Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Keşke UEFA'yı alabilsek bunu istemeyen bir kişi olamaz ama çok zor hele hele ki Türk takımları için. Başımıza gelen olay sadece basit bir hakem hatası falan değildi.

İleri ki turlar da benzerleri yaşanabilir. UEFA'ya odaklanırken ligden de olabiliriz diye korkuyorum açıkçası.

Bilic ile bu yüzden şampiyon olamamıştık. Liverpool maçları öncesi ve sonrası saçma sapan puanlar kaybetmiştik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eaglekartal

yönetimin şunu anlaması gerek,sağlam kadro kurup vurup geçicen,yoksa düşmeni bekleyen aç köpekler çakallar dolu ortalık,fenerlisi cinconlusu ilk takılmanda göbek atıp dalga geçiyor,bunları ezip geçecek kadro kurmamız gerek.hücum gücümüz çok zayıf oraya 2 transfer şart kanat ve forvete.birde stopere bunlar olmazsa olmaz.ha birde tolgay ve oğuzhan yerine 8-10 numara off işte takım bu.

Çevrimdışı furkankaya1903

kuralar ne zaman cekiliyor
Pazartesi günü kuralar çekilecek

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalBaz

gruptan çıkma maçı için saatleri sayan stresten heyecandan yerinde duramayan taraftar ligi koyalım boşver uefayı diyor ya bana çok komik geliyor :D
Aslinda onlarda kupayi almak ister. Sadece sunu sorguluyorlar. Uefa kupasina yogunlasirsak kazanma sansimiz yuzde 15 filan iken, kazanma sansimiz yuzde 60-70 olan ligi riske etmeye degermi? Bana da sorsalar uefami ligmi diye bende uefa derim ama bazi gercekleri unutmamaliyiz. Ha yari finale geliriz o zaman risk alinir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Keşke UEFA'yı alabilsek bunu istemeyen bir kişi olamaz ama çok zor hele hele ki Türk takımları için. Başımıza gelen olay sadece basit bir hakem hatası falan değildi.

İleri ki turlar da benzerleri yaşanabilir. UEFA'ya odaklanırken ligden de olabiliriz diye korkuyorum açıkçası.

Bilic ile bu yüzden şampiyon olamamıştık. Liverpool maçları öncesi ve sonrası saçma sapan puanlar kaybetmiştik.

Onu diyorum bende tolga.

Liverpool eledik 120 dk penaltılar.

Geldik ligde balıkesirspor ile berabere kaldık.

Çevrimdışı Tolga

Onu diyorum bende tolga.

Liverpool eledik 120 dk penaltılar.

Geldik ligde balıkesirspor ile berabere kaldık.
Aynen bende bundan bahsediyordum. Yani gönül ister ki gerçekten hem lig hem Avrupa da ilerleyelim fakat bu o kadar da kolay değil.

Bir de bu sezon lig de alınacak şampiyonluğun önemi çok fazla. Fb ve Gs'lilerin "siz zaten 10 yılda 1 şampiyon olursunuz" düşüncesini yıkıp artık o devirlerin geçtiğini hissettirmemiz lazım.

Hazır öyle oyun olarak fark yaratan bir takım yokken yine şampiyon olmak bence önceliğimiz olmalı. Tabi buna katılmayanlara da saygı duyuyorum. :)

Aynen bende bundan bahsediyordum. Yani gönül ister ki gerçekten hem lig hem Avrupa da ilerleyelim fakat bu o kadar da kolay değil.

Bir de bu sezon lig de alınacak şampiyonluğun önemi çok fazla. Fb ve Gs'lilerin "siz zaten 10 yılda 1 şampiyon olursunuz" düşüncesini atıp artık o devirlerin geçtiğini hissettirmemiz lazım.

Hazır öyle oyun olarak fark yaratan bir takım yokken yine şampiyon olmak bence önceliğimiz olmalı. Tabi buna katılmayanlara da saygı duyuyorum. :)

zaten bize en güçlüsü çıkacak.

Beşiktaş kura çekimi klasiği...
Dinamo Kiev varsa Dinamo Kiev ile eşleşir
Dinamo Kiev yoksa en güçlü takımla eşleşir
Manchester United hayırlı olsun

Çevrimdışı Tolga

Neyse bir rakibimiz belli olsun da daha detaylı değerlendiririz. :)

Çevrimdışı Berat

Bi' dur hemen yazma senaryoyu  :biggrinking:

Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimleri

-12 Aralık Pazartesi saat 15:00'da çekilecek

Beşiktaş'ımızın Muhtemel Rakipleri

Ludogorets
Mönchengladbach
Rostov
Legia Varşova
Olympiakos
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Genk
Gent
Krasnodar
PAOK
Villarreal
Manchester United

Sizce hangisi ben işaretledim ?

Çevrimdışı kartalBaz

Ludogorets
Mönchengladbach
Rostov
Legia Varşova
Olympiakos
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Genk
Gent
Krasnodar
PAOK
Villarreal
Manchester United

En gucsuzu cikmasin. Fikret orman cak heyt be yapar. Kesin eleniriz. Bize zor rakip lazim.

Çevrimdışı Tolga

Ludogorets
Mönchengladbach
Rostov
Legia Varşova
Olympiakos
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Genk
Gent
Krasnodar
PAOK
Villarreal
Manchester United

Celta Vigo da 2. oldu o da rakiplerimiz arasında artık.

Bir de Genk'in maçı ertelendi. Eğer kazanırsa yani grubunun lideri olursa A.Bilbao da rakiplerimiz arasında olacak. :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Ludogorets
Mönchengladbach
Rostov
Legia Varşova
Olympiakos
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Genk
Gent
Krasnodar
PAOK
Villarreal
Manchester United

Villarreal,gladbach,manchester,Legia istemem gerisi gelsin.

Çevrimdışı Savaş

Bu hafta Başakşehir'in Gençlerbirliği deplamanında ilk mağlubiyetini alacağını ve liderliğe geçeceğimizi düşünüyorum.

Bizim maçımız ile ilgili de olumsuz anlamda kırılma beklemiyorum açıkçası. Bu tür ağır yenilgilerden sonra kırılma eşiğini çoktan geçtik. Kırılmanın aksine güçlü bir oyunla tepki vereceğimizi düşünüyorum. Bazı şokların geri dönüşleri pozitif anlamda çok sert olabilir. Bu sebeple Bursa maçında güçlü bir oyun ve net bir galibiyet beklemekteyim.

Bunun haricinde CL'de yaşanılan şok durumunun tedavisinin de UEFA olduğunu düşünüyorum. UEFA'da geçilecek her tur ve alınacak her galibiyet özgüven artısı olarak yansıyacaktır takıma. CL'de gelinen yerin tesadüf olmadığını göstermek için güzel bir arena UEFA. Avrupayı bırakalım lige dönelim düşüncesini de kabul etmiyorum. Avrupa her zaman vitrindir ki bu sene CL'de gözleri üzerimize çektik zaten. Belki farkında değilsiniz ama geçilecek ilk tur ile kupa favorileri arasında gösterilmeye başlayabiliriz. Bu da bir vitrin ve ayrı bir motivasyon kaynağı.

Artık hem lig hem de Avrupa bir arada gitmez düşüncesini kırmamız lazım. Büyük takımsan ve büyük düşünüyorsan her iki kulvarı da götürebilmelisin ki Beşiktaş'ın hedefi de bu olmalı.

Fakat bunu yapabilmek için devre arasını her anlamda verimli geçirmek çok önemli. Takımdaki pozisyon eksikliklerini gidermek, takımın bireysel motivasyonunu arttırmak ve formsuzluğu ortadan kaldırmak gerekir. Talisca'nın iyileşmesi, nokta atışı güçlü transferler ve (inşallah) formsuz oyuncuların forma girmesi ile üç kulvarı da götürürüz evelallah!

Bu sebeple önümüzdeki 3 maçı güçlü bir oyunla alıp devre arasına lider girmemiz lazım. Liderliğin getireceği moral, güzel bir kura ve verimli geçecek bir devre arası her kulvar için bizim ilacımız olacaktır.

Güzel günler göreceğiz!
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 00:50:28 Savaş ]

En gucsuzu cikmasin. Fikret orman cak heyt be yapar. Kesin eleniriz. Bize zor rakip lazim.

kalede tolga yok yalnız.

Celta Vigo da 2. oldu o da rakiplerimiz arasında artık.

Bir de Genk'in maçı ertelendi. Eğer kazanırsa yani grubunun lideri olursa A.Bilbao da rakiplerimiz arasında olacak. :)

Başka var mı ?

Akıyor maşallah :D

Çevrimdışı Tolga

Hapoel Beer de rakiplerimiz arasına girmek üzere :) :D

İşte rakibimiz o olsun yıllarca o takımla oynamanın hayalini kurdum :D

Çevrimdışı Tolga

İşte rakibimiz o olsun yıllarca o takımla oynamanın hayalini kurdum :D
:D :D

Çevrimdışı Berat

Legia gelirse ben Polonya lobisini devreye sokarım.  :evillol:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ludogorets
Mönchengladbach
Rostov
Legia Varşova
Olympiakos
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Genk
Gent
Krasnodar
PAOK
Villarreal
Manchester United

Unitedı ceksek bile iyi transferler olmaz başkan hep kandırıyor hep son dakikaya bırakıyor olmamış oyuncu alıyor aboubakar patladı elimizde ihsallah bari bu sezon arası kaliteli olmuş oyuncu alırız   :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Ludogorets
Mönchengladbach
Rostov
Legia Varşova
Olympiakos
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Genk / A.Bilbao
Gent
Krasnodar
PAOK
Villarreal
Manchester United
Celta Vigo
Hapoel Beer Sheva

Çevrimdışı Berat

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez üç Türk takımı aynı sezonda Son 32 Turu'nda yer alacak.

Çevrimdışı Tolga

Kopyala-yapıştır iyiymiş @Tolga  :kop:
Hızlı yapınca bazen sıkıntılar yaşanabiliyor :evillol:

Etiketler: