Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157870 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Tuncaboylu bu mesaj üzerinden destan yazar şimdi  :evillol:

bu mesajla önünü kestiğin iyi oldu şimdi 3 saat okumak zorunda kalıcaktık  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orta geldi simdi ofsaytte degilse 90dan aglarla bulusturur ve necmi abi ile beraber olcay-tore gol sevinci yaparlar.
Olcay en son gol sevinci yaptığında Gorbaçov baştaydı sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Valla bilmiyom abi.

Onlar kuzen degil mi bmc ile ford.

şöle demiş ford abimiz bmc.ye "düz yolda geçersen beni rampada fanfinifinfon seni"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı benyv-

Ara transferde alacaksak kanat veya 10 numara alalım şampiyonluk için yeterli olur bence. Ş.L. yokken devre arasında gereksiz para harcamayalım. Bu savunma ve orta saha ligin zaten üzerinde kalitede. Rhodolfo ile Marcelo çok rahat götürür. Alexis bile şampiyon yaptı bizi. Paraları seneye saklayalım. Zaten şubatta 10 m'a alacağın adamı yazın yarı fiyata alırsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ara transferde alacaksak kanat veya 10 numara alalım şampiyonluk için yeterli olur bence. Ş.L. yokken devre arasında gereksiz para harcamayalım. Bu savunma ve orta saha ligin zaten üzerinde kalitede. Rhodolfo ile Marcelo çok rahat götürür. Alexis bile şampiyon yaptı bizi. Paraları seneye saklayalım. Zaten şubatta 10 m'a alacağın adamı yazın yarı fiyata alırsın.
Şampiyon olduktan sonra FO'nın o kadar parayı bir defansa harcayacağına gerçekten kalpten inanıyor musun? :) Kalpten gider yine almaz sonra bizi kalpten götürür. Alsa bu sene alırdı parasıda vardı.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 09:47:59 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şampiyon olduktan sonra FO'nın o kadar parayı bir defansa harcayacağına gerçekten kalpten inanıyor musun? :) Kalpten gider yine almaz sonra bizi kalpten götürür..
Hep merak etmişimdir para olsaydı acaba Kamil Glik transferini gerçekleştirirmiydi?

Çevrimdışı benyv-

Şampiyon olduktan sonra FO'nın o kadar parayı bir defansa harcayacağına gerçekten kalpten inanıyor musun? :) Kalpten gider yine almaz sonra bizi kalpten götürür. Alsa bu sene alırdı parasıda vardı.

Şu ana kadar hep sıkışıktık. Şimdi Fair Play olaylarımız bitiyor. Şampiyon olursak Ş.L. ile birlikte yine büyük bir gelir kazanacağız. O durumda savunmaya sağlam adamlar alacağını düşünüyorum şahsen. Fakat yine almazsa iş başka yerlere gidebilir . Şenol Hocayı daha çok dinlemeleri gerekiyor şu transfer işinde. Ticaret ticaret bir yere kadar(bitsin demiyorum, daha doğru olsun diyorum).
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 10:09:23 benyv- ]

Çevrimdışı tangaz

ben transferde 24-27 yaş arası isimlerin seçilmesi hususunda ısrarcıyım bu yaz...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tore + Lens tarzı bir kanat ( Narsring-Depay-Brahimi ) gibi

+1 de stoper alirsak Uefada Final hayal olmaktan cikar gerçeğe dönüşür

Gomez gelmeyecekse forvete gerek yok gelecek forvet o lalitede olmali yoksa hic alip bosa maas odemenin anlami yok

Bu nedenle ara transfer dönemi cok önemli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Olcay en son gol sevinci yaptığında Gorbaçov baştaydı sanırım.
Ahaha niyet abartiyorsunuz, gorbacov degil medvedev di yanlis algi yapmayalim, diye nejipjan kayarak girisi de olabilir simdi

Çevrimdışı worns

Orta sahaya takviye yapmadan ve yeni bir orta saha kurgusu yaratmadan bu takım seviye atlayamaz. Ekstra bir kanat oyuncusu vs elbette gol-asist katkısıyla daha fazla puan getirebilir ama nitelik olarak takımın açmazlarından sıyrılması orta sahanın yeniden kurulmasına bağlı. Elimizdeki hiç bir varyasyon orta sahada uzun süreli bir çözüm getiremez.

Ayrıca stoper ve santrafor da öncelikli diğer mevkiler olmalı. Ama orta sahaya teknik kapasite, fiziksel dirilik, yaratıcılık özellikleri olan bir oyuncu gelmeden onlar bile ikincil planda benim gözümde.

Çevrimdışı benyv-

Tore + Lens tarzı bir kanat ( Narsring-Depay-Brahimi ) gibi

+1 de stoper alirsak Uefada Final hayal olmaktan cikar gerçeğe dönüşür

Gomez gelmeyecekse forvete gerek yok gelecek forvet o lalitede olmali yoksa hic alip bosa maas odemenin anlami yok

Bu nedenle ara transfer dönemi cok önemli

Şampiyonlar Liginde kontra atak futbolu oynadık genelde. Bu oyun Gomez'e yaramaz daha çok hızlı deparlı oyunculara yarar. Bence elimizde Cenk varken, ucuza bulursak Aboubakar'ın olmuş ve bitirici versiyonundan bulup almalıyız. Fakat sene başında o kadar övdük çok geniş kadromuz var ligi ve avrupayı rahat götürürüz beraber diye. Gördük ki takımın yarısı o seviyeyi kaldıramıyor. Tüm oyuncular Ş.L. seviyesinde olmadıktan sonra kadroyu geniş tutmanın da bir anlamı yok(Olcay, Kerim, Ömer, Necip,Atınç vs) . Anca Lig ve Tr Kupasını götürürsün böyle.

Çevrimdışı tangaz

Orta sahaya takviye yapmadan ve yeni bir orta saha kurgusu yaratmadan bu takım seviye atlayamaz. Ekstra bir kanat oyuncusu vs elbette gol-asist katkısıyla daha fazla puan getirebilir ama nitelik olarak takımın açmazlarından sıyrılması orta sahanın yeniden kurulmasına bağlı. Elimizdeki hiç bir varyasyon orta sahada uzun süreli bir çözüm getiremez.

Ayrıca stoper ve santrafor da öncelikli diğer mevkiler olmalı. Ama orta sahaya teknik kapasite, fiziksel dirilik, yaratıcılık özellikleri olan bir oyuncu gelmeden onlar bile ikincil planda benim gözümde.

katılıyorum ortadaki hiç bir oyuncumuz avrupada finallerde oynayacak seviyede değil. o sertliği diriliği ortaya koyabilecek tek orta sahamız necip.

katılıyorum ortadaki hiç bir oyuncumuz avrupada finallerde oynayacak seviyede değil. o sertliği diriliği ortaya koyabilecek tek orta sahamız necip.

yok bence eslem.

Çevrimdışı benyv-

Geçen sene Oğuzhan ve Atiba'nın yanında bir Sosa vardı. Her şey yolundaydı. Bence bu orta sahaya bir tane 10 numara eklesek Sosa veya Batalla tarzı, bu işi çözeriz. Bu arada şu Batalla'yı alsak Bursa'dan Sosa kadar oynayacağını düşünüyorum. Şenol Güneş oynattı da.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Geçen sene Oğuzhan ve Atiba'nın yanında bir Sosa vardı. Her şey yolundaydı. Bence bu orta sahaya bir tane 10 numara eklesek Sosa veya Batalla tarzı, bu işi çözeriz. Bu arada şu Batalla'yı alsak Bursa'dan Sosa kadar oynayacağını düşünüyorum. Şenol Güneş oynattı da.

Batalla'yı bende cok sevıyorum. Oyun tarzı bize uyar boyu dışında eksik bir yanı yok .
Tek sorun : Bursa bize verir mi acaba ?  :ok:

Bu arada 12 maçta 5 Gol - 4 asist.  :claps:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 10:33:25 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tangaz

yok bence eslem.

üst seviyede izlemedik hiç onu ama yetenekli ve şutör bir çocuk bir de özgüveni fena değil.

Çevrimdışı tangaz

geçen seneki 3lü de yereldi, üst seviye maçlarda kayboluyorlardı

Çevrimdışı mylife1903

üst seviyede izlemedik hiç onu ama yetenekli ve şutör bir çocuk bir de özgüveni fena değil.
Oguzhanla tolgay kadar oynar duzgun ayagi var al-veri guzel ama motor takmasi lazim turbo mumkunse azicik agir.

Çevrimdışı tangaz

Oguzhanla tolgay kadar oynar duzgun ayagi var al-veri guzel ama motor takmasi lazim turbo mumkunse azicik agir.

ağırsa cacık olmaz el diyarlarında millet basar koyar o zaman herifler pırpır abi

Çevrimdışı benyv-

Batalla'yı bende cok sevıyorum. Oyun tarzı bize uyar boyu dışında eksik bir yanı yok .
Tek sorun : Bursa bize verir mi acaba ?  :ok:

Bu arada 12 maçta 5 Gol - 4 asist.  :claps:

Sosa'dan bile verimli, hem de Bursa gibi bir takımda.

bu arada ciddiyim abi şaka yapmıyorum ben çok beğeniyorum.

Üstüne düşmek lazım biraz fizikte yaparsa.

Çevrimdışı tangaz

bursa demişken bu himmetçi₁ hamza açıklama yapmış beşiktaş maçına ayrı bir motive oluyoruz falan gibisinden toki arenada süt dökmüş kedi gibiydi fetöşist

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alamazsin

Adam Bursaya Kulup ve taraftar icin geri döndü tipki Quaresma gibi

Bursa ile olan durumumuzu bildigi icin gelmez o gelsede Bursa bırakmaz o yuzden hic bulasmaya gerek yok :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: