Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersun, avciya ezilmemek icin topunu tufegini getirir. Ts kaybetmez o maci. Abdullah avcinin ipini ezik yetersiz₁ turk antrenorleri kesecek. Kendileri o seviyeye cikamayacaklari icin avciyi imece usulu asagi cekecekler

mantıklı abi de ts de iş yok :D

Gümüşhanespor bile adamların evine gelip yenip gidiyorlar :D

Adanspor'a daha çok ümit bağlarım daha iyi :D

Çevrimdışı mylife1903

mantıklı abi de ts de iş yok :D

Gümüşhanespor bile adamların evine gelip yenip gidiyorlar :D

Adanspor'a daha çok ümit bağlarım daha iyi :D
Belli olmaz. Ts fbye patlasin da o bile yeter.

Yeni stadin acilisini fb maciyla mi yapacak bunlar. En kisa acilis en hizli kapanis olur

Çevrimdışı ozankarakoc

Şunu görmüş müydünüz beyler?

3 hakem hatasından bahsediliyor:
- Sow'un golünün iptali doğru
- Tosic kırmızı görmeliydi
- Van Persie kırmızı görmeliydi

Manşet?

'TOSIC'E KIRMIZI'

İnsan hakkaten inanamıyor...

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Yeni stadin acilisini fb maciyla mi yapacak bunlar. En kisa acilis en hizli kapanis olur

yok 2.ci yarıya kalmıs stad açılışı :)

Çevrimdışı Necmi

@Librarius  @anilsevim  birbirinize yaklaşım şekliniz buraya yakışmıyor Librarius bir insanı renkli olarak suçlayamazsın
bir şüphen varsa bize özelden bildirirsin ama burda kimseyi darağacına gönderemezsin.
anilsevim sende hocamıza karşı biraz saygısız üslupta konuşmuşsun hocanın neyi söyleyip söyleyemeyeceği
bizim haddimiz değil kaldıki bu güne kadar hoca ve yönetimin konuştuğu ve taraftar tarafından eleştirildiği bir çok şey
daha sonra ne kadar doğru olduğu göründü. Neden konuşmasın renklilerden korkumuzmu var sözlerimizi yutalım
hoca istediği gibi konuşur takımıda hazırlayan kendisi neden etkilenelim bu güne kadar hep sustuğumuz için değilmi
kafamıza vurmaları artık yönetim susmuyor hoca susmuyor taraftar susmuyor buda bize olumsuz dönmüyor gayette olumlu dönüyor
böyle böyle insanlar Beşiktaşı ağızlarına alırken bin defa düşünecekler konuştuklarında bunun bir bedeli olduğunu bilecekler
hoca ne konuştu bilmiyorum ama ne dediyse bence doğru demiştir. bunu bilmeden söyleyebiliyorum.
takımınıza hocanıza yönetiminize ve camianıza güvenin birbirinizide kırmayın herkes Beşiktaşlı artık farklı görüşlere saygı gösterebilmemiz
gerekiyor kabul etmiyorsak bunuda saygı çerçevesinde dile getirmeliyiz. Birbirinizden özür dilemeniz gerekiyor bu günler
birbirimizi kırma değil tek vücut olma zamanı.

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir puan kaybederse sadece Gençlerbirliği maçında puan kaybeder.

Biz de kalan 3 maçımızı alırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ersun, avciya ezilmemek icin topunu tufegini getirir. Ts kaybetmez o maci. Abdullah avcinin ipini ezik yetersiz₁ turk antrenorleri kesecek. Kendileri o seviyeye cikamayacaklari icin avciyi imece usulu asagi cekecekler
Ts Başakşehire baş kaldıracak bi kadro potansiyeline sahip değil
Emre Belezoğlu Cengiz Visca Mehmet Battal gibi silahları Var Ts yı siler süpurürler
Hava toplarında 2 metrelik Mehmet Battala göz açtırmayacak kim var ?
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 22:17:59 Erdem Ayaz ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Başakşehir zor puan kaybeden takım
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 22:18:44 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Tolga

Büyük ihtimalle Başakşehir ile aynı puanda ilk yarıyı bitireceğiz.

Çevrimdışı alimm

1.ci Başakşehir'in kalan maçları 31 puan'da şuan ;

Gençlerbirliği-Başakşehir 1
Başakşehir-Trabzonspor 1
Adanaspor-Başakşehir 3

36puan

2.ci Beşiktaş'ın kalan maçları 29 puan'da şuan ;

Beşiktaş-Bursaspor 3
Kasımpaşa-Beşiktaş 3
Beşiktaş-G.Antepspor 3

38puan

3.cü Galatasaray'ın kalan maçları 26 puan'da şuan ;

Galatasaray-Gaziantepspor 3
Osmanlıspor-Galatasaray 0
Galatasaray-Alanyaspor 3

32puan

4.cü Fenerbahçe'nin kalan maçları 25 puan'da şuan ;

Antalyaspor-Fenerbahçe 1
Fenerbahçe-Gençlerbirliği 1
Trabzonspor-Fenerbahçe 3

30puan

al bu da benden @cursedofdragon
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büyük ihtimalle Başakşehir ile aynı puanda ilk yarıyı bitireceğiz.

sen tahmin yapma tolga :D  :evillol:

Gençlerbirliği maçına 0 yazdım işte yazma o maça beraberlik :D

Benim içimdende beraberlik geçiyor o maçta ama bozma işte totem'i :D

Çevrimdışı anilsevim

@Librarius  @anilsevim  birbirinize yaklaşım şekliniz buraya yakışmıyor Librarius bir insanı renkli olarak suçlayamazsın
bir şüphen varsa bize özelden bildirirsin ama burda kimseyi darağacına gönderemezsin.
anilsevim sende hocamıza karşı biraz saygısız üslupta konuşmuşsun hocanın neyi söyleyip söyleyemeyeceği
bizim haddimiz değil kaldıki bu güne kadar hoca ve yönetimin konuştuğu ve taraftar tarafından eleştirildiği bir çok şey
daha sonra ne kadar doğru olduğu göründü. Neden konuşmasın renklilerden korkumuzmu var sözlerimizi yutalım
hoca istediği gibi konuşur takımıda hazırlayan kendisi neden etkilenelim bu güne kadar hep sustuğumuz için değilmi
kafamıza vurmaları artık yönetim susmuyor hoca susmuyor taraftar susmuyor buda bize olumsuz dönmüyor gayette olumlu dönüyor
böyle böyle insanlar Beşiktaşı ağızlarına alırken bin defa düşünecekler konuştuklarında bunun bir bedeli olduğunu bilecekler
hoca ne konuştu bilmiyorum ama ne dediyse bence doğru demiştir. bunu bilmeden söyleyebiliyorum.
takımınıza hocanıza yönetiminize ve camianıza güvenin birbirinizide kırmayın herkes Beşiktaşlı artık farklı görüşlere saygı gösterebilmemiz
gerekiyor kabul etmiyorsak bunuda saygı çerçevesinde dile getirmeliyiz. Birbirinizden özür dilemeniz gerekiyor bu günler
birbirimizi kırma değil tek vücut olma zamanı.

Abi mesele burda zaten.
Katılmıyorum düşüncene der, ya da benzeri iyi yaklaşımda zaten ona göre muamele edilir.
Burda kimse kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Haddine degil benim onun vs kimsenin
Dünkü oyundan keyif alıp eğlenmiş arkadaş. Bende derimki dünkü oyunu beğenen bu arkadaşta renkli kokusu var. Mantıklımı şimdi bu
O yüzden abi haddini bilicek herkes dedim ben de.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:kop: :kop: :kop: kaybederlerse 3 5 maç ceza alırlar gene abi

EssiLor

• Ziyaretçi

Ben Lider bitireceğimizi düşünüyorum.

niye 25 +6 32 mi ediyor  :evillol: @cursedofdragon

ben yanlış hesaplamışım  7 puan çıkmış 6 puandan hesaplamışım :D

Bu durumda gs ve fb aynı puanda bitircek ilk yarıyı 32 :D

Çevrimdışı Tolga

sen tahmin yapma tolga :D  :evillol:

Gençlerbirliği maçına 0 yazdım işte yazma o maça beraberlik :D

Benim içimdende beraberlik geçiyor o maçta ama bozma işte totem'i :D
Yenilseler güzel olur tabi :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ts Başakşehire baş kaldıracak bi kadro potansiyeline sahip değil
Emre Belezoğlu Cengizaman Visca Mehmet Battal gibi silahları Var Ts yı siler süpurürler
Hava toplarında 2 metrelik Mehmet Battala göz açtırmayacak kim var ?
Başakşehirde savunması yapılacak en kolay adam Batdal. Adam beceriksiz kazma zaten tek marifeti hava topu almak onunla bire bir hava topu mücadelesine çıkacak adamın yoksa bırakacaksın hava topu mücadelesini kazanacak indireceği alanı kovalayacaksın.

Çevrimdışı BlackEagle26

kiev maç kadrosu nasıl olur ?

1.ci Başakşehir'in kalan maçları 31 puan'da şuan ;

Gençlerbirliği-Başakşehir 1
Başakşehir-Trabzonspor 1
Adanaspor-Başakşehir 3

36puan

2.ci Beşiktaş'ın kalan maçları 29 puan'da şuan ;

Beşiktaş-Bursaspor 3
Kasımpaşa-Beşiktaş 3
Beşiktaş-G.Antepspor 3

38puan

3.cü Galatasaray'ın kalan maçları 26 puan'da şuan ;

Galatasaray-Gaziantepspor 3
Osmanlıspor-Galatasaray 0
Galatasaray-Alanyaspor 3

32puan

4.cü Fenerbahçe'nin kalan maçları 25 puan'da şuan ;

Antalyaspor-Fenerbahçe 1
Fenerbahçe-Gençlerbirliği 1
Trabzonspor-Fenerbahçe 3

30puan

al bu da benden @cursedofdragon

güzel tahminler :) gençlerin hocası ümit özat müthiş yatar onu atlıyorsunuz :D

ts başak'tan puan kopartırsa herkese benden tavuk döner :D

Çevrimdışı panic13

Ts yi hafife almayin, son 5 6 haftadir kotu top oynamiyorlar, aslinda bizim mactan beri kotu degiller. Oyunculari kotu. Ben beklenmedik maclarda surpriz bekliyorum onlardan.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

EssiLor

• Ziyaretçi

Başakşehirde savunması yapılacak en kolay adam Batdal. Adam beceriksiz kazma zaten tek marifeti hava topu almak onunla bire bir hava topu mücadelesine çıkacak adamın yoksa bırakacaksın hava topu mücadelesini kazanacak indireceği alanı kovalayacaksın.
Adamlar hep Hava toplarından medet umuyor buda durumu Battal ın lehine çeviriyor ama diğer söylediğinde haklısın hava topları dışında vasat bir adam.

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 22:28:53 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı alimm

güzel tahminler :) gençlerin hocası ümit özat müthiş yatar onu atlıyorsunuz :D

ts başak'tan puan kopartırsa herkese benden tavuk döner :D
dick gelmeden önce fb'nin td için ismi geçnlerin arsındaydı ümit özat... ben daha iiyim demk isteyecektr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ligi boş verin beyler, Kiev Maçını alıp çıkmalıyız, 7 8 m euro ekstra gelir şu durumda çok işimize yarar.

Etiketler: