@Librarius @anilsevim birbirinize yaklaşım şekliniz buraya yakışmıyor Librarius bir insanı renkli olarak suçlayamazsın
bir şüphen varsa bize özelden bildirirsin ama burda kimseyi darağacına gönderemezsin.
anilsevim sende hocamıza karşı biraz saygısız üslupta konuşmuşsun hocanın neyi söyleyip söyleyemeyeceği
bizim haddimiz değil kaldıki bu güne kadar hoca ve yönetimin konuştuğu ve taraftar tarafından eleştirildiği bir çok şey
daha sonra ne kadar doğru olduğu göründü. Neden konuşmasın renklilerden korkumuzmu var sözlerimizi yutalım
hoca istediği gibi konuşur takımıda hazırlayan kendisi neden etkilenelim bu güne kadar hep sustuğumuz için değilmi
kafamıza vurmaları artık yönetim susmuyor hoca susmuyor taraftar susmuyor buda bize olumsuz dönmüyor gayette olumlu dönüyor
böyle böyle insanlar Beşiktaşı ağızlarına alırken bin defa düşünecekler konuştuklarında bunun bir bedeli olduğunu bilecekler
hoca ne konuştu bilmiyorum ama ne dediyse bence doğru demiştir. bunu bilmeden söyleyebiliyorum.
takımınıza hocanıza yönetiminize ve camianıza güvenin birbirinizide kırmayın herkes Beşiktaşlı artık farklı görüşlere saygı gösterebilmemiz
gerekiyor kabul etmiyorsak bunuda saygı çerçevesinde dile getirmeliyiz. Birbirinizden özür dilemeniz gerekiyor bu günler
birbirimizi kırma değil tek vücut olma zamanı.