Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150508 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abi direkt malatyadan getirtiriz malatya bayimiz hatta bir kaç güne doluma gelecekmiş abi bir emrin var mı gelirken dedi yok sağol demiştim :)
ne güzel işte  :) biz burda arıyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tavsiye ederim @tangaz  özellikle hasta olmasan bile sigara kullanıyorsan içtiğinde
bütün katranı akıtıyor.
Ben yapıyorum çok işe yarıyor. Ama doğal yollardan üretileni olmalı
bulması zordur malatya pazarlarında satılıyor. Mesela sabah paslı dille uyanırsın ya onu iç pespembe olur dilin :)

Abi burundan mı çekiyoz napıyoz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kerim Frei'ı devre arasında en iyi rakibine vermek biraz ahmaklık olur kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı idil

başakşehir kerim'i de alırsa kardeş klübümüz olmalıdır  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Kerim Frei'ı devre arasında en iyi rakibine vermek biraz ahmaklık olur kimse kusura bakmasın.

dua edelim alsınlar... kerim başakşehir'de bile forma giyemez...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

kusura bakmayızda Başak bizim rakibimizmi sence :alala:
adamlar bile kendilerini rakip görmüyorlar :D
Rakip olsa bile Kerimin rakibini şampiyon yapacağını düşünüyorsan zaten bu yetenekte birini kime versen hata olur.
birde şöyle düşün başak takım oyunu oynayan bir takım kerim gibi topu alıp kafasını öne eğen birini verirsen
adamların içine turuva atı sokmuş olursun :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rakip olsa bile Kerimin rakibini şampiyon yapacağını düşünüyorsan zaten bu yetenekte birini kime versen hata olur.
birde şöyle düşün başak takım oyunu oynayan bir takım kerim gibi topu alıp kafasını öne eğen birini verirsen

Abi Av Mevsimi'ndeki Şener Şen gibisin valla güzel açı değiştiriyosun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek'ten gayet verim aldılar, Kerim'den neden alamasınlar? Şu an bizden önde ve en yakın rakibimizle 6 puan fark var arasında bu hafta 9 a da çıkabilir hal böyleyken dengesiz paraları ödenmeyen GS'ı mı rakip alayım? GS rakibimiz desem o bizim rakibimiz değil diyeceksin şimdi Başakşehir diyince bizim rakibimiz mi diyorsun, komiksin abi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Bademcikleri aldırarak hata etmişsin. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlar. Bademciği şişenler için birvtarif vereyim limonu sobanın üstünde (nerden bulabileceksek) morararan kadar bütün halde çevirerek ısıtın. Sonra ikiye bölüp toz şekere bandırın. Sonra sıcak halde tam bademciklerin üzerine gelecek şekilde tülbent tarzı birşeyle sarın.
Belki rastlantı belkide işe yaradı tam 30 senedir boğazlarım şişmez. Hersene 4-5 kez  şişerdi.

@MURAT  benim bademcikler zorunlu alındı başka bir ihtimal yoktu. o yıllarda 7 yaşından evvel bademcik alınmazdı ve ben 4-7 yaş arası mübalağasız söylüyorum yılın 250 günü penisilin iğnesi yapılarak yaşatıldım. sonra da ortaya böyle abuk sabuk bir herif ortaya çıktı Allahtan bademcik ameliyatı sonrası Beşiktaşlı oldumda topluma yararlı bir birey halini aldım :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Oooo @tuncaboylu cok sertlesmis gordum sizi, tifiitterdan giydiriniz efenim, kas sertlesmenize
Kesin cozum

Twitter kullanmıyorum abi.

Ben çabuk parlayan adamın, twitter kullansam 2 ay sonra hapisten temiz atlet kilot isterim sizden.

Çevrimdışı tangaz

Ben çabuk parlayan adamın, twitter kullansam 2 ay sonra hapisten temiz atlet kilot isterim sizden.

hiç öyle çabuk parlayan biri gibi durmuyorsun aslında sakin araştırmacı gazeteci bir de eski iletileri hızlı silici bir profil gibisin :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu taktik belli, rusyadan vpn, rusyadan mail.ru
Snowden gibi olursun yahu

Bilgilerini isteyene de bu kartpostali gonderirler

Çevrimdışı mylife1903

hiç öyle çabuk parlayan biri gibi durmuyorsun aslında sakin araştırmacı gazeteci bir de eski iletileri hızlı silici bir profil gibisin :)
Montaejjj diyor abi, kandirilmis cocuk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bunlar daha protestonun vodafone arena bacağını görmediler şanslarına milli ara var yoksa cidden zıplatacaktık onları

Cumartesi stada gideyimde tepki falan olursa kalabalaık yapayım biraz ne kadar kişi gelirse o kadar iyi , bunlar Türkiye Kupası maç yayınını nasıl yapacaklar onuda merakla bekliyorum açıkcası.

Çevrimdışı Bishamon

Editlemeyi seviyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tavsiye ederim @tangaz  özellikle hasta olmasan bile sigara kullanıyorsan içtiğinde
bütün katranı akıtıyor. Ben yapıyorum çok işe yarıyor. Ama doğal yollardan üretileni olmalı
bulması zordur malatya pazarlarında satılıyor. Mesela sabah paslı dille uyanırsın ya onu iç pespembe olur dilin :)

Biz yazın memlekette yapıp getiriyoruz ama  çok çabuk tükeniyor. kışa kalmıyor.

Çevrimdışı tangaz

Editlemeyi seviyor

biz ona halk arasında çevir kazı yanmasın diyoruz  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Cumartesi stada gideyimde tepki falan olursa kalabalaık yapayım biraz ne kadar kişi gelirse o kadar iyi , bunlar Türkiye Kupası maç yayınını nasıl yapacaklar onuda merakla bekliyorum açıkcası.
Bunlar provake eder o maci. Iki tane adam tutarlar, kendi kendilerini dovdururler, sonra resmi siteden haber girerler, zahmet etmesinler ben ozel haberi gireyim, kopi/pasta yapabilirler.

Vodafone arenada sok

'Quaresma TİŞÖRTLÜ Besiktasli oldugunu dusundugum taraftar KÜFRETTİ'

"Ben kameramanimi beklerken kalabalık gruplar Karaköy'den İnönü Stadı'na doğru ilerliyor sağa sola sataşıyor, kendilerine karşılık verenleri tartaklıyordu. Ben yol kenarındaki direğin yanında kenara çekilmiştim. Sağ tarafımdan erkek ve kadınların olduğu bir grup geliyordu. Grubun önündeki üzerinde Quaresmanin resmi bulunan bodyli ve açık mavi kotlu bir tarafatr mikrofonumu kaldırıp yüksek sesle küfürler etti. Gruptan bir erkek yanıma gelip yanağıma sert bir tokat attı. Elimde mikrofon olduğundan onun eşkalini göremedim. Sırtüstü yere düştüm. Kalabalık etrafımı çevirdi. Hakaret edip, tükürmeye, tekmelemeye başladılar. Bu sırada hafif kilolu biri mikrofonumu tutarak sallıyordu. Mikrofonum aşağı yukarı zıplıyordu. Bu kişilerden kurtulup kameramanimin yanına gidemedim. Başımı yere sırtımı yukarı verecek şekilde kapaklandım. Gözümü açamıyor, kafamı kaldıramıyordum."

'BİRA ŞİŞELERİNİ TOKUŞTURDULAR'

"Üç dört kişi üzerime idrarlarını yaptı. Bir kadın "mikrofonuna i....n" diye bağırıyordu. Ben şahıslardan emekleyerek kaçmaya çalıştım ama başaramadım... Bana cinsel saldırıda bulunan, darp ve hakaret edenlerin arkasından baktığımda ellerinde bira şişeleri vardı. Şişeleri tokuşturup içtiklerini ve kahkahalar atarak güldüklerini gördüm."

"Bir süre sonra kameramanim geldi. Birlikte araca yürüdük. Ben ağlıyordum fakat olay yerinden yine başka bir grup geçti. Kameramanimin eğer yaşadıklarımı anlatırsam onlarla tartışacağını düşündüğüm için hemen anlatmadım. Arabamıza bindikten sonra da ağlamayı sürdürdüm. Stadın üstündeki tünele geldiğimizde kameramanima yaşadıklarımın bir kısmını anlattım. kameraman sürekli sorular sorarak detaylarını öğrenmek istiyordu. Eve gidince hemen duşa girdim ve bacaklarımda çok sayıda morluk olduğunu gördüm. Ertesi gün olay anında üzerimde bulunan elbiseleri çamaşır makinesine attı ve temizlensinler diye 4-5 kez üst üste yıkadım. Kameramanima anlatmadığım detayları daha sonra genel yayin yonetmeni yardimcimiza anlattım ve ailem her şeyi öğrenmiş oldu. "

'Istahim KESİLDİ'

Bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu. 3-4 gün evden hiç çıkamadım. Yaşadığım korku sebebiyle yemek yiyemdim, istahim kesildi. Evimden dışarı çıktığımda bile yan yana iki insan görsem sanki bana saldıracaklarmış gibi düşünmekteyim. Kendimi iyi hissetmeye başladıktan sonra savcılığa şikâyette bulundum.

Besiktas arena ozel haber

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bunlar provake eder o maci. Iki tane adam tutarlar, kendi kendilerini dovdururler, sonra resmi siteden haber girerler, zahmet etmesinler ben ozel haberi gireyim, kopi/pasta yapabilirler.

Vodafone arenada sok

"Ben kameramanimi beklerken kalabalık gruplar Karaköy'den İnönü Stadı'na doğru ilerliyor sağa sola sataşıyor, kendilerine karşılık verenleri tartaklıyordu. Ben yol kenarındaki direğin yanında kenara çekilmiştim. Sağ tarafımdan erkek ve kadınların olduğu bir grup geliyordu. Grubun önündeki üzerinde Quaresmanin resmi bulunan bodyli ve açık mavi kotlu bir tarafatr mikrofonumu kaldırıp yüksek sesle küfürler etti. Gruptan bir erkek yanıma gelip yanağıma sert bir tokat attı. Elimde mikrofon olduğundan onun eşkalini göremedim. Sırtüstü yere düştüm. Kalabalık etrafımı çevirdi. Hakaret edip, tükürmeye, tekmelemeye başladılar. Bu sırada hafif kilolu biri mikrofonumu tutarak sallıyordu. Mikrofonum aşağı yukarı zıplıyordu. Bu kişilerden kurtulup kameramanimin yanına gidemedim. Başımı yere sırtımı yukarı verecek şekilde kapaklandım. Gözümü açamıyor, kafamı kaldıramıyordum."

"Üç dört kişi üzerime idrarlarını yaptı. Bir kadın "mikrofonuna i....n" diye bağırıyordu. Ben şahıslardan emekleyerek kaçmaya çalıştım ama başaramadım... Bana cinsel saldırıda bulunan, darp ve hakaret edenlerin arkasından baktığımda ellerinde bira şişeleri vardı. Şişeleri tokuşturup içtiklerini ve kahkahalar atarak güldüklerini gördüm."

"Bir süre sonra kameramanim geldi. Birlikte araca yürüdük. Ben ağlıyordum fakat olay yerinden yine başka bir grup geçti. Kameramanimin eğer yaşadıklarımı anlatırsam onlarla tartışacağını düşündüğüm için hemen anlatmadım. Arabamıza bindikten sonra da ağlamayı sürdürdüm. Stadın üstündeki tünele geldiğimizde kameramanima yaşadıklarımın bir kısmını anlattım. kameraman sürekli sorular sorarak detaylarını öğrenmek istiyordu. Eve gidince hemen duşa girdim ve bacaklarımda çok sayıda morluk olduğunu gördüm. Ertesi gün olay anında üzerimde bulunan elbiseleri çamaşır makinesine attı ve temizlensinler diye 4-5 kez üst üste yıkadım. Kameramanima anlatmadığım detayları daha sonra genel yayin yonetmeni yardimcimiza anlattım ve ailem her şeyi öğrenmiş oldu. "

'Istahim KESİLDİ'

Bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu. 3-4 gün evden hiç çıkamadım. Yaşadığım korku sebebiyle yemek yiyemdim, istahim kesildi. Evimden dışarı çıktığımda bile yan yana iki insan görsem sanki bana saldıracaklarmış gibi düşünmekteyim. Kendimi iyi hissetmeye başladıktan sonra savcılığa şikâyette bulundum.

Haklısın abi her türlü şerefsi..lik beklenir bunlardan.

Çevrimdışı Berat

Kuzey alt tribünü Ts maçındaki kötü tezahürat nedeniyle 1 maç ceza aldı.

Çevrimdışı mylife1903

Tezahurat kotu muymus, cirkin miymis?

Çevrimiçi Necmi

Pektemek'ten gayet verim aldılar, Kerim'den neden alamasınlar? Şu an bizden önde ve en yakın rakibimizle 6 puan fark var arasında bu hafta 9 a da çıkabilir hal böyleyken dengesiz paraları ödenmeyen GS'ı mı rakip alayım? GS rakibimiz desem o bizim rakibimiz değil diyeceksin şimdi Başakşehir diyince bizim rakibimiz mi diyorsun, komiksin abi :)

illaki bir rakibimizmi olmak zorunda resmen rakipsiziz yahu  :alala:

Çevrimiçi Necmi

kuzey alt neresiydi :alala: yeni açık altmış
altlar en masum tribünler küfür üstten çıkıyor
neyse ucuz atlatmışız bütün stad alabilirdi :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone arenada sok

'Istahim KESİLDİ'

yok olmamış bira değil tiner kutularını tokuşturmadılarsa onlar Beşiktaşlı değildir.
münferit olay :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kuzey alt neresiydi :alala: yeni açık altmış
altlar en masum tribünler küfür üstten çıkıyor
neyse ucuz atlatmışız bütün stad alabilirdi :evillol:
Valla ucuz atlatmışız :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: