Hep diyor olmak elbette haklı olmayı göstermez. Ne yani ben mesela her gün Gomez kötü santrafor desem haklı mı olacam? Burada sadece hata yaptığında değil iyi oynadıklarında da söylediğimi söylemeye çalışıyorum. Haklı olup olmadığım saha içinde belli olur.
Mesajımda da yazdım. Tosic tek bir planın uygulayıcısı. Ve zaten yapabildiği tek şey o. İşe yaradığında mükemmel oynadı olarak gözüküyor. Tosic'in bu kahraman gözüktüğü anların hepsinin kahramanı Şenol Güneşltir. Çünkü elindeki bu yetersiz stoper'i yeteneksizliklerinin önplana çıkmayacağı şekilde oynatıyor. Bu plan yürüyebilir ama başına çok büyük işler de açabilir. Nitekim açıyor da. Kiev maçında da açabilir... Buyüzden "Beşiktaş'ın stoperi olamaz" diyorum. Beşiktaş'ın stoperi her an fahiş bir hata yapabilecek bir stoper olamaz. Standartı olan bir stoper olur.
Valla "Beşiktaş'ın stoperi" kavramı çok muallak bir kavram ve herkese göre de değişiklik gösterir.
Bana göre de Tosiç "Beşiktaş'ın stoperi" olur, çünkü adam sahada canını dişine katacak kadar özverili, rakip takımın horozlarını sindirecek kadar sert ve darbe günü tankların önünde fotoğraf çektirecek kadar gözü kara.
İlk 11 olur, yedek olur bunu tartışırız.
Sahaya bakalım demişsin, bakalım:
İlk 3 CL maçında Napoli'nin 30 milyonluk stoperlerinden çok bir eksiği yoktu Tosiç'in, ki o stoperleri de göreceğiz Lizbon'da.