Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114160 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Pismaniye görünümlü degil abi dis cephesi Pismaniyenin cekilirkenki haline benzeyecekmis ben fotolarını gördüm kaba insaat bitmis dis cephe ve cati yapılıyor resimlerden gördüğüm kadari ile

33.000 kisilik bir stad , Ulkenin her yerine boyle stadlar yapılması güzel gercekten..

Ki Kocaeli Turkiyenin en iyi taraftar gruplarindan birine sahip bir takim..

Stadların yapılması güzel, her ne kadar temel amaç şehiri içinde kalan eski stadların değerli arsalarını paraya çevirmek ve inşaat sektörünü canlı tutup ölmekte olan ekonomiye elektro-şok uygulamak olsa da.

Öte yandan Süper ligde bile seyirci ortalaması 7 binken, önümüzdeki 5 sene içinde Süper Lig'e çıkma ihtimali olmayan takımlara böyle stadlar yapılması bana garip geliyor.

Ayrıca 1. ligde oynarken tanıdığım Kocaeli taraftarı, en pis ve terbiyesiz taraftar gruplarından biriydi.

Küfür edilmesini çok yadırgamayan ve çoğu zaman küfürü noktalı virgül olarak kullanan benim bile midemi bulandırırdı bu heriflerin tezahüratları.

Çevrimdışı tangaz

Özetten gördüğüm kadarıyla Napoli'nin hızlı adamları epey karşı karşıya kalmış.

Ama ölçü olmaz abi.

Dünkü maça iddialı çıktılar, kazansalar 2. bile olabilirlerdi grupta.

Bizim maçta ise hiç bir iddiaları olmayacak.

şayet ideal karoları ile çıkarlarsa galibiyet almak epey zor olacak bizim için. evimizde hiç galibiyet alamadan tur şansımızı son maça taşımak ve hatta liderlik şansımızın bulunması çok enteresan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

konu dışı ama yarama tuz bastınız... ülkenin her yerine stad yapılırken zonguldak stadının yıkılıp o halde bırakılması.. zonguldakspor gibi eskilerin efsane diye tabir ettiği bir takımın maçlarını şehrin 40 km ilerisinde ilçede oynamak zorunda kalması... bu da ayıp ki ne ayıp..

zonguldak spor taraftarından bahsetmiyorum bile... 2 sene önce süper lig taraftar ortalaması 8 bin iken zonguldakspor süper amatör ve sonraki sene 3. ligde 10 bin ortalamayla oynadı maçlarını... daha fazla olurdu ortalama ama stad okadar kişi alıyodu :)
Kocaeli - Sakarya - Ankaragucu :akuma: gibi takimlar , 2.ci 3.cu Liglerde 20.000 taraftara oynuyorlar , Kocaeli taraftari Turkiyenin her yerine Deplasman yapıyor rakip takimin 2 kati deplasman seyircisi oluyor mesela

Su Ligden Taraftari olmayan takimlar düşse de Bu takimlar geri gelse keske...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada önümüzdeki yaz transfer döneminde yeni bir Atiba arayışı içinde olmalıyız. Özellikle "Atiba'nın genci" diye adlandırılabilecek bir transfer yapabilirsek tadından yenmez.
Aramaya gerek yok o isim burada 2 senedir Badou Ndiaye :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

şayet ideal karoları ile çıkarlarsa galibiyet almak epey zor olacak bizim için. evimizde hiç galibiyet alamadan tur şansımızı son maça taşımak ve hatta liderlik şansımızın bulunması çok enteresan.

Bizim maçtan 4 gün sonra Shaktar ile oynayacaklar, o yüzden ideal kadrolarını sahada göreceğimizi sanmıyorum.

Öte yandan haklısın, daha da garibi evimizde berabere kaldığımız 3 maçta da beraberliğe yarabbi şükür demiş olmamız.  :tabe:

Evimizde oynadığımız (hadi Kiev'i bir kenara bırakalım) 2 maçta da galibiyetten çok mağlubiyete yakındık.

Çevrimdışı levitate

Kocaeli - Sakarya - Ankaragucu :akuma: gibi takimlar , 2.ci 3.cu Liglerde 20.000 taraftara oynuyorlar , Kocaeli taraftari Turkiyenin her yerine Deplasman yapıyor rakip takimin 2 kati deplasman seyircisi oluyor mesela

Bence Kasımpaşa ve Akhisar düşsün ligden abi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Demin neden silip yeniden paylastin :alala:

Atatürk'ü düzgün yapmamışlar ben editledim öyle koydum bidaha :)

Çevrimdışı tangaz

Stadların yapılması güzel, her ne kadar temel amaç şehiri içinde kalan eski stadların değerli arsalarını paraya çevirmek ve inşaat sektörünü canlı tutup ölmekte olan ekonomiye elektro-şok uygulamak olsa da.

Öte yandan Süper ligde bile seyirci ortalaması 7 binken, önümüzdeki 5 sene içinde Süper Lig'e çıkma ihtimali olmayan takımlara böyle stadlar yapılması bana garip geliyor.

Ayrıca 1. ligde oynarken tanıdığım Kocaeli taraftarı, en pis ve terbiyesiz taraftar gruplarından biriydi.

Küfür edilmesini çok yadırgamayan ve çoğu zaman küfürü noktalı virgül olarak kullanan benim bile midemi bulandırırdı bu heriflerin tezahüratları.

stad yatırımları sportif amaçdan daha çok siyasi gelişmeler şehirlerin oy potansiyeline göre teşekkür etmek ve hangi şehirdeki eski stad arazisi daha çok rant elde edilebilecek konumda ise yapılan yatırımlar şeklinde yürüyor.

küfür konusuna gelince eskiden küfürsüz stadyum mu vardı heryer öyleydi. şimdiki kadar çok ceza yoktu ve küfür aşırı yaygındı. izmit sakarya bursa malatya adana gibi takımlar deplasman hissini veriyordu rakiplere ve lige renk katıyorlardı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada önümüzdeki yaz transfer döneminde yeni bir Atiba arayışı içinde olmalıyız. Özellikle "Atiba'nın genci" diye adlandırılabilecek bir transfer yapabilirsek tadından yenmez.

Kante   :icool: :icool:

Atatürk'ü düzgün yapmamışlar ben editledim öyle koydum bidaha :)
Eline saglik Adamsin :claps: :claps:

Aldim fotoyu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Statların yapılması hiç de güzel değil, sanki bolluk içindeyiz, 7 bin kişi ortalamaya oynayan ülkeye 30 bin 40 binlik şehir dışlarına statlar yapıyoruz, Kocaeli taraftarı öyle veya böyle 10 bin anca doldurur maçları hele öyle bir ligdeyken. Altyapı sorunları yerine ülkeyi dev bir şantiyeye çeviren zihniyetin futboldaki yansımasından başka bir şey değil bu yapılan statlar. Almanya o müthiş atılımını gerçekleştirirken kaç tane stat yapmış acaba? Veya İspanya sporun her dalında muhteşem sporcular çıkartırken kaç tane tesis inşaa etmiş?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene sonunda sözleşmesi biten sol bekler arasında, dün bize karşı oynayan Eliseu da vardı.

İsmail gittikten sonra gelir mi diye kolaçan ediyordum, 33 yaşında falan ama işe yararmış gerçekten.

Dombili falan gözüküyor, ama ben beğendim açıkçası.

Çoğu kişi gol attı diye Semedo'ya odaklandı, ama 2. yarı onun koridorunu otobana çevirdik.

Diğer tarafta Eliseu savunmada daha sağlam durdu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cüneyt Vodafone Arena'yı tadacak. :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Koa_lAA

karaelmas çıksın boşver diğerlerini :D

Basak macina Cunoyu mu vermişler :s20: :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

karaelmas çıksın boşver diğerlerini :D
Üçü de gelmesin İzmir takımı gelsin şu lige artık :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

stad yatırımları sportif amaçdan daha çok siyasi gelişmeler şehirlerin oy potansiyeline göre teşekkür etmek ve hangi şehirdeki eski stad arazisi daha çok rant elde edilebilecek konumda ise yapılan yatırımlar şeklinde yürüyor.

küfür konusuna gelince eskiden küfürsüz stadyum mu vardı heryer öyleydi. şimdiki kadar çok ceza yoktu ve küfür aşırı yaygındı. izmit sakarya bursa malatya adana gibi takımlar deplasman hissini veriyordu rakiplere ve lige renk katıyorlardı...

Abi biz de küfür ediyorduk, "Sus Soru sorma sevimli Kanarya" diye az başlamıyorduk.

Kocaeli taraftarı çok başkaydı.

Futbol takımı renk katıyordu, ama taraftarından nefret ederdim.

Çevrimdışı 38life

Hep diyor olmanız, haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.

CL'de oynadığımız ilk 4 maçtaki en iyi savunma oyuncumuz Tosiç'ti.

Bunlar içinde Napoli ve Benfica deplasmanları da vardı.

Sakat sakat oynadığı ve 60. dakikada çıkmak zorunda kaldığı şu maçta kötü oynadığı için başlamışsınız biz demiştik demeye.

Hep diyor olmak elbette haklı olmayı göstermez. Ne yani ben mesela her gün Gomez kötü santrafor desem haklı mı olacam? Burada sadece hata yaptığında değil iyi oynadıklarında da söylediğimi söylemeye çalışıyorum. Haklı olup olmadığım saha içinde belli olur.

Mesajımda da yazdım. Tosic tek bir planın uygulayıcısı. Ve zaten yapabildiği tek şey o. İşe yaradığında mükemmel oynadı olarak gözüküyor. Tosic'in bu kahraman gözüktüğü anların hepsinin kahramanı Şenol Güneşltir. Çünkü elindeki bu yetersiz stoper'i yeteneksizliklerinin önplana çıkmayacağı şekilde oynatıyor. Bu plan yürüyebilir ama başına çok büyük işler de açabilir. Nitekim açıyor da. Kiev maçında da açabilir... Buyüzden "Beşiktaş'ın stoperi olamaz" diyorum. Beşiktaş'ın stoperi her an fahiş bir hata yapabilecek bir stoper olamaz. Standartı olan bir stoper olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yusuf geçen sene Osmanlı maçını yönetmişti  unuttun herhalde :evillol:

osmanlı maçında tattı ya :D

Atiba,Quaersma,marcelo bu 3'ünden 1'ni derbiye çıkartmaz bu adam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonluk maçımızı yönetmişti zaten.  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Üçü de gelmesin İzmir takımı gelsin şu lige artık :)
Göztepe, Malatya ve Adana Demir gelsin Serhat abi. Adana, Akhisar, Kayseri, Kasımpaşa dörtlüsünden üçü düşsün  :D

Yalnız daha kötü birşey var başakşehir maçını bu adama verdilerse.

Derbiye kesin eyyamcının birini atıyacaklar.

Çevrimdışı tangaz

Bizim maçtan 4 gün sonra Shaktar ile oynayacaklar, o yüzden ideal kadrolarını sahada göreceğimizi sanmıyorum.

Öte yandan haklısın, daha da garibi evimizde berabere kaldığımız 3 maçta da beraberliğe yarabbi şükür demiş olmamız.  :tabe:

Evimizde oynadığımız (hadi Kiev'i bir kenara bırakalım) 2 maçta da galibiyetten çok mağlubiyete yakındık.

iş dönüp dolaşıp kiev maçında düğümleniyor içeride yensek şimdi 9 puanla çıkmayı garantilemiştik yanılmıyorsam.

Etiketler: