boyu...
Ronaldo'nun Manu ilk sezonu sonrası fiziksel gelişimine bir bakmak lazım o adamda da mı genetik vardı, tamamen çalışma ürünü bir yapı, bizim salak futbolcular idmanda çalıştıklarının onlar için yeteceğini sanıyorlar bireysel çalışma hak getire sonra biz niye 2.lige düştük..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ronaldo'nun Manu ilk sezonu sonrası fiziksel gelişimine bir bakmak lazım o adamda da mı genetik vardı, tamamen çalışma ürünü bir yapı, bizim salak futbolcular idmanda çalıştıklarının onlar için yeteceğini sanıyorlar bireysel çalışma hak getire sonra biz niye 2.lige düştük..

çözüm bu kadar basit işte...

Çevrimdışı benyv-

Ronaldo'yu yönlendiren Ferguson ve ekibi. Bizimkileri yönlendiren yok demek ki, suçun çocuklarda olduğunu düşünmüyorum. Bizim hocalardaki düzen ve vizyon bu seviyede malesef.

Çevrimdışı Kalyoncu

Pablo martin Batalla 32 yaşında alıp iki sene sonra geri satacağız. Lakin çok iyi futbolcu Şifo Mehmet gibi gollerinin çoğu kafayla. Kısa boylu olup çok kafa golü atan adamları severim :)

Not: Satamayacağız elimizde kalacak :) Bursadan topçu almak imkansız artık buna inandım yoksa gençlerinde çok cevher var.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 11:15:00 Kalyoncu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ronaldo'yu yönlendiren Ferguson ve ekibi. Bizimkileri yönlendiren yok demek ki, suçun çocuklarda olduğunu düşünmüyorum. Bizim hocalardaki düzen ve vizyon bu seviyede malesef.
Bu da doğru, saha içerisinde idmanda ne yaptıklarını bakıyorlar onun haricinde kimseyle ilgilenmiyorlar işim değil diyorlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Bu da doğru, saha içerisinde idmanda ne yaptıklarını bakıyorlar onun haricinde kimseyle ilgilenmiyorlar işim değil diyorlar..

Evet, bunun da nedeni vizyonlarının Türkiye dışına çıkamaması. Nasıl olsa yükseleceğim kadar yükseldim kafasındalar. Ülkenin en iyi antrenörleri bile gidip Avrupada üst düzey takımlarda çalışmıyorsa sorun burdan başlıyor demektir(Burada kolay yoldan iyi para kazanıyorlar işlerine geliyor doğal olarak). Sonucu da altyapı hocalarına, gençlere vuruyor tabi.

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar bursa maçına gitmek isteyen bir arkadaşımız varsa 7.kategori 108.bloktan bilet var devir yapacam özelden ulaşabilirsiniz

Çevrimdışı tangaz

top yekün tembellik. sadece hocalara da bağlamak yersiz. oyuncuda hatalı. sen iş başvuruları yapıyorsun ve karşına diyelim ki sürekli bazı bilg.programlarını bilmediğin için engel çıkıyorsa ilk iş o programı öğrenmeye odaklanırsın aksi halde işsiz kalırsın oyuncularda bunu düşünmeli Allah akıl vermiş...

Çevrimdışı mylife1903

Domuz etinden abi gavur yiyor ya hep ondan.

Çevrimdışı tangaz

Domuz etinden abi gavur yiyor ya hep ondan.

demek domuz etinde kas yapıcı atletiklik katıcı hızlandırıcı hormonlar var. incelemek lazım...

Çevrimdışı mylife1903

demek domuz etinde kas yapıcı atletiklik katıcı hızlandırıcı hormonlar var. incelemek lazım...
Tuzla kurutup yedinmi abi teknik de katiyor bak islanyollara jamon yiye yiye

Çevrimdışı tangaz

bu domuzlar tam laboratuvar hayvanı desene

Çevrimdışı Sarp

Çok iyiydi  :D

Çevrimdışı Akil Emre

Ben fb yi bize göre UEFA kupasında daha şanslı görüyorum.

Geçen sene defans ve kaleci defolarımızı ön taraftaki ciddi press ve hücümdaki zenginliğimizle tolere ediyorduk. Bu sene izlediğim çoğu maçın ilk yarılarını heba edip , hücümsal zenginliğimizi azaltan ve Q7 e bağımlı olan bir yapıdayız.
Kaleci problemini çözsekte defansımız çok iç açıcı değil. Bunların üstüne çabuk demorilize olan bir takım olduk.

Uefada erken yenebilecek bir gol, hücüma çıkarkenki bireysel top kayıplarıyla dahada artıp bizi kupadan edebilir. Fb de bunu görmüyorum 1 tane yesede defansif oyunu bozmadan belki 1 tane sallar görüntüsü var ayrıca  adamların 2 stoperide kalbur üstü.

Benim isteğim ilk önce tosicin yerine belkide tek transfer bile yapılsa üst düzey bir sol stoper ve sırasıyla sol açık ve Etoo. Bunları yapamassak mevcut  kadromuzla hücümu çok verimli yapamadan abuk sabuk bireysel hatalarla gol yiyen bir takım olmaya devam ederiz, en büyük korkumda şampiyonluğu adamlara kaptırırız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sene defans ve kaleci defolarımızı ön taraftaki ciddi press ve hücümdaki zenginliğimizle tolere ediyorduk. Bu sene izlediğim çoğu maçın ilk yarılarını heba edip , hücümsal zenginliğimizi azaltan ve Q7 e bağımlı olan bir yapıdayız.
Kaleci problemini çözsekte defansımız çok iç açıcı değil. Bunların üstüne çabuk demorilize olan bir takım olduk.

Uefada erken yenebilecek bir gol, hücüma çıkarkenki bireysel top kayıplarıyla dahada artıp bizi kupadan edebilir. Fb de bunu görmüyorum 1 tane yesede defansif oyunu bozmadan belki 1 tane sallar görüntüsü var ayrıca  adamların 2 stoperide kalbur üstü.

Benim isteğim ilk önce tosicin yerine belkide tek transfer bile yapılsa üst düzey bir sol stoper ve sırasıyla sol açık ve Etoo. Bunları yapamassak mevcut  kadromuzla hücümu çok verimli yapamadan abuk sabuk bireysel hatalarla gol yiyen bir takım olmaya devam ederiz, en büyük korkumda şampiyonluğu adamlara kaptırırız.

Bizim defans kötü değil bence ama tosic'in yerine 1 adam istiyor haklsınız.

Bizim şanssızlığımız caner'in sakatlanması oldu.

Fabri

Gökhan   Marcelo   Raketçi   Caner

Çevrimiçi Mehmet57

Angers'de oynayan Cheikh Ndoye. Merkez orta saha/ön libero. 30 yasinda, sozlesmesi bitiyor. 1.92 boyunda, hava toplarinda ligin en etkili oyuncularindan biri. Box to box, bitiriciligi mevkisi icin ust seviyede. Fizik ustunlugu tartisilmaz, pas oyununa yatkin.

Bu sezon 15 mac 3 gol 4 assist, gecen sezon 9 gol 4 assist. Tam aradigimiz oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

Angers'de oynayan Cheikh Ndoye. Merkez orta saha/ön libero. 30 yasinda, sozlesmesi bitiyor. 1.92 boyunda, hava toplarinda ligin en etkili oyuncularindan biri. Box to box, bitiriciligi mevkisi icin ust seviyede. Fizik ustunlugu tartisilmaz, pas oyununa yatkin.

Bu sezon 15 mac 3 gol 4 assist, gecen sezon 9 gol 4 assist. Tam aradigimiz oyuncu.

2 senedir söyleye söyleye dilinde tüy bitti ama gören yok bunu garip olan böyle adayları kovalayan da yok... neden?

çünkü TR.de anlaşmalı menajeri yok...

Çevrimdışı onur_U

sol açık, stoper ihtiyacı aşikar..fakat orta sahanın sorunlu olduğunu yazan arkadaşlara katılıyorum..tek tek isim isim bakarsak iyi oyuncularımız var ama maalesef özellikle yoğun tempoda ve zor maçlarda düştüler..

mesela tolgay, adı transfer dedikodularına bulaştığı günden beri ortalarda yok ve kaptırdığı 2 toptan 1'i gol oluyor kalemize..bir sosa olur dedik ama hücum aksiyonlarında hiç yok..sanıyorum gözümüzde çok büyüttük, tek özelliği orta sahada vücut çalımı yapıp adam geçmesi..

kombinasyonlarda da sıkıntı var. atiba-inler bir türlü olmadı deniyor ki inler bir türlü form tutamadı..atiba-ozy önlerinde tolgay güçsüz kalıyor..ozy 10 numaraya geçince kayboluyor..talisca da tam 10 numara oynayamıyor ama gol atıyor..necip desen her maç ya sarı ya kırmızı görüyor, güvenemiyorsunuz..

hocanın da işi zor..çözüm bulamadı bu orta saha işine..

Çevrimdışı tangaz

bu sene kaç tane maçı geriden gelip çevirdik kolay demoralize olsak bunu yapamazdık...

Etiketler: