Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158354 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ben bu seneki form durumunu şey ederekten portoyu istiyorum porto gelsin porto  :D

bu sene hedef gurptan çıkmanın ötesinde katılımdı elimize fırsat geçti çıkmak üzereyiz elimize bi porto fırsatı çıksa onları da tokatlasak ekstradan bir 7-8 milyoncuk daha gelir olsa fena mı olur, porto iyidir porto  :D
Porto cikmasin abi abuyu almak zorunda kalabiliriz

Çevrimdışı tangaz

öyle deme porto lester sevilla leverkusen diğer takımların bence 1-2 tık gerisindeler

aklın yolu bir abi @Necmi benim listeye monacoyu da ekledik mi oldu işte senin liste  :D

bu turda porto eteki turda lester monacodan biri  :money: :money: :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Monaco febe macinda gordugunuz monaco degil ama herkese 5 atiyorlar ben istemem sahsen monacoyu

Çevrimdışı tangaz

Porto cikmasin abi abuyu almak zorunda kalabiliriz

brahimiyi de kiralarız brahimi ortalar abu çakar işimiz bitince sene sonu iade ederiz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Uzay-zaman bükülmesi yaşıyorum ⌛️

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı alimm

Estádio do Dragão'da bir maç hiç fena olmaz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Sedat

Bir üst tura çıkarsak gruplarda kendi evinde galibiyet almadan gruptan çıkan ilk takım mı oluyormuşuz  :ebebe:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bir üst tura çıkarsak gruplarda kendi evinde galibiyet almadan gruptan çıkan ilk takım mı oluyormuşuz  :ebebe:

yarama tuz bastın, evimizde kievsporu tokatlasak ne vardı sanki. trustik geziye gitmiştik şimdi kieve sadece 1 mi 2mi olacağımızı tayin edecekti bu maç...

Çevrimdışı Savaş

Kendimi Marty Mcfly gibi hissettim. Doctor Brown nerde?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gokhan-

yarama tuz bastın, evimizde kievsporu tokatlasak ne vardı sanki. trustik geziye gitmiştik şimdi kieve sadece 1 mi 2mi olacağımızı tayin edecekti bu maç...

Kiev'i tokatlasaydık orada Napoli'yi tokatlayamazdık bence, orada ki galibiyet biraz da bu maçın sonuçlarıyla ortaya çıktı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Kiev'i tokatlasaydık orada Napoli'yi tokatlayamazdık bence, orada ki galibiyet biraz da bu maçın sonuçlarıyla ortaya çıktı.

buna katılmıyorum, napoli galibiyeti 113 yılımızın balıdır  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Kendimi Marty Mcfly gibi hissettim. Doctor Brown nerde?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda biraz yaşlanmışlar :D  :evillol:

Aletle git gel yapa yapa yaşlanmışlar :D

buna katılmıyorum, napoli galibiyeti 113 yılımızın balıdır  :D

evet öyledir Beşiktaş'ın her galibiyeti baldır :)

Chelsea'yi evinde 2-0 yendik baldır :)

Man united'ı evinde yendik baldır :)

Barça'ya zamanında evimizde 3 attık daha fazlasını atabilirdik baldır :)

Liverpool 2-1 yendik en son kupada penaltılarda yendik baldır :)

Napoli'yi evinde yendik baldır :)

2 maçta napoliden puan alan takım sayısı yok bile :)

Biz 4 puan aldık bal hep bunlar :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sarışın gelinler kuduruyorlar hemde öle böle değil ağızlarından salyarak akarak  :biggrinking:

Alıcagımız 7 M €'ya takmışlar sımdı de onunla cok iyi transfer yapacağımızın farkındalar.  :halay:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece o değil, o durumda Napoli de Kiev'i yenerdi içeride zaten.

Çevrimdışı Berat

@cursedofdragon , @tangaz 'ın dediğini yine yanlış anlamışsın sakin ol dostum 😉

Sadece o değil, o durumda Napoli de Kiev'i yenerdi içeride zaten.

O şanstır biz olsak bal'dır :)

@cursedofdragon , @tangaz 'ın dediğini yine yanlış anlamışsın sakin ol dostum 😉

ortada birşey yok berat hiç mi konuşmucaz :)

Bende diğer bal'lı galibiyetlerimizi söylüyorum işte :)

Ortamı bu konuşmayı yaparak sen geriyorsun :)

Çevrimdışı tangaz

ortada birşey yok berat hiç mi konuşmucaz :)

Bende diğer bal'lı galibiyetlerimizi söylüyorum işte :)

Ortamı bu konuşmayı yaparak sen geriyorsun :)

kimsenin gerildiği yok, durun yahuu. görüş ayrılıkları olacaktır. olsun ki konuşup demokratik bir ortam şey edelim. malum uzun süredir özlemini duyduğumuz bir şeyi burada sınırlı bir grup yaşatabilmemiz dahi güzel.  :ok: @Berat @cursedofdragon

Etiketler: