Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151931 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yankee

Saygı, özlem ve minnetle Paşa'm..

Fikirler ve devrimler ölmez.

Çevrimdışı tangaz

çok özledik...
pazar günü her yıl olduğu gibi kızımı alıp huzuruna çıkacağım ulu önderimizi saygı ve özlemle anıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Saygı ve özlemle Gazi Mustafa Kemal'i anıyorum.

Fikirlere kurşun işlemez.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

saolasın, size de geçmiş olsun @sametbagan
@mylife1903 bu ateşi düşürmek için vodkalı bi formül yok mu sizin diyarlarda. bizim kız öksürüyor ateş falan yok geniz akıntısı var sabaha kadar öksürtüyor namussuz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 bu ateşi düşürmek için vodkalı bi formül yok mu sizin diyarlarda. bizim kız öksürüyor ateş falan yok geniz akıntısı var sabaha kadar öksürtüyor namussuz.
Tereyagi,bal,sut siyah cayla beraber abi.
Hardalla bogazini da ovabilirsiniz.
Ates olsa dusmuyorsa cozum kolay. Ama atessiz oksurukse bilemedim simdi. Bogazinda kizariklik falan mi var acaba

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Tereyagi,bal,sut siyah cayla beraber abi.
Hardalla bogazini da ovabilirsiniz.
Ates olsa dusmuyorsa cozum kolay. Ama atessiz oksurukse bilemedim simdi. Bogazinda kizariklik falan mi var acaba

Bütün Türkiye de alakasız sehirlerde ve semtlerde cocuklarda bu hastalık salgın,bizde de 3 gün sürdü bitti gene basladı.3 er günlük nöbetler halinde ara sıra kusma ile karısık oluyor ve öksürük surubu+ateş düsürücüler kullanıldıktan sonra gecip bir hafta sonra gene baslıyor.Bizim ufaklıgın doktoruda bizde böyle bir enfeksiyonu ilk defa gördük deyip 35 hastasının 30 unun aynı virüsten hastalandıgını örneklendirdi.

Çevrimdışı Fatih_

Atam seni sevmeyeni sevmeyeceğiz.

Kulaktan dolayı genizde iltihaplanma olabilir.Doktor baktı mı.. Akşam yatarken ayak tabanlarına Vicks sürün üzerine naylon üzerine çorap etkilidir. Tekrar geçmiş olsun @tangaz

Çevrimdışı atalay

Soğukların gelmesi ile kapalı/iç ortamlarda yeterli havalandırmanın yapılmaması, ani hava değişikliği enfeksiyon yapar. Alerjik nezle, sinüzit, geniz eti, bademciklerden de kaynaklanabilir. Doktora görünmeniz lazım. Anne tavsiyesi: Ballı zencefil, tuzlu suyla gargara ve bol sıvı tüketimi. Sütten uzak durun. @tangaz

Çevrimdışı atalay

IMG Doğuş'un yapılan anlaşma şartları içerisinde bize beş yılın sonunda KDV hariç toplam 115 Milyon € kazandırması gerekiyor. Aksi halde tazminat ödemeden anlaşmayı fesih edebiliyoruz. Reklam, sponsorluk, stadyuma ait birçok şeyde zaten söz sahibiler. Bu anlaşma şartları içinde sporcu hakları dışındaki medya haklarının satışı da var. Birincisi; BJK TV'nin Digitürk ile olan anlaşması ne zaman son buluyor? İkincisi; sözleşme fesih bedeli ne kadar? Bundan bağımsız BJK TV'nin Youtube üzerinden yeni yayın dönemine girmesi lazım. Dortmund, City, Barça gibi kulüpler örnek modeller. İlaveten bizim Arap yarımadası ve İran pazarına girmemiz lazım. Bunun iyi bi' fizibilitesi yapılması gerek. Burada büyük bir medya şirketi ile stratejik ortalık anlaşması yapılabilir. Son birkaç yılda işin medya ayağında önemli bi' atılım oldu. Fakat yeterli seviyede değiliz.   

Çevrimdışı tangaz

Tekrar sağolun dostlar, dün doktor detaylı baktı ciğerler temiz ateş yok enfeksyon yok boğazda kızarıklık henüz yok, olay tümüyle biraz burun tıkanıklığı ve paralelinde oluşan geniz akıntısı sonrası oluşan kuru bir öksürük. geniz akıntısını kesecek tek bir şurup yazdı 3 öğün onu kullanacağız. kış aylarını sevmiyorum yaz gibisi sıcak gibisi yok dememin sebeplerinden biri de bu. baba olanlar bilir ilerde olacak olan kardeşlerimde o zaman görecekler, çocuğunuz takır takır öksürdüğünde içiniz gidiyor. yaş ayırımı olmaksızın boğazı yumuşatıcı bir formülde ben vereyim zeytinyağı limon bal karışımı da çok iyi yumuşatıyor. bir de gıcıkla oluşan ve lanet olsun dedirten bir öksürüğünüz var ise elma sirkesi ile gargara yapın öksürüğünüzüzü tak die kesip 1-2 saat rahat ettirecektir ama sadece 1-2 saat...

Çevrimdışı atalay

Bugün ve gelecek birkaç yılın penceresinden bakarsak IMG Doğuş ve Vodafone ile yaptığımız anlaşmaların kazanımları bizim için yeterli meblağlar değil. Fakat o günün penceresinde durum bu şekilde değildi. Kazan-Kazan formülünün ikinci yarısında cepten yiyeceğiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bugün ve gelecek birkaç yılın penceresinden bakarsak IMG Doğuş ve Vodafone ile yaptığımız anlaşmaların kazanımları bizim için yeterli meblağlar değil. Fakat o günün penceresinde durum bu şekilde değildi. Kazan-Kazan formülünün ikinci yarısında cepten yiyeceğiz.
IMG'nin görünen bir katkısı olmadı bugüne kadar stada dair özellikle, Bir tane konser v.b organizasyon yapılmadı ufak tefek içerdeki konferanslar hariç.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Saygı ve özlem ile Gazi Mustafa Kemal'i anıyoruz.
Tangaz abi zencefil,limon,bal  karıştırırsan iyi gelir yumuşatır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

IMG'nin görünen bir katkısı olmadı bugüne kadar stada dair özellikle, Bir tane konser v.b organizasyon yapılmadı ufak tefek içerdeki konferanslar hariç.

yaz aylarındaki terör eylemleri sanırım bu konunun kısır geçmesinin nedeni olsa gerek. zira başkan tarafından daha önce dillendirilen 7-8 açılış mevzusu da rafa kaldırılmış gibi görünüyor.

Çevrimdışı sozkul

IMG Doğuş'un yapılan anlaşma şartları içerisinde bize beş yılın sonunda KDV hariç toplam 115 Milyon € kazandırması gerekiyor. Aksi halde tazminat ödemeden anlaşmayı fesih edebiliyoruz. Reklam, sponsorluk, stadyuma ait birçok şeyde zaten söz sahibiler. Bu anlaşma şartları içinde sporcu hakları dışındaki medya haklarının satışı da var. Birincisi; BJK TV'nin Digitürk ile olan anlaşması ne zaman son buluyor? İkincisi; sözleşme fesih bedeli ne kadar? Bundan bağımsız BJK TV'nin Youtube üzerinden yeni yayın dönemine girmesi lazım. Dortmund, City, Barça gibi kulüpler örnek modeller. İlaveten bizim Arap yarımadası ve İran pazarına girmemiz lazım. Bunun iyi bi' fizibilitesi yapılması gerek. Burada büyük bir medya şirketi ile stratejik ortalık anlaşması yapılabilir. Son birkaç yılda işin medya ayağında önemli bi' atılım oldu. Fakat yeterli seviyede değiliz.   

Stadyum isim sponsorluk geliri bu 115M € nun içinde mi?

Çevrimdışı atalay

Görünenlerin arka planında onlar olabilir. Vodafone dahil olmak üzere tribün isim ve sponsorlukları, stat içi ve dışı reklamları vs. 2014 dahil 10 yıllık bi' anlaşma var. Orası esnek daha çok kazandırdıkça kazanıyorlar. Fakat her kontrat dönemi alt limit 1 Milyon € - üst limit 2 Milyon € kazanacaklar. Vodafone anlaşması stabil. Anlaşmanın ikinci yarısından sonra bir nevi tek taraflı kâra geçecekler.
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 12:06:52 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

Saygı ve özlem ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anıyoruz.

Çevrimdışı atalay

Stadyum isim sponsorluk geliri bu 115M € nun içinde mi?

Öyle gözüküyor. Ekstra bir madde yoksa bu da kontratın 2023'e kadar sürmesi demek. Sözleşme fesih bedelini ödemezseniz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sirke kullan abi faydalı olacaktır .

Çevrimdışı tangaz

Sirke kullan abi faydalı olacaktır .

sirke ile gargarayı ben de yazdım çok iyi geliyor ama 5 yaşındaki bir çocuğa sirke kullandırmak olanaksız Onurcuğum

Çevrimdışı Bishamon

Geçmiş olsun @tangaz abi...Kardeşimden bilirim çok zordur çocuk hastalıkları

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sirke ile gargarayı ben de yazdım çok iyi geliyor ama 5 yaşındaki bir çocuğa sirke kullandırmak olanaksız Onurcuğum

Abi ben geriden okuyarak gelmedim o yüzden kendin için sordun zannettim..

Bu arada geçmiş olsun abi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soğukların gelmesi ile kapalı/iç ortamlarda yeterli havalandırmanın yapılmaması, ani hava değişikliği enfeksiyon yapar. Alerjik nezle, sinüzit, geniz eti, bademciklerden de kaynaklanabilir. Doktora görünmeniz lazım. Anne tavsiyesi: Ballı zencefil, tuzlu suyla gargara ve bol sıvı tüketimi. Sütten uzak durun. @tangaz

Kışın; meyve(Özellikle mandalina. Alın 5 kilo ve emmikleyin), kuruyemiş, bol su, bol çorap ve düzenli uyku(olduğu kadar :evillol: ) kombosuyla 2 senedir hastane-sağlık ocağı yüzü görmedim hatta aile hekimim merak edip beni sormuştu en son :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Atalay'ın ballı zencefilli formülü genelde deva oluyor @tangaz abi.

Etiketler: