Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Kiev'de ne yapacağız o hava şartlarında çok merak ediyorum, şansımıza tüküreyim Aralık ayında kiev'e gidiyoruz hem de ölüm kalım maçı.

Çok zor maç çok.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Samet Ç

Kiev'de ne yapacağız o hava şartlarında çok merak ediyorum, şansımıza tüküreyim Aralık ayında kiev'e gidiyoruz hem de ölüm kalım maçı.

Çok zor maç çok.
Beraberlik çıkarır bizi. Benfica Napoli'yi harcar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cisseyi ernstten önce ve sonra die 2 döneme ayırmak lazım. doğru oyuncular yanındakine de değer katıyorlar.
Evet iyi ikili olmuşlardı ve birbirlerini tamamliyorlardi lakin Ernste guvenilerek Gönderildi Cisse

Ernstte tek başına zorlandi Cisse gittikten sonra , butun yuk ona bindi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tam tersini düşünüyorum :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok zor maç çok.
-7 derece yoğun kar yağışlı  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence Napoli yenilmez.

Çevrimdışı Ensar

benfica yenmek napoli yenilmemek zorunda , o maç berabere biter
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Bizim on libero mevkiinde sansimiz tutuyor abi

Guinti - Erns - Cisse - Atiba

Ben Cisseyi de beğeniyordum
Koray, fahri, ugur inceman falan da hatirliyorum ortasahada.
Bu ydnin verdigi zarari var yaa off

Riza ertugrul tayfur gibi hocalarla calismak nedemek ya. Tayfur kim, ibrahim akininfalan isteyen adamdan besiktasa hoca mi olur?

Çevrimdışı furkankaya1903

Beyaz forma ve siyah şortla sahada olacaz...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Napoli en az 3 atar söyleyim şimdiden bizim mutlak galip gelmemiz lazım yarım sıfır olsun bizim olsun işimizi şansa bırakmamalıyız
Kendi işimizi kendimiz görmeliyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Napoli en az 3 atar söyleyim şimdiden bizim mutlak galip gelmemiz lazım yarım sıfır olsun bizim olsun işimizi şansa bırakmamalıyız
O gün gelince kim kime 3 atıyor görürsünüz.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @sametbagan sen bu ispanyol takimlarina fazla guvenme bence. Benfika evinde iyi takim ama o mac @Ensar in dedigi gibi berabere biter. Biz yenilirsek cok ama cok yuklu girerim beraberlige

Yahu @sametbagan sen bu ispanyol takimlarina fazla guvenme bence. Benfika evinde iyi takim ama o mac @Ensar in dedigi gibi berabere biter. Biz yenilirsek cok ama cok yuklu girerim beraberlige
Abi bir senaryo var kafamda

Biz Kievi yenip lider ciksak

Benfica da Napoli ile berabere kalsa

Napoli Uefa da Fb ile eslesse

Napoli 2 macta da Feneri evire cevire yense Ne Gulerim ama varya :kop:

Çevrimdışı Ensar

Abi bir senaryo var kafamda

Biz Kievi yenip lider ciksak

Benfica da Napoli ile berabere kalsa

Napoli Uefa da Fb ile eslesse

Napoli 2 macta da Feneri evire cevire yense Ne Gulerim ama varya :kop:
napoli benfica berabere kalırsa napoli çıkar yalnız

napoli benfica berabere kalırsa napoli çıkar yalnız
Hadi ya :alala:

Ozaman Benfica Uefada Eslessin Fenerle oda 2 mactada evire cevire yener Feneri bisey farketmez :tabe: :evillol:

Çevrimdışı Gokhan-

Valla Benfica-Napoli maçının sonucunu kestirmek çok güç.

Her ikisinin de potansiyelini Napoli ile kendi evlerinde oynadığımız maçta Benfica ile de Arena'da oynadığımız maçta gördük.

Form olarak Napoli biraz gerilemiş gibi gözükürken Benfica'da sakatlarının düzelmesiyle beraber yükselişe geçmiş.Benfica bir tık ön de gibi gözüksede can pazarının yaşanacağı maçta Napoli'yi de kestirip atamayız.Biz horoz'uz işime bakmalıyız, yeni geçmeliyiz ama nasıl.

Kiev'in galibiyet halinde alacağı 1.5 milyon € dışında başka bir kazanımı olmayacak, biz bu parayı onlara hibe edelim onlarda çıksın efendi efendi yenilsinler, uzatmanın ne gereği var  :bandit:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ozzie'nin artık rüşdünü ispat etmesi gereken maç.

Çevrimdışı mylife1903

Valla Benfica-Napoli maçının sonucunu kestirmek çok güç.

Her ikisinin de potansiyelini Napoli ile kendi evlerinde oynadığımız maçta Benfica ile de Arena'da oynadığımız maçta gördük.

Form olarak Napoli biraz gerilemiş gibi gözükürken Benfica'da sakatlarının düzelmesiyle beraber yükselişe geçmiş.Benfica bir tık ön de gibi gözüksede can pazarının yaşanacağı maçta Napoli'yi de kestirip atamayız.Biz horoz'uz işime bakmalıyız, yeni geçmeliyiz ama nasıl.

Kiev'in galibiyet halinde alacağı 1.5 milyon € dışında başka bir kazanımı olmayacak, biz bu parayı onlara hibe edelim onlarda çıksın efendi efendi yenilsinler, uzatmanın ne gereği var  :bandit:
Aynen taaaaa ne zaman demistim. Ukraynali adamlar pazarlik insanidir. Her turlu anlasma yapilir. Yarmo icin 5 yerine 6.5 verirsin islem tamam iki kutu da meshur ukrayna cikolatasi verirler

Çevrimdışı Ensar

biz kiev de ilk yarı önde bitirirsek , napoli benfica birbirini yer ikinci yarı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen taaaaa ne zaman demistim. Ukraynali adamlar pazarlik insanidir. Her turlu anlasma yapilir. Yarmo icin 5 yerine 6.5 verirsin islem tamam iki kutu da meshur ukrayna cikolatasi verirler
Vida'ya 750 - 1 milyon Euro para ver maçı beş sıfır kazan.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Vida'ya 750 - 1 milyon Euro para ver maçı beş sıfır kazan.  :bandit:
Vidanin penalti yapmasi da eklenin yandan yandan

Çevrimdışı Gokhan-

Aynen öyle abi, boş yere beyin fırtınası yapıyoruz, kalecileri de kova bir adam gerekirse Boyko'yu bedelsiz verelim ama bu iş huzur içinde çözülsün..

Çevrimdışı Gokhan-

biz kiev de ilk yarı önde bitirirsek , napoli benfica birbirini yer ikinci yarı :D

Bu benim de aklıma geldi hadi berabere kalacağımızı düşünelim maç 1-1 bitecekse bile ilk yarıyı  önde kapatmamız bu açıdan çok önemli.

Sonra aç Benfica-Napoli maçını izle, deli maç olur be  :bandit:

EssiLor

• Ziyaretçi

Sow a önlem almazsak Hepimiz bu gece başımızı yastığa büyük bir hüzünle koyacağımız kesin
Sow ve Van Persie kitlemek lazım
Özellikle Sow.
Beşiktaş maçlarında Çıktığı 7 maçta 8 gol atmış.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2016, 13:33:36 Erdem Ayaz ]

Etiketler: