Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170887 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Serhat Akkaya

https://twitter.com/Besiktas/status/803939319643832320

:ebebe:
Bu arada @Necmi abi 10 bin kişilik twitter accountunun sahibisiniz, sizden de bir tepki bekliyoruz.. Jelana paylaşmışsınız şu konu hakkında tek bir yorum veya yazı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/Besiktas/status/803939319643832320

:ebebe:

Başkan kimse aklımızla alay etmesin vbvb gibi laflar söylüyordu sağda solda transfer zamanında jose sosaya falan. şimdi kim kimin aklıyla dalga geçmiş oluyor  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada @Necmi abi 10 bin kişilik twitter accountunun sahibisiniz, sizden de bir tepki bekliyoruz.. Jelana paylaşmışsınız şu konu hakkında tek bir yorum veya yazı yok.
+1

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla Yunus, eğer iftira ise Allah benim en yakın zamanda belamı versin.

Şimdi sen bilirsin bu malum grup bu tip olaylara şimşek hızıyla çıkıp cevap falan verirdi değil mi, taraftarın, tribünlerin sesiyiz falan der.

Şimdi ne Forza'dan ne de o grubun abilerinden çıt çıkmıyor.

Mesela Fikret Orman saray takımıyız dediğinde yer yerinden oynamıştı bu vicdanlı abiler tarafından, şimdi kafalarını kuma gömmüşler bu bile bir şeylerin kanıtıdır..
Biletlerin cok büyük Çoğunluğu Derneklere gitmis abi

Verilenlerde belli basli kisilerdir atiyorum en fazla 100 kisiye verilmiştir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

+1
Yok bana sertçe tepki gösterin diyor kendi twitter hesabından çıt yok  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Fb tribunlerinde bosluk varsa oradan yardirin ben cok derbi izledim Fb tribunde ( Cok dedigim de 3 derbi ) , biraz zor oluyor ama :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan kimse aklımızla alay etmesin vbvb gibi laflar söylüyordu sağda solda transfer zamanında jose sosaya falan. şimdi kim kimin aklıyla dalga geçmiş oluyor  :busted_cop:
Abi şimdi gayet net açıklamasını yapardım da ceza alırım.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Yok bana sertçe tepki gösterin diyor kendi twitter hesabından çıt yok  :evillol:

aaaa oooo  :o_o:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

:D

:lol: :lol:

Çevrimdışı Gokhan-

Fb tribunlerinde bosluk varsa oradan yardirin ben cok derbi izledim Fb tribunde ( Cok dedigim de 3 derbi ) , biraz zor oluyor ama :bandit:

Alamıyorsun ki, Bjk logolu kartlara yasak.

Diğer konu da tamam dediğin gibi almamışlar farz ediyorum, o zaman neden susuyorlar bunu anlamıyorum.

örneğin sarı emrah paylaşmış, 2000 kişiyiz lakin arkamızda ordu var diye, bu adam kim ikimiz de biliyoruz.

Haaaa arkalarında nahh ordu var, şahsım adına arkalarında değilim, dalga geçiyorlar bir de..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Daha önce yazdım bir takımda bu kadar formsuz adam olmaz aynı zamanda, bunda hocanın payı büyüktür diye ama bir geri dönüş alamadım kimsedim, o yüzden tekrar tekrar irdelemek istemiyorum.
iyide bu formsuzkul takım çapında oluyorsa zaten bilimsel olarak olması gereken bir şey
@atalay bunu daha iyi anlatır. Takımın formunun yükselme ve düşme periyodları vardır. Bizdeki sorun bu değil.
Hoca burda en son suçlanacak kişi bile değil. Avrupa kupası oynayan nerdeyse tüm oyuncularda ciddi düşüş
var bu konuda quaresmaya büyük saygı duyuyorum onda bu düşüş görünmedi. birde bunun üstüne kampı kaçıran bir sürü
yeni oyuncu var. Dahada ötesi bu takıma 10 oyuncu girdi hepsinin birbiriyle adaptasyonu var. Şimdi bu sürede bunlar
telafi edilirmiydi evet edilirdi.  Ama edilememeside hocanın sorumluluğu değil anormal şekilde sakat verdik
ve sakatlıktan yeni dönen yeterli olmayan oyuncu sayısıda fazla ve bunun üstüne en yoğun ve sıtresli sezonu
geçiriyoruz. Birilerini her zaman suçlamak kolay işdir. Birini günah keçisi ilan edersin vicdanın rahat olursun.
bir iki oyuncu sakatlığı telore edilebilir ama sen ilk 11 den 6-7 oyuncundan uzun süreli faydalanamayacak şekilde
sakat veriyorsan bu ne öngörülebilir. nede önlemi alınabilir.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bilet satışı duyurusu resmi siteden kaldırılmış. Resmi sitede ve passo.com.tr'de misafir takım biletlerinin bugün 14:00'de satışa çıkacağına ilişkin duyurulardan ss alan varsa burda paylaşabilir mi?   

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@Yunus Emre Dökmeci O riski göze alamam kardesım  :biggrinking:
90+2'de Abou cakar bir tane benim ordan cesedim çıkar sonra  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Diğer konu da tamam dediğin gibi almamışlar farz ediyorum, o zaman neden susuyorlar bunu anlamıyorum.

örneğin sarı emrah paylaşmış, 2000 kişiyiz lakin arkamızda ordu var diye, bu adam kim ikimiz de biliyoruz.

Haaaa arkalarında nahh ordu var, şahsım adına arkalarında değilim, dalga geçiyorlar bir de..

Çarşı'nın bu biletlerden almadığına inanan insanlara iyi bir haberim var:  :tabe:

Nijerya'da bir prensin hapisten çıkması için 1000 dolara ihtiyacı varmış, parayı gönderip hapisten çıkmasını sağlayacak kişiyi 30 milyon dolar servetine ortak yapacakmış.  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilet satışı duyurusu resmi siteden kaldırılmış. Resmi sitede ve passo.com.tr'de misafir takım biletlerinin bugün 14:00'de satışa çıkacağına ilişkin duyurulardan ss alan varsa burda paylaşabilir mi?
Açıklamayı Ben koymadım miki koymuş diye açıklama yapabilir başkan :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Çarşı'nın bu biletlerden almadığına inanan insanlara iyi bir haberim var:  :tabe:

Nijerya'da bir prensin hapisten çıkması için 1000 dolara ihtiyacı varmış, parayı gönderip hapisten çıkmasını sağlayacak kişiyi 30 milyon dolar servetine ortak yapacakmış.  :lol:

Bu dediğin gerçek bile olsa o bile bize kalmaz anasını satim, bu biletleri kapanlar  O 1000 dolar'ı da bizden önce verirler.

Adamlar, yetenekli, kıvrak, yıkama yağlama o biçim sana bana bırakırlar mı?
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Ömer Kaan

https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/778147856804900864?s=09 başkanın 20 eylüldeki açıklaması, gs fb derbisinde de aynı şey olmuştu kulüpler düzeyinde planlı bir şey olsa gerek

Çevrimiçi Samet Ç

Kolodziejczak'ı kiralamaya çalışıyormuşuz

Oda doğru gerci Passo olayi bi an cikti aklimdan

Tff logolu passo almak lazımdı ama Derbilerde Her ihtimale karsi Tff logolu passolarada bilet satisi yapılmıyor

@Yunus Emre Dökmeci O riski göze alamam kardesım  :biggrinking:
90+2'de Abou cakar bir tane benim ordan cesedim çıkar sonra  :lol:
:lol: :lol:

Ben yasadim o olayi :bandit:

Ama iyi cevirdim bi anda lafi daha önce yazmıştım burada :icool:

Kolodziejczak'ı kiralamaya çalışıyormuşuz
Internet Explorer kullanmayi acilen birakman gerek :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Internet Explorer kullanmayi acilen birakman gerek :lol: :lol:
Yeni haberim oldu vizelere çalışıyordum  :)

Etiketler: