Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170680 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Her takım her oyuncunu her hocanın ve her yönetimin inişleri ve çıkışları olur.Önemli olan inişte iken bunu en az hasarla atlatabilmek
Biz şu anda maçların ilk yarısı iniş ikinci yarıları çıkış trendindeyiz bu da bence oyunculardan kaynaklanıyor.Benfica maçının ilk yarısındaki kadro
ne kadar kötü ise başakşehir maçını ikinci yarısındaki kadro o kadar tersine etkili idi.Bence bu da oyuncuların ilk yarı batırıp ikinci yarı canını dişine
takmasıyla oluşan bir durum.Bence oyuncuların ayakları yere basmıyor maalesef anca ikinci yarılar akılları başlarına geliyor.Kazandığımız maçlarda da
durum tam tersi gelişiyor.Örnek trabzon Adana maçları onun için oyuncuların konsantrasyonu 90 dakikaya yaymaları lazım ki disiplinli bir şekilde
maçları tamamlayabilsinle yoksa bu sene böyle çok maç görebiliriz.Hatta fener maçında bile bu böyle olabilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu gerçek mi? Nasıl böyle bişi yapılabilir ki? Passoligde satışa çıkmıyor mu bu biletler?

@Serhat Akkaya Abi 2 saatti pc basındayız saat: 14:00'da satışa sunulacak dedı hiç açılmadı misafir takım bölümü  :bawling:

EssiLor

• Ziyaretçi

Saat 14:00 da satışa çıkan biletler bir saniyede tükendi
Kaynak Malum site.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çünkü "Kerim düzelemez" diyenlere laf söylemeye çalıştığını belirtirken, "Kerim bu takımda nasıl oynamaz, ben bunun arkasında bir şeyler olduğunu düşünüyorum" yazarsan; tepki görürsün.
Bu sekilde yazdigim bir iletimi bulabilirmisin :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Bundan böyle şu yönetimi gram savunmayacağım.

Fb deplasmanı biletleri konusunda o kadar yanlış döndü ki haddi hesabı yok.
Ne güzel dünya be, bir gruba, bir derneğe üye ol, bir tane tribün abisi tanı onlar gitsin tc'leri klübe versin ve klüp bu adamlara biletini versin (paralarını vermişlerdir elbet o konu da bişe demiyorum).

Peki bu internet başında umutla bekleyen adamlara ne olacak? Çıkarsana kardeşim hepsini internete alan alır, alamayan alamaz.

Siz Beşiktaş'lı taraftarları kategorize edemessin, onlar mı daha çok Beşiktaş'lı bizler mi daha az Beşiktaş'lıyız?

14:00'da bilet çıkıyor dediler 14:05'de açıldı ve gene hepsi kırmızı, hadi ben yakalayamadım dedim internete girdim baktım bir tane bilet alan yok :)

Sonra hak, hukuk, Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmem vs vs vs, hahaha biz de yeriz bundan sonra bu numaraları..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı anilsevim

Hakkaten insanları gerizekalı yerine koymak budur. Boyle bir rezillik olamaz. Hiç kimse passo masso anlatmasın daha. Bizim yöneticiler de eskisi ne ise şimdi de o.
Biletleri verdiler tribün liderlerine.
İş bitmiş geçmiş olsun...
Başkan da esmesin sağda solda. Modern triplerine girmeye gerek yok. Al birini vur ötekine
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yahu birakirlarmi o biletleri sana - Bana..

Bu Ülkenin her yerinde Torpil var , Torpilin varsa isini 10 dakikada halledersin yoksa saatlerce , Gunlerce beklersin

Ben mesela ehliyeti kazandiktan sonra alirken 1 gunde aldim , Normalde insanlar aylarca Inyernet basinda randevu almaya çalışıyor ben Tc mi verdim bilgilerimi verdim randevu benim yerime alindi gittim aldim Ehliyetimi 10 dakika da :icool:

@Yunus Emre Dökmeci Kardesım varsa o torpilden biraz da bize ayarla özellikle su bilet konusunda  :biggrinking:

Çevrimdışı sametbagan

Bu gerçek mi? Nasıl böyle bişi yapılabilir ki? Passoligde satışa çıkmıyor mu bu biletler?
Evet doğru   dernek veya çarşıya isim yazdırılıp tc veriyorsun biletin direk pasona geliyor
Tabi burda kriter nedir onu bilemicem

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya Abi 2 saatti pc basındayız saat: 14:00'da satışa sunulacak dedı hiç açılmadı misafir takım bölümü  :bawling:
Twitterda durumu kulübe ilettim ama kuma sokacaklardır kafalarını bir açıklama beklemiyorum ama resmi siteden duyuru yapıp satışa çıkarmamak kimse kusura bakmasın insanlarla dalga geçmektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Derbi maçı için bilet satın alacağınızı düşünmediniz umarım?! Biletler bazı dernek üyelerinin passoliglerine çok öncesinden aktarıldı. Bu işler böyle yürüyor.   

Çevrimdışı Gokhan-

Hakkaten insanları gerizekalı yerine koymak budur. Boyle bir rezillik olamaz. Hiç kimse passo masso anlatmasın daha. Bizim yöneticiler de eskisi ne ise şimdi de o.
Biletleri verdiler tribün liderlerine.
İş bitmiş geçmiş olsun...
Başkan da esmesin sağda solda. Modern triplerine girmeye gerek yok. Al birini vur ötekine

Bırakacaklar abi bu işleri, Fikret Orman'a gram güvenim kalmadı artık o kadar sever o kadar tutardım bu adamı ama 10 sn'de bitti bütün güvenim.

Hiç birinin birbirinden farkı yok bu adamların.

O tribün abileri ve o biletleri bedava alan adamlarda Optik Başkan'ın o malum menfaat sözünü yazmasınlar bundan sonra sağ da sol da..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Twitterda durumu kulübe ilettim ama kuma sokacaklardır kafalarını bir açıklama beklemiyorum ama resmi siteden duyuru yapıp satışa çıkarmamak kimse kusura bakmasın insanlarla dalga geçmektir.
Neyse Tuncaboylu gelip bunuda savunur şimdi, merakla bekliyorum  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı anilsevim

Ben en baştan beri bu yönetimin arkasında durdum. Hep destektim
Kombineler cıktıgı gün aldım 3 yılı geçti.
Ortada ne stad vardı be başka sey.
Arkasında durduk.
Ama daha da durursam adam değilim.
10 kere şampiyon olsun 40 tane kupa alsın.
Seyirciyi kategorize edip bilet peşkeşi varsa orada ben yokum.
Hayatta başarılar size Beşiktaş yönetimi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Derbi maçı için bilet satın alacağınızı düşünmediniz umarım?! Biletler bazı dernek üyelerinin passoliglerine çok öncesinden aktarıldı. Bu işler böyle yürüyor.
Yok ben hiç tenezzül bile etmedim ama resmi siteden açıklama yapmakta biraz komik olmuş :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sekilde yazdigim bir iletimi bulabilirmisin :)

Bulabilirim @Yunus Emre Dökmeci  :tabe:

Ben Bu isin artik Formla alakali olmadigini dusunmeye başladım :busted_cop:

Hoca sirf Cenke 11 de yer acmak icin alip kanata koyuyor yada Abou yu kanata koyuyor , Cenk üzülmesin sonra onu kaybetmeyelim diye ben boyle düşünüyorum

Dunku Kerim Bu takimda Banko oynar , 3.lig takimina karsi oynadi demeyin odunla dalarim , dunku oyunuyla etkili olamayacagi takim ve maç yok :tabe:

Super lig takimlarinin cogu Zaten O takimdan hallice

Kerim bu Ligde her takima karsi etkili olur

Gecen sezon Olcay kadar Gol atti Super ligde !! Hemde Olcayin Aldigi surenin ceyregi kadar surede !! Yoksa ben mi yanlis hatırlıyorum :alala: @Kalyoncu

Hatta bak buldum bile.  :bandit:

Çevrimdışı underworld

adamlar nedeyse maçı izlemek için yola çıktı burda bilet bekleyenler var   :lol: :lol:

Çevrimdışı Gokhan-

Yok ben hiç tenezzül bile etmedim ama resmi siteden açıklama yapmakta biraz komik olmuş :)

Ben dün klübü falan da aradım telefonda ki hanım efendi öyle bir şey yok diyor, nasıl yok lan, salak mıyız biz, neden enayi yerine koyuyorsunuz insanları?

Madem biletleri peşkeş çekecek kadar yüzsüzsünüz evet lan böyle yaptık diyecek kadar da delikanlı olun.

Ne maç hevesim kaldı ne başka bir şey, delirecem sinirden delirecem..

Çevrimdışı Bishamon

Son genel kurulda aidat parasını yükseltmek için oy vermeye gelen gruplar ödüllendirildi işte ne bekliyordunuz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben dün klübü falan da aradım telefonda ki hanım efendi öyle bir şey yok diyor, nasıl yok lan, salak mıyız biz, neden enayi yerine koyuyorsunuz insanları?

Madem biletleri peşkeş çekecek kadar yüzsüzsünüz evet lan böyle yaptık diyecek kadar da delikanlı olun.

Ne maç hevesim kaldı ne başka bir şey, delirecem sinirden delirecem..
Yahu tamam peşkeş çek onada eyvallah ama bari 1000 tane 500 tane ayır insanlar da şansını denesin alsın, çok yakın beraber maç izlediğim arkadaşlarım aylardır hayalini kuruyordu fener deplasmanının şimdi öyle kalakaldılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı anilsevim

Ben tepkimi koyacagım ya
Önümüzdeki yıl kombine yenilemem. Vodafone karakartal kıl tüy alayı iptal
Ürün de almam korsan var nasılsa
Maç yayınları kaçak izlenir

Belki 1 kişi olurum ama sıkıntı yok.
Bugun hakkaten kendimi enayi gibi hissettim
Resmi siteden açıklama vs :)
Adam bana dediki sen bir salaksın
Ben kategorize ettim sizi, kafama göre peşkeş çekiyorum biletleri. Enayiliğine doyma dedi.
Benden daha zırnık çalışmaz. Alan alır veren verir ama bende iş bitti. Arma sevdası baki. Ondan ötesi benden cıkmaz daha

Çevrimdışı Gokhan-

Yahu tamam peşkeş çek onada eyvallah ama bari 1000 tane 500 tane ayır insanlar da şansını denesin alsın, çok yakın beraber maç izlediğim arkadaşlarım aylardır hayalini kuruyordu fener deplasmanının şimdi öyle kalakaldılar.

Bir de mal gibi heyecanla bilet kovaladık ya, resmen mal yerine koydular bizi ya   :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de mal gibi heyecanla bilet kovaladık ya, resmen mal yerine koydular bizi ya   :s20:
Şimdi twitterda gördüm yürü güneşe paylaşmış 1 kişi alabilmiş sanırım, arkadaşı Vodafone Arena müzesine koymak için paketliyorlarmış  :D

O da fake çıktı zaten  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Ben anlamıyorum abi sizi Olcay gibi adamin arkasinda durup , Elestirmeyip

Kerimi yerden yere vuruyorsunuz

Oynadığı oyunu ve Attigi Birbirinden Guzel 2 Golü de 3.cu lig takimina atti diye küçük görüyorsunuz

Ayni macta Muthis bir şekilde savundugunuz Olcay Gram etkili olamadi

Keza Inler ve Gg de ayni sekilde

Bu adamlar 1.ci lig , Kerim 3 .cu lig takimina karşı oynadi da benim mi haberim yok Arkadaşlar :alala:
kerim 23 olcay 29 yaşında @Yunus Emre Dökmeci
ilk 11 e girdiği hiç bir maçtan verim alamadık 23 yaşında gelecek vaat ettiği için alınan ve
bu kadar kanat oyuncusuna ihtiyaç duyulduğu anda bile adana maçında bile kadroda tercih edilmeyen bir oyuncu
o yaşta formayı almak için tırmalaman lazım. Ha yetenek yokmu kesinlikle çok yetenekli ama
hiç sevemediğim insan tipidir yeteneklerine ihanet eden. Kerim bu devre kadroda kendine yer bulamıyorsa
oturup düşünecek ama bir gerçeğide göz ardı etmeyelim Kerim 2 sene daha kadroda tutulmalı Türk oyuncuların
mental sorunu bu başarılı grafik çizmek için 24-25 leri görmeleri gerekiyor avrupada bir oyuncu zirveye 24 yaşlarında
çıkarken bu türk oyuncularda 27-28 oluyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben tepkimi koyacagım ya
Önümüzdeki yıl kombine yenilemem. Vodafone karakartal kıl tüy alayı iptal
Ürün de almam korsan var nasılsa
Maç yayınları kaçak izlenir

Belki 1 kişi olurum ama sıkıntı yok.
Bugun hakkaten kendimi enayi gibi hissettim
Resmi siteden açıklama vs :)
Adam bana dediki sen bir salaksın
Ben kategorize ettim sizi, kafama göre peşkeş çekiyorum biletleri. Enayiliğine doyma dedi.
Benden daha zırnık çalışmaz. Alan alır veren verir ama bende iş bitti. Arma sevdası baki. Ondan ötesi benden cıkmaz daha

Tepkini göstermenin daha mantıklı yolları var, bu dediğin hareketlerin tek zararı kulübe olur.  :bandit:

Çevrimdışı anilsevim

Arkadaşar şunu da anlamadım ben.
Burdaki bazı kişileri çözemedim.
Millet maça yola cıkmıs da hala bilet bakan varmış.
Yok bilet alabileceğimizi düşünmemişiz herhalde.
Yahu o zman resmi site ne yazarsa daha inanmayın siz de.
Transferler de dahil.
Passo neden var. Başkan neden esiyo sağda solda.
O zaman siz de biz de sistemin içinde enayiyiz. Gülen arkadaşlar komik olan ne burda.
Kimse anlatmasın o zman soyle stadımız var boyle sistemimiz var. 3. dünya ülkesi yöneticisisin sen. Bana caka satma.

Numaralı cıkış kapısına gelsenize birgün. Facia için bekleniyor su an. Buraya yazıyorum, bir maç cıkısı çok ölen olacak orada. İzdihamın ağababası oluyor. Facia için beklıyolar işte. Sonra alınır onlem. Binlerce kişi bir küçük merdivenden cıkmaya calışıyor. Arkada ezilenlerin haddi hesabı yok.

Bilet kafası da bu çıkış kapısı da aynı kafa işte. O yüzden anlattım

Etiketler: