Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi sozkul

West Ham kiralama bedelini geri istemezse ya da Gökhan cebinden karşılarsa neden olmasın

çok karlı olacak bizim için, bizde kalsa bu devre yokları oynardı, havalanmıştı, bu arada 4.5 bonservis parasının 3 ünü kurtarmış oluyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok karlı olacak bizim için, bizde kalsa bu devre yokları oynardı, havalanmıştı, bu arada 4.5 bonservis parasının 3 ünü kurtarmış oluyoruz.
katılmıyorum abi. Avrupa'da birkaç takım takip ediyordu. Cv'sine 6 ay Başarısız bir epl kariyeri eklendi.

Çevrimdışı yigitcan1903

katılmıyorum abi. Avrupa'da birkaç takım takip ediyordu. Cv'sine 6 ay Başarısız bir epl kariyeri eklendi.
Huzursuzluk yaratıyordu gidicem diye
Gitti gördü göreceğini
Dönünce formanın değerini bilmesi dileğiyle

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerçekten de öyle.

Mevcut şekilde olursa adamı 6 ay kiralama karşılığında 4.5 milyon euro para almış gibi olacağız.

Çevrimdışı panic13

Huzursuzluk yaratıyordu gidicem diye
Gitti gördü göreceğini
Dönünce formanın değerini bilmesi dileğiyle

Gelip katkı verirse yılın değil, 3 yılın transferi olur. Çünkü görünen o ki, şu anki tek hücum planımız -demeğe de dilim varmıyor ama- hücumumuzun büyük çoğunluğu Q17'nin ayaklarına bakıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi sozkul

Yahu zararın neresinden dönsek kardır, o takip eden takımlar geçen sene teklif yaptı mı? bizde kalsa oynamayacaktı biliyoruz, ama iştahlı gelirse ikinci yarı şampiyonluğumuza katkı yapabilir. Bundan daha kötü senoryalarda vardı nihayetinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelip katkı verirse yılın değil, 3 yılın transferi olur. Çünkü görünen o ki, şu anki tek hücum planımız -demeğe de dilim varmıyor ama- hücumumuzun büyük çoğunluğu Q17'nin ayaklarına bakıyor.
işte abi şuan en büyük risk bu bence  :bawling:

Çevrimdışı Akil Emre

Şimdi adam çizgiye baka baka geriye gitti, hiç acelesi yok gibiydi, atamasaydı nasıl gömerdik burda, kahramanlık ile gömülme arasında ince bir çizginin olduğu durumlardan biri..

Basketi muazzamdı ama, onu tutmaya çalışan basketçinin takla atıp bakkala doğru gitmesi efsaneydi :lol: :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q17 :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu nerde bu millet nerde Bu devlet :alala:

Aloooo yatiryormu herkes yahu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Yahu nerde bu millet nerde Bu devlet :alala:

Aloooo yatiryormu herkes yahu :bandit:
Haftaya netlesir

Çevrimdışı Bishamon

@atalay tebrikler Musleraya iyi sokuşturdunuz.Alexisi ne zaman getiriyoruz Beşiktaşa? :D

Çevrimdışı atalay

@atalay tebrikler Musleraya iyi sokuşturdunuz.Alexisi ne zaman getiriyoruz Beşiktaşa? :D

Teşekkürler. Alexis'in minumum 4-5 yılı daha var.

Çevrimdışı benyv-

Caner'in olmayışı, 10 numara olmayışı ve Q7'den başka formda kanat oyuncumuzun olmaması gibi faktörler hücumumuzu etkiliyor. Buna rağmen bireysel kalitemiz ile skor alıyoruz. Ş.L. maçlarında ise bu bir eksiklik değil, çünkü zaten oyunu geriden kuruyoruz ve orta saha ağırlıklı oynuyoruz. Q7 ve Aboubakar da hızlı hücum şansı arıyor. Cenk, Olcay, Kerim, Oğuzhan, hücumda kim varsa form tutması gerekiyor artık. Ya da Olcay ile Kerim'i gönderelim. 1 tane adam gibi 10 numara alalım, Töre'yi de çağıralım bitsin bu çile  :lol:

Çevrimdışı atalay

Alexis Sánchez iki gol daha atarsa Marcelo Salas'ı geçiyor. Eduardo Vargas ise üç gol daha atarsa önce Iván Zamorano'yu, altı gol daha atarsa o da Salas'ı geride bırakıyor. El Bam Bam ve El Matador ikisi de büyük golcüydü.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 12:59:58 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Teşekkürler. Alexis'in minumum 4-5 yılı daha var.

Öyle bir istekle oynuyor ki sanki 22 yaşında  :D Valla bence en az bir 35'ine kadar oynar.Daha sonra istese bile vücudu izin vermeyebilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis Sánchez iki gol daha atarsa Marcelo Salas'ı geçiyor. Eduardo Vargas ise üç gol daha atarsa önce Iván Zamorano'yu, altı gol daha atarsa o da Salas'ı geride bırakıyor. El Bam Bam ve El Matador ikisi de büyük golcüydü.
bu konudan bağımsız gabriel batistuta hakkında ne düşünüyorsun  :)

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi en sevdiğim forvet Gabriel Batistutadır efsane forvetti adam.

batigolü ben de çok severdim bir de çekoslavak thomas skuhravy vardı sen bilmezsin onu oda süperdi seri A'nın dünyada bir numara olduğu yıllarda genoa da oynardı @Mehmet Ali C. 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

En sevdiğim santraforlardandır Vieri.

vieri boksiç ikilisi zamanı juve süperdi ikisi manyak çapraz koşu yapardı ders niteliğinde denecek seviyede hemde defansı kabak çiçeği gibi açarlardı bizim ilhan mansızda vierigillerdendir mesela hareketli toplara gelişine uzaktan en iyi vuran forvet futbol tarihinde vieri olabilir. ilhanda listede üst sıralarda yer bulur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yok yapmaz o artık, kaç yaşına gelmiş olgun bir adam olmuş.. :D

ben şiddetin hiç birinde hiç bi dönem olmadım abi sadece bireysel ve toplu küfürlere her zaman dahil olurdum ama o yıllarda ceza yoktu küfür serbestti  :D @sozkul

Çevrimdışı tangaz

korkunç ivan hava toplarının efendisi @atalay

Çevrimdışı atalay

bu konudan bağımsız gabriel batistuta hakkında ne düşünüyorsun

Batigol izlediğim en iyi santraforlardan biridir. Bizim kuşağın idol oyuncularından.

Çevrimdışı Bishamon

vieri boksiç ikilisi zamanı juve süperdi ikisi manyak çapraz koşu yapardı ders niteliğinde denecek seviyede hemde defansı kabak çiçeği gibi açarlardı bizim ilhan mansızda vierigillerdendir mesela hareketli toplara gelişine uzaktan en iyi vuran forvet futbol tarihinde vieri olabilir. ilhanda listede üst sıralarda yer bulur

Juve'de bir sene oynamışlar be.Ben tabi o dönemleri izlemedim.Benim en sevdiğim Juve kadrosu küme düşürülmeden önceydi Nedved Trezeguet Del Pierolu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada süper lig yayın ihalesini Digitürk'ün alacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı panic13

bu konudan bağımsız gabriel batistuta hakkında ne düşünüyorsun  :)

Batigol izlediğim en iyi santraforlardan biridir. Bizim kuşağın idol oyuncularından.

winning elevenların ilk sezonlarında batistuta insan değil, bildiğin hayvandı. Darbeli matkap gibiydi, shootingi 100'dü sanırım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: