Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150185 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

D-Smart ve Digitürk ile yapılan anlaşmaların sözleşme detaylarıyla ilgili bir KAP açıklaması var mı? Ayrıca Sompo Japan ile ilgili yapılan revize anlaşmasının detayları belirsiz. Stat sigortası ile beraber bi' paket anlaşması gibi duruyor.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2016, 19:52:43 atalay ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

57 Yıllık yaşam
11 Savaş
24 Madalya
7 Nişan
13 Kitap
1 Ülke

Ruhun şad olsun Mustafa Kemal Atatürk.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersun Yanal Luciano  Narsing transferini çok istiyormuş. Keşke Şenol Hocada istese sene sonu bitiyor kontrat devre arası alınabilir aslında. 

Çevrimdışı tangaz

Geçmiş olsun @tangaz abi...Kardeşimden bilirim çok zordur çocuk hastalıkları

saolasın @Bishamon çocuk hastalıkları zaten anne babaya ızdırap onlar günlük yaşantılarına dewam ediyor takır takır öksürürken baba oyun die üstümde tepiniyordu bütün akşam :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet Demirkol :

Beşiktaş taraftarları, Başkanı, teknik direktörü, o pozisyona kırmızı kart diyor. Daha ne yapmaları lazım?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Mehmet Demirkol :

Beşiktaş taraftarları, Başkanı, teknik direktörü, o pozisyona kırmızı kart diyor. Daha ne yapmaları lazım?

ülke geneli itibariyle böyle durumlara alışkın değil tabii bünyeleri kabul etmiyor. boşuna demiyoruz beşiktaşlı duruşu die. anlamalarını beklemek ütopik...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

beyler hepinize ilginiz alakanız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sağolun, iyi ki varsınız...

bu arada ekürim mylife1903'ün bir formülü var yetişkinler için öksürüğe birebir geliyor vodka + limon + bal karabiber gibi bir karışımdı öneririm iyi geliyor  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Mehmet Demirkol :

Bugün mynette okumuştum. Beşiktaş maçında aspor dan skandal karar diye haber vardı basın az cesaretli olsa bunları tarihin altın sayfalarına gömeceğizde kimse sesini çıkarmıyor. Kim birşey dese hemen terörist ilan ediliyor zihniyet aynı zihniyet.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güntekin Onay'dan açıklama!

Beşiktaşlılığı ile bilinen spor yazarı ve yorumcusu Güntekin Onay, Turkuvaz Medya grubu ile arasında yaşanan olaylar hakkında bir açıklama yaptı.

İşte Onay’ın yaptığı açıklamalar:

-SİYASİ BİR TARTIŞMANIN İÇERİSİNDE KENDİMİ BULDUM-

“Hayretler içerisindeyim ve çok üzgünüm. Özellikle sosyal medya mecrasında insanlar kendilerine kahramanlar veya hainler yaratıyorlar. Bir anda siyasi bir tartışmanın içerisinde kendimi buldum ve buna çok şaşırdım. Maksadını çok aştı. Bir kere ben kesinlikle hiçbir medya grubunu, bir siyasi partiyi veya herhangi birini hedef göstermedim, eleştirmedim. Basın özgürlüğü konuşulurken de 40-50 yıllık bir süreçten bahsediyorum. Ülkemiz çok değil, daha 4 ay olmadı, çok zor günler atlattı. Darbe girişimi oldu. Vatan hainleri ülkemizi ele geçirmeyi çalıştı, insanlarımız öldü ve hala bununla ilgili mücadele devam ediyor. Ne Fetöcülüğüm kaldı ne teröre desteğim kaldı. Böyle bir şey olabilir mi? Terörün her türlüsünü, her türlü destek vereni desteklememiz mümkün olabilir mi? Ben 40-50 yıllık süreçte ülkemizin basın özgürlüğü konusunda sıkıntılı bir dönemden geçtiğini anlatmak istedim. Söylediğim budur. Yanlış taraflara kimse çekmesin. Siyasi kahramanlar veya siyasi hainler yaratmaya çalışılmasın. Bu olay çok büyüdü”

-ASPOR MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜM-

“Aspor Müdürü Serkan Korkmaz’la görüştüm. İşin bir de medya tarafı var. Serkan, “Ya Güntekin tehditler alıyoruz, küfürler ediliyor, ölmüş anneme sövüyorlar, olay çok farklı noktalara geldi. Lütfen artık bu işi kapatalım. Beşiktaş taraftarı bu işi başka taraflara çekmesinler, siyasileştirmesinler. Rica ediyorum” dedi.

-İŞ BAŞKA TARAFLARA ÇEKİLDİ-

“Bizim işimiz siyasetle olmaz. Ben 20-25 senedir ekranlardayım. Bir gün siyasi mesaj vermedim. Siyasi bir kimliğim olmadı ve bu konularda çok dikkatliyiz. Basın özgürlüğü konusunda son 1 aydan bahsetmiyorum. Lütfen başka taraflara çekmesinler. Serkan, çok üzgün, çok hırpalanmışlar. Fotomaç’ın müdürü Zeki Uzundurukan aynı şekilde. Maalesef iş başka taraflara çekildi. Bizim Sabah gazetesinde çalışan arkadaşlarımız var. Aspor’un yarısını bizim 10 yıl mesai geçirdiğimiz arkadaşlarımız. Bizim aramızda sadece rekabet olur. Böyle bir şey söz konusu değil. Sanki koskoca medya grubunu ben hedef göstermişim veya terör örgütüne destek veren gazetecilere destek vermişim gibi bir algı yaratıldı. Öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Çok üzüldüm, hatta olayların bu noktalara gelmesine şaşırdım” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaşlılığı ile bilinen spor yazarı ve yorumcusu Güntekin Onay, Turkuvaz Medya grubu ile arasında yaşanan olaylar hakkında bir açıklama yaptı.

“Hayretler içerisindeyim ve çok üzgünüm. Özellikle sosyal medya mecrasında insanlar kendilerine kahramanlar veya hainler yaratıyorlar. Bir anda siyasi bir tartışmanın içerisinde kendimi buldum ve buna çok şaşırdım. Maksadını çok aştı. Bir kere ben kesinlikle hiçbir medya grubunu, bir siyasi partiyi veya herhangi birini hedef göstermedim, eleştirmedim. Basın özgürlüğü konuşulurken de 40-50 yıllık bir süreçten bahsediyorum. Ülkemiz çok değil, daha 4 ay olmadı, çok zor günler atlattı. Darbe girişimi oldu. Vatan hainleri ülkemizi ele geçirmeyi çalıştı, insanlarımız öldü ve hala bununla ilgili mücadele devam ediyor. Ne Fetöcülüğüm kaldı ne teröre desteğim kaldı. Böyle bir şey olabilir mi? Terörün her türlüsünü, her türlü destek vereni desteklememiz mümkün olabilir mi? Ben 40-50 yıllık süreçte ülkemizin basın özgürlüğü konusunda sıkıntılı bir dönemden geçtiğini anlatmak istedim. Söylediğim budur. Yanlış taraflara kimse çekmesin. Siyasi kahramanlar veya siyasi hainler yaratmaya çalışılmasın. Bu olay çok büyüdü”

“Aspor Müdürü Serkan Korkmaz’la görüştüm. İşin bir de medya tarafı var. Serkan, “Ya Güntekin tehditler alıyoruz, küfürler ediliyor, ölmüş anneme sövüyorlar, olay çok farklı noktalara geldi. Lütfen artık bu işi kapatalım. Beşiktaş taraftarı bu işi başka taraflara çekmesinler, siyasileştirmesinler. Rica ediyorum” dedi.

“Bizim işimiz siyasetle olmaz. Ben 20-25 senedir ekranlardayım. Bir gün siyasi mesaj vermedim. Siyasi bir kimliğim olmadı ve bu konularda çok dikkatliyiz. Basın özgürlüğü konusunda son 1 aydan bahsetmiyorum. Lütfen başka taraflara çekmesinler. Serkan, çok üzgün, çok hırpalanmışlar. Fotomaç’ın müdürü Zeki Uzundurukan aynı şekilde. Maalesef iş başka taraflara çekildi. Bizim Sabah gazetesinde çalışan arkadaşlarımız var. Aspor’un yarısını bizim 10 yıl mesai geçirdiğimiz arkadaşlarımız. Bizim aramızda sadece rekabet olur. Böyle bir şey söz konusu değil. Sanki koskoca medya grubunu ben hedef göstermişim veya terör örgütüne destek veren gazetecilere destek vermişim gibi bir algı yaratıldı. Öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Çok üzüldüm, hatta olayların bu noktalara gelmesine şaşırdım” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link
Siyasi tartışmanın içine çeken taraftar değil bunu anlamak gerekiyor o arkadaşlarının olduğu yayın kuruluşları siyasi tarafa çekerek bel altı vurmaya çalışıyor her zaman yaptıkları gibi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

Şu yaşanan son olay ve verilen tepki ile bu sene boyunca artık kolay kolay algı operasyonu yapabileceklerini sanmıyorum. Belki de gazetecilik hayatları boyunca yaşayabilecekleri en zor anları yaşadılar. Iyiki varsın be sosyal medya.

Çevrimdışı tangaz

Siyasi tartışmanın içine çeken taraftar değil bunu anlamak gerekiyor o arkadaşlarının olduğu yayın kuruluşları siyasi tarafa çekerek bel altı vurmaya çalışıyor her zaman yaptıkları gibi..

gerçekten de yaptıkları herşey attıkları her adım çok adice kendilerine karşıt görüş belirtti die güntekin gibi tüm ülkece kabul görmüş saygın birini dahi bir iğrençliğin içine dahletmeye çalıştılar. çok basit ve adiler...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gerçekten de yaptıkları herşey attıkları her adım çok adice kendilerine karşıt görüş belirtti die güntekin gibi tüm ülkece kabul görmüş saygın birini dahi bir iğrençliğin içine dahletmeye çalıştılar. çok basit ve adiler...
Benim canımı daha çok acıtan birilerine yaranmak için ruhlarını ve bedenlerini Beşiktaş'ın önüne koyan insanlar, mümkünse Beşiktaş'lıyım demesinler kendilerine, Beşiktaş sadece siyah beyaz renkleri tutmak demek değildir.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2016, 14:03:13 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tekrar sağolun dostlar, dün doktor detaylı baktı ciğerler temiz ateş yok enfeksyon yok boğazda kızarıklık henüz yok, olay tümüyle biraz burun tıkanıklığı ve paralelinde oluşan geniz akıntısı sonrası oluşan kuru bir öksürük. geniz akıntısını kesecek tek bir şurup yazdı 3 öğün onu kullanacağız. kış aylarını sevmiyorum yaz gibisi sıcak gibisi yok dememin sebeplerinden biri de bu. baba olanlar bilir ilerde olacak olan kardeşlerimde o zaman görecekler, çocuğunuz takır takır öksürdüğünde içiniz gidiyor. yaş ayırımı olmaksızın boğazı yumuşatıcı bir formülde ben vereyim zeytinyağı limon bal karışımı da çok iyi yumuşatıyor. bir de gıcıkla oluşan ve lanet olsun dedirten bir öksürüğünüz var ise elma sirkesi ile gargara yapın öksürüğünüzüzü tak die kesip 1-2 saat rahat ettirecektir ama sadece 1-2 saat...

Geçmiş olsun @tangaz.

Bu hava değişimlerinden epey hasta var çevremde, C vitamini verin miniğe bol bol.

Çevrimdışı cisse557

Benim canımı daha çok acıtan birilerine yaranmak için ruhlarını ve bedenlerin Beşiktaş'ın önüne koyan insanlar, mümkünse Beşiktaş'lıyım demesinler kendilerine, Beşiktaş sadece siyah beyaz renkleri tutmak demek değildir.

Bu sekilde dinledim ve +1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Haber Kaynağı: Yasaklı Link

O zaman hayattaki bir akrabasını söylesin, ona küfür edelim.  :akuma: :akuma:

Ben bu kadar (Hakaret Yasak)₅ bir kuruluş görmedim arkadaş.

Basit bir tepkiyi terörist, gezici, bilmem ne diye saçma sapan yerlere çektiler, şimdi çıkıp olayı siyasileştirmesinler diyorlar.

Ne yüzsüz adamlar bunlar be.

Çevrimdışı tangaz

Geçmiş olsun @tangaz.

Bu hava değişimlerinden epey hasta var çevremde, C vitamini verin miniğe bol bol.

saol dostum, C vitamini ayrılmaz bir parçamız sürekli ama malesef geniz akıntısı illet bişey.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu yaşanan son olay ve verilen tepki ile bu sene boyunca artık kolay kolay algı operasyonu yapabileceklerini sanmıyorum. Belki de gazetecilik hayatları boyunca yaşayabilecekleri en zor anları yaşadılar. Iyiki varsın be sosyal medya.

Daha bitmedi bu iş, çıkıp adam gibi "özür dileriz" dedirtmemiz lazım bu arsızlara.

Çevrimdışı tangaz

O zaman hayattaki bir akrabasını söylesin, ona küfür edelim.  :akuma: :akuma:

Ben bu kadar (Küfür Yasak) bir kuruluş görmedim arkadaş.

Basit bir tepkiyi terörist, gezici, bilmem ne diye saçma sapan yerlere çektiler, şimdi çıkıp olayı siyasileştirmesinler diyorlar.

Ne yüzsüz adamlar bunlar be.

2 gün sonra çıkar kandırıldık derler metin yüksel böle bi açıklama yapmadı montaj derler kıt akıllılar...

Çevrimdışı Bishamon

Beyinsizler hata yaptık özür diliyoruz diyeceklerine nereye getirdi olayı

Çevrimdışı cisse557

Daha bitmedi bu iş, çıkıp adam gibi "özür dileriz" dedirtmemiz lazım bu arsızlara.
Iradeleri ile beyanları birbirini tutmuyor ki adamların. Ekran karşında eğilmeyiz bükülmeyiz yanlış bişey yapmadık, arka tarafta Güntekin'e uzgunuz falan demeler. Araya birilerini sokup özür dilemeden olayı tatlıya bağlama çabasındalar.

Çevrimdışı tangaz

Beyinsizler hata yaptık özür diliyoruz diyeceklerine nereye getirdi olayı

dediğin gibi beyin yok ki basitçe bir özür metni yaz en altta  konuyu kapat geç ağır aptal bunlar...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Güntekin'den daha sert ve isim vererek bir açıklama yapmasını beklerdim.

Bunlar kendi düşüncesinde olmayan herkesi terörist ilan etmeye başladı. Sıktı artık hadlerini bildirmek lazım. Görüyoruz ki bunlar tatlı dilden anlamıyor, anlamayacaklar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba değerli Beşiktaşlılar,

bugün 10 Kasım değerli Beşiktaşlılar
bugün Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önderimiz büyük insan,büyük değer,büyük lider Mareşal (Gazi) Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı,sevgi,özlem ve minnetle anıyoruz
Büyük Türk tarihinin seyrini değiştiren yürekli insan Mustafa Kemal Atatürk
Büyük Türk tarihine Türk milletine Yüce Yaradanımızın bir lütfüsüsün Mustafa Kemal Atatürk
Büyük Türk tarihinin ender ve gerçek Türk kahramanlarından bir şahsiyetisin Mustafa Kemal Atatürk
Büyük Türk tarihinin dünyaya şan veren avrupa ve bir çok kıtada ders kitaplarında okutulan Mustafa Kemal gibi düşün zorda kalınca dedirtensin Mustafa Kemal Atatürk
İzindeyiz Atam rahat uyu Ne mutlu Türk'üm diyene...

Çevrimiçi Samet Ç

Gta şifrelerini malum kişilerin aralarındaki şifreli konuşmalar diye haber yapan bir medya kuruluşundan ne bekliyoruz ki zaten. Bu saatten sonra yola gelip özür dileseler bile o tesislere bir daha bir tane bile olsa gazetecileri girmemeli

Etiketler: