Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157651 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

TS maçında duran toplarda altı pasın içine-ön direğe doğru Atiba'ya kesilen ortaları beğendim. Geçen sezon ki gibi duran top organizasyonların merkez oyuncusu. Oradan bir gol çıkardık, bir tane de Abou ile yüzde yüz kaçırdık.

Çevrimdışı Bishamon

gomezin 3-5 gol atabildiği italyada da gomezin 2 katı gol atmış o zaman tr de 50 golü bulur  :bandit:

böyle bi mantık olamayacağına göre öyle bir kıyas doğru olmaz
Katar liginde 150yi bulur mu?

Çevrimdışı tuncaboylu

gomezin 3-5 gol atabildiği italyada da gomezin 2 katı gol atmış o zaman tr de 50 golü bulur  :bandit:

böyle bi mantık olamayacağına göre öyle bir kıyas doğru olmaz

İkisinin de İtalya maceraları beklentilerin çok çok uzağında kaldı.

Çok kötü bir dönem geçiriyor, devre arası kiralanabilir belki.

Çevrimdışı Bishamon

En son ne zaman bir oyuncumuz hattrick yaptı?

Çevrimdışı tuncaboylu

En son ne zaman bir oyuncumuz hattrick yaptı?

Geçen sene Cenk yapmıştı Mersin maçında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzonspor 2. Başkanı Önder Bülbüloğlu: "Mete Kalkavan'ın hatası Beşiktaş'ın başarısını örtmemeli. Beşiktaş'ı suçlamıyorum."

"Beşiktaş, Avrupa'da da yenilgisiz devam ediyor. Orada da hakemler mi koruyor Beşiktaş'ı? Bu haksızlığı yapamam."

"Biz sadece yapılan hakem hatalarına isyan ediyoruz. Beşiktaş'ı suçlamak doğru değil."
Akli selim adam hemen belli ediyor kendisini helal olsun :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Geçen sene Cenk yapmıştı Mersin maçında.
Ben de uzun suredir yapmadık diye dusunuyordum

Çevrimdışı tuncaboylu

Akli selim adam hemen belli ediyor kendisini helal olsun :claps: :claps: :claps:

Medya 2 gündür bunları gaza getirmeye çalışıyor, her köşede bir Trabzonspor'lu yöneticinin demeci var.

Adamlar fevri ama dürüstler en azından, medyanın duymak istediği şeyleri söylemiyorlar bir türlü.

Quaresma gereken Cevabi çoktan verdi Renkli medyaya :bandit:
Mesajimda silinecek bir sey oldugunu düşünmüyorum , daha oncede bu resmi paylasmistim ve silinmemisti haaaa derdin bu adamsa daha güzellerini paylaşayım

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Bishamon

Mesajimda silinecek bir sey oldugunu düşünmüyorum , daha oncede bu resmi paylasmistim ve silinmemisti haaaa derdin bu adamsa daha güzellerini paylaşayım
Bence sen biraz daha ara ver Yunuscum sakinles az biraz

Alsak mı bu çocuğu. İyi yedek olur.
Ben severim Yusuf Erdogani , Yetenekli ve kivrak bir çocuk , Ts de sürünüyor

Şenol Hocanin elinde Daha da ivme kazanir

Ben alinmasini isterim kendi adima

Yusuf , Quaresma hayrani bu arada biliyorsunuzdur
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 17:03:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Bir konuyu atlıyorsunuz hep eskiye bakıp düşünüyorsunuz.
unutmayın dün dündür.
şu anda olan sürekli dediğim şey taşların yerinden oynaması
dengelerin değişmesi buda sancılı olur.
dün tanıdıkları Beşiktaş taraftarının az olduğu ekonomik gücünün olmadığı
kulübe maddi destek yapmayan goygoycu taraftardı.
Kulüp borç içinde kötü yönetilen sıradan hale gelmiş bir kulüptü.
Bu gün gördükleri aslında bu güne kadar gördüklerinin yanlış olduğu
karşılarına çok büyük bir topluluk çıktı hemde öyle böyle değil akıllı etkin üretken bir grup
milletin 90 liraya pahalı bilet dediği yerde 160 liradan başlayan biletlerin saatler içersinde tüketildiği
full stadda oynayan sosyal medyayı çok güçlü ve etkili şekilde kullanan istediği anda sertleşen
istediği andada karşısındakini zekasıyla rezil eden bir taraftar. Birde bu taraftarla sosyal medya üzerinden doğru kontak kurabilen
ve sosyal medyayı etkin olarak kullanan bir kulüp.
Birde kulübü iyi yöneten bir yönetim var renkli basının hoplaması bundan karşılarında artık baş edilemez büyük bir güç var
ve eski taktiklerde sökmüyor. Elden bütün güç gidiyor. Renklilerin yönetici demeçleride zaten bunları işaret ediyor
adamlar resmen biz bir şey yapamıyoruz diyorlar.
Basın ne kadar renkli olursa olsun hedefi sermayedir o nedenle fazla tutunamazlar renklilerin kuyruklarına değiştiremediklerini
çabuk anlar anında renklileri satarlar zaten bu başladı bile erken sesler geliyor son direnenler kemik olanlar olacak
sayıları azaldıkça bizim onlara yönlenmemizde daha kolay ve keskin olacak.
Durmak yok yola devam daha yapılacak çok iş var. Tamam yeter dediğimiz gün kaybettiğimiz gün olur.
Başımızda pes etmeyen inatçı bir başkan var. Bunları tamamen bitirsek bile yeter dememeliyiz yenileri türer.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 17:40:03 Necmi ]

Doğrusu kulüp bu kriz yönetimlerini iyi yapıyor, Yusuf'a da teşekkür etmişler resmi sitenin sayfasından.  :)

Quaresma'nın bu işi kasti yapmadığı akıllarda yer etti, oyuncumuz gereksiz bir zan altında bırakılmadan atlattık şu badireyi.
Zaten bilerek yapmıyor Akillarda o sekilde yer etmesine gerek yoktu

Mehemet Topalla karistirmasin kimse Quaresmayi :)
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 17:03:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Gokhan-

Ben de aksine hiç sevmem Yusuf Erdoğan'ı, Zeki Yavru'dan pek bir farkı yok yani karakter olarak, sinsi sinsi..

Futbolu da öyle ahım şahım değil mesela, bir çok Trabzon'lu kıl olur buna :)

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı caner.eryigit

Bizimkiler devre arası Mehmet Ekici ile anlaşır...Bu maçtaki ekstra performansınıda buna bağlıyorum...Şimdiden hayırlı olsun bence...

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten bilerek yapmıyor Akillarda o sekilde yer etmesine gerek yoktu

Mehemet Topalla karistirmasin kimse Quaresmayi :)

Akıllarda yer eden olanlar değil, yansıtılanlardır.

Medyanın bu olayı kullanma çabalarının da önünü kestik.

Ortaya çıktı ki Habertürk'ün Yusuf Erdoğan röportajı da hayal ürünüymüş.

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1320407-yusuf-erdogandan-quaresmaya-mesaj

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu zekiye istifa kampantası başlatsana Necmi abi buradan yürütür kovdurruz o adamı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir konuyu atlıyorsunuz hep eskiye bakıp düşünüyorsunuz.
unutmayın dün dündür.
şu anda olan sürekli dediğim şey taşların yerinden oynaması
dengelerin değişmesi buda sancılı olur.
dün tanıdıkları Beşiktaş taraftarının az olduğu ekonomik gücünün olmadığı
kulübe maddi destek yapmayan goygoycu taraftardı.
Kulüp borç içinde kötü yönetilen sıradan hale gelmiş bir kulüptü.
Bu gün gördükleri aslında bu güne kadar gördüklerinin yanlış olduğu
karşılarına çok büyük bir topluluk çıktı hemde öyle böyle değil akıllı etkin üretken bir grup
milletin 90 liraya pağlı bilet dediği yerde 160 liradan başlayan biletlerin saatler içersinde tüketildiği
full stadda oynayan sosyal medyayı çok güçlü ve etkili şekilde kullanan istediği anda sertleşen
istediği andada karşısındakini zekasıyla rezil eden bir taraftar. Birde bu taraftarla sosyal medya üzerinden doğru kontak kurabilen
ve sosyal medyayı etkin olarak kullanan bir kulüp.
Birde kulübü iyi yöneten bir yönetim var renkli basının hoplaması bundan karşılarında artık baş edilemez büyük bir güç var
ve eski taktiklerde sökmüyor. Elden bütün güç gidiyor. Renklilerin yönetici demeçleride zaten bunları işaret ediyor
adamlar resmen biz bir şey yapamıyoruz diyorlar.
Basın ne kadar renkli olursa olsun hedefi sermayedir o nedenle fazla tutunamazlar renklilerin kuyruklarına değiştiremediklerini
çabuk anlar anında renklileri satarlar zaten bu başladı bile erken sesler geliyor son direnenler kemik olanlar olacak
sayıları azaldıkça bizim onlara yönlenmemizde daha kolay ve keskin olacak.
Durmak yok yola devam daha yapılacak çok iş var. Tamam yeter dediğimiz gün kaybettiğimiz gün olur.
Başımızda pes etmeyen inatçı bir başkan var. Bunları tamamen bitirsek bile yeter dememeliyiz yenileri türer.
:claps: :claps: :claps:

Iste bunu kabullenemiyorlar bu yüzden saldirganlastilar :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Turkuvaz Medya Grubu'nun sahibini araştırdım, Cemal Kalyoncu diye biri çıktı.

Acaba bizim başkanının yakışıklılığını mı kıskanıyor bu arkadaş.  :evillol: :evillol:

http://www.biyografi.info/kisi/orhan-cemal-kalyoncu

Bizimkiler devre arası Mehmet Ekici ile anlaşır...Bu maçtaki ekstra performansınıda buna bağlıyorum...Şimdiden hayırlı olsun bence...

Mehmet Ekicidense Ben Yusuf Erdoğani isterim ki Ihtiyacimiz olan mevkii Orta saha degil KANAT :tabe:

Mehmet Ekiciyi onceden begniyordum ama Mac icinde yoklari oynuyor , Tek özelliği sut ve frikikleri , e bunun icinde almaya degmez

Takımda Talisca - Quaresma gibi iyi frikik kullanan oyuncularımız var

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Turkuvaz Medya Grubu'nun sahibini araştırdım, Cemal Kalyoncu diye biri çıktı.

Acaba bizim başkanının yakışıklılığını mı kıskanıyor bu arkadaş.  :evillol: :evillol:

Bu arada bu adam da Beşiktaş'lıymış.

Sosyal medyadan falan ulaşalım, Fotomaç'a ve A Spor'a çeki düzen versin.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı cursedofdragon

Bak kime güvendiği siteye girince hemen sağ tarafta çıkıyor :)

Çevrimdışı mylife1903

Ortam biraz sakinlesti, yazayim

Arkadas ben hakem olsam o pozisyonda tsli oyuncunun taklalarini, saltolarini gorsem, faul bile vermezdim, saglam basmis olsa ayagina, takmdiye kalirsin orda, en cok elini kolunu isirirsin. Benim macta bir sefer ayagimi kirdilar bir sefer kolumu, dan diye yatar kalirsin yani

Simdi yasaklida birnyazar da yazmis, zeki yavru namindeger sayko zeki oracikta goruyor, saglam bir basma olsa zeki oracikta, karijmayi cizerdi. Biraz dususu fazla abartti tsli oyuncu.

Mesela mahmut oguzhana bastiginda daha vahimdi o pozisyon, ziplayarak basmisti, burada hizli gelisen atakta siyirtma bir basma var. kirmizi verse kimse itiraz etmez sari bucuk pozisyon. Cart diye vereceksin ya da ev sahibi avantaji sariyi yapistirip devam edeceksin. Orada tsli oyuncular kosup azicik baski yapaa hakem kesin atardi bizimkini

Etiketler: