Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

osmanlı maçında tattı ya :D

Atiba,Quaersma,marcelo bu 3'ünden 1'ni derbiye çıkartmaz bu adam.
o yüzden Atiba yedek başlamalı, diğer 2 oyuncuda uyarılmalı  :)

Çevrimdışı Berat

@cursedofdragon Barış Şimşek ve Bülent Yıldırım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav ben İLK DEFA mı dedim Allah Allaaaaah :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iş dönüp dolaşıp kiev maçında düğümleniyor içeride yensek şimdi 9 puanla çıkmayı garantilemiştik yanılmıyorsam.
abi geçmişe takılmamak lazım, kiev iç sahada 2 maçı da kaybetti, bizde vurup geçeriz  :bandit:

Çevrimdışı Doğukan E.

o yüzden Atiba yedek başlamalı, diğer 2 oyuncuda uyarılmalı  :)
Özellikle Quaresmayı uyaralım abi... Bu kadar kanat kıtlığı çektiğimiz dönemde derbide bize fazlasıyla lazım kendisi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hep diyor olmak elbette haklı olmayı göstermez. Ne yani ben mesela her gün Gomez kötü santrafor desem haklı mı olacam? Burada sadece hata yaptığında değil iyi oynadıklarında da söylediğimi söylemeye çalışıyorum. Haklı olup olmadığım saha içinde belli olur.

Mesajımda da yazdım. Tosic tek bir planın uygulayıcısı. Ve zaten yapabildiği tek şey o. İşe yaradığında mükemmel oynadı olarak gözüküyor. Tosic'in bu kahraman gözüktüğü anların hepsinin kahramanı Şenol Güneşltir. Çünkü elindeki bu yetersiz stoper'i yeteneksizliklerinin önplana çıkmayacağı şekilde oynatıyor. Bu plan yürüyebilir ama başına çok büyük işler de açabilir. Nitekim açıyor da. Kiev maçında da açabilir... Buyüzden "Beşiktaş'ın stoperi olamaz" diyorum. Beşiktaş'ın stoperi her an fahiş bir hata yapabilecek bir stoper olamaz. Standartı olan bir stoper olur.

Valla "Beşiktaş'ın stoperi" kavramı çok muallak bir kavram ve herkese göre de değişiklik gösterir.

Bana göre de Tosiç "Beşiktaş'ın stoperi" olur, çünkü adam sahada canını dişine katacak kadar özverili, rakip takımın horozlarını sindirecek kadar sert ve darbe günü tankların önünde fotoğraf çektirecek kadar gözü kara.

İlk 11 olur, yedek olur bunu tartışırız.

Sahaya bakalım demişsin, bakalım:

İlk 3 CL maçında Napoli'nin 30 milyonluk stoperlerinden çok bir eksiği yoktu Tosiç'in, ki o stoperleri de göreceğiz Lizbon'da.

Çevrimdışı tangaz

başakşehir maçı sanılanın aksine rahat geçecek  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon Barış Şimşek ve Bülent Yıldırım.
bülo ya da fıroyu derbiye atarlar  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Statların yapılması hiç de güzel değil, sanki bolluk içindeyiz, 7 bin kişi ortalamaya oynayan ülkeye 30 bin 40 binlik şehir dışlarına statlar yapıyoruz, Kocaeli taraftarı öyle veya böyle 10 bin anca doldurur maçları hele öyle bir ligdeyken. Altyapı sorunları yerine ülkeyi dev bir şantiyeye çeviren zihniyetin futboldaki yansımasından başka bir şey değil bu yapılan statlar. Almanya o müthiş atılımını gerçekleştirirken kaç tane stat yapmış acaba? Veya İspanya sporun her dalında muhteşem sporcular çıkartırken kaç tane tesis inşaa etmiş?
Abi o açıdan bakmamak lazim

Bu stadların bir cogu kaybettiğimiz 2020 Olimpiyatları icin yapildi aslinda

Birde her ne kadar Sehir merkezlerindeki degerli arazilerden RANT saglamak amacli yapilsa da , bu sekilde inşaat sektörü ayakta tutuldu @tuncaboylu abininde dedigi gibi..

Hem eski kohne stadlardan kurtulduk hemde 500 milyon Tl lik arazileri devlet aldi onun yerine 80- 100- 150 milyon Tl lik stadlar yapıldı başka arazilere

Yani fifti - fifti , Alan memnun veren memnun durumu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

iş dönüp dolaşıp kiev maçında düğümleniyor içeride yensek şimdi 9 puanla çıkmayı garantilemiştik yanılmıyorsam.

Öyle görünüyor, ama geçmişteki maçların hesabını şimdi yapmak çok doğru değil bence.

Bütün dinamikler farklı olacaktı çünkü.

Yine de her şey aynı kalsaydı ve İstanbul'da Kiev'i yenseydik, Kiev dünkü Napoli karşısına 1 puanla iddiasız çıkıp yenileceklerdi belki de.

O zaman bize son maçta yine bir beraberlik gerekecekti en az.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Özellikle Quaresmayı uyaralım abi... Bu kadar kanat kıtlığı çektiğimiz dönemde derbide bize fazlasıyla lazım kendisi.
haklısın maçı erken koparırız inş sonra Q7 ve Adriano dinlendirilmeli  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi o açıdan bakmamak lazim

Bu stadların bir cogu kaybettiğimiz 2020 Olimpiyatları icin yapildi aslinda

Birde her ne kadar Sehir merkezlerindeki degerli arazilerden RANT saglamak amacli yapilsa da , bu sekilde inşaat sektörü ayakta tutuldu @tuncaboylu abininde dedigi gibi..

Hem eski kohne stadlardan kurtulduk hemde 500 milyon Tl lik arazileri devlet aldi onun yerine 80- 100- 150 milyon Tl lik stadlar yapıldı başka arazilere

Yani fifti - fifti , Alan memnun veren memnun durumu..

Olimpiyatlar için tek bir stad yeterli aslında @Yunus Emre Dökmeci.

Futbolda Avrupa Şampiyonası düzenlemek için yapılıyor diye düşünsek daha doğru bir çıkarım olur..

Çevrimdışı Bishamon

Çok uçmayalım bence :D

Tabi uçtuk ama Kante olmasa bile Fransa'da onun gibi onlaca genç var.

Yalnız daha kötü birşey var başakşehir maçını bu adama verdilerse.

Derbiye kesin eyyamcının birini atıyacaklar.
Bu maca Cuno yu vermeleri zaten basli basina Kotu durum

Operasyon var..

Sinirdaki oyuncular ekstra dikkatli olmalı..

Çevrimdışı 38life

Valla "Beşiktaş'ın stoperi" kavramı çok muallak bir kavram ve herkese göre de değişiklik gösterir.

Bana göre de Tosiç "Beşiktaş'ın stoperi" olur, çünkü adam sahada canını dişine katacak kadar özverili, rakip takımın horozlarını sindirecek kadar sert ve darbe günü tankların önünde fotoğraf çektirecek kadar gözü kara.

İlk 11 olur, yedek olur bunu tartışırız.

Sahaya bakalım demişsin, bakalım:

İlk 3 CL maçında Napoli'nin 30 milyonluk stoperlerinden çok bir eksiği yoktu Tosiç'in, ki o stoperleri de göreceğiz Lizbon'da.

Beşiktaşın stoperi kavramını geçmişe göre alırsan yeterli görebilirsin ben Beşiktaşın stoperi derken hedefleri ve oynadığımız platformu baz alıyorum.

Canını dişine takmak ve gözü kara olmak yetmiyor. Necip Tosic'ten daha çok canını dişine takıyor. Ve ben Necipi çok severim tıpkı Dusko Tosic'i çok sevdiğim gibi! Ama büyük kulüp olmak istiyorsan duygusallığa yer yok.

Tekrar söylüyorum Tosic tek bir planın uygulayıcısı sadece o planda başarılı oluyor. Onun dışında bugüne kadar hiçbir katkısı olmadı savunmada.

Çevrimdışı tangaz

ülke de kulüplerin altyapılarını besleyecek futbol akademileri kurulmalı. her bölgede 2şer 3er tane gibi sonra bu akademilerde yaş gruplarına göre takımlar olmalı ve akademi ligleri oluşturulmalı. bu da ancak devlet eliyle mümkün ve şayet bir futbol ülkesi olmak isteniyorsa bu zorunlu :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Bildiğim kadarıyla stadyum projelerinin çoğu Euro 2016 için yapılmıştı.Tabi Platini Fransa'ya verince projeler yavaşladı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

başakşehir maçı sanılanın aksine rahat geçecek  :bandit:

Abi @tangaz Aboubakar onları demir gibi büker demedi deme:)

Çevrimdışı 38life

Tabi uçtuk ama Kante olmasa bile Fransa'da onun gibi onlaca genç var.

Evet. İşte o gençlerden doğru olanı ve Atiba gibi Beşiktaş'a kimyası tam olarak tutacak olanı bulup getirmek lazım. Tabi Atibayı getirdiğimiz fiyata olmayacaktır bu sefer o iş.

Olimpiyatlar için tek bir stad yeterli aslında @Yunus Emre Dökmeci.

Futbolda Avrupa Şampiyonası düzenlemek için yapılıyor diye düşünsek daha doğru bir çıkarım olur..
O da var zaten isin içinde

Bazi stadlar kapasite arttirilabilir şekilde yapildi

Bknz: Aklima gelenler Sivas ve Eskisehir stadlari.

Sivas 33.000 e

Eskisehir de 40.000 e arttirlabilir sekilde yapilmis..

Çevrimdışı Bishamon

ülke de kulüplerin altyapılarını besleyecek futbol akademileri kurulmalı. her bölgede 2şer 3er tane gibi sonra bu akademilerde yaş gruplarına göre takımlar olmalı ve akademi ligleri oluşturulmalı. bu da ancak devlet eliyle mümkün ve şayet bir futbol ülkesi olmak isteniyorsa bu zorunlu :bandit:

Ülkenin Futbol direktörü düşünsun bunları  :D :D

Aynen :bandit:

Adam zaten Oyuzden Adana macinda Kart görmek icin kivrandi 90 dakika :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

rize-fb maçına ali palabıyık verilmiş oh mis

pis pis işler dönüyor yine.

Çevrimdışı Orhan

Etiketler: