Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

günaydın,

yanlış mı görüyorum yoksa fener kievde mi kampa girmiş  :alala:
Reis atifi mi kilonlamislar

Çevrimdışı tangaz

Reis atifi mi kilonlamislar

dolly abi o dolly  :D ilk bakışta atıfa benziyor ama dikkatli bakınca bildiğin dolly
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi benim ilk, orta ve lise yıllarım çok keyifliydi çok winner dönemlere denk geldi pazartesileri havamızdan geçilmezdi feneri sürekli 4lediğimiz yıllardı mahallede 10 çocuk varsa 7-8i Beşiktaşlıydı zaten olmayanları da dövüyorduk  :D
Benim suçum ne abi, benim zamanımda derbilerde genelde kaybettik, bugün makus talihi yenelim, Kadıköyde galibiyet istiyorum artık yetti

Çevrimdışı tangaz

Benim suçum ne abi, benim zamanımda derbilerde genelde kaybettik, bugün makus talihi yenelim, Kadıköyde galibiyet istiyorum artık yetti

evet sizin nesile üzülüyorum hep bu fetö yüzünden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

4-3 iyiydi ama artik bir hafızayı tazelemek gerek fenerliler çok şımardı

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu akşam Galibiyet Alıp Herkesi susturmak Şart
Sahada Konuşmak Gerek Başta Şenol Hocam olmak üzere Takımımıza Güveniyorum inanıyorum
İnanmak Başarmanın yarısıdır
Madem İnanmak başarmanın yarısıdır O Halde biz inanarak % 50 sini Başardık Kalan % 50 lik kısmı da Kadıköyde Başaracağız.

Çevrimdışı underworld

o zaman Beşiktaşın oyuncusunu hedef yapmayacaksın eleştirin varsa yönetime yaparsın.
ama unutma takımı ve kulübü buraya getirende o yönetim hata bile yapmış olsalar bu evrende
mükemmellik diye bir şey yok doğanın kusursuz olduğu söylenir bir bak her tarafında kusur vardır.
yamuk yumuk ağaçlar büyür sakat bebekler doğar. ama bu bütünün güzelliğini bozmaz.
Kusura bakmayın ama hertürlü eleştiriyi yaparim.
Burda kimseye küfür , hareket etmiyorum.

Çevrimdışı sametbagan

Bu saatten sonra sahaya kim çıkarsa çıksın farketmez %100 ünü sahaya vermelidir kerim olcay cenk farketmez kim oynarsa oynasın s
Sanırım taktiğimiz feneri üzerimize çekmek  olacak yani kendi silahlarıyla vuracağız onları.Yalnız İçimde enteresan bir şekilde Cenk maçın adamı olacak gibi bir his var
Bana arada böyle malum olur bakalım inşallah dediğim gibi olur.Pozitif olalım sonuçta fener yense bile hala avantajlı olan biziz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı o2bucak

listeyi okuyan Giunti çok üzüldü Pancu ise yıkıldı
Abi ben öyle bir hata nasıl yapmışım hala anlamadım ama ilk 11 im değişmez yedeklere girerlerdi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi ben öyle bir hata nasıl yapmışım hala anlamadım ama ilk 11 im değişmez yedeklere girerlerdi.

pancu ilk 11in değişmezi olur bence, çok özel bir oyuncuydu. bence 101.yılın kabus gibi 2.yarısında ayakta kalan yegane oyuncuda pancuydu

Çevrimdışı o2bucak

Ya arkadaşlar aklımda kalan bir pozisyon var videosunu bulan mesaj atabilir mi Fener maçında büyük ihtimalle kadıköy de 4 3 yendiğimiz maçta 4 fenerli bizim yarı sahayı geçti sadece Ronaldo var defansta pası öyle bir kesmişti ki 4 fenerli arasında çıkmıştı. Hatırlayan var mı acaba benim gördüğüm en sağlam defans 2'lisi Zago-Ronaldo bir arkadaş Giunti neden gitti diye yazmış aslında bu ikili neden gönderildi hala anlayabilmiş değilim Ronaldo hava alanında bile üzgün olduğunu neden gönderildiğini anlamadığını söylüyordu. Hatta hoca buna 4-4-2 ye uygun bir stoper değilsin demiş bu ilk defa Beşiktaş'da  3-5-2 oynadım normalde klasik 4 lü defans oyuncusuyum diye sitem ediyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya arkadaşlar aklımda kalan bir pozisyon var videosunu bulan mesaj atabilir mi Fener maçında büyük ihtimalle kadıköy de 4 3 yendiğimiz maçta 4 fenerli bizim yarı sahayı geçti sadece Ronaldo var defansta pası öyle bir kesmişti ki 4 fenerli arasında çıkmıştı. Hatırlayan var mı acaba benim gördüğüm en sağlam defans 2'lisi Zago-Ronaldo bir arkadaş Giunti neden gitti diye yazmış aslında bu ikili neden gönderildi hala anlayabilmiş değilim Ronaldo hava alanında bile üzgün olduğunu neden gönderildiğini anlamadığını söylüyordu. Hatta hoca buna 4-4-2 ye uygun bir stoper değilsin demiş bu ilk defa Beşiktaş'da  3-5-2 oynadım normalde klasik 4 lü defans oyuncusuyum diye sitem ediyordu.

Ben Ronaldoyu cok severdim cok da iyi bir stoperdi

Ama Bu Gözler Zago gibi bir Stoper daha görmedi bu Ülkede

Acik Ara bu Ulkeye gelmiş geçmiş en iyi Stoper Zagoydu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Ben Ronaldoyu cok severdim cok da iyi bir stoperdi

Ama Bu Gözler Zago gibi bir Stoper daha görmedi bu Ülkede

Acik Ara bu Ulkeye gelmiş geçmiş en iyi Stoper Zagoydu

Zago aynı zaman da çokta çirkef bir stoperdi, italya'dan çok şey kapmış.

Maç boyu beraber oynayacağı forvete maçın başlarında her zaman bir güzellik yapar sindirirdi  :evillol:

Stoper listesine ilk o yazılır, 2. için bir çok aday var.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Ajan vardi camiada gazci
Lucescu gonderildi. Guinti 40 yasina kadar oynadi italyada

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ajan vardi camiada gazci
@mylife1903 mükemmel adamdı abi be  :D

Çevrimdışı Savaş

Herkes totemini yapsın. Uğurlu formasını giysin. Uğurlu atkısını taksın. Uğurlu yerine oturup maçı izlesin. Uğurlu bardaklarda arpa suyunu, anasonunu, çayını, ayranını içsin. Uğurlu yemeğini yesin. En son 3 ağıza, 3 buruna.

Tılsım qırılsın bu akşam inşallah!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç boyu beraber oynayacağı forvete maçın başlarında her zaman bir güzellik yapar sindirirdi  :evillol:

Zago-Ronaldo ikilisi resmen duvardi yahu

Koskoca sezonda sadece 14 Gol yiyerek Sampiyon olmuştuk :tabe:

Çevrimdışı Yasin02

Bugün kırmızı formayla çıksak nasıl olur? :)
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2016, 12:21:49 Yasin02 ]
Aquila non capit muscas.

Ne top geçiyordu nede Adam

Zaten Top gecse Adam geçemiyordu , Adam gecse top geçmiyordu :lol: :lol:

Ajan vardi camiada gazci
Bizim on libero mevkiinde sansimiz tutuyor abi

Guinti - Erns - Cisse - Atiba

Ben Cisseyi de beğeniyordum

Çevrimdışı tangaz

Bizim on libero mevkiinde sansimiz tutuyor abi

Guinti - Erns - Cisse - Atiba

Ben Cisseyi de beğeniyordum

Cisseyi ernstten önce ve sonra die 2 döneme ayırmak lazım. doğru oyuncular yanındakine de değer katıyorlar.

https://twitter.com/Besiktas/status/804978936715350016
Güzel :ok:

Bu mac Özelin de Kirmiziyi istiyordum ama bizim Efsanemiz her zaman Beyaz forma siyah sorttur

Böylesine önemli maclarda bu kombini kullanmamiz gerektigini her seferinde söylüyorum

Etiketler: