Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171194 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neyse Tuncaboylu gelip bunuda savunur şimdi, merakla bekliyorum  :evillol:
:kop: :kop: :kop:

Kesin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bulabilirim @Yunus Emre Dökmeci  :tabe:

Hatta bak buldum bile.  :bandit:
Buradan bunu nasil çıkardın :alala:

Altinda bisey aradigim yok bosa kuruntu yapıyorsun

Çevrimdışı tuncaboylu

:kop: :kop: :kop:

Kesin..

Bak bu da kendiyle karıştırdı beni, ben yanlışa yanlış derim @Yunus Emre Dökmeci  :bandit:

Quaresma ya da Boyko fan'ları gibi kendimi kaybetmiyorum yanlışı savunmak için.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Buradan bunu nasil çıkardın :alala:

Altinda bisey aradigim yok bosa kuruntu yapıyorsun

Dediğim gibi Türkçen zayıf o zaman @Yunus Emre Dökmeci:bandit:

"Ben Bu isin artik Formla alakali olmadigini dusunmeye başladım" derken ne demek istemiştin mesela?

Çevrimdışı mylife1903

Hakkaten insanları gerizekalı yerine koymak budur. Boyle bir rezillik olamaz. Hiç kimse passo masso anlatmasın daha. Bizim yöneticiler de eskisi ne ise şimdi de o.
Biletleri verdiler tribün liderlerine.
İş bitmiş geçmiş olsun...
Başkan da esmesin sağda solda. Modern triplerine girmeye gerek yok. Al birini vur ötekine
Fikret baskan diyo ya aklimizlan dalga gecmesinler aynen bizim de aklimizla dalga gecilmesin. Yalniz linc etmeyin ben bu olaya karsi degilim.

Mesela ben olsaydim baskan 2100 tane girtlagi kuvvetli besiktasli secerdim 8000 kisilik bas bir ses cikartirdim fbye basarken. Simdi 2100 tane ayri telden insan ile tribun yapmak ayri 2100 tane bas sesli kardesimis ile fbye basi vermek ayri, kimse alinmasin.

Paralar kulup tarafindan odenmedikce sorun yok. Ayrica bir olay cikmasin diye onun bunun tanidigina da verilmis olabilir bu biletler.

Çevrimdışı atalay

Resmi sitenin 'kutsal' bir yönü yok. En nihayetinde bugün eleştirdiğin yönetimin tekelinde. @anilsevim İlke sahibi olmadıktan sonra teoride yazıp, pratikte ters düşebilirler.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 15:17:57 atalay ]

Tahminin doğru olabilir, heralde Türkçen zayıf.  :bandit:

Çünkü "Kerim düzelemez" diyenlere laf söylemeye çalıştığını belirtirken, "Kerim bu takımda nasıl oynamaz, ben bunun arkasında bir şeyler olduğunu düşünüyorum" yazarsan; tepki görürsün.

Kerim düzelebilir, bence düzelecektir de. Ama şu ana kadarki hali formayı haketmiyor, hoca da adil bir karar verip formayı vermedi.

"Bunun arkasında başka bir şeyler mi var", "Darıca'ya 2 gol attı işte, Türkiye Ligi'ndeki takımlar da aynı kalitede" tarzı mesajlar anlamsız.

Herkese forma şansı veren hoca Kerim'e forma şansı vermediyse, sorun büyük ihtimalle Kerim'den kaynaklı.

Kerim düzelebilir mi? Düzelebilir. Zaten sen de düzeleceğini düşünüyorsan, düzgün olmadığını da görüyorsun demektir.
Surekli çarpıtıyorsun olayları :tabe:

Bende tam tersi senin turkcenin zayif olduğunu düşünüyorum

Bak iyi oku :busted_cop:

Surekli futbolcu sorunu kendinde aramali diyorsun , Hayir edendim

Sorunu sadece furbolcuda degil Hocalda arayacaksin :tabe:

Futbolcularin performansini artirmak - Verimini artirmak , Formunu yukseltmek , Maca hazirlamak hocanin gorevidir

Hoca bu sene biraz formsuz

Umarim bu kez anlamissindir :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret baskan diyo ya aklimizlan dalga gecmesinler aynen bizim de aklimizla dalga gecilmesin. Yalniz linc etmeyin ben bu olaya karsi degilim.

Mesela ben olsaydim baskan 2100 tane girtlagi kuvvetli besiktasli secerdim 8000 kisilik bas bir ses cikartirdim fbye basarken. Simdi 2100 tane ayri telden insan ile tribun yapmak ayri 2100 tane bas sesli kardesimis ile fbye basi vermek ayri, kimse alinmasin.

Paralar kulup tarafindan odenmedikce sorun yok. Ayrica bir olay cikmasin diye onun bunun tanidigina da verilmis olabilir bu biletler.

Paraların kulüp tarafından ödenip ödenmediği konusunda bir bilgiye ulaşan var mı?

Benim en büyük tepkim bu konuya olacak çünkü, 4 senedir bedavacıları uzaklaştırayım derken Kadıköy'e götürmek en hafif tabiriyle ayıptır.  :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbolcularin performansini artirmak - Verimini artirmak , Formunu yukseltmek , Maca hazirlamak hocanin gorevidir

Daha önce yazdım bir takımda bu kadar formsuz adam olmaz aynı zamanda, bunda hocanın payı büyüktür diye ama bir geri dönüş alamadım kimsedim, o yüzden tekrar tekrar irdelemek istemiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Ben Bu isin artik Formla alakali olmadigini dusunmeye başladım" yazdıktan sonra,

"Kerim'in formunu yükseltmek hocanın görevi" demek güzel bir yatay geçiş olmuş @Yunus Emre Dökmeci  :bandit:

Bu son cümleyi başta yazsaydın ve ilk cümleyi hiç yazmasaydın, bu iş bu kadar uzamazdı.

Dediğim gibi, Türkçesi daha zayıf olan sensin.  :tabe:

Çevrimdışı anilsevim

Ben bi istihbarat çalışması yapıyorum bu bilet işi alakalı. Detayları tam öğrenince yazacağım
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bi istihbarat çalışması yapıyorum bu bilet işi alakalı. Detayları tam öğrenince yazacağım

Bekliyoruz @anilsevim dostum.  :money: :money:

Çevrimdışı Gokhan-

Yav abi olay salt olarak biletlerin bu tiplere gitmesi değil.
Taraftarı salak yerine koydular, saat 14:00'da bilet çıkacak dediler.
Taraftarı organize ve kontrol etmek için tanınmış simalardan 5-10 tanesine ver bileti eyvallah ama böyle olmaz..

Hem bu Fikret Orman demedi mi her Beşiktaş'lının hakkını koruyacağım diye, hani nerde korumak? Korumak bir yana sen koruyacağın insanlarla el ele verip kuyusunu kazıyorsun bu insanların..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

BTD yazmış : Kadıköy'e sürekli bağıran , oturmayan kemik kadro ile gidiyoruz , 25 otobüs kalkacakmış.

Kim bu kemik kadrolar bende kadrolu kemik olmak istiyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

Arkadaşar şunu da anlamadım ben.
Burdaki bazı kişileri çözemedim.
Millet maça yola cıkmıs da hala bilet bakan varmış.
Yok bilet alabileceğimizi düşünmemişiz herhalde.
Yahu o zman resmi site ne yazarsa daha inanmayın siz de.
Transferler de dahil.
Passo neden var. Başkan neden esiyo sağda solda.
O zaman siz de biz de sistemin içinde enayiyiz. Gülen arkadaşlar komik olan ne burda.
Kimse anlatmasın o zman soyle stadımız var boyle sistemimiz var. 3. dünya ülkesi yöneticisisin sen. Bana caka satma.

Numaralı cıkış kapısına gelsenize birgün. Facia için bekleniyor su an. Buraya yazıyorum, bir maç cıkısı çok ölen olacak orada. İzdihamın ağababası oluyor. Facia için beklıyolar işte. Sonra alınır onlem. Binlerce kişi bir küçük merdivenden cıkmaya calışıyor. Arkada ezilenlerin haddi hesabı yok.

Bilet kafası da bu çıkış kapısı da aynı kafa işte. O yüzden anlattım
"Sizler gerçeği öğrenmek değil kandirilmak istiyorsunuz."
Prestige filmi son sahnesi...

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşar şunu da anlamadım ben.
Burdaki bazı kişileri çözemedim.
Millet maça yola cıkmıs da hala bilet bakan varmış.
Yok bilet alabileceğimizi düşünmemişiz herhalde.
Yahu o zman resmi site ne yazarsa daha inanmayın siz de.
Transferler de dahil.
Passo neden var. Başkan neden esiyo sağda solda.
O zaman siz de biz de sistemin içinde enayiyiz. Gülen arkadaşlar komik olan ne burda.
Kimse anlatmasın o zman soyle stadımız var boyle sistemimiz var. 3. dünya ülkesi yöneticisisin sen. Bana caka satma.

Numaralı cıkış kapısına gelsenize birgün. Facia için bekleniyor su an. Buraya yazıyorum, bir maç cıkısı çok ölen olacak orada. İzdihamın ağababası oluyor. Facia için beklıyolar işte. Sonra alınır onlem. Binlerce kişi bir küçük merdivenden cıkmaya calışıyor. Arkada ezilenlerin haddi hesabı yok.

Bilet kafası da bu çıkış kapısı da aynı kafa işte. O yüzden anlattım

o çıkış kapıları zaten ayrı bir saçmalık. Avrupa maçlarında bütün kapılar açılırken lig maçlarında tek bir çıkışa yönlendirip birde
çıkışta kapının tek bir kanadını açarak insanların orda sıkışmasından herhalde ayrı bir zevk alıyorlar. Yok birde çıkış merdivenleride karanlık son
maç lütfedip bir ampul koymuşlar. eski açık alt binlerce insan tek çıkış merdiveninden oda karanlık tek çıkış kapısının oda tek kanadı açılarak
çıkmaya mecbur ediliyor. bir gün o sıkışmadan birine bir şey olursa oturur bunun hesabını verirler.

Çevrimdışı Gokhan-

Haa bu biletlerin parasını ödediler mi onu da bilmiyorum bu konu da muamma..

çArşı her şeye karşı, ama hazırcılığa değil.

Bir de toplumun vicdanıyız falan demezler mi, kimseniz lan siz, para ile alınıp satılabilen, sustulabilen bir tribün grubusunuz!!
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 15:19:56 Gokhan- ]

Çevrimdışı Mustafa UZUN

öyle bir hakkın yokki davan bile kabul edilmez. Burda yapılacak tek şey bıkmadan twitterden yardırmak
eline geçen her resmi hesaba kulüp yetkilisine püskürmek

Necmi Abi. 2006 yılından beri fiilen avukatlık yapıyorum. Müvekkillerimizin işleri gereği Tüketici Mahkemelerinde de çok sayıda takip ettiğimiz dosya var. Passolig ile aramızdaki ilişki Tüketici Kanunu'na tabi. Bunda tartışma yok. Gerek kulübün gerek Passolig'in resmi sitesinden misafir tribün biletlerinin bugün 14:00'da satışa çıkarılacağı resmi olarak açıklandı. Buna rağmen satışta olan biletler arasında 14:05'e kadar misafir tribün görünmediği gibi, 14:05'ten sonra bütün bloklardaki koltuklar tükenmişti. Tüketici Kanunu'nun 5. maddesinde de;

'' Üzerinde "numunedir" veya "satılık değildir" ibaresi bulunmayan bir malın; ticari bir kuruluşun vitrininde, rafında veya açıkça görülebilir herhangi bir yerinde teşhir edilmesi halinde satıcı bu malların satışından kaçınamaz.

Hizmet sağlamada da haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

Aksine bir teamül, ticari örf veya adet yoksa, satıcı bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı veya ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınmasına bağlı kılamaz.

Diğer mal satışı ve hizmet sağlama sözleşmelerinde de bu hüküm uygulanır ''

şeklinde bir madde var.

Sözü edilen maddelere istinaden sembolik bir manevi tazminat davası açılıp en azından passo sistemi üzerinde teknik bilirkişiye inceleme yaptırılması ve işi kılıfına uydurmadılarsa yapılanın dava kapsamında tespit edilmesi mümkün. He bu durum tespit edilse bile manevi tazminat isteme hakkı doğar mı doğmaz mı bu tartışılır ama en azından inceleme yaptırmak mümkün.

Ayrıca passolig hakkında aynı kanunun 25. maddesi gereği Bakanlık nezdinde şikayette bulunulabilir. Kısa bir incelemeyle aklıma gelenler şimdilik bunlar. Bu hafta bu konuya biraz yoğunlaşıcam, belki bu elektronik biletle ilgili mevzuatta da işimize yarayacak maddeler bulunabilir. Net bir sonuca ulaşabilirsem buradan tekrar bilgi veririm. Hatta bakanlık nezdinde şikayet için bir dilekçe hazırlayıp buradan da paylaşabilirim.

"Ben Bu isin artik Formla alakali olmadigini dusunmeye başladım" yazdıktan sonra,

"Kerim'in formunu yükseltmek hocanın görevi" demek güzel bir yatay geçiş olmuş @Yunus Emre Dökmeci  :bandit:

Bu son cümleyi başta yazsaydın ve ilk cümleyi hiç yazmasaydın, bu iş bu kadar uzamazdı.

Dediğim gibi, Türkçesi daha zayıf olan sensin.  :tabe:
Yahu bu sabah bu mesajın aynısını yazdim zaten onu görmeyip de

Cımbızla laf çekersen is tabiki baska yerlere gider :ok:

BTD yazmış : Kadıköy'e sürekli bağıran , oturmayan kemik kadro ile gidiyoruz , 25 otobüs kalkacakmış.

Kim bu kemik kadrolar bende kadrolu kemik olmak istiyorum  :biggrinking:
Çarşı da degil Cok ust duzey olanlar haric , Forza da yangin yeri suan :alala:

Haa bu biletlerin parasını ödediler mi onu da bilmiyorum bu konu da muamma..

çArşı her şeye karşı, ama hazırcılığa değil.

Bir de toplumun vicdanıyız falan demezler mi, kimseniz lan siz, para ile alınıp satılabilen, sustulabilen bir tribün grubusunuz!!
Bu cok ağır bir itham hatta direkt iftira biraz sakin ol abi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kemik kadro olayı da tam saçmalık neymiş hiç susmayan taraftarmış. Kadıköy deplasmanına gitmeyi düşünen bir insan herhalde oraya çekirdek çitlemek için gitmiyordur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kemik kadro olayı da tam saçmalık neymiş hiç susmayan taraftarmış. Kadıköy deplasmanına gitmeyi düşünen bir insan herhalde oraya çekirdek çitlemek için gitmiyordur.
Bir sonraki lig maçında tribünde ikinci yarının başında susarak tepki gösterilebilir bu duruma sosyal medyadan öncesinde bildiri yaparak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Bu cok ağır bir itham hatta direkt iftira biraz sakin ol abi :)

Valla Yunus, eğer iftira ise Allah benim en yakın zamanda belamı versin.

Şimdi sen bilirsin bu malum grup bu tip olaylara şimşek hızıyla çıkıp cevap falan verirdi değil mi, taraftarın, tribünlerin sesiyiz falan der.

Şimdi ne Forza'dan ne de o grubun abilerinden çıt çıkmıyor.

Mesela Fikret Orman saray takımıyız dediğinde yer yerinden oynamıştı bu vicdanlı abiler tarafından, şimdi kafalarını kuma gömmüşler bu bile bir şeylerin kanıtıdır..

Etiketler: