Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111062 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bizimkiler dün 23:10 uçağı ile izmirden geldiler izmir havaalanından kızım beni aradı (kendisi quaresma hayranıdır) quaresma gol attı deyince havaalanını sevinç nidalarıyla çınlattı. ankarada aldığımda nasıl mutluydu eve gidene kadar beşiktaş konuştuk   :biggrinking:
yeni nesil geliyor @tangaz
ve ara nesil gibi olmayacak bu nesil biraz bizim kuşağa benzeyecek takımına güvenen
kolay kolay kırılmayan bir nesil olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ve ara nesil gibi olmayacak bu nesil biraz bizim kuşağa benzeyecek takımına güvenen
bizim gibi olmayacak yani uzun süre çile çekmeden başarı görecek bu nesil Necmi abi :D

Çevrimdışı 38life

http://www.fullmatchreplay.com/replay.php?match=211307&vid=63454
Tekrar izlemek isteyen varmı :D ben indirdim daha kalitelisini bulan olursa istiyorum.

Rus spiker 3.cü golde ne bağırmış be :D tekrar tekrar seyrediyorum :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdoğan Arıkan'dan dinlemesi çok keyifli, sabahtan beri 10 kere dinlemişimdir.  :D

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi ne şanslıydık nesil olarak, okulda ne kadar fenerli varsa hepsinin çayını içip tostunu yemişimdir. hatta evden aldığım harçlıkları harcamaya gerek duymadan yaşardım. biriken paralarla haftasonu maça giderdim sağolsun okuldaki fenerliler ödüyordu tüm masraflarımı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

fransız spikerde bağırıyor deli gibi bağırmayan yok :D

Bizde bağırdık :D

Çevrimdışı 38life

Kara Mamba. Dün yine beleş golünü attı :D Olsun gol olsun da nasıl olursa olsun önemli olan atması. Napoli maçında da takımı uçuran golü o atmıştı.

Şampiyonlar ligi gol krallığı

🔥 ŞL'nin yenilmezleri
🇹🇷 Beşiktaş
🇫🇷 PSG
🇫🇷 Monaco
🇬🇧 Arsenal
🇬🇧 Leicester
🇪🇸 Atl. Madrid
🇪🇸 R. Madrid
🇩🇪 Leverkusen
🇩🇪 Dortmund
🇮🇹 Juventus

Çevrimdışı alimm

simdi geriden geliyorum ismi gecmediyse ve linc edilip mezara atilmayacaksam Abdullah Avciyi isterdim :iblush: :iblush:

ben şahsen küreğim elimde sıradaki yerimi aldım  :D

ön sıralarda ben de hazır durumda bulunurumm... bir elimde kürek, diğer elimde de kürek.. ihtiyacı olana verirm...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

ön sıralarda ben de hazır durumda bulunurumm... bir elimde kürek, diğer elimde de kürek.. ihtiyacı olana verirm...

Direkt kepçe getirelim, daha derine gömeriz.  :)

Çevrimdışı 38life

Dinamo Kiev TD: Rebrov: "Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik ama Beşiktaş'a karşı iyi bir final yapacağız"

Dinamo Kiev TD: Rebrov: "Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik ama Beşiktaş'a karşı iyi bir final yapacağız"

Çevrimdışı ilhan mansız

@Necmi abi ne şanslıydık nesil olarak, okulda ne kadar fenerli varsa hepsinin çayını içip tostunu yemişimdir. hatta evden aldığım harçlıkları harcamaya gerek duymadan yaşardım. biriken paralarla haftasonu maça giderdim sağolsun okuldaki fenerliler ödüyordu tüm masraflarımı  :bandit:
özellikle fener Maçlarını iple çekerdik. Fener, gese ve trabzona karşı galibiyette üstündük. Açıkçası genç arkadaşların biraz daha kötümser olmasını anlayabiliyorum. Beşiktaş'ın kötü yönetildiği üstelik saha dışı şartların özellikle gese lehine olduğu bir döneme rastladılar. Normal şartlar altında Beşiktaş bu iki takımla her şekilde çok rahat başa çıkar. Zaten Türkiye'de 1970 lere kadar derbi Beşiktaş-fener derbisidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

O tarihe kadar kovulmamış olursa, belki yapar.

Napoli hocası Sarri bile bize Kiev maçı için 3 puanı direkt yazmış:

"İstanbul'da 3-3 bizi demoralize etti. Bugünkü Kiev maçını kazansak da, Lizbon'dan puan almamız gerekiyordu" demiş.

Şu anda normal şartlar altında, gruptan çıkmaya en yakın takım Beşiktaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

özellikle fener Maçlarını iple çekerdik. Fener, gese ve trabzona karşı galibiyette üstündük. Açıkçası genç arkadaşların biraz daha kötümser olmasını anlayabiliyorum. Beşiktaş'ın kötü yönetildiği üstelik saha dışı şartların özellikle gese lehine olduğu bir döneme rastladılar. Normal şartlar altında Beşiktaş bu iki takımla her şekilde çok rahat başa çıkar. Zaten Türkiye'de 1970 lere kadar derbi Beşiktaş-fener derbisidir.

Ben de hatırlıyorum, 4'er 4'er atardık Lukovcan'lara Yaşar'lara.

Çevrimdışı 38life

Dayak istiyor. Ulan ne istiyosunuz Beşiktaştan. 4 gün sonra lig lideriyle oynayacaksın O Yarmalenkoyu falan sahaya sürersen valla döveriz seni.

Dayak istiyor. Ulan ne istiyosunuz Beşiktaştan. 4 gün sonra lig lideriyle oynayacaksın O Yarmalenkoyu falan sahaya sürersen valla döveriz seni.

bi halt süremez o taraftarda gitmez zaten maça tahminim o yönde :)

Adamların lig lideri ile maçları var 41 puanda shaktar 1.ci kiev'in 33 puanı var 2.ci :)

Çevrimdışı tuncaboylu

bi halt süremez o taraftarda gitmez zaten maça tahminim o yönde :)

Adamların lig lideri ile maçları var 41 puanda shaktar 1.ci kiev'in 33 puanı var 2.ci :)

İlaveten bu sene Ukrayna Ligi'nde play-off düzenlenecek, yani her puanın önemi var.

Beşiktaş - Benfica karşılaşması, bu hafta oynanan Şampiyonlar ligi maçları arasında Avrupa'da ve Türkiye'de en çok izlenen maç oldu.
Bazıları hala dünya derbisi oynuyoruz diye kendilerini kandırıyormudur ? 😂

Çevrimdışı 38life

Forma çıkarmaya sarı kart verilmesindeki mantık ve amaç nedir? Şimdiye kadar hiç sorgulamamıştım.

Etiketler: